Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

boşver takılma hepimiz zarardayiz bu ara.

Bakıyorum simdi canım.

Ooo yassak kardesim yassak takım kuralları diyorum baska bişey demiyorum.

Güzel olmuş cevap

ben bu haftayı sebze haftasi yapmak istiyorum 10 gündür disarda yemekten dogru dürüst sebze yiyemedim. Dün aksam pırasa yaptım barsaklarim çalışmaya başladı.

gogocum kaptanım ben tamamen unutmusum kurallı pardonnn

pırasada yarasın ohh limonlu nede guzel olmustur

Soylememmmmm cok ayipppp yasak askim o

Selamlar herkes gelmis ne güzel baslik canlanmis resmen
bu aralar aklimda fikrimde kilolari vermek var kizlar sporuda dogru duzgun yapiyorum
artik hergun 1 saat spor ve ip atlama bazi gunler disarda cok yogunum 2 gün yarim saat yapicam
sadece yuruyusleri o kadar bakalim belki bos zaman olursa tekrar 1 saat olarak devam edicem
bu sefer verelim su kilolari yoksa berilin dedigi gibi donbil donbil gezeriz :/

Herkese merhaba,
Ben Eylül, şu an 84.700kg'dayım. Doğum sonrası kiloları bunlar , emzirdigim için çok dikkat edemedim 1 aydır diyetteyim 89kg'dan bu kiloya kadar geldim.
Başka bir topikteydim ama ufak bir anlaşmazlık yaşadım ve ayrıldım.
Aranıza katılabilirmiyim.
Bu arada ilk sayfa forum kurallarina baktım ve yasaklar olmasından dolayı, adil bir grup olduğunuzu düşünüyorum.
Teşekkürler.
Sevgiler.

Sebebi ogrenebilirmiyiz ozeldende yazsan olur

Ben geldim sekerim canlanmasinmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyun grubundan bu Halde geliyoz

Kiz bir kahvemi yapiyim
Hasoma bir yoklama

Eki Görüntüle 1026377
Oyun grubundan bu Halde geliyoz

Süpersiniz siz yaa

Hangi topikteydin canım daha once yarışlarda mı başka topiktemi

aramiza hosgeldin eylülcüm ben seda hep beraber güzel güzel kurtuluruz ins bu kilolardan :))

Ben geldim sekerim canlanmasinmi

canlansin tabi canim ugurluu geldin

aramiza hosgeldin eylülcüm ben seda hep beraber güzel güzel kurtuluruz ins bu kilolardan :))

canlansin tabi canim ugurluu geldin
Çok teşekkür ederim Sedacım. Başladık gerisi gelecek insallah. Çok güzel kilolar vereceğiz. Gruba alinirsam destekcinizim tabiki, sağlıklı kalıcı kilolar vermek dileğiyle.
Sevgiler.

Gogo Anin direksiyon dersi ne oldu....
Seda hareket bereket Canlilik zayiflik
Haydin simdinin obezleri bu yazin lopezleri ikiser Bardak suyunuzu icin bakiymmmmm

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim Sedacım. Başladık gerisi gelecek insallah. Çok güzel kilolar vereceğiz. Gruba alinirsam destekcinizim tabiki, sağlıklı kalıcı kilolar vermek dileğiyle.
Sevgiler.

Kiz ne uzuluyon delüüüüüü Ben 118 le cikarttim 3. yu
Simdik70+ dayim

80-89kilo araliğındakiler birlikte zayıfliyor topigindeydim canım.

Tamam sorun yok öyleyse ilk sayfadaki kuralları okudun kabul ediyosan 2 hafta deneme suremiz var. Hergun birgün onceki yediklerini suyunu ve sporunu paylasiyoruz. Birbirimizin menulerine yorum yapıyoruz. Faydalı bilgileri paylasiyoruz.

Tamam sorun yok öyleyse ilk sayfadaki kuralları okudun kabul ediyosan 2 hafta deneme suremiz var. Hergun birgün onceki yediklerini suyunu ve sporunu paylasiyoruz. Birbirimizin menulerine yorum yapıyoruz. Faydalı bilgileri paylasiyoruz.
Kiz yapma yazzik zaten bir iki hafta denenmisssss
Benim gelusimini serefine hatrina yapmaaaa

Digerleri hic ugramiyor sanki Damla Merve ceeee deyip kaciyor
Ay Yok olmaz yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…