boşver takılma hepimiz zarardayiz bu ara.
Bakıyorum simdi canım.
Ooo yassak kardesim yassak takım kuralları diyorum baska bişey demiyorum.
Güzel olmuş cevap
ben bu haftayı sebze haftasi yapmak istiyorum 10 gündür disarda yemekten dogru dürüst sebze yiyemedim. Dün aksam pırasa yaptım barsaklarim çalışmaya başladı.
canım bu hafta hepimiz aynıyız sanırım.bir de biraz verince havalara girdik halbuki daha hedefimize ulşsmış değiliz.hele sen biraz dişini sıksan başarı plaketini alacaksın zaten.
kız sen geldin hareketlendi topik.gitme biyere.bu arada haydar kim
Bol limonlu güzel oldu yaagogocum kaptanım ben tamamen unutmusum kurallı pardonnn
pırasada yarasın ohh limonlu nede guzel olmustur
Gel bebeem edelim muhabbetkızlar nerdesınız ben geldım bugun muhabbet yokk
Herkese merhaba,
Ben Eylül, şu an 84.700kg'dayım. Doğum sonrası kiloları bunlar , emzirdigim için çok dikkat edemedim 1 aydır diyetteyim 89kg'dan bu kiloya kadar geldim.
Başka bir topikteydim ama ufak bir anlaşmazlık yaşadım ve ayrıldım.
Aranıza katılabilirmiyim.
Bu arada ilk sayfa forum kurallarina baktım ve yasaklar olmasından dolayı, adil bir grup olduğunuzu düşünüyorum.
Teşekkürler.
Sevgiler.
Selamlar herkes gelmis ne güzel baslik canlanmis resmen
bu aralar aklimda fikrimde kilolari vermek var kizlar sporuda dogru duzgun yapiyorum
artik hergun 1 saat spor ve ip atlama bazi gunler disarda cok yogunum 2 gün yarim saat yapicam
sadece yuruyusleri o kadar bakalim belki bos zaman olursa tekrar 1 saat olarak devam edicem
bu sefer verelim su kilolari yoksa berilin dedigi gibi donbil donbil gezeriz :/
Kiz bir kahvemi yapiyim
Hasoma bir yoklama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Süpersiniz siz yaaEki Görüntüle 1026377
Oyun grubundan bu Halde geliyoz
Herkese merhaba,
Ben Eylül, şu an 84.700kg'dayım. Doğum sonrası kiloları bunlar , emzirdigim için çok dikkat edemedim 1 aydır diyetteyim 89kg'dan bu kiloya kadar geldim.
Bu arada ilk sayfa forum kurallarina baktım ve yasaklar olmasından dolayı, adil bir grup olduğunuzu düşünüyorum.
Teşekkürler.
Sevgiler.
80-89kilo araliğındakiler birlikte zayıfliyor topigindeydim canım.Süpersiniz siz yaa
Hangi topikteydin canım daha once yarışlarda mı başka topiktemi
aramiza hosgeldin eylülcüm ben seda hep beraber güzel güzel kurtuluruz ins bu kilolardan :))Herkese merhaba,
Teşekkürler.
Sevgiler.
canlansin tabi canim ugurluu geldinBen geldim sekerim canlanmasinmi
Çok teşekkür ederim Sedacım. Başladık gerisi gelecek insallah. Çok güzel kilolar vereceğiz. Gruba alinirsam destekcinizim tabiki, sağlıklı kalıcı kilolar vermek dileğiyle.aramiza hosgeldin eylülcüm ben seda hep beraber güzel güzel kurtuluruz ins bu kilolardan :))
canlansin tabi canim ugurluu geldin
Çok teşekkür ederim Sedacım. Başladık gerisi gelecek insallah. Çok güzel kilolar vereceğiz. Gruba alinirsam destekcinizim tabiki, sağlıklı kalıcı kilolar vermek dileğiyle.
Sevgiler.
80-89kilo araliğındakiler birlikte zayıfliyor topigindeydim canım.
Kiz yapma yazzik zaten bir iki hafta denenmisssssTamam sorun yok öyleyse ilk sayfadaki kuralları okudun kabul ediyosan 2 hafta deneme suremiz var. Hergun birgün onceki yediklerini suyunu ve sporunu paylasiyoruz. Birbirimizin menulerine yorum yapıyoruz. Faydalı bilgileri paylasiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?