- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.097
- 798
Eylül adim.18 aylık bir kizim var, evliyim. Kızımdan önce Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı yapiyordum 18 aydır evdeyim. Kızım 2 yasina gelince baslamayı düşünüyorum.
Istanbul'da oturuyorum.
Boyum 1.63
Kilom 84.700
Sporaden iki Saat sonra yenirIyi günler kizlar size sorum olacakti ben simdi 47 dakika leslie sansone yürüme sporunu yaptım ve hemen kahvalti yapabilirdim beklemem gerekmi bir yerde okumsdum spordan hemen sonra yemek yemeğin iyi deyil diye not burda sabah 8.30 :)
Sporaden iki Saat sonra yenirIyi günler kizlar size sorum olacakti ben simdi 47 dakika leslie sansone yürüme sporunu yaptım ve hemen kahvalti yapabilirdim beklemem gerekmi bir yerde okumsdum spordan hemen sonra yemek yemeğin iyi deyil diye not burda sabah 8.30 :)
Yok öyle olmasssKiz yapma yazzik zaten bir iki hafta denenmisssss
Benim gelusimini serefine hatrina yapmaaaa
PPazarlık yok gecenlerde iki kişi liteye girme günü terketti biziKiz kabullenme hemen pazarlik ediyom gogoyla bekle bir
Evet bizde gruplasma falan yok. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için gibi bisey yani.Yok anam Burda oyle Birsey
Sizin topige gittim baktimda katiliminda fena degilmis emme sanalda gruplasma olmus gibi
Bosver yeni sayfa yeni baslangic
spordan hemen önce ve spordan sonra yemek yenmesi yanlış canım normalde 2 saattir berilde demiş zaten :))Iyi günler kizlar size sorum olacakti ben simdi 47 dakika leslie sansone yürüme sporunu yaptım ve hemen kahvalti yapabilirdim beklemem gerekmi bir yerde okumsdum spordan hemen sonra yemek yemeğin iyi deyil diye not burda sabah 8.30 :)
hoş geldin cnminanmıyorum yaaaaa.bir saattir uzun uzun yazdım,ama ne olduysa göneremeden gitti...offf.neyse yaaa...Merhaba canlarım.hepinizi çok özledim.nihayet geldim evime,döndüm aranıza...cuma günü için özür dilerim hepinizden...geceden tartıyı yanıma koydum ama yine de unutmuşum...düğünden dönerken hatırladım,çok kötü oldum,afedersiniz...zaten durumlar pek iç açıcı deyil...herkes bir yerlerde...bir alemlerde...ben kendi adıma vaz geçmeyi düşünmüyorum kesinlikle...yarından tam gaz devam.bu günlerde yapamadığım tek şey su içmek oldu,içemedim doğru dürüst,yarından dönüyorum düzene,spor yapamadım ama çok hareketli günler geçirdim...şimdi de 68.400üm,ama su içmemediyimden vücudum ödem tutmuş ola bilir de,yani böyle umud ediyorum...inşallah yarından aranızdayım...
cok gecmis olsun cnm insallah nakil bulunur annen eski sağlığına kavuşur dualarim annen icinEvet canım ehliyeti aldım saolasın kalp olayına gelincede annemin kalp nakline ihtiyacı var annemin emarı % 7 cıktı yani su anda ölmüş olması gerekiyor bu yüzden istanbuldan bi ankaraya bi izmire oraya burada kalp doktorlarına gidiyoruz salı günü anjuo olcak perşembe yine izmire gidicek bende annemlerde kalıyorum ki evin işlerini hallediyim ona yardımcı olayım cünkü hala bu haliyle ev işi yapmaya calısıo yoruo kendini, kardeslerimin okulu var babam iste evde yalnız kalmasın diye ben bir nevi annemlere yerleştim :)
sanada gunaydinlar merveGünaydın kızçeler nasılsınız bakalım bir pazartesi sabahına başladık yıne biraz zor geçicek izinden sonra adapte olmak ama nabalım başa gelen çekilirr
Merve bu kez birinci olacağız Ins. Bolbol kilolari vermek dilekleriylebencede bu hafta birinci olsun takımımız bende cok bosladım artık yeter vermemiz lazım şu yağları
damla ben gitmedim kiz buralardayim hafta sonu giremedim yatili misafirlerle uğraşıyorudumzor olucak ama olucak tatlım...hepimiz 1 1mize destek olmalıyız bence...
bence de :)))
ben de nihayet buldum nasıl kullanıldığını.şimdilik bayıldım. ..çok beyendim. ..
annna...çok kötü olmuş.pişmanlıklar alınan kalorileri geri getirmezki...hafta içi sporunu ve diyetini güzel yap bari de cuma üzülme kuzum...
bence de yeni üyeler gerek.ama yeni üyeleru burda tutmak ta bize kalmış. Baksana azcık meşguldük xdlyg ve cansu
gitmiş galiba...
güzel.yap kuzum . gelicek hafta ben de yapıcam inşallah...
senin olman bize yeter.kilo almış olsan da paylaşımların bize yeter kuzum. .
Bence deee.hatta canlandık bile...yehhhu...
tskler berilSporaden iki Saat sonra yenir
Yemekten sonrada Anne
spordan hemen önce ve spordan sonra yemek yenmesi yanlış canım normalde 2 saattir berilde demiş zaten :))
Tskler cnm evet beril söyledi bende bir yerde okumsdum ama emin değildim o yüzden buraya yazdım sizlerin sayesinde doğruları öğreniyoruz cok sagolun
Hoş geldin cnm aramiza
Yok öyle olmasss
PPazarlık yok gecenlerde iki kişi liteye girme günü terketti bizi
Evet bizde gruplasma falan yok. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için gibi bisey yani.
evet defne guzel fikir aslindaaslında iyi gidiyorduk bu 2 haftadır herkesin yoğun olduğu zaman galiba..
ne yapsak grupça metabolizma çayımı yapsak?gerçekten işe yarıyor..
evet defne guzel fikir aslinda
Kizceler nasilsiniz bugun sizce karatay diyeti nasil guzel sonuç alinirmi ben bugun basladim balalim insallah güzel sonuc alabilirim
Aaa cok guzel bunu soylemen beni daha cok mutlu etti kahvaltisini yaptım kendimi cok tok hissediyorum acaba arkadaşının babası kaç kiloyu ogrenebilirmiyim sakıncası yoksa. cnm kitabı sipariş etmiştim geldi insallah bende veririm bugun başladım ve hergün 1 saat leslie ile yürüme düşünüyorum hergün 4.8 km yürümüş olacagim haftayada okula başlıyorum dönüşe eve yürüyerek gelmeyi dusunuyorum kar ve kuru soguklar olmadığı surece 4 yada 5 km var arası Ins. Dediğin gibi olur gerçekten kilo vermeye cok ihtiyacım varcanım benim bir arkadaşımın babası yapmıştı bu diyeti 2 ayda 16 kilo verdi ama hiç aksatmamıştı sporunu fln :))
canım yanımlıyosam babası 85-90 civarındaydı 2 ay yaptı diyeti yaparken sigarayıda bırakmış adam azim göstermiş ciddenAaa cok guzel bunu soylemen beni daha cok mutlu etti kahvaltisini yaptım kendimi cok tok hissediyorum acaba arkadaşının babası kaç kiloyu ogrenebilirmiyim sakıncası yoksa. cnm kitabı sipariş etmiştim geldi insallah bende veririm bugun başladım ve hergün 1 saat leslie ile yürüme düşünüyorum hergün 4.8 km yürümüş olacagim haftayada okula başlıyorum dönüşe eve yürüyerek gelmeyi dusunuyorum kar ve kuru soguklar olmadığı surece 4 yada 5 km var arası Ins. Dediğin gibi olur gerçekten kilo vermeye cok ihtiyacım var
iyilikk canım yürüyüşümü yaptım bendee 1 saat sonrada ipimi atlicam sende ne var ne yok ^^Nasilsiniz kuzularrrt
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?