Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar memnun oldum tekrar, aranizda olmakta güzel.
Benim biraz çamaşır asip kizima yemek hazirlamam gerek, gün icerisinde gelirim yine.
Sevgiler.

Iyi günler kizlar size sorum olacakti ben simdi 47 dakika leslie sansone yürüme sporunu yaptım ve hemen kahvalti yapabilirdim beklemem gerekmi bir yerde okumsdum spordan hemen sonra yemek yemeğin iyi deyil diye not burda sabah 8.30 :)

Sporaden iki Saat sonra yenir
Yemekten sonrada Anne

Yemekten sonrada yenen 2 saat

Kiz yapma yazzik zaten bir iki hafta denenmisssss
Benim gelusimini serefine hatrina yapmaaaa
Yok öyle olmasss
Kiz kabullenme hemen pazarlik ediyom gogoyla bekle bir
PPazarlık yok gecenlerde iki kişi liteye girme günü terketti bizi
Yok anam Burda oyle Birsey
Sizin topige gittim baktimda katiliminda fena degilmis emme sanalda gruplasma olmus gibi
Bosver yeni sayfa yeni baslangic
Evet bizde gruplasma falan yok. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için gibi bisey yani.

spordan hemen önce ve spordan sonra yemek yenmesi yanlış canım normalde 2 saattir berilde demiş zaten :))

hoş geldin cnm

cok gecmis olsun cnm insallah nakil bulunur annen eski sağlığına kavuşur dualarim annen icin

Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bir pazartesi sabahına başladık yıne biraz zor geçicek izinden sonra adapte olmak ama nabalım başa gelen çekilirr
sanada gunaydinlar merve

bencede bu hafta birinci olsun takımımız bende cok bosladım artık yeter vermemiz lazım şu yağları
Merve bu kez birinci olacağız Ins. Bolbol kilolari vermek dilekleriyle

damla ben gitmedim kiz buralardayim hafta sonu giremedim yatili misafirlerle uğraşıyorudum

Yemekten sonrada Anne
tskler beril

Söylediğin iyi oldu beril artik bekleyim kahvalti yapmak icin

Tskler cnm evet beril söyledi bende bir yerde okumsdum ama emin değildim o yüzden buraya yazdım sizlerin sayesinde doğruları öğreniyoruz cok sagolun

rica ederim canım tabiki birbirimiz sayesinde öğreniyoruz doğruları yanlışları
birde kızlar mesela koşu bandında yürüyüş yapıyoruz ya hızını birden yükseltip bir anda indirmeyin ciddi kalp sorunlarına yol açıyor
allah korusun yığılır kalırsınız yavaş yavaş hepsi kiloları saglıklı bir şekilde verelimm

Son düzenleme:
Yok öyle olmasss

PPazarlık yok gecenlerde iki kişi liteye girme günü terketti bizi

Evet bizde gruplasma falan yok. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için gibi bisey yani.

Beril arkadaşıma teşekkür ederim, benim için sorun yok beklerim. Gruplaşma olmamasına da çok sevindim.
Sevgiler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet kızlar işteyim kursu bekliyorum..yemeğimi yanımda götürdüm bugün..çantam tıklım tıklım saklama kabı dolu

aslında iyi gidiyorduk bu 2 haftadır herkesin yoğun olduğu zaman galiba..
ne yapsak grupça metabolizma çayımı yapsak?gerçekten işe yarıyor..

evet defne guzel fikir aslinda

Kizceler nasilsiniz bugun sizce karatay diyeti nasil guzel sonuç alinirmi ben bugun basladim balalim insallah güzel sonuc alabilirim

canım benim bir arkadaşımın babası yapmıştı bu diyeti 2 ayda 16 kilo verdi ama hiç aksatmamıştı sporunu fln :))

canım benim bir arkadaşımın babası yapmıştı bu diyeti 2 ayda 16 kilo verdi ama hiç aksatmamıştı sporunu fln :))
Aaa cok guzel bunu soylemen beni daha cok mutlu etti kahvaltisini yaptım kendimi cok tok hissediyorum acaba arkadaşının babası kaç kiloyu ogrenebilirmiyim sakıncası yoksa. cnm kitabı sipariş etmiştim geldi insallah bende veririm bugun başladım ve hergün 1 saat leslie ile yürüme düşünüyorum hergün 4.8 km yürümüş olacagim haftayada okula başlıyorum dönüşe eve yürüyerek gelmeyi dusunuyorum kar ve kuru soguklar olmadığı surece 4 yada 5 km var arası Ins. Dediğin gibi olur gerçekten kilo vermeye cok ihtiyacım var

Nasilsiniz kuzularrrt

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım yanımlıyosam babası 85-90 civarındaydı 2 ay yaptı diyeti yaparken sigarayıda bırakmış adam azim göstermiş cidden
Nasilsiniz kuzularrrt

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iyilikk canım yürüyüşümü yaptım bendee 1 saat sonrada ipimi atlicam sende ne var ne yok ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…