Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok uzuldum Canim insallah bir an once nakil gerceklesir
Bizde gecen yil kaynanam icin cok ugrasmistik onunda 4 stendi var

Amin canım insallah zor işler stresli dönemler bizim için annem çok rahat tam teslim ama babam kardeslerim o kadar rahat değil doğal olarak

Allah yardımcınız olsun güzelim.iyi yapıyorsun kuzum.şimdi senin amnene annelik yapma zamanın...

Öyle canım valla ben ve kardeşlerim bildigin annelik yapıoruz anneme yemeğini zorla yediriyoruz geceleri geç yatıyo tabi bu bedeni için iyi değil geç saatlere kadar oturmak kalbi yoruyo bu yüzden aksam yatagına yatırıp uyumasını bekliyoruz falan yaramaz cocuk gibi valla :)

Cok guzel cnm iyi gidiyorsun devam et spora

Nasilsiniz kuzularrrt iyiz beril sen nasilsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi ya ne guzel 2 ay sonra sagligina kavusmus insallah bizde başarısız

Hoşgeldin canım aramıza

Yurumeye yelteniyorum simdilik

Amin canım insallah zor işler stresli dönemler bizim için annem çok rahat tam teslim ama babam kardeslerim o kadar rahat değil doğal olarak
Insallah hayirli haberlerde yazacan bize

Bildirim merkezinden bildirimleri kapat canım
Bir deneyim sagol Canim

Canım ben burdayım ama annemin durumundan ötürü eskisi kadar aktif giremiyorum paylaşım yapmaya
Olsun sen diyetine yap Ben yazarim senin icinde
Maşallah bu gün güzel bi katılım olmuş bence önceki günlere nazaran :)
Hiii herkez aynini soylüyor

Çok teşekkür ederim canım, hosbuldum.
Bu arada çok geçmiş olsun canım. Rabbim sifasını versin inşallah annenin. Sanada kolay gelsin canım, Allah yardımcın olsun.

Amin canım saolasın teşekkür ederim ben eskiden çok aktiftim topikte artık o kadar yogun olamıyorum

Insallah hayirli haberlerde yazacan bize

Bir deneyim sagol Canim

Olsun sen diyetine yap Ben yazarim senin icinde

Hiii herkez aynini soylüyor

Amin canım inşallah, ben diyete tam gaz devam ediyorum inşallah bu hafta güzel bildirimle burda olucam, ayrıca dene canım işe yarıcak bildirim merkzinden hangi app se onun bütün bildirimlerini kapa yok de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…