Cok uzuldum Canim insallah bir an once nakil gerceklesir
Bizde gecen yil kaynanam icin cok ugrasmistik onunda 4 stendi var
Allah yardımcınız olsun güzelim.iyi yapıyorsun kuzum.şimdi senin amnene annelik yapma zamanın...
Telede tabletede yukledim ama hic Memnun degilim hele alinti yapildiginda tiril tiril mesaj sesi geliyor Dili ediyor
Takimda Kim var Kim Yok simdi yeni üye cagirsakmiki
Gogo bir Haber ver
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Selamlar herkes gelmis ne güzel baslik canlanmis resmen
bu aralar aklimda fikrimde kilolari vermek var kizlar sporuda dogru duzgun yapiyorum
artik hergun 1 saat spor ve ip atlama bazi gunler disarda cok yogunum 2 gün yarim saat yapicam
sadece yuruyusleri o kadar bakalim belki bos zaman olursa tekrar 1 saat olarak devam edicem
bu sefer verelim su kilolari yoksa berilin dedigi gibi donbil donbil gezeriz :/
Nasilsiniz kuzularrrt iyiz beril sen nasilsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi ya ne guzel 2 ay sonra sagligina kavusmus insallah bizde başarısızcanım yanımlıyosam babası 85-90 civarındaydı 2 ay yaptı diyeti yaparken sigarayıda bırakmış adam azim göstermiş cidden
iyilikk canım yürüyüşümü yaptım bendee 1 saat sonrada ipimi atlicam sende ne var ne yok ^^
Herseyden once katilimi artirmak lazim
Ben bu haftayı sebze haftasi yapmak istiyorum 10 gündür disarda yemekten dogru dürüst sebze yiyemedim. Dün aksam pırasa yaptım barsaklarim çalışmaya başladı.
Burayi bos birakmayin yolarimmmmmmm
Kabusssss geldiiiiii öcüüüüüü
Herkese merhaba,
Ben Eylül, şu an 84.700kg'dayım. Doğum sonrası kiloları bunlar , emzirdigim için çok dikkat edemedim 1 aydır diyetteyim 89kg'dan bu kiloya kadar geldim.
Başka bir topikteydim ama ufak bir anlaşmazlık yaşadım ve ayrıldım.
Aranıza katılabilirmiyim.
Bu arada ilk sayfa forum kurallarina baktım ve yasaklar olmasından dolayı, adil bir grup olduğunuzu düşünüyorum.
Teşekkürler.
Sevgiler.
Hoş geldin cnm aramiza
Yurumeye yelteniyorum simdilikcanım yanımlıyosam babası 85-90 civarındaydı 2 ay yaptı diyeti yaparken sigarayıda bırakmış adam azim göstermiş cidden
iyilikk canım yürüyüşümü yaptım bendee 1 saat sonrada ipimi atlicam sende ne var ne yok ^^
Insallah hayirli haberlerde yazacan bizeAmin canım insallah zor işler stresli dönemler bizim için annem çok rahat tam teslim ama babam kardeslerim o kadar rahat değil doğal olarak
Bir deneyim sagol CanimBildirim merkezinden bildirimleri kapat canım
Olsun sen diyetine yap Ben yazarim senin icindeCanım ben burdayım ama annemin durumundan ötürü eskisi kadar aktif giremiyorum paylaşım yapmaya
Hiii herkez aynini soylüyorMaşallah bu gün güzel bi katılım olmuş bence önceki günlere nazaran :)
Yurumeye yelteniyorum simdilik
Yolarsın valla inanırımmmmmmmmm
Hoşgeldin canım aramıza
aman bende 200 tane atlıyorum çok bişey değil :/
spordan hemen önce ve spordan sonra yemek yenmesi yanlış canım normalde 2 saattir berilde demiş zaten :))
cok gecmis olsun cnm insallah nakil bulunur annen eski sağlığına kavuşur dualarim annen icin
Çok teşekkür ederim canım, hosbuldum.
Bu arada çok geçmiş olsun canım. Rabbim sifasını versin inşallah annenin. Sanada kolay gelsin canım, Allah yardımcın olsun.
Aynen bende diyetisyenimden öğrenmiştim bunu
Insallah hayirli haberlerde yazacan bize
Bir deneyim sagol Canim
Olsun sen diyetine yap Ben yazarim senin icinde
Hiii herkez aynini soylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?