Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar kızlar ben genelde ara öğünlerde meyve suları ya da sebze suyu içmeyi seviyorum
bugünde yaptm 2 mandalin 1 havuç ve yarım limon
meyve sıkacagında sıktım 1 nescafe bardağı çıktı hepsinden ben ekşi tatları seviyorum genelde
elmayı sabah yediğim için elma koymadım sizde eğer seviyosanız deneyin derim ^^

Iyi fikir canım ama ben meyve suyu icince çok acikıyorum. Meyve olarak tüketip üzerine süt iciyorum cay bardagıyla , hem tok hissediyorum hemde sekere dönüşmüyor. Bir yerde okumustum bende canım.

Amin canım çok saol herkes çok saolsun herkese çok teşekkür ederim :)

Sana ozelden yazmistim silindi tekrar yazamadim ama olmaz denen tek seyi rabbim soyler
Hani cok hayat doluyum buranin nesesiyim ya neler yasadim yasadik hala yasiyoruz bilemezsin
Kanserden oldugumu ogrendigimde 8-9 haftalik hamileydim ikizlerimde 10 yasina girecekti.elif olmayabilirdi, Ben suan sana Moral veremeyebilirdim, ikizlerim nasil olurdu tahmin bile edemiyorum.umuttttt lütfen umuttttt
Yok diye Birsey Yok.suan hayattan 3 aylik randevularla yasiyorum Moral buluyorum dr.un raüoruma bakusindan.
Keskeleri belkileri sozlugunden cikar olurmu,olacak anneler kuzularini birakmamak icin inanki tahmininden daha guclüler.

Bu arada yurudum leynnnnn
20 dakikayla basladikkkkk bakalim

Bu arada yurudum leynnnnn
20 dakikayla basladikkkkk bakalim

Süper canım. Bende bugün sabah 45 dakika öglende 1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım.
Bu arada çok tebrik ediyorum seni, maşallah herşeye rağmen hayat dolusun. Rabbim yardımcın olsun , inşallah bir daha yaşamazsın o kötü günleri canım.

Bende uzun yururdum su tembelligi bir atiyimmmm
Tsk cok sagolllll

evet kızlar birazdan yemek hazırlayacagımm bu günki menümü yaziyim hemen
sabah kalhvaltı yerine 1 adet elma yedim
öğlen ızgara tavuk salata yoğurt ve 1 dilim ekmek
ara 2.kk peynir 4 zeytin ve 1 dilim ekmek
ara 2 mandalin 1 havuç ve yarım limon sıktım 1 nescafe bardağı çıktı ^^
akşam mercimek yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
evet bunlar ek olarak 2lt su 1 saat yürüyüş ve 200 ip atlama

Kızlar iyi akşamlar.
Sarjim bitiyor bugünkü menümü yazip çıkıyorum.
Sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,1ince dilim kaşar peynir,1 ince dilim beyaz peynir,1 kupa şekersiz yeşil çay
Öğle: Yarım dilim su böreği (olmayadı iyiydi)
Aksam: 4 yemek kaşığı yogurt,4yemek kaşığı zeytinyağı karnıbahar yemeği.
3 litreden fazla su içtim.
3 kupa yeşil çay
1 kupa hibisküs
2 kupa yedi otlu cay
1 kupa kekikli çay
1 Türk kahvesi (hepsi sekersiz, kullanmiyorum şeker)
Sabah 45 dakika, öğlen de 1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım.

Ben bu haftayı sebze haftasi yapmak istiyorum 10 gündür disarda yemekten dogru dürüst sebze yiyemedim. Dün aksam pırasa yaptım barsaklarim çalışmaya başladı.
İyi ya tatlım.inşallah güzelce yarıycak işe...
Çok teşekkür ederim Sedacım. Başladık gerisi gelecek insallah. Çok güzel kilolar vereceğiz. Gruba alinirsam destekcinizim tabiki, sağlıklı kalıcı kilolar vermek dileğiyle.
Sevgiler.
Hoş geldin kuzum...
Kiz ne uzuluyon delüüüüüü Ben 118 le cikarttim 3. yu
Simdik70+ dayim
Annna.o zaman afferim sana...
Digerleri hic ugramiyor sanki Damla Merve ceeee deyip kaciyor
Ay Yok olmaz yawww
Yok kız.bu gün işim çokdu.söyledim ya sabah baklava falan yaptım...şimdi bitirdim.akşam yemeyimi hala yapmadım. .
Ay ginemi totistenn anladimmmmmm
Galibaaa :)
Yok öyle olmasss

PPazarlık yok gecenlerde iki kişi liteye girme günü terketti bizi

Evet bizde gruplasma falan yok. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için gibi bisey yani.
Bence bizde qruplaşma asla yok.1miz hepimiz için...
Beril demişken totişden anlamışın her halde...
evet kızlar işteyim kursu bekliyorum..yemeğimi yanımda götürdüm bugün..çantam tıklım tıklım saklama kabı dolu
Afferim sana...işte böyle yapılır diyet..
Allah anneni size bağışlasın...
İnanmıyorum ya.helal olsun kızım sana.ben o kadar zayıg bir kadınım ki anlatamam..çok küçük şeyleri dert ederim...
Kahvaltı olmamış.ama genel güzel olmuş...

Kızzzz bu kadar çayı nerene içtin ki?afferim sana ne diyeyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çeneniz düşmüş çok şükür...aynen böyle...tam gaz devam...

canım börek olmasaydı iyidi ama aralarda bişey yememişsin o yüzden idare eder ancak çok fazla bitki çayı tüketmişssin
bence azaltmalısın günde 3 kupadan fazla içme tansiyonun düşer diyet yapıcam derken kötü olursun

Offff ya şimdi ben geldim kimsecikler yok.çok yorgunum çooook.banyo yapıp da uyumak istiyorum.genel olarak çok halsizim son günlerde.şu baklavaları.şekerburaları pişirdim de yemesem iyi olur.genelde çok sevmem yemem tatlıyı.ama belki günde bir tane yerim yeşil çayla.siz ne diyorsunuz?çok mu olur?şimdi kalorisine de bir bakayım...

Baktım ya 189 kaloriymiş yahu.aslında yersem limiti aşmam da yine de çokmuş...

Teşekkürler canım hoşbuldum.
Valla iciyorum aciktikca midem doluyor canım. Sonra tuvalete zor yetisiyorum.

Bana da söylüyorlar aslında yeşil çayı az içmemi tansiyonumu düşürürmüş ama bana bir şey yapmıyor.gün içinde 6kupa falan yeşil çay içerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…