Benide bir yolan olsa hizaya getirse
bende diyetisyenden öğrenmiştim canım
bu arada çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşallah annenin canım
Amin canım saolasın teşekkür ederim ben eskiden çok aktiftim topikte artık o kadar yogun olamıyorum
Süpersin gerçekten bir detoks gibi olur iyi gelir canım
Iyi fikir canım ama ben meyve suyu icince çok acikıyorum. Meyve olarak tüketip üzerine süt iciyorum cay bardagıyla , hem tok hissediyorum hemde sekere dönüşmüyor. Bir yerde okumustum bende canım.kızlar kızlar ben genelde ara öğünlerde meyve suları ya da sebze suyu içmeyi seviyorum
bugünde yaptm 2 mandalin 1 havuç ve yarım limon
meyve sıkacagında sıktım 1 nescafe bardağı çıktı hepsinden ben ekşi tatları seviyorum genelde
elmayı sabah yediğim için elma koymadım sizde eğer seviyosanız deneyin derim ^^
Amin canım çok saol herkes çok saolsun herkese çok teşekkür ederim :)
Bu arada yurudum leynnnnn
20 dakikayla basladikkkkk bakalim
Süper canım. Bende bugün sabah 45 dakika öglende 1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım.
Bu arada çok tebrik ediyorum seni, maşallah herşeye rağmen hayat dolusun. Rabbim yardımcın olsun , inşallah bir daha yaşamazsın o kötü günleri canım.
İyi ya tatlım.inşallah güzelce yarıycak işe...Ben bu haftayı sebze haftasi yapmak istiyorum 10 gündür disarda yemekten dogru dürüst sebze yiyemedim. Dün aksam pırasa yaptım barsaklarim çalışmaya başladı.
Hoş geldin kuzum...Çok teşekkür ederim Sedacım. Başladık gerisi gelecek insallah. Çok güzel kilolar vereceğiz. Gruba alinirsam destekcinizim tabiki, sağlıklı kalıcı kilolar vermek dileğiyle.
Sevgiler.
Annna.o zaman afferim sana...Kiz ne uzuluyon delüüüüüü Ben 118 le cikarttim 3. yu
Simdik70+ dayim
Yok kız.bu gün işim çokdu.söyledim ya sabah baklava falan yaptım...şimdi bitirdim.akşam yemeyimi hala yapmadım. .Digerleri hic ugramiyor sanki Damla Merve ceeee deyip kaciyor
Ay Yok olmaz yawww
Galibaaa :)Ay ginemi totistenn anladimmmmmm
Bence bizde qruplaşma asla yok.1miz hepimiz için...Yok öyle olmasss
PPazarlık yok gecenlerde iki kişi liteye girme günü terketti bizi
Evet bizde gruplasma falan yok. Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için gibi bisey yani.
Beril demişken totişden anlamışın her halde...hoş geldin cnm
cok gecmis olsun cnm insallah nakil bulunur annen eski sağlığına kavuşur dualarim annen icin
sanada gunaydinlar merve
Merve bu kez birinci olacağız Ins. Bolbol kilolari vermek dilekleriyle
damla ben gitmedim kiz buralardayim hafta sonu giremedim yatili misafirlerle uğraşıyorudum
tskler beril
Söylediğin iyi oldu beril artik bekleyim kahvalti yapmak icin
Afferim sana...işte böyle yapılır diyet..evet kızlar işteyim kursu bekliyorum..yemeğimi yanımda götürdüm bugün..çantam tıklım tıklım saklama kabı dolu
Allah anneni size bağışlasın...Öyle canım valla ben ve kardeşlerim bildigin annelik yapıoruz anneme yemeğini zorla yediriyoruz geceleri geç yatıyo tabi bu bedeni için iyi değil geç saatlere kadar oturmak kalbi yoruyo bu yüzden aksam yatagına yatırıp uyumasını bekliyoruz falan yaramaz cocuk gibi valla :)
İnanmıyorum ya.helal olsun kızım sana.ben o kadar zayıg bir kadınım ki anlatamam..çok küçük şeyleri dert ederim...Sana ozelden yazmistim silindi tekrar yazamadim ama olmaz denen tek seyi rabbim soyler
Hani cok hayat doluyum buranin nesesiyim ya neler yasadim yasadik hala yasiyoruz bilemezsin
Kanserden oldugumu ogrendigimde 8-9 haftalik hamileydim ikizlerimde 10 yasina girecekti.elif olmayabilirdi, Ben suan sana Moral veremeyebilirdim, ikizlerim nasil olurdu tahmin bile edemiyorum.umuttttt lütfen umuttttt
Yok diye Birsey Yok.suan hayattan 3 aylik randevularla yasiyorum Moral buluyorum dr.un raüoruma bakusindan.
Keskeleri belkileri sozlugunden cikar olurmu,olacak anneler kuzularini birakmamak icin inanki tahmininden daha guclüler.
Kahvaltı olmamış.ama genel güzel olmuş...evet kızlar birazdan yemek hazırlayacagımm bu günki menümü yaziyim hemen
sabah kalhvaltı yerine 1 adet elma yedim
öğlen ızgara tavuk salata yoğurt ve 1 dilim ekmek
ara 2.kk peynir 4 zeytin ve 1 dilim ekmek
ara 2 mandalin 1 havuç ve yarım limon sıktım 1 nescafe bardağı çıktı ^^
akşam mercimek yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
evet bunlar ek olarak 2lt su 1 saat yürüyüş ve 200 ip atlama
Kızlar iyi akşamlar.
Sarjim bitiyor bugünkü menümü yazip çıkıyorum.
Sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,1ince dilim kaşar peynir,1 ince dilim beyaz peynir,1 kupa şekersiz yeşil çay
Öğle: Yarım dilim su böreği (olmayadı iyiydi)
Aksam: 4 yemek kaşığı yogurt,4yemek kaşığı zeytinyağı karnıbahar yemeği.
3 litreden fazla su içtim.
3 kupa yeşil çay
1 kupa hibisküs
2 kupa yedi otlu cay
1 kupa kekikli çay
1 Türk kahvesi (hepsi sekersiz, kullanmiyorum şeker)
Sabah 45 dakika, öğlen de 1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım.
Kızlar iyi akşamlar.
Sarjim bitiyor bugünkü menümü yazip çıkıyorum.
Sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek,1ince dilim kaşar peynir,1 ince dilim beyaz peynir,1 kupa şekersiz yeşil çay
Öğle: Yarım dilim su böreği (olmayadı iyiydi)
Aksam: 4 yemek kaşığı yogurt,4yemek kaşığı zeytinyağı karnıbahar yemeği.
3 litreden fazla su içtim.
3 kupa yeşil çay
1 kupa hibisküs
2 kupa yedi otlu cay
1 kupa kekikli çay
1 Türk kahvesi (hepsi sekersiz, kullanmiyorum şeker)
Sabah 45 dakika, öğlen de 1 saat 15 dakika yürüyüş yaptım.
Teşekkürler canım hoşbuldum.İyi ya tatlım.inşallah güzelce yarıycak işe...
Hoş geldin kuzum...
Annna.o zaman afferim sana...
Yok kız.bu gün işim çokdu.söyledim ya sabah baklava falan yaptım...şimdi bitirdim.akşam yemeyimi hala yapmadım. .
Galibaaa :)
Bence bizde qruplaşma asla yok.1miz hepimiz için...
Beril demişken totişden anlamışın her halde...
Afferim sana...işte böyle yapılır diyet..
Allah anneni size bağışlasın...
İnanmıyorum ya.helal olsun kızım sana.ben o kadar zayıg bir kadınım ki anlatamam..çok küçük şeyleri dert ederim...
Kahvaltı olmamış.ama genel güzel olmuş...
Kızzzz bu kadar çayı nerene içtin ki?afferim sana ne diyeyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım börek olmasaydı iyidi ama aralarda bişey yememişsin o yüzden idare eder ancak çok fazla bitki çayı tüketmişssin
bence azaltmalısın günde 3 kupadan fazla içme tansiyonun düşer diyet yapıcam derken kötü olursun
Sağol canım. Bugün böyle oldu, dikkat ederim.canım börek olmasaydı iyidi ama aralarda bişey yememişsin o yüzden idare eder ancak çok fazla bitki çayı tüketmişssin
bence azaltmalısın günde 3 kupadan fazla içme tansiyonun düşer diyet yapıcam derken kötü olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?