Teşekkürler canım hoşbuldum.
Valla iciyorum aciktikca midem doluyor canım. Sonra tuvalete zor yetisiyorum.
bünye meselesi de var canım ama genede 3 kupadan fazlası zararlı diyorlarBana da söylüyorlar aslında yeşil çayı az içmemi tansiyonumu düşürürmüş ama bana bir şey yapmıyor.gün içinde 6kupa falan yeşil çay içerim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben sadece söyledim canım istersen internettende bak birazSağol canım. Bugün böyle oldu, dikkat ederim.
Sevgiler.
Ay canım benim. İnşallah güzel haberlerle gelirsin...yarın diyetisyene gitcem bakalım 15 günde ne olmuş bitmiş:)???? heyecanlandım bi an..
Kızzz sakın kilo almış olmayasın...kızlarrrr bu arada bu dijital tartıların kalibrasyonu var mı yani böyle taşınınca falan yapılan????? arzum bnm tartım ama bu aralar kafayı yiyo sanki???
Ben de duydum kuzum ama bende bir sorun yok çok şükür...bünye meselesi de var canım ama genede 3 kupadan fazlası zararlı diyorlar
ben sadece söyledim canım istersen internettende bak biraz
Aaaaa inanmıyorum canım. Bugün aldığım en güzel haber bu. 500 kalori yakmısımdır herhalde.Her tualete gittiyimizde 40 kalori yakıyoruz biliyormuydum.beril söylemişdi bana da...
Sağol canım tabiki söylemelisin, ben memnun oluyorum, bilmediğim şeyleri öğreniyorum. İyi hissediyorum aslında canım. Ben birazda metabolizmamı hızlandırması için iciyorum aslında, bu anlamda işe yarıyor.bünye meselesi de var canım ama genede 3 kupadan fazlası zararlı diyorlar
ben sadece söyledim canım istersen internettende bak biraz
Canım yeme bence ya. Çok kalorili ayrıca acıktırır seni butün gün.İşte size bir soru.yarın kahvaltıda bir küçük baklavayla yeşil çay içe bilirmiyim acep?ya ben şu baklavayı nereye sokuşturup yesem ki?offf.illaki yiycem ya.öyle tatlı duruyorlarki hemu de bi tepsiiii
Yazmak kolayda bana bildirimler hiç gelmedi ben sildim bu yüzden. Takip etmek zor oluyordu benim için.Bu tel.deki uygulamayla yazmak çok kolay yahu.habire bir şey yazmak istiyorum.artık çenemden kurtulamazsınız...
Merhaba hoşbuldum. Çok geçmiş olsun canım.kızlarrr selam maşallah topiğin neşesi yerine gelmiş ortalık canlanmış. ben hastalığı yeni yeni üzerimden atabiliyorum. şöyle geçmişi okuyayım dedim ama pek olmadı yetişemedim daha. ama aramıza eni bir arkadaş katılmış sanırım hoşgelmişşş:):) berilim ortalığı çoşturdun yaww gitme biyerlere artık. damlanur da düğünleri bitirip geldi sonunda sanırım:)
Hadi bakalım, güzel haberlerle dönersin inşallah canımyarın diyetisyene gitcem bakalım 15 günde ne olmuş bitmiş:)???? heyecanlandım bi an..
Ay canım benim. İnşallah güzel haberlerle gelirsin...
Kızzz sakın kilo almış olmayasın...
Ben de duydum kuzum ama bende bir sorun yok çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?