Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler canım hoşbuldum.
Valla iciyorum aciktikca midem doluyor canım. Sonra tuvalete zor yetisiyorum.

Her tualete gittiyimizde 40 kalori yakıyoruz biliyormuydum.beril söylemişdi bana da...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu tel.deki uygulamayla yazmak çok kolay yahu.habire bir şey yazmak istiyorum.artık çenemden kurtulamazsınız...

bünye meselesi de var canım ama genede 3 kupadan fazlası zararlı diyorlar

Sağol canım. Bugün böyle oldu, dikkat ederim.
Sevgiler.
ben sadece söyledim canım istersen internettende bak biraz

kızlarrr selam maşallah topiğin neşesi yerine gelmiş ortalık canlanmış. ben hastalığı yeni yeni üzerimden atabiliyorum. şöyle geçmişi okuyayım dedim ama pek olmadı yetişemedim daha. ama aramıza eni bir arkadaş katılmış sanırım hoşgelmişşş:):) berilim ortalığı çoşturdun yaww gitme biyerlere artık. damlanur da düğünleri bitirip geldi sonunda sanırım:)

kızlarrrr bu arada bu dijital tartıların kalibrasyonu var mı yani böyle taşınınca falan yapılan????? arzum bnm tartım ama bu aralar kafayı yiyo sanki???

sabah:yarım simit,kayısılı form çayı

ara:1yemek kaşığı kuru üzüm

öğle:sebzeli piliç 1 porsiyon,salata, 1 bardak ayran,2 dilim ekmek

ara:2 galeta

akşam:6 y.k. yeşil mercimek yemeği,salata,2 dilim ekmek

ara:1 su bardağı yarım yağlı süt(bol tarçınlı),1y.k kuru üzüm,1 küçük yeşil elma

su:1,5 litre

yarın diyetisyene gitcem bakalım 15 günde ne olmuş bitmiş:)???? heyecanlandım bi an..
Ay canım benim. İnşallah güzel haberlerle gelirsin...
kızlarrrr bu arada bu dijital tartıların kalibrasyonu var mı yani böyle taşınınca falan yapılan????? arzum bnm tartım ama bu aralar kafayı yiyo sanki???
Kızzz sakın kilo almış olmayasın...

Ben de duydum kuzum ama bende bir sorun yok çok şükür...

Eveeet nihayet günler sonra rapor vermenin mutluluğunu yaşıyorum.

Sabah 1dilim ekmek,peynir,yeşil çay,yeşillij
Öylen 2kaşık buharda kıyma,1dilim ekmek,1kase yoğurt
Ara 2lokma baklava
Akşam çok çok geç yedim işim geç bittiyi için saat 9.30da küçük tabak makarna,buharda pişmiş kıyma,bol yoğurt ve yeşillik
Ara 1dilim portakal,yeşil çay

2litre su,spor yok.çok işim vardı ve çok halsizim.hep uyumal istiyorum. ..

İşte size bir soru.yarın kahvaltıda bir küçük baklavayla yeşil çay içe bilirmiyim acep?ya ben şu baklavayı nereye sokuşturup yesem ki?offf.illaki yiycem ya.öyle tatlı duruyorlarki hemu de bi tepsiiii

Tamam kuzularım.benim için gün bitmişdirrrr.uyumaya gidiyorummm.iyi geceler hepinize. .

Sağol canım tabiki söylemelisin, ben memnun oluyorum, bilmediğim şeyleri öğreniyorum. İyi hissediyorum aslında canım. Ben birazda metabolizmamı hızlandırması için iciyorum aslında, bu anlamda işe yarıyor.
Teşekkür ediyorum canım.

Canım yeme bence ya. Çok kalorili ayrıca acıktırır seni butün gün.

Merhaba hoşbuldum. Çok geçmiş olsun canım.

Ay canım benim. İnşallah güzel haberlerle gelirsin...

Kızzz sakın kilo almış olmayasın...

Ben de duydum kuzum ama bende bir sorun yok çok şükür...

Ayy kız suss ne kilo alması yasak olan hicbiseyden bir lokma dahi yemiyorum. Diyetime tam anlamıyla uyuyorum. Hem zaten ben fazla gösteriyor diye demedim ki bi cikiyom 3 kilo az bi cikiyom normal öyle esiyolar aklına yane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…