- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.094
- 798
Eki Görüntüle 1029864
Tanisik sekerim elif hanimla
Hadi bakalım inşallah. Birazdan koyuyorum ocağa yemek sonrası 1 bardak icecegim. Şifa olsun hepimize inşallah.cnm içerim normalde ama nedense dün kaptırmışım çalışmaya hiç içesim gelmemiş.
yap bakalım cnm ben çok faydasını gördüm sende görürsün inş..
Canım dün çalışma vardı , giremedik bizde. Şifre bende degistirmek zorunda kaldım.Kızlar sabahdan siteye giremedim yaaa.şifre yanlış diyordu. Sonunda deyuşdirdim şifremi...dün de sanırım bi yoklama vardı burda giremedim akşam.zaten dün de annemlerdeydim.bu gün de bayram burada.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım dün çalışma vardı , giremedik bizde. Şifre bende degistirmek zorunda kaldım.
cnm dün sitede bakım çalışması vardı sanırım bizde giremedik çalışmadan sonra da şifrelerde bir problem oldu bnmde sabah hep yanlış diyodu zor bela değiştirdim.
Kızlar ya umarım herkes iyidir.geçmişe bakamadım daha...ama ben de durumlar hiç iç açıcı deyil.kızım da ben de çok hastayız.benimki halsizlik de kızım daha kötü.süreklu ateşi yükseliyor.ilaçlar falan.2gündür kocamla da kavga ettim.çok kırgınım ona.tek iç açan şey.2yıldan sonra nihayet kaynanam mutfakta yemek yapıyor:)
selamlar kızlar ay herkeste aynı sorun varmış demekki sabahtan beri canım çıktı ya :/
hemen dün neler yemişim onları yazim
sabah 8:00 beyaz peynirli tost 1 yumurta salatalık maydanoz bitki çayı
ara 10:30 1 elma
öğlen 13:00 tavuk ızgara salata ayran ezo gelin çorba
ara 15:30 yarım dilim ekmek 3 zeytin yarım elma
ara 17:30 1 çay bardağı süt içine 1 çay kaşıgının yarısı zencefil ,kahve ,ve tarçın
akşam mercimek yemeği salata yoğurt
2lt su ve kızlar artık sporu düzgün tutucam
1 saat yürüyüş 100 ip atlama bacak hareketleri her bacak için 50 şer kere ve mekik 50 tane sporu ciddiye almaya başladım dünden beri bu düzende götürücem bakalım 10 günde ne kadar fark edicek
Kızlar ya umarım herkes iyidir.geçmişe bakamadım daha...ama ben de durumlar hiç iç açıcı deyil.kızım da ben de çok hastayız.benimki halsizlik de kızım daha kötü.süreklu ateşi yükseliyor.ilaçlar falan.2gündür kocamla da kavga ettim.çok kırgınım ona.tek iç açan şey.2yıldan sonra nihayet kaynanam mutfakta yemek yapıyor:)
Canım yavaştan başla spora bence. Yürüyüsle basla mesela sureyi arttirarak devam et, sonrada bacak hareketlerine basla, böyle daha çok fayda görürsün.selamlar kızlar ay herkeste aynı sorun varmış demekki sabahtan beri canım çıktı ya :/
ara 17:30 1 çay bardağı süt içine 1 çay kaşıgının yarısı zencefil ,kahve ,ve tarçın
1 saat yürüyüş 100 ip atlama bacak hareketleri her bacak için 50 şer kere ve mekik 50 tane sporu ciddiye almaya başladım dünden beri bu düzende götürücem bakalım 10 günde ne kadar fark edicek
Canım yavaştan başla spora bence. Yürüyüsle basla mesela sureyi arttirarak devam et, sonrada bacak hareketlerine basla, böyle daha çok fayda görürsün.
Hoş bende hata yapıyorum muhtemelen , her gün 2 saat yürümeye çalışıyorum ve biliyorum kilo vermem duraklayacak ve daha fazla yürüyüş isteyecek bünyem ama durduramıyorum kendimi , güzel havayı görünce.
Bende mekige başlayacağım haftaya kızım izin verirse inşallah, aldığım mekik aleti duruyor köşede.
Anladım canım o halde devam kaptırmayacanım ben normalde de yürüyüş yapıyodum zaten de mekik ip fln yeni başladım ben dışarda yürümeyi sevmiyorum koşu bandında hızı ayarlayınca kaptırıyorum gidiyo
Güzel olmuş bence.dünkü menümü yazayım hemen:)
kahvaltı: 2kk peynir, 5 zeytin, 2 minik domates, 2 dilim ekmek
ara:10 fındık
öğle: sebzeli tavuk haşlama 1 porsiyon, salata, 1 küçük kase cacık, 2 yemek kaşığı kadar acılı ezme
ara:3 kare bitter çikolata,şekersiz açık çay
akşam:6 yemek kaşığı kabak yemeği, 1 kase sarımsaklı yoğurt, az yeşillik
ara:1 su bardağı yarım yağlı süt (tarçınlı)
su:1,5 litre
Elif hanım yuzuyo zaten kız ayni kulüpte sporcu oldu. Ben çok korkuyodum korkumu yendim sayılırAy cok sevindim adina elifide gotur oda ogrensin kuzucugum
Deneyim gulum sen hangisini kullaniyorsun
Seninkinin tadi nasil keskinmi, sirkemsimi, tatlimi ay birseye benzet catliyacam yawww
Girmeyedebilirim kizlar izin devam edebilir kiloyu verene Kadar
Hakkiniza resmen tecavuz ediyom boyle
Ne o kiz borekler morekler yolarim bak
Ben yemiyom sizde yemeyin
Vallahi kacamak yapana sisko dombili derim
Haydi bol terlemeler
Cogunu hic gormedim Burda son zamanlarda
Ebruyu biliyom da
Mesela cansuyu
Su az degilmi
Yuz verme kiz porsiyonu kacirir sonra Ben agzimin acarim bakkkkk
Kotu kadin muzeyyenligim tutuverir ansizin
Oooo cis gunune simdiden hazirlik yaniiii
Sirinlik muskasiiiEki Görüntüle 1029864
Tanisik sekerim elif hanimla
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar ya umarım herkes iyidir.geçmişe bakamadım daha...ama ben de durumlar hiç iç açıcı deyil.kızım da ben de çok hastayız.benimki halsizlik de kızım daha kötü.süreklu ateşi yükseliyor.ilaçlar falan.2gündür kocamla da kavga ettim.çok kırgınım ona.tek iç açan şey.2yıldan sonra nihayet kaynanam mutfakta yemek yapıyor:)
selamlar kızlar ay herkeste aynı sorun varmış demekki sabahtan beri canım çıktı ya :/
Güzel olmuş bence.
Elif hanım yuzuyo zaten kız ayni kulüpte sporcu oldu. Ben çok korkuyodum korkumu yendim sayılır
Sirinlik muskasiii
Çok geçmiş olsun canım.
Spora azdan baslasaydin iyi olurdu.
cnm spor yapmak iyidir fakat gün içinde bu kadar yüklenmek iyi değil karakında olmalı bence sonuçta hiç kimse ömür boyu her gün bu kadar spor yaparak yaşayamaz. bence bi seçim yap mesela 1 gün arayla 1 saat yürüyüş veya hergün yarım saat yürüyüş gibi ne biliyim bence fazlası da iyi değil bir süre sonra bıkkınlık verir ve bu kadar sporu yap yap sonra pat diye bırak aynı miktar yesende kilo alır bu kez vücut.
Canım yavaştan başla spora bence. Yürüyüsle basla mesela sureyi arttirarak devam et, sonrada bacak hareketlerine basla, böyle daha çok fayda görürsün.
Hoş bende hata yapıyorum muhtemelen , her gün 2 saat yürümeye çalışıyorum ve biliyorum kilo vermem duraklayacak ve daha fazla yürüyüş isteyecek bünyem ama durduramıyorum kendimi , güzel havayı görünce.
Bende mekige başlayacağım haftaya kızım izin verirse inşallah, aldığım mekik aleti duruyor köşede.
evet kzılar hepinize toplu cevap atim dedim heheSpora azdan baslasaydin iyi olurdu.
Sağ ol canım benim..Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.
Kuzum ben de sporu bırakınca kilo alanını çok duydum...ben de istiyorum koşu bandı ama burda çok pahalı iyisi 1800tl..canım ben normalde de yürüyüş yapıyodum zaten de mekik ip fln yeni başladım ben dışarda yürümeyi sevmiyorum koşu bandında hızı ayarlayınca kaptırıyorum gidiyo
Teşekkürler kaptan...Güzel olmuş bence.
Elif hanım yuzuyo zaten kız ayni kulüpte sporcu oldu. Ben çok korkuyodum korkumu yendim sayılır
Sirinlik muskasiii
Çok geçmiş olsun canım.
Spora azdan baslasaydin iyi olurdu.
Güzel olmuş kuzum...Sabah 8de 4 tane gün kurusu kayısı 2 tane rafadan haşlanmış yumurta 1 salatalik 5 tane zeytin Yarim domates (yarisini eşimin tabagina ekledim :) ) Avuc ici kadar peynir ve 20 tane tuzsuz kurulmamış badem .
Öğlen salata 1 ceviz ve 5 badem
Ara kahve şekersiz Aksam 6 y.k tavuk yemegi ( tavuk göğsü,sogan,kirmizi dolarlık biber ve sari dolmalik biber biraz sıvı yağ ve baharatlar yapılır ). Salata ve 4 dış sarimsak
Su 2lt
Spor 20 dakika
108 den 107.5
500 vermisim az olmus yaa acaba regl bugun basladi onundami
Mesaj sayım 24
Spor 2 saat
Sağ ol canım benim..
Kuzum ben de sporu bırakınca kilo alanını çok duydum...ben de istiyorum koşu bandı ama burda çok pahalı iyisi 1800tl..
Teşekkürler kaptan...
Güzel olmuş kuzum...
Ola bilir kuzum.regl dönemi herkezde mutlaka fark eder...
Tsklr damla .cnm verdiğin kilonun yüzdeligi nasil hesaplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?