Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım dün çalışma vardı , giremedik bizde. Şifre bende degistirmek zorunda kaldım.

Canım dün çalışma vardı , giremedik bizde. Şifre bende degistirmek zorunda kaldım.

cnm dün sitede bakım çalışması vardı sanırım bizde giremedik çalışmadan sonra da şifrelerde bir problem oldu bnmde sabah hep yanlış diyodu zor bela değiştirdim.

Anlaşılan herkesin sorunu aynıymış...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ya umarım herkes iyidir.geçmişe bakamadım daha...ama ben de durumlar hiç iç açıcı deyil.kızım da ben de çok hastayız.benimki halsizlik de kızım daha kötü.süreklu ateşi yükseliyor.ilaçlar falan.2gündür kocamla da kavga ettim.çok kırgınım ona.tek iç açan şey.2yıldan sonra nihayet kaynanam mutfakta yemek yapıyor:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy cnm çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.

selamlar kızlar ay herkeste aynı sorun varmış demekki sabahtan beri canım çıktı ya :/
hemen dün neler yemişim onları yazim
sabah 8:00 beyaz peynirli tost 1 yumurta salatalık maydanoz bitki çayı
ara 10:30 1 elma
öğlen 13:00 tavuk ızgara salata ayran ezo gelin çorba
ara 15:30 yarım dilim ekmek 3 zeytin yarım elma
ara 17:30 1 çay bardağı süt içine 1 çay kaşıgının yarısı zencefil ,kahve ,ve tarçın
akşam mercimek yemeği salata yoğurt
2lt su ve kızlar artık sporu düzgün tutucam
1 saat yürüyüş 100 ip atlama bacak hareketleri her bacak için 50 şer kere ve mekik 50 tane sporu ciddiye almaya başladım dünden beri bu düzende götürücem bakalım 10 günde ne kadar fark edicek

cnm spor yapmak iyidir fakat gün içinde bu kadar yüklenmek iyi değil karakında olmalı bence sonuçta hiç kimse ömür boyu her gün bu kadar spor yaparak yaşayamaz. bence bi seçim yap mesela 1 gün arayla 1 saat yürüyüş veya hergün yarım saat yürüyüş gibi ne biliyim bence fazlası da iyi değil bir süre sonra bıkkınlık verir ve bu kadar sporu yap yap sonra pat diye bırak aynı miktar yesende kilo alır bu kez vücut.

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.

Canım yavaştan başla spora bence. Yürüyüsle basla mesela sureyi arttirarak devam et, sonrada bacak hareketlerine basla, böyle daha çok fayda görürsün.
Hoş bende hata yapıyorum muhtemelen , her gün 2 saat yürümeye çalışıyorum ve biliyorum kilo vermem duraklayacak ve daha fazla yürüyüş isteyecek bünyem ama durduramıyorum kendimi , güzel havayı görünce.
Bende mekige başlayacağım haftaya kızım izin verirse inşallah, aldığım mekik aleti duruyor köşede.

canım ben normalde de yürüyüş yapıyodum zaten de mekik ip fln yeni başladım ben dışarda yürümeyi sevmiyorum koşu bandında hızı ayarlayınca kaptırıyorum gidiyo

Güzel olmuş bence.
Elif hanım yuzuyo zaten kız ayni kulüpte sporcu oldu. Ben çok korkuyodum korkumu yendim sayılır
Sirinlik muskasiii
Çok geçmiş olsun canım.

Spora azdan baslasaydin iyi olurdu.

Güzel olmuş bence.

Elif hanım yuzuyo zaten kız ayni kulüpte sporcu oldu. Ben çok korkuyodum korkumu yendim sayılır

Sirinlik muskasiii

Çok geçmiş olsun canım.

Canım yüzmeye mi başladın, tebrik ederim, cok katkısı olur kilo vermene.
Bende bizim sitenin havuzuna giriyim diyorum ama utanıyorum bu halimle.
Seneye inşallah.

evet kzılar hepinize toplu cevap atim dedim hehe
şimdi ben geçen yaz spora gitmiştim orda bisiklet mekik yürüyüş cart curt bana 2 saat spor yaptırıyolardı tabi belirli ölcüde ordayken kol içinde egzersizler yapıyodum bende azaltarak tekrardan başliyim dedim zaten 1 saat yürüyorum diyete başladığımdan beri bazen yürüyemedim bazen az yaptım ama itele itleye gidiyodu spora gittigim zamanki gibi düzene oturtmaya başladım mesela dışarıdan gelince 100 ip atlıyorum bacak hareketlerini yapıyorum bugün 30 a indirdim bacak hareketini çok bişi sürmüyo zaten mekikle toplasanız 12 13 dakikalık bişey akşamda 1 saat yürüyüş bazı günler 45 dakika yapıcam bugün çok yogundum gene ama 1 saat yapmayı düşünüyorum yorumlarınız için teşekkür ederim ^^ başınızı şişirdim he il defa bu kadar uzun mesaj yazdım

Sabah 8de 4 tane gün kurusu kayısı 2 tane rafadan haşlanmış yumurta 1 salatalik 5 tane zeytin Yarim domates (yarisini eşimin tabagina ekledim :) ) Avuc ici kadar peynir ve 20 tane tuzsuz kurulmamış badem .

Öğlen salata 1 ceviz ve 5 badem

Ara kahve şekersiz Aksam 6 y.k tavuk yemegi ( tavuk göğsü,sogan,kirmizi dolarlık biber ve sari dolmalik biber biraz sıvı yağ ve baharatlar yapılır ). Salata ve 4 dış sarimsak

Su 2lt
Spor 20 dakika

Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum.
Sağ ol canım benim..
canım ben normalde de yürüyüş yapıyodum zaten de mekik ip fln yeni başladım ben dışarda yürümeyi sevmiyorum koşu bandında hızı ayarlayınca kaptırıyorum gidiyo
Kuzum ben de sporu bırakınca kilo alanını çok duydum...ben de istiyorum koşu bandı ama burda çok pahalı iyisi 1800tl..
Güzel olmuş bence.

Sirinlik muskasiii

Çok geçmiş olsun canım.

Teşekkürler kaptan...
Güzel olmuş kuzum...
108 den 107.5
500 vermisim az olmus yaa acaba regl bugun basladi onundami

Mesaj sayım 24
Spor 2 saat

Ola bilir kuzum.regl dönemi herkezde mutlaka fark eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…