Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm ağır değil diye biliyorum bir porsiyon yiyebilirsin bence.

selam kızlar geldim gezmeden.. bulgur köftesi gibi bişeymiş bu fellak köftesi yağlı sos almadan yoğurtla 1 küçük kase yedim incir tatlısı yapmış şeker ilave etmeden arkadaş ayıp olmasın diye 1 tanede ondan aldım böreklere diğer tatlılara yaklaşmadım öğle yemeği olarak ağır olmadı iyi atlattım kendimce...

ben porsiyonu kaçırmam canım merak etme az yiyen halimle bile zor kilo veriyorum abartmam bende kötü kadın müzeyyen kıvamındayımdır zati cezamı veririm kendime hemen...

Ddanes aramıza hoş geldin canım. Desene sen de benim gibisin...ben de cezalandırırım hemen kendimi,hem de büyük bir zevk alırım.

Son düzenleme:
Canım sarımsağı ne için tüketiyorsun?

Afiyet olsun canım. Tebrik ederim börek yemedigin için.

Selammmmmm
Bugun yuruyuste 50 dakika yi gordummmmm
Hergun 10 dakika arttiriyordum haftaya korkun leynnnnn eyttt beril geliyor
Damla gecmis olsun minisinle sana ayrica bayraminda kutlu olsun
Eylülüm Ben gecen yil istifa ettim evdeyim artik.bir zamanlar sinif ogretmeniydim.ama bizim ev yatir gibidir geleyim giderim bitmez 3 sipa bir kopegim var.
Karar senin yorumlarini cok begeniyorum.takim icin oyle yararlusinki anlatamam.birde Canim Name koymuyozki caya tadi niye oyle limonlu naneli gibi....ay bu cayi yapacam inat ettim.
Cupcakem nasilsin canimmmm
Gogo yuzume vucut sekillendirmeye bire bir cok iyi yapiyorsun tatlim.elifimizede cok sevindim.boyuda uzatiyormus yuzme gelüste caginda
Exlülcüm bu güzellik kizim elif obur guzellikte can

Iyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah: aktivia kahvaltı zamanı ve 4 tane çilek
Ara:3tane et form bisküvi ve şekersiz nescafe
1 saat yürüyüş, 1 saat parkta küçük hanımın peşinde koşmaca.
Öğle: Salatalık, domates, marul, zeytin ve beyaz peynirli salata ve ayran
1 saat yürüyüş.
Akşam: 4 tane köfte,1 servis kaşığı patates püresi,4 yemek kaşığı yogurt yedim.
Ara:süt icerim 1 çay bardağı.
Kızlar kahvaltıda aktivia yedim ya inanılmaz acıktım bugün, bir daha ara olarak yersem yerim, kahvaltının yerini bişey tutmuyormuş anladım.
Birde bugün rejim yaptığımı biliyormuş gibi sürekli çalıştığım bankadan aradılar evime yakın bir spor merkezinden 1 yıllık üyelik hediye edebileceklerini söylediler. (Kredi kartı kullanımım fazlaymış diye)Çok sevindim eşim kızımla ilgilenebilirse haftasonları gidip biraz spor yapabilirim.

3 litre su ictim.4 olur yatana kadar.
1 yeşil cay,1 Türk kahvesi
Birazdanda kararsabirin cayindan 1 batdak icecegim.
Öpüyorum hepinizi, yine gelirim.
Sevgiler.

Canım süpersin böyle devam.
Anladım canım , benim çok gelen gidenim olmuyor, komşuluk yok buralarda sanslı hissettirdin kendimi bu sebeple ilk kez.
Kızına ve Can'a bayıldım. Allah yüzünden gülüşünü eksik etmesin. Maşallah ona ve tabiki sanada canım.

saol canımcım iyiyim sen nasılsın bakalım sporu iyi yapmışsın canım benim devam devam bu arada kızın ve köpişe bayıldım bizde besliyoruz köpecik

bence güzel olmuş canım menün çok bişey yememişsin gibi o yüzden patates püresinden bişey olmaz ama her zaman tüketme tabi
spor salonuna gitmek cidden çok iyi bütün vücut'a yönelik çalıştırıyolar kol bacak fln filan gidersen iyi olur zamanın varsa değerlendir derim

Ddanes aramıza hoş geldin canım. Desene sen de benim gibisin...ben de cezalandırırım hemen kendimi,hem de büyük bir zevk alırım.

hoşbulduk canım kaçamak yapmasak ta gerek kalmasa ama arada oluyor... bugün olmadı çok şükür de akşamıda hafif geçirdim çok rahatım ohh

Evet canım ya normalde yemezdim ama gözüm döndü resmen. Eşimle anlaşabilirsem gideceğim mutlaka , sagolsun kızım hık dese annesi seni istiyo diyen bir insandır kendisi çocuk su istiyodur ve şu şu diye söylüyordur mesela en basitinden ama eşimin tepkisi fix oluyor. 'Annesi al seni istiyo'
Bakalım heveslenmiyorum uyarsa gideceğim canım.

ddanes hoşgeldin canım
evet kızlar bugün yediklerim buyrun bakın bakim bu arada yarından itibaren menümü değiştiricem yediğim şeyler aynı olucak tabide ceviz fln yok belirli bir düzende yiyim bakim değiştirme yapmadan saatleri birde yulaf var ara öğünlerde ^^

bugünki menümm
sabah 7:00 peynirli tost 1 yumurta salatalık maydanoz bitki çayı
ara 10:30 1 elma
öğlen 13:30 ızgara tavuk salata ayran 1 kase çorba
ara yarım dilim ekmek 3 zeytin 1 kayısı 1 ceviz
akşam bürüksel lahanası salata yoğurt 1 dilim ekmek
2litre su 30 dakika yürüyüş 70 mekik çektim kızlar ben bile şaşkınım heheh 100 ip atlama 30 bacak hareketi
bugün bütün gün ayaktaydım o yüzden 30 dakika yapmaya karar verdim her yanım agrıyo sonra haftada 2 3 gün 30 dakika yapıcam yürüyüşleri okulun yoğun oldugu günlere denk getiricem büyük ihtimal perşembeler gibi

Son düzenleme:

hoşbulduk canım... menü çok güzel ve düzenli olmuş... ekmek toplamı 5 dilime denk geliyor galiba çorbayı da sayarsak.. ben 4 dilimde kalmaya çalışıyorum ama bünyeden bünyeyede değişir tabi.. spor içinde bu arada ilk sayfada menüyü ertesi gün yazılacak diyordu aynı gün içinde de yazıyormusunuz? bende yazayım

Menün güzel olmuş canım, spor için de ayrıca tebrik ederim.

selam kızlar bende menümü toptan yazayım mutfak kapandı...

sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi yağsız sütle( içine günkurusu üzüm ve keten tohumu katıyorum)

ara: 2 kuru kayısı

öğle: 1 kase fellak köftesi yoğurtlu, 1 incir tatlısı, bolca şekersiz çay

akşam: 1/2 tabak haşlanmış brokoli, 1/2 kase yoğurt, 1 kuru dolma( küçük ve bulgurlu)

ara: 1/2 küçük kase antep fıstığı

su 2 lt kadar yeşil çay 2 kupa, spor lesile 3 mil( birazdan başlıyorum)

bu gün protein alamadım o yüzden liste eksik gibi geliyor ama gezmeler olunca düzen bozuluyor böyle...

Canım yüzmeye mi başladın, tebrik ederim, cok katkısı olur kilo vermene.
Bende bizim sitenin havuzuna giriyim diyorum ama utanıyorum bu halimle.
Seneye inşallah.
Yavv gir gitsin boşver kiloyu falan vercen ya nasılsa
Ee öğlen az olmuş
108 den 107.5
500 vermisim az olmus yaa acaba regl bugun basladi onundami

Mesaj sayım 24
Spor 2 saat
Tebrikler canım
Supersin bebeğim. Ben bi yuzmeyi ogreniyimbak nasıl şekillenecem
Güzel olmuş. Oh sporunu da yaparsın.

Beğendim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…