Kilolar arasındakı fark 100e çarpılıp geçen haftakı kiloya bölünür...eyer yanlış hatırlamıyorsam...
cnm ağır değil diye biliyorum bir porsiyon yiyebilirsin bence.
farkettim:)
inşallah istediğin kilıya dönersin canım
ben de bi ara almaya karar vermiştim ama kullananlar bir süre sonra yapmıyorsun bi kenarda kalıyor diyince vazgeçtim.
iyidir canım.sen de sitenin azizliğine uğramışsın akşam
hadi bugün son evine kavuşuyorsun canım.
oldukça hafif ve güzel olmuş canım
bravo arkadaşım
ağır bir yemek değil canım.porsiyonu az tutarsan bişey olmaz.
Ay cok sevindim adina elifide gotur oda ogrensin kuzucugum
Deneyim gulum sen hangisini kullaniyorsun
Seninkinin tadi nasil keskinmi, sirkemsimi, tatlimi ay birseye benzet catliyacam yawww
Girmeyedebilirim kizlar izin devam edebilir kiloyu verene Kadar
Hakkiniza resmen tecavuz ediyom boyle
Ne o kiz borekler morekler yolarim bak
Ben yemiyom sizde yemeyin
Vallahi kacamak yapana sisko dombili derim
Haydi bol terlemeler
Cogunu hic gormedim Burda son zamanlarda
Ebruyu biliyom da
Mesela cansuyu
Su az degilmi
Yuz verme kiz porsiyonu kacirir sonra Ben agzimin acarim bakkkkk
Kotu kadin muzeyyenligim tutuverir ansizin
Oooo cis gunune simdiden hazirlik yaniiii
Canım sarımsağı ne için tüketiyorsun?Sabah 8de 4 tane gün kurusu kayısı 2 tane rafadan haşlanmış yumurta 1 salatalik 5 tane zeytin Yarim domates (yarisini eşimin tabagina ekledim :) ) Avuc ici kadar peynir ve 20 tane tuzsuz kurulmamış badem .
Öğlen salata 1 ceviz ve 5 badem
Ara kahve şekersiz Aksam 6 y.k tavuk yemegi ( tavuk göğsü,sogan,kirmizi dolarlık biber ve sari dolmalik biber biraz sıvı yağ ve baharatlar yapılır ). Salata ve 4 dış sarimsak
Su 2lt
Spor 20 dakika
Afiyet olsun canım. Tebrik ederim börek yemedigin için.selam kızlar geldim gezmeden.. bulgur köftesi gibi bişeymiş bu fellak köftesi yağlı sos almadan yoğurtla 1 küçük kase yedimincir tatlısı yapmış şeker ilave etmeden arkadaş ayıp olmasın diye 1 tanede ondan aldım böreklere diğer tatlılara yaklaşmadım öğle yemeği olarak ağır olmadı iyi atlattım kendimce...
Canım süpersin böyle devam.Selammmmmm
Bugun yuruyuste 50 dakika yi gordummmmm
Hergun 10 dakika arttiriyordum haftaya korkun leynnnnn eyttt beril geliyor
Damla gecmis olsun minisinle sana ayrica bayraminda kutlu olsun
Eylülüm Ben gecen yil istifa ettim evdeyim artik.bir zamanlar sinif ogretmeniydim.ama bizim ev yatir gibidir geleyim giderim bitmez 3 sipa bir kopegim var.
Karar senin yorumlarini cok begeniyorum.takim icin oyle yararlusinki anlatamam.birde Canim Name koymuyozki caya tadi niye oyle limonlu naneli gibi....ay bu cayi yapacam inat ettim.
Cupcakem nasilsin canimmmm
Gogo yuzume vucut sekillendirmeye bire bir cok iyi yapiyorsun tatlim.elifimizede cok sevindim.boyuda uzatiyormus yuzme gelüste cagindaEki Görüntüle 1030402
Exlülcüm bu güzellik kizim elif obur guzellikte can
saol canımcım iyiyim sen nasılsın bakalım sporu iyi yapmışsın canım benim devam devam bu arada kızın ve köpişe bayıldım bizde besliyoruz köpecikSelammmmmm
Eylülüm Ben gecen yil istifa ettim evdeyim artik.bir zamanlar sinif ogretmeniydim.ama bizim ev yatir gibidir geleyim giderim bitmez 3 sipa bir kopegim var.
Karar senin yorumlarini cok begeniyorum.takim icin oyle yararlusinki anlatamam.birde Canim Name koymuyozki caya tadi niye oyle limonlu naneli gibi....ay bu cayi yapacam inat ettim.
Gogo yuzume vucut sekillendirmeye bire bir cok iyi yapiyorsun tatlim.elifimizede cok sevindim.boyuda uzatiyormus yuzme gelüste cagindaEki Görüntüle 1030402
bence güzel olmuş canım menün çok bişey yememişsin gibi o yüzden patates püresinden bişey olmaz ama her zaman tüketme tabiIyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah: aktivia kahvaltı zamanı ve 4 tane çilek
Ara:3tane et form bisküvi ve şekersiz nescafe
1 saat yürüyüş, 1 saat parkta küçük hanımın peşinde koşmaca.
Öğle: Salatalık, domates, marul, zeytin ve beyaz peynirli salata ve ayran
1 saat yürüyüş.
Akşam: 4 tane köfte,1 servis kaşığı patates püresi,4 yemek kaşığı yogurt yedim.
Ara:süt icerim 1 çay bardağı.
Kızlar kahvaltıda aktivia yedim ya inanılmaz acıktım bugün, bir daha ara olarak yersem yerim, kahvaltının yerini bişey tutmuyormuş anladım.
Birde bugün rejim yaptığımı biliyormuş gibi sürekli çalıştığım bankadan aradılar evime yakın bir spor merkezinden 1 yıllık üyelik hediye edebileceklerini söylediler. (Kredi kartı kullanımım fazlaymış diye)Çok sevindim eşim kızımla ilgilenebilirse haftasonları gidip biraz spor yapabilirim.
3 litre su ictim.4 olur yatana kadar.
1 yeşil cay,1 Türk kahvesi
Birazdanda kararsabirin cayindan 1 batdak icecegim.
Öpüyorum hepinizi, yine gelirim.
Sevgiler.
Ddanes aramıza hoş geldin canım. Desene sen de benim gibisin...ben de cezalandırırım hemen kendimi,hem de büyük bir zevk alırım.
saol canımcım iyiyim sen nasılsın bakalım sporu iyi yapmışsın canım benim devam devam bu arada kızın ve köpişe bayıldım bizde besliyoruz köpecik
bence güzel olmuş canım menün çok bişey yememişsin gibi o yüzden patates püresinden bişey olmaz ama her zaman tüketme tabi
spor salonuna gitmek cidden çok iyi bütün vücut'a yönelik çalıştırıyolar kol bacak fln filan gidersen iyi olur zamanın varsa değerlendir derim
Afiyet olsun canım. Tebrik ederim börek yemedigin için.
ddanes hoşgeldin canım
evet kızlar bugün yediklerim buyrun bakın bakimbu arada yarından itibaren menümü değiştiricem yediğim şeyler aynı olucak tabide ceviz fln yok belirli bir düzende yiyim bakim değiştirme yapmadan saatleri birde yulaf var ara öğünlerde ^^
bugünki menümm
sabah 7:00 peynirli tost 1 yumurta salatalık maydanoz bitki çayı
ara 10:30 1 elma
öğlen 13:30 ızgara tavuk salata ayran 1 kase çorba
ara yarım dilim ekmek 3 zeytin 1 kayısı 1 ceviz
akşam bürüksel lahanası salata yoğurt 1 dilim ekmek
2litre su 30 dakika yürüyüş 70 mekik çektim kızlar ben bile şaşkınım heheh 100 ip atlama 30 bacak hareketi
bugün bütün gün ayaktaydım o yüzden 30 dakika yapmaya karar verdim her yanım agrıyo sonra haftada 2 3 gün 30 dakika yapıcam yürüyüşleri okulun yoğun oldugu günlere denk getiricem büyük ihtimal perşembeler gibi
Aklımda olsun arada çok yemişsin diyim canımsağol canım ama herzaman aferin demeyin bana çok çabuk şımarırım benkilo verdin deseler yemeğe dadanırım valla bol bol giyiyorum hep anlamasınlar diye
Menün güzel olmuş canım, spor için de ayrıca tebrik ederim.ddanes hoşgeldin canım
evet kızlar bugün yediklerim buyrun bakın bakimbu arada yarından itibaren menümü değiştiricem yediğim şeyler aynı olucak tabide ceviz fln yok belirli bir düzende yiyim bakim değiştirme yapmadan saatleri birde yulaf var ara öğünlerde ^^
bugünki menümm
2litre su 30 dakika yürüyüş 70 mekik çektim kızlar ben bile şaşkınım heheh 100 ip atlama 30 bacak hareketi
bugün bütün gün ayaktaydım o yüzden 30 dakika yapmaya karar verdim her yanım agrıyo sonra haftada 2 3 gün 30 dakika yapıcam yürüyüşleri okulun yoğun oldugu günlere denk getiricem büyük ihtimal perşembeler gibi
Yavv gir gitsin boşver kiloyu falan vercen ya nasılsaCanım yüzmeye mi başladın, tebrik ederim, cok katkısı olur kilo vermene.
Bende bizim sitenin havuzuna giriyim diyorum ama utanıyorum bu halimle.
Seneye inşallah.
Ee öğlen az olmuşSabah 8de 4 tane gün kurusu kayısı 2 tane rafadan haşlanmış yumurta 1 salatalik 5 tane zeytin Yarim domates (yarisini eşimin tabagina ekledim :) ) Avuc ici kadar peynir ve 20 tane tuzsuz kurulmamış badem .
Öğlen salata 1 ceviz ve 5 badem
Ara kahve şekersiz Aksam 6 y.k tavuk yemegi ( tavuk göğsü,sogan,kirmizi dolarlık biber ve sari dolmalik biber biraz sıvı yağ ve baharatlar yapılır ). Salata ve 4 dış sarimsak
Su 2lt
Spor 20 dakika
Tebrikler canım108 den 107.5
500 vermisim az olmus yaa acaba regl bugun basladi onundami
Mesaj sayım 24
Spor 2 saat
Supersin bebeğim. Ben bi yuzmeyi ogreniyimbak nasıl şekillenecemSelammmmmm
Güzel olmuş. Oh sporunu da yaparsın.Iyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah: aktivia kahvaltı zamanı ve 4 tane çilek
Ara:3tane et form bisküvi ve şekersiz nescafe
1 saat yürüyüş, 1 saat parkta küçük hanımın peşinde koşmaca.
Öğle: Salatalık, domates, marul, zeytin ve beyaz peynirli salata ve ayran
1 saat yürüyüş.
Akşam: 4 tane köfte,1 servis kaşığı patates püresi,4 yemek kaşığı yogurt yedim.
Ara:süt icerim 1 çay bardağı.
Kızlar kahvaltıda aktivia yedim ya inanılmaz acıktım bugün, bir daha ara olarak yersem yerim, kahvaltının yerini bişey tutmuyormuş anladım.
Birde bugün rejim yaptığımı biliyormuş gibi sürekli çalıştığım bankadan aradılar evime yakın bir spor merkezinden 1 yıllık üyelik hediye edebileceklerini söylediler. (Kredi kartı kullanımım fazlaymış diye)Çok sevindim eşim kızımla ilgilenebilirse haftasonları gidip biraz spor yapabilirim.
3 litre su ictim.4 olur yatana kadar.
1 yeşil cay,1 Türk kahvesi
Birazdanda kararsabirin cayindan 1 batdak icecegim.
Öpüyorum hepinizi, yine gelirim.
Sevgiler.
ddanes hoşgeldin canım
bugünki menümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?