- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.096
- 798
Yaz sonu belki girerim canım , biraz daha verebilirsem kilo.Yavv gir gitsin boşver kiloyu falan vercen ya nasılsa
Ee öğlen az olmuş
Tebrikler canım
Supersin bebeğim. Ben bi yuzmeyi ogreniyimbak nasıl şekillenecem
Güzel olmuş. Oh sporunu da yaparsın.
Beğendim hepsini
Güzel olmuş bence menün.selam kızlar bende menümü toptan yazayım mutfak kapandı...
sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi yağsız sütle( içine günkurusu üzüm ve keten tohumu katıyorum)
ara: 2 kuru kayısı
öğle: 1 kase fellak köftesi yoğurtlu, 1 incir tatlısı, bolca şekersiz çay
akşam: 1/2 tabak haşlanmış brokoli, 1/2 kase yoğurt, 1 kuru dolma( küçük ve bulgurlu)
ara: 1/2 küçük kase antep fıstığı
su 2 lt kadar yeşil çay 2 kupa, spor lesile 3 mil( birazdan başlıyorum)
bu gün protein alamadım o yüzden liste eksik gibi geliyor ama gezmeler olunca düzen bozuluyor böyle...
Herkese merhaba :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel olmuş bence menün.
hosgeldin aramıza ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Hergün bir onceki günün menüsünü ve su miktarı ve sporumuzu paylasiyoruz vede birbirimize yorum yapıyoruz. Ayrıca biraz kendini tanitirsan seviniriz.
Hepinize iyi geceler
Yavv gir gitsin boşver kiloyu falan vercen ya nasılsa
Ee öğlen az olmuş
Tebrikler canım
Supersin bebeğim. Ben bi yuzmeyi ogreniyimbak nasıl şekillenecem
Güzel olmuş. Oh sporunu da yaparsın.
Beğendim hepsini
Yavv gir gitsin boşver kiloyu falan vercen ya nasılsa
Menume guzel olmuş cnm ceviz yada badem kahvaltıda yedinmi ekmek yerine baya tok tutuyor mesala ben emeksiz yapamazdim suan alisdim.ddanes hoşgeldin canım
evet kızlar bugün yediklerim buyrun bakın bakimbu arada yarından itibaren menümü değiştiricem yediğim şeyler aynı olucak tabide ceviz fln yok belirli bir düzende yiyim bakim değiştirme yapmadan saatleri birde yulaf var ara öğünlerde ^^
bugünki menümm
sabah 7:00 peynirli tost 1 yumurta salatalık maydanoz bitki çayı
ara 10:30 1 elma
öğlen 13:30 ızgara tavuk salata ayran 1 kase çorba
ara yarım dilim ekmek 3 zeytin 1 kayısı 1 ceviz
akşam bürüksel lahanası salata yoğurt 1 dilim ekmek
2litre su 30 dakika yürüyüş 70 mekik çektim kızlar ben bile şaşkınım heheh 100 ip atlama 30 bacak hareketi
bugün bütün gün ayaktaydım o yüzden 30 dakika yapmaya karar verdim her yanım agrıyo sonra haftada 2 3 gün 30 dakika yapıcam yürüyüşleri okulun yoğun oldugu günlere denk getiricem büyük ihtimal perşembeler gibi
guzel olmus cnm lesile sporu cok guzel oluyor disari cikamadigin zamanlarda :) mutfagi kapattım lafını cok sevdimselam kızlar bende menümü toptan yazayım mutfak kapandı...
sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi yağsız sütle( içine günkurusu üzüm ve keten tohumu katıyorum)
ara: 2 kuru kayısı
öğle: 1 kase fellak köftesi yoğurtlu, 1 incir tatlısı, bolca şekersiz çay
akşam: 1/2 tabak haşlanmış brokoli, 1/2 kase yoğurt, 1 kuru dolma( küçük ve bulgurlu)
ara: 1/2 küçük kase antep fıstığı
su 2 lt kadar yeşil çay 2 kupa, spor lesile 3 mil( birazdan başlıyorum)
bu gün protein alamadım o yüzden liste eksik gibi geliyor ama gezmeler olunca düzen bozuluyor böyle...
oyle bildiğim birsey yok cnm kilo vermeyle alakası yok doğal antibiyotuk birde eşim çig yemeyi cok seviyor bende onun icin yedim bana korkmasın diye :)Canım sarımsağı ne için tüketiyorsun?
Cok tatlilar yaaSelammmmmm
Bugun yuruyuste 50 dakika yi gordummmmm
Hergun 10 dakika arttiriyordum haftaya korkun leynnnnn eyttt beril geliyor
Damla gecmis olsun minisinle sana ayrica bayraminda kutlu olsun
Eylülüm Ben gecen yil istifa ettim evdeyim artik.bir zamanlar sinif ogretmeniydim.ama bizim ev yatir gibidir geleyim giderim bitmez 3 sipa bir kopegim var.
Karar senin yorumlarini cok begeniyorum.takim icin oyle yararlusinki anlatamam.birde Canim Name koymuyozki caya tadi niye oyle limonlu naneli gibi....ay bu cayi yapacam inat ettim.
Cupcakem nasilsin canimmmm
Gogo yuzume vucut sekillendirmeye bire bir cok iyi yapiyorsun tatlim.elifimizede cok sevindim.boyuda uzatiyormus yuzme gelüste cagindaEki Görüntüle 1030402
Exlülcüm bu güzellik kizim elif obur guzellikte can
Iyi akşamlar kızlar.
Bugünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah: aktivia kahvaltı zamanı ve 4 tane çilek
Ara:3tane et form bisküvi ve şekersiz nescafe
1 saat yürüyüş, 1 saat parkta küçük hanımın peşinde koşmaca.
Öğle: Salatalık, domates, marul, zeytin ve beyaz peynirli salata ve ayran
1 saat yürüyüş.
Akşam: 4 tane köfte,1 servis kaşığı patates püresi,4 yemek kaşığı yogurt yedim.
Ara:süt icerim 1 çay bardağı.
Kızlar kahvaltıda aktivia yedim ya inanılmaz acıktım bugün, bir daha ara olarak yersem yerim, kahvaltının yerini bişey tutmuyormuş anladım.
Birde bugün rejim yaptığımı biliyormuş gibi sürekli çalıştığım bankadan aradılar evime yakın bir spor merkezinden 1 yıllık üyelik hediye edebileceklerini söylediler. (Kredi kartı kullanımım fazlaymış diye)Çok sevindim eşim kızımla ilgilenebilirse haftasonları gidip biraz spor yapabilirim.
3 litre su ictim.4 olur yatana kadar.
1 yeşil cay,1 Türk kahvesi
Birazdanda kararsabirin cayindan 1 batdak icecegim.
Öpüyorum hepinizi, yine gelirim.
Sevgiler.
ne guzel bir iyi lik yapmış banka sana cnm bol bol sporlu günler
Bu arada ben kendimi tanıtayım sizlere,
Adım Gizem 25 yaşındayım.
Kilo her zaman problemim olmuştur. 19 yaşındayken diyetisyene gitmiştim. 86.7 kilo 1,73 boyundaydım. Diyetisyenimin dediklerini harfi harfine yaptım. Hiç bir şekilde sözünden çıkmadım. Mayısın ortasında başlamıştım Eylülün başında 67 kiloyu görmüştüm. Fakat akabinde hemen rahatsızlandım. Safra kesemde taş oluşmuştu ve doktor direk hızlı kilo verip vermediğimi sordu. Kontrollü olmasına rağmen rahatsızlandım. O dönemlerde üniversite sınavına hazırlanıyordum hemde uzun soluklu bir ilişkimin bitmesi kilolarıma geri dönüş yapmamı sağladı
Üniversiteyi kazanıp yurtlarda yaşayınca direk hazır gıdalara yöneldim, alkol çok tükettim, uyku düzenimi bozdum ve kilo aldıkça aldım
Bir çok kez diyete başladım yarım bıraktım, biber hapı kullandım, 9 lu çaylar içtim fakat hep yarım kaldı. Durum böyle olunca en son 101 i görmüştüm. Açıkcası bir bölgemde değil orantılı olarak kilom dağılmış olsa bile beni bir çok yönden olumsuz etkiledi. Bütün bu zamanlar içerisinde zayıflamak isteyip hiç bir şey yapmamak beni çok sinir etti. 2 aydır kafama koymuştum fakat sürekli erteliyordum. Daha doğrusu kendimi hazır hissetmiyordum. 12 Martta tamam dedim ve başladım. Kilomu ölçmedim, moralimin bozulmasını istemedim fakat sonra buraya denk geldim, böyle bir grubun olmasıda beni gerçekten aşırı derece motive etti. Bugün hemen bir tartı aldım. 106 kilo geliyorum fakat yemekten sonra tartıldım. Daha sağlıklı olması için ben kilomu yazmaya yarın sabahtan başlamak istiyorum. Tekrardan hoşbuldum. Umarım hepimiz amaçlarımıza ulaşırız.
Güzel kuzum.hadi ya az kaldı hedefe...offf ya benim kızım da çok hasta.. uyuyor ama öskürük izin vermiyor ki kuzuma..geçen hafta 56.5
bu hafta 56.1
fark 400 gr.
aslında çarşambaya kadar iiyiydim ama akşam yemek saatlerinde kursta olunca karıştı biraz..
kızım hasta oldu hiç uyuyamadım bugün doktora gitcez birazdan yazık ateşlenince gül gibi soluyorlar
günaydınlarrrumarım güzel sonuçlar alırsınız bu gün tartıda hepiniz merak ediyorum valla listede olmasamda benimde iyi gibi bakalım
Zaten menü yaz yorum yaz 5 msj oluyo. Bildirim cuma sabah yapiyoruz sen bugün ac katna tartil bildir.Okudum okudum hepsini bütün gün girebilmek için uğraştım bir türlü olmadı benim kafama takılan konu mesaj sayısı yani her gün 5 tane yazıcam mutlaka anladığım kadarıyla bildirim yapmamız gerekmiş bunu nasıl yapacağım?
Memnun oldum bende goncaBu arada ben kendimi tanıtayım sizlere,
Adım Gizem 25 yaşındayım.
Kilo her zaman problemim olmuştur. 19 yaşındayken diyetisyene gitmiştim. 86.7 kilo 1,73 boyundaydım. Diyetisyenimin dediklerini harfi harfine yaptım. Hiç bir şekilde sözünden çıkmadım. Mayısın ortasında başlamıştım Eylülün başında 67 kiloyu görmüştüm. Fakat akabinde hemen rahatsızlandım. Safra kesemde taş oluşmuştu ve doktor direk hızlı kilo verip vermediğimi sordu. Kontrollü olmasına rağmen rahatsızlandım. O dönemlerde üniversite sınavına hazırlanıyordum hemde uzun soluklu bir ilişkimin bitmesi kilolarıma geri dönüş yapmamı sağladı
Üniversiteyi kazanıp yurtlarda yaşayınca direk hazır gıdalara yöneldim, alkol çok tükettim, uyku düzenimi bozdum ve kilo aldıkça aldım
Bir çok kez diyete başladım yarım bıraktım, biber hapı kullandım, 9 lu çaylar içtim fakat hep yarım kaldı. Durum böyle olunca en son 101 i görmüştüm. Açıkcası bir bölgemde değil orantılı olarak kilom dağılmış olsa bile beni bir çok yönden olumsuz etkiledi. Bütün bu zamanlar içerisinde zayıflamak isteyip hiç bir şey yapmamak beni çok sinir etti. 2 aydır kafama koymuştum fakat sürekli erteliyordum. Daha doğrusu kendimi hazır hissetmiyordum. 12 Martta tamam dedim ve başladım. Kilomu ölçmedim, moralimin bozulmasını istemedim fakat sonra buraya denk geldim, böyle bir grubun olmasıda beni gerçekten aşırı derece motive etti. Bugün hemen bir tartı aldım. 106 kilo geliyorum fakat yemekten sonra tartıldım. Daha sağlıklı olması için ben kilomu yazmaya yarın sabahtan başlamak istiyorum. Tekrardan hoşbuldum. Umarım hepimiz amaçlarımıza ulaşırız.
Tamamdir canım hesapliyim ben.Günaydın kızlar. ..kaç gündür düzensiz beslenmem olduğu için paylaşmadım menülerimi. Genel olarak da çok düzensiz günler geçiroyorum.günde 1defa falan yemek yiyorum kızım da hasta hiç yiyesim yok yani.ama çok şükür tartı yüzümü güldürdü.67.900oldum.geçen hafta bildirim yapamadım.bunun için nasıl olucak,yüzde nasıl hesaplanır bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?