Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaz sonu belki girerim canım , biraz daha verebilirsem kilo.
Spor konusuda eşim idare edebilirse kızımı gidebileceğim inşallah bakalım.

Güzel olmuş bence menün.
Herkese merhaba :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldin aramıza ilk sayfada kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Hergün bir onceki günün menüsünü ve su miktarı ve sporumuzu paylasiyoruz vede birbirimize yorum yapıyoruz. Ayrıca biraz kendini tanitirsan seviniriz.

Okudum okudum hepsini bütün gün girebilmek için uğraştım bir türlü olmadı benim kafama takılan konu mesaj sayısı yani her gün 5 tane yazıcam mutlaka anladığım kadarıyla bildirim yapmamız gerekmiş bunu nasıl yapacağım?

Bu arada ben kendimi tanıtayım sizlere,

Adım Gizem 25 yaşındayım.

Kilo her zaman problemim olmuştur. 19 yaşındayken diyetisyene gitmiştim. 86.7 kilo 1,73 boyundaydım. Diyetisyenimin dediklerini harfi harfine yaptım. Hiç bir şekilde sözünden çıkmadım. Mayısın ortasında başlamıştım Eylülün başında 67 kiloyu görmüştüm. Fakat akabinde hemen rahatsızlandım. Safra kesemde taş oluşmuştu ve doktor direk hızlı kilo verip vermediğimi sordu. Kontrollü olmasına rağmen rahatsızlandım. O dönemlerde üniversite sınavına hazırlanıyordum hemde uzun soluklu bir ilişkimin bitmesi kilolarıma geri dönüş yapmamı sağladı

Üniversiteyi kazanıp yurtlarda yaşayınca direk hazır gıdalara yöneldim, alkol çok tükettim, uyku düzenimi bozdum ve kilo aldıkça aldım

Bir çok kez diyete başladım yarım bıraktım, biber hapı kullandım, 9 lu çaylar içtim fakat hep yarım kaldı. Durum böyle olunca en son 101 i görmüştüm. Açıkcası bir bölgemde değil orantılı olarak kilom dağılmış olsa bile beni bir çok yönden olumsuz etkiledi. Bütün bu zamanlar içerisinde zayıflamak isteyip hiç bir şey yapmamak beni çok sinir etti. 2 aydır kafama koymuştum fakat sürekli erteliyordum. Daha doğrusu kendimi hazır hissetmiyordum. 12 Martta tamam dedim ve başladım. Kilomu ölçmedim, moralimin bozulmasını istemedim fakat sonra buraya denk geldim, böyle bir grubun olmasıda beni gerçekten aşırı derece motive etti. Bugün hemen bir tartı aldım. 106 kilo geliyorum fakat yemekten sonra tartıldım. Daha sağlıklı olması için ben kilomu yazmaya yarın sabahtan başlamak istiyorum. Tekrardan hoşbuldum. Umarım hepimiz amaçlarımıza ulaşırız.

QUOTE=yediXXL;34534558]Herkese merhaba :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]
Merhaba hoşgeldin canım aramıza.
Birlikte güzel kilolar veririz inşallah.
Bildirim sormuşsun, her cuma en geç 12ye kadar diyete başladığın kilonu , o sabah tartıldığın kilonu ve kaç kg olmak istediğini buradan yazıyorsun.
Bir de hergün ne yedin, ne ictin, spor yaptînmi , yaptıysan kaç dakika ne yaptın bildiriyorsun yine burdan. Günün akşamı yada bir sonraki gün bildirmelisin menünü canım.

Cok üzüldüm cnm hoş geldin aramıza insallah burda arkadaşlarına desteğiyle yeniden verirsin Ins.

Sabah
1 yumurtadan omlet
1 domates
5 zeytin
20 tane badem
1 salatalık
Kahve şekersiz

Öğlen küçük bir dondurma 100kalorilik ( regl döneminde olduğum icin dayanamadım bende oglen böyle geçiştirdim

Aksam
2 dilim mangalda et
Salata

Su 1.5
Spor 30 yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. ..kaç gündür düzensiz beslenmem olduğu için paylaşmadım menülerimi. Genel olarak da çok düzensiz günler geçiroyorum.günde 1defa falan yemek yiyorum kızım da hasta hiç yiyesim yok yani.ama çok şükür tartı yüzümü güldürdü.67.900oldum.geçen hafta bildirim yapamadım.bunun için nasıl olucak,yüzde nasıl hesaplanır bilmiyorum.

günaydınlarrr umarım güzel sonuçlar alırsınız bu gün tartıda hepiniz merak ediyorum valla listede olmasamda benimde iyi gibi bakalım

geçen hafta 56.5
bu hafta 56.1
fark 400 gr.
aslında çarşambaya kadar iiyiydim ama akşam yemek saatlerinde kursta olunca karıştı biraz..
kızım hasta oldu hiç uyuyamadım bugün doktora gitcez birazdan yazık ateşlenince gül gibi soluyorlar

Güzel kuzum.hadi ya az kaldı hedefe...offf ya benim kızım da çok hasta.. uyuyor ama öskürük izin vermiyor ki kuzuma..
günaydınlarrr umarım güzel sonuçlar alırsınız bu gün tartıda hepiniz merak ediyorum valla listede olmasamda benimde iyi gibi bakalım

İnşallah canım.sende de iyi olması güzel kuzum . gaza geliyor insan eksileri görünce...

Kilomu hemen bende yazayim diyetimin 9. Gunundeyim fakat tartilmadigim icin baslangic olarak yazicam

Baslangic: 104.4 kg

Hedef : 67 kg :)

Umarim herkes bugun tartiya ciktiginda mutlu olurr :))

Ayrica dunun bildiriminide yapayayim hemen,

Sabah

2 dilim kepek ekmegi
Peynir ( iki kibrit kutusu kadar)
Yesil zeytin 4 adet
Bol domates ve sekersiz cay

Bir adet elma

İnternetten buldugum 44 dakikalik workout videosunu uyguladim termal sortumu giyip cok guzel terledim :)

7 adet mekik cektim ( mekik cekmeye baslayali 2 gun oldu 5 ile basladim her gun birer adet arttiriyorum )

Oglen
1 kase ( yaklasik 2 kucuk kepce ) tarhana corbasi
1 kase yogurt ( yaklasik 3 corba kasigi )
2 dilim kepekli ekmek.

1 adet elma

1 bardak kahve ( sekersiz ve sade)

Aksam
Yumurtali ispanak ( 6 - 7 kasik kadar )
Yogurt
Cavdar ekmegi 2 dilim

Bir adet yesil cay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Zaten menü yaz yorum yaz 5 msj oluyo. Bildirim cuma sabah yapiyoruz sen bugün ac katna tartil bildir.
Memnun oldum bende gonca
Tamamdir canım hesapliyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…