Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler canim ben daha spor yapamadım ama hafta sonu yuzme öğrenmeye gidiyom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay cok sevindim adina elifide gotur oda ogrensin kuzucugum

kuzum yeşil elma değilde normal kırmızı veya sarı elma kullan o ekşiliği keskinliği giderecektir bence??
Deneyim gulum sen hangisini kullaniyorsun
Seninkinin tadi nasil keskinmi, sirkemsimi, tatlimi ay birseye benzet catliyacam yawww

Girmeyedebilirim kizlar izin devam edebilir kiloyu verene Kadar
Hakkiniza resmen tecavuz ediyom boyle

Ne o kiz borekler morekler yolarim bak
Ben yemiyom sizde yemeyin
Vallahi kacamak yapana sisko dombili derim
O da doğru canım ama ben yokken yazmışsınız baya bişeyler yetişemedim.
Bende yürüyüşe çıkıyorum.
Sevgiler.
Haydi bol terlemeler
Cogunu hic gormedim Burda son zamanlarda
Ebruyu biliyom da
Mesela cansuyu

Su az degilmi
Yuz verme kiz porsiyonu kacirir sonra Ben agzimin acarim bakkkkk
Kotu kadin muzeyyenligim tutuverir ansizin

ben çıkayım kızlar.benka işim var izin alırsam onları halledeyim.yarın arkadaşlar gelecek hazırlık yapmam lazım iş çok
Oooo cis gunune simdiden hazirlik yaniiii

Teşekkür ederim canım.

Sagol canım, hala disardayim yuruyus bitti kizimi sitenin parkinda oynatiyorum terledim baya

Canım biraz daha su icebilsen iyi olur bence.

Bende bugün yapacağım inşallah cayını canım.

Detoks yapıp kilo verip bir günde, herkes tarafından aslansın kaplansın diye pohpohlanıp , tarifini bizede ver denilen var canım ama iyikide var, benim sizlerle tanısmama vesiledir bu. Ve tabiki sağlıklı kilo vermeme motivasyonumada çok katkısı oluyor sizlerinde sağlıklı beslenmenizin.

Canım balık çok yağlı gibi geldi ondan yağsız yaptım salatayı. Ama aklımda olsun söylediğin bilmiyordum.
Kızım 18 aylık, su ictigim sürece çok sıkıntı yaşamıyorum 4litre kadar içiyorum. Birde artık herseyi yiyor az da olsa, bende eskisi kadar kasmıyorum canım hatta doktoru kesmemi istiyorda ben 2 yaşa kadar icsin diyorum yettigi kadar.

Canım biraz daha su icebilsen iyi olur bence.
Su su suuuuu
Süpersin canım. Böyle devam et. Gitsin kilolar, gelsin yeni ciciler.
Kesinlikle katiliyorum bacim
Evet kızımda sokak çocuğuna döndü cimlerde yuvarlana yuvarlana, anne kız bıcı bıcı yaptık.
Hic zamanimiz olmuyor kiskandim sizi

Her serde bir hayir vardir degilmi
Hem onemli olan tarti degil bence bacim daralmasi

Bende 19 ay emzirdim.minisim 22 aylik simdi

Offf ya yazdım ama gelmediii...

Neler oluyooooor..???

Kızlar sabahdan siteye giremedim yaaa.şifre yanlış diyordu. Sonunda deyuşdirdim şifremi...dün de sanırım bi yoklama vardı burda giremedim akşam.zaten dün de annemlerdeydim.bu gün de bayram burada.

cnm ben ne denk gelirse onu kullanıyorum özel olarak bir elma çeşidi demedi bna doktorum ama yeşil elma kullandığım zaman daha ekşi keskin oluyo. normalde tadı tarçınlı nane limon gibi bişey özellikle de ılıkken süper oluyo tadı da kokusu da:):)

bu arada su az oldu farkındayım ama içemedim valla işte bugün zorluyom bakalım.

Su su suuuuu

Kesinlikle katiliyorum bacim

Hic zamanimiz olmuyor kiskandim sizi

Her serde bir hayir vardir degilmi
Hem onemli olan tarti degil bence bacim daralmasi

Bende 19 ay emzirdim.minisim 22 aylik simdi

Canım Allah bağışlasın minisini. Çalışıyorsun sanırım. Kıyamam kıskanma bitanem, benimde ayrı kalacağım günler yaklasiyor.
Aynen insanın kendini kandırmasının anlamı yok, kilo vermek öyle olmuyor ne yazıkki. Yoksa 1 hafta yiyelim icelim 1 gün detoks yapalım , niye bu kadar kasalım dimi canim.

cnm dün sitede bakım çalışması vardı sanırım bizde giremedik çalışmadan sonra da şifrelerde bir problem oldu bnmde sabah hep yanlış diyodu zor bela değiştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…