beci gecmis olsun sanada canim
banu hadi bakalim be bu hafta 70 in altina düsmeye calisicam :))
selam kızlar
doktora girrim geldim.ilaçlarımı aldım.vitaminde verdi.diyetten zayıf düşmüş olabilirsin dedi.
öğlen yemeğim 2 küçük dolma+2 kaşık irmik helvası
nasıl yapıcaksın???cokacimcoook
geçmiş olsun şeker..
hatasın ama demeden geçemicem..anacım dolmayı yemişsin güzel ama yanındaki irmik helvası ne..onun yerine yoğurt yeseydin ya süper olurdu
of kızlar öğlen için dışarı çıktım tam dönüyordum telefon geldi.
annem kuzuyu evde bırakıp bakkala ekmek almaya gitmiş ve anahtarı ede unutmuş
bendi aradı hemen taksiye atladım 15 dk içinde evdeydim.
Allahtan uyuyormuş uyanık olsaydı düşünemiyorum mafoldumben senağlama
evet öyle gidiyor birde yediklerine çok dikkat ediyorsan daha fazlası gidiyor..hergün yürüyüp hergün bu kadar farketmesi bile çok güzel dimiakrep vallamerak eetim kilonu:)
Bende çıkmadan tartılıyorum dönüncede tabeee. en az 200 en fazla 500 gitti, sende nasıl oluyor, ama benim ki 90 dk. yürüyüş için(yanii 500 gr)
canım simitin kalorisi çok yüksek bilgineÖĞlen sİmİt domates salatalık sÖĞÜŞ
aman allah korumuş..ağzım açık kaldı okurken..iyiki uyanık değilmiş..of kızlar öğlen için dışarı çıktım tam dönüyordum telefon geldi.
annem kuzuyu evde bırakıp bakkala ekmek almaya gitmiş ve anahtarı ede unutmuş
bendi aradı hemen taksiye atladım 15 dk içinde evdeydim.
Allahtan uyuyormuş uyanık olsaydı düşünemiyorum mafoldumben senağlama
ufff çok geçmiş olsun canım benim..başında bakanın vardır umarımcanımcım.bademcikler balon durumda.içtiğim ayran tetiklemişti.şimdi korkumdan yiyemedim.
irmik dediysem tatlı kaşığıyla 2 kaşık.komşumun cenazesi varmış o getirdi kıramadım.okadar da olur.halsizlikten ayakta duramıyorum zaten.hepten düşerim.
Esra allahtan uyuyormuŞ
benİm kayın valİdemde unutkanlık vardı bİr zamanlar plastİk leĞenİ tencere dİye ocaĞa koymuŞ Çocukta evde onunla İlgİlenmeye dalmıŞ allahtan Çabuk fark etmİŞ bİzde bÖyle bİr olay atlatmıŞtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?