Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zuzum sen betüşle beni görcedin mannak tek tek tabakların fotosunu çekti koycaz siteye yarın deli cadı ya ::))),
benim koruma ii gidiyo şükür tatlış sağol...

tünaydın kızlar
haftasonu benimde dışarda geçince yediklerime çok dikkate demedim.yani tatilde aldığım kilo dışında kilomda fark yok.işin tuhaf tarafı ben hala regl olmadım.yine gecikirse ben mahvolurum ya.regl dönemimde doymak bilmiyorum ben ve bu durumda kendimi engelleyemiyorum.
bu hafta oysaki çok umutluydum.gerçi sabah tartıda 59 dum.
kahvaltım bir dilim ekmek,biraz patataesli yumurta birazda peynir
öğle kavun,karpuz ve birazda çilek yiyorumm.

selam kızlar
doktora girrim geldim.ilaçlarımı aldım.vitaminde verdi.diyetten zayıf düşmüş olabilirsin dedi.
öğlen yemeğim 2 küçük dolma+2 kaşık irmik helvası

selam kızlar
doktora girrim geldim.ilaçlarımı aldım.vitaminde verdi.diyetten zayıf düşmüş olabilirsin dedi.
öğlen yemeğim 2 küçük dolma+2 kaşık irmik helvası

geçmiş olsun şeker..
hatasın ama demeden geçemicem..anacım dolmayı yemişsin güzel ama yanındaki irmik helvası ne..onun yerine yoğurt yeseydin ya süper olurdu

ben haftaya süper başladım şekerler..
yürüyüş dönüşü tartıda gördüğüm kilo gözlerimi kocaman yaptı..sadece bugünkü kilom bile süpper..
ama daha cumaya çoook var..
bu cuma süpper olucak yaaa..
ve hepinize çok kızdım
hani yemicektiniz hafta sonu
sadece ben yememişim

kilomu da söylemicem cumaya süprüss olsun artıkım

şekerle fırsatı olan yürüyüşü mutlaka yapsın süperr kilo verdiriyor
ben gitmeden ve gelince tartılıyorum acaip farkediyor..tabi en az 60 dk

akrep vallamerak eetim kilonu:)

Bende çıkmadan tartılıyorum dönüncede tabeee. en az 200 en fazla 500 gitti, sende nasıl oluyor, ama benim ki 90 dk. yürüyüş için(yanii 500 gr)

of kızlar öğlen için dışarı çıktım tam dönüyordum telefon geldi.
annem kuzuyu evde bırakıp bakkala ekmek almaya gitmiş ve anahtarı ede unutmuş
bendi aradı hemen taksiye atladım 15 dk içinde evdeydim.
Allahtan uyuyormuş uyanık olsaydı düşünemiyorum mafoldumben senağlama

geçmiş olsun şeker..
hatasın ama demeden geçemicem..anacım dolmayı yemişsin güzel ama yanındaki irmik helvası ne..onun yerine yoğurt yeseydin ya süper olurdu

canımcım.bademcikler balon durumda.içtiğim ayran tetiklemişti.şimdi korkumdan yiyemedim.
irmik dediysem tatlı kaşığıyla 2 kaşık.komşumun cenazesi varmış o getirdi kıramadım.okadar da olur.halsizlikten ayakta duramıyorum zaten.hepten düşerim.

aman allahtan bişey olmamış canım.ucuz atlatmışsınız.

Esra allahtan uyuyormuŞ
benım kayın valıdemde unutkanlık vardı bır zamanlar plastık leĞenı tencere dıye ocaĞa koymuŞ Çocukta evde onunla ılgılenmeye dalmıŞ allahtan Çabuk fark etmıŞ bızde bÖyle bır olay atlatmıŞtık

benim anahtarım vardı üstümde Allahtan..... ve de uyuyordu iyi kii....
elim ayağım titredi yol boyunca :1shok:
sağolun kızlar....
deryacım sende çok kötü bir olay atlatmışsın... Allah korumuş meleklerimizi :Saruboceq:

akrep vallamerak eetim kilonu:)

Bende çıkmadan tartılıyorum dönüncede tabeee. en az 200 en fazla 500 gitti, sende nasıl oluyor, ama benim ki 90 dk. yürüyüş için(yanii 500 gr)
evet öyle gidiyor birde yediklerine çok dikkat ediyorsan daha fazlası gidiyor..hergün yürüyüp hergün bu kadar farketmesi bile çok güzel dimi
ÖĞlen sİmİt domates salatalık sÖĞÜŞ
canım simitin kalorisi çok yüksek bilgine
aman allah korumuş..ağzım açık kaldı okurken..iyiki uyanık değilmiş..
sadaka ver şeker.bununla geçmiş olsun artık.

ufff çok geçmiş olsun canım benim..başında bakanın vardır umarım

senin duumda epey kötüymüş canım be..allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…