Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok büyük geçmiş olsun canım

selam kızlar hiç giremedim konuşamadım ya annemlerde...babam net kullanmasını pek bilmiyor ne zaman başına otursam banada göster dedi.o yüzden hiç girip konuşamadım sizle...dün geldik..bide tayin çıkacak diye herşeyi toparlıyorum şimdiden..yıkama ütüleme falan...işim çok...fazla paylaşımda bulunamam herhalde.64 olunca mezun olsammı acaba...zaten ilk hedefim oydu...60 hedefim gayet keyfi..fazlasıda bende çirkin duruyor zayıf oluyorum...zaten bu gittiğimde herkes çok zayıflamışsın dedi..bide doğumdan sonra görüp bi daha görmeyenler vardı..onlar iyice şaşırdı...diyeti bozmamaya özen gösterdim..bu sefer almış gibi hissetmiyorum...yalnız yarın kendime izin veriyorum...kaçamağın gözüne vurcam:))))) 23 haziran eşimle benim için çok özel bi gün...yarın harika bir sofra hazırlamayı düşünüyorum ve menüm bayağı kabarık:))) ama az yapıcam hepsinden yoksa onları bitirmeye uğraşırız kaç gün...ben kızı yatırıp işlere dönüyorum...hepinizi öpüyorum

selam kizlar nasilsiniz bakalim görüsmeyeli nevarneyok bende oruc topigine katildim ordayim artiki aldigim kiloari geri vermek icin oraya bekleriz sizelride bizi bos koymayin emic analrim benim

Özgecim hoşgeldin evine, yarın benim içinde büyük bir gün, oğluşumun d. günü.Senin evlilik yıldönümü falan mı?

İşlerinde kolay gelsin, hem valiz işi hem taşınma zor yani, tarih ve yer belli mi?

selam arkadaşlar bende annemdeydim 1 hafta orada kaldım bilgisayar olmadığı için giremedim bu akşam geldim gelirgelmez girdim sizleri özledim arkadaşlar sonra görüşürüz evi toparlayım

[ah canım.okurken daha kötü şeyler oldu diye çok korktum.allahtan uyuyormuş.kuzularımız allah emanetler.

akşam yemeğim; bir kepçe kaşık börek çorbası,biraz bamya,biraz buzlu balık yedim.bool salata yedim yanında.

şeker buzlu balık nasıl oluyor
şaşırdımm:1shok:

1. yürüyüş / 80 dk
2. bacak esnetme / 50
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 10
5. ters mekik / 30
6. ip atlama (zıplama) 150
7. oryantal (hulahop) / kolbastı
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / 200
11. sag sol sopali / 200
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 10
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25

:lepi:

gÜNAYDIN...
bU HAFTANIN ıSTıKRALISI AKREP GıBı GÖRÜNÜYOR lepi
BEN AKŞAM YEMEK YEMıCEKTıM GÜYA AMA YEDıM mafoldumben

herkese günaydın.
ortim negüzel sporunu yapmışsın akşam.ben daha kolumu bile kaldıramıyorum.akşam erkenden yattım.hiç aralıksız sabah 8e kadar uyumuşum.eşim çıkarken uyandırdı.çabuk iyileşsem bari tartı 500 gr fazlasın diyo.moralim bozuldu sabah.ilaç kullanmaya başlayınca adetim 1.gün sonrası kesildi.onun şişliğide var üstümde.hastalık da tam zamanını buldu.üfffffffffffff.

dün akşam 1 kepçe yayla çorbası+fırın poşetinde(buğulama şeklinde)sebzeli tavuk.
bu sabah 1/6 yufkadan yapılmış patatesli börek+çay(annem yapıp göndermiş akşam)

günaydın hanımlar nasılsınız bakkiiiim...ben mezun olsammı olmasammı yaa..64 olunca olmayı düşünüyorum ama devam da etmek istiyorum...ama şu aralar çok yoğun olcam..kızla ev toplaması gerçekten zor..kendi başıma olsam bir düzene sokarım ama şimdi yanına git eğlendir emzir başka bi işe başla hep yarım yarım..diğer başladıklarımı unuttuğum için yarım kalıyor...ama şimdiden başlamazsam sonra çok sıkıntı çekeceğim...günlük kullandığım tabak çanak ve kıyafetleri bırakacxağaım...diğerlerini yıka ütüle valizlere hurçlara kolilere....çok giremezsem zaten diskalifiye olurum..o yüzden en iyisi anlımın akıyla mezun olmak...kimbilir belki taşınıp yerleşince tekrar girerim..

şebnemcim dün sormuşsun tayin bellimi diye..hayır belli olmadı..temmuz sonu ağustos başı gideriz diyor eşim...bende 1 ayda anca toplanırım..yıkama ütüleme çok zaman alıyor...halı,koltuk ve perdeleri gittiğim yerde yıkayacağım..yollarda toz moz olur..kaplayacağız ama yinede içime sinmez..2 kere yorulmak istemiyorum..

esracım sanada büyük geçmiş olsun canım..Allah korumuş yavruyu..annene kızdınmı peki..bişey demeseydin kadında üzülmüştür zaten

geçen memlekete gittiğimizde babamın meyve bahçesine gittik..çok harika yapmış..tahta ev yapmış...kamelya yapmış etrafında çiçekler falan..onu görelim diye gitmiştik..dereden geçmek gerekiyor..annemde lastik çizmeler oluyorya onlardan giydi kızı pusetle aldı o geçti karşıya..biz ayağımız suya değmesin diye bayağı uzak yerden taş tepelerinden geçtik...neyse dönüşte yine annem almıştı kızı..biz arabanın yanına gittiğimizde annem kızı pusetle yere koymuş..dizleri açmış bacakları uzatmış oturuyor..dizler sırf yara...dereden geçerken bastığı taş yerinden oynamış dengesini kaybetmiş..kucağında da kız var diye doğrulamamış..ya kızı dereye atıcak ya da taşlara dizleyip suya oturucak..tabi ki ikincisini seçmiş..ama ödü kopmuş..şimdi merdivenden inerken bile alamıyor kucağına..zaten teyzemin ağzına sakız oldu...sen alma çocuğu dereye falan atarsın deyip duruyor..Allah korusun ya buz gibi suya düştüğünü düşünsenize taşların içine..bide akıntı çok olan yer olsa sürüklenir gider...düşünmek bile istemiyorum...aradan 1 ay geçti hala dizleri acıyor annemin

Günaydın kızlar,,

Benim bakıcı bu hafta izinli, çocukları anneme götürüyoruz akşam oraya gidince eve geç dönülüyor, yürüyüş yapamayacağım sanırım. Almasam iyidir bu hafta. Akşama oğluşuma mini bir kutlama yapacağız. Birde pasta olayı ama 2 çatal alırım sadece .

Ortim dün oğluşuna sıkı sıkı sarılmışsındır heralde, Allah bizi onlarla sınamasın. Benim geçen haftaki yürüyüş fazlasıyla tamam 5 saati bile devirdim.

selam arkadaşlar bende annemdeydim 1 hafta orada kaldım bilgisayar olmadığı için giremedim bu akşam geldim gelirgelmez girdim sizleri özledim arkadaşlar sonra görüşürüz evi toparlayım

Niloş hoşgeldin.

Geçmişi okudun mu bilmiyorum. Annene gitmeden bize bildİrebilseydin keşke, Geçen hafta 3 gün yazışma yapmadığın için(bu nedenle daha öncedende uyarın vardı), kilo bildirimini yapmadığın için vede en önemli kural aylık % 1,5 kg. kaybın olmadığı için maalesef diskalifiye oldun. Eğer bildirimin 80,5 falan olsaydı 1 hafta daha şans verecektim ama sen takım sorumluluklarını yerine getirip haber bile vermedin. İstersen yine bizimle yazışabilirsin, her zaman bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…