of kızlar öğlen için dışarı çıktım tam dönüyordum telefon geldi.
annem kuzuyu evde bırakıp bakkala ekmek almaya gitmiş ve anahtarı ede unutmuş
bendi aradı hemen taksiye atladım 15 dk içinde evdeydim.
Allahtan uyuyormuş uyanık olsaydı düşünemiyorum mafoldumben senağlama
selam kızlar hiç giremedim konuşamadım ya annemlerde...babam net kullanmasını pek bilmiyor ne zaman başına otursam banada göster dedi.o yüzden hiç girip konuşamadım sizle...dün geldik..bide tayin çıkacak diye herşeyi toparlıyorum şimdiden..yıkama ütüleme falan...işim çok...fazla paylaşımda bulunamam herhalde.64 olunca mezun olsammı acaba...zaten ilk hedefim oydu...60 hedefim gayet keyfi..fazlasıda bende çirkin duruyor zayıf oluyorum...zaten bu gittiğimde herkes çok zayıflamışsın dedi..bide doğumdan sonra görüp bi daha görmeyenler vardı..onlar iyice şaşırdı...diyeti bozmamaya özen gösterdim..bu sefer almış gibi hissetmiyorum...yalnız yarın kendime izin veriyorum...kaçamağın gözüne vurcam:))))) 23 haziran eşimle benim için çok özel bi gün...yarın harika bir sofra hazırlamayı düşünüyorum ve menüm bayağı kabarık:))) ama az yapıcam hepsinden yoksa onları bitirmeye uğraşırız kaç gün...ben kızı yatırıp işlere dönüyorum...hepinizi öpüyorum
of kızlar öğlen için dışarı çıktım tam dönüyordum telefon geldi.
annem kuzuyu evde bırakıp bakkala ekmek almaya gitmiş ve anahtarı ede unutmuş
bendi aradı hemen taksiye atladım 15 dk içinde evdeydim.
Allahtan uyuyormuş uyanık olsaydı düşünemiyorum mafoldumben senağlama
[ah canım.okurken daha kötü şeyler oldu diye çok korktum.allahtan uyuyormuş.kuzularımız allah emanetler.
akşam yemeğim; bir kepçe kaşık börek çorbası,biraz bamya,biraz buzlu balık yedim.bool salata yedim yanında.
selam arkadaşlar bende annemdeydim 1 hafta orada kaldım bilgisayar olmadığı için giremedim bu akşam geldim gelirgelmez girdim sizleri özledim arkadaşlar sonra görüşürüz evi toparlayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?