Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Özgecim mezun olma konusu sana kalmış... Ben senin yerinde olsam mezun olurdum... :)
Anneme fazla kızmadım ama çok çarpışıyoruz annem çok şımartıyor ne yapıcamı şaşırdım arada kalmaktan bıktım ruh halim berbat...
Oyy kıyamam ben senin kuzucuğunda çok kötü bir olay atlatmış anneciğin ödü kopmuş yazık kadıncağıza...
Orticim geçen hafta için + nı aldın
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere.....

Anneme fazla kızmadım ama çok çarpışıyoruz annem çok şımartıyor ne yapıcamı şaşırdım arada kalmaktan bıktım ruh halim berbat...
.....

canım olur böyle şeyler eminim annende senin kadar korkmuştur ve daha dikkat eder torun için paranın faizi derler bırak nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın sonuçta güvendiğin ellerde çocuklarımız annane dedelerine şımarmıcakta kime şımarıcak sen kurallarını öğretirsin zamanlada otururu yerine merak etme ....a.s.

ben şu oruç diyetini bi okuyayım kilo vermem durdu yine benim .. bide maranki geçen tv de karpuz diyeti yapın 3 gün demiş hem safra keseniz temizlenir hem toksinleri atarsınız hemde kilo verirsiniz demiş 3 gün sadece karpuz yiyin demiş

şebnem oğlunun doğum günü kutlu olsun canım

esra bizimkilerde çok şımartacağa benziyor valla bende çatışcam sanki...inşallah olmaz ama kaçınılmaz son

Ya Banucum bilmiyorum şımarıcak arsız bir çocuk olcak diye ödüm kopuyor...

şebnem oğlunun doğum günü kutlu olsun canım

esra bizimkilerde çok şımartacağa benziyor valla bende çatışcam sanki...inşallah olmaz ama kaçınılmaz son

Özgecim annem sonuçta toruna çıkar gözetmeksizin ağlanmadan sızlanmadan karşılıksız bakıyor....
Onu kırmak istemiyorum ama bu şekilde nasıl olucak bilmiyorum.... mafoldumben :gitme: senağlama

maalesf bizimkiler çok şımartmaya çalışıyor ama ben izin vermiyorum otoriten bir kere bozuldumu çocuk söz tutmuyor o bana iyi davrandı seni şikayet ederim falan gibi şimdiden söylenmeye başklıyor yaramzalar (tabi bu demek değil ki herzaman çocuk sıkılmaz herşeyin zamanını öğrenmelideğil mi ama)
ortim senin kilo vermen durmamıştır bence regl olduğun içindir sağlık orucu yapmasan iyi olur karpuz diyeti güzelle benziyor ağzım sulsndı doğrusu

sebnemcim oglunun dogum günü kutlu olsun canim daha nice yarinlarda birlikte olmaniz dilegiyle ben bu sabah kalktigimda 2 kuru kayisi kahvaltida yogurt ananas vede ceviz yedim

ben sabah minik sandwic yedim ama dayanamadım içine zeytin ezmeside koydurdum az domates 2 dilim biber az peynir koydurttum ve yedimmm Allahım o zeytin ezmesi ne güzeldi öle :kedi:

Saolun şekerler iyi dilekleriniz için.

Bende sabah 1 dlm çavdar, az kaşar domates, 2 zeytin yedim.

Arkedeşim leblebi almış biras ondan yedim şimdi, öğle yemeğimi geç yerim artıkın.

Bağırsaklarım acayip çalışyor bugün, inşallah fazlalık gider böylece:)

slm kızlar
tünaydınlar herkesciklere.

benim bugün hiç keyfim yok.adette olmadım hala.havalardan sanırım.moralimde bozuk değil aslında ama ağlama modunayım sanki.
kahvaltıda ekmek yemedim.biraz peynir birz domates.
canım bişey yemek istemiyor zaten.

aa canım şebnemcim ğluşunun doğum günü kutlu olsun.sağlıklı uzun ömür diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…