Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar hepinize tek tek tekrar teşekkür ederim bireyselde birinci olduğuma takımcada birinciliği paylaştığımıza çok sevindim güzel bir hafta oldu bizim için :) Yarın görüşürüz hepinizi çok özledim ve öptüm

Gunaaydinlaaar :)) herkese guzel diyetli ve aktiviteli bir gun dilerimmm :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar.umarım herkes iyi hafta sonları geçirir.ben hiç iyi deyilim ya.aslında kocam evde normalde çok mutlu olurum bu günlerde ama kızım çok hasta öksürük yüzündün uyuyamıyor ben de uyuyamıyorum.çok uykum var,çok yorgunum. ..Bu arada unuttum ya.hepimizi tebrik ederim.geçen haftalardan sonra dirildik güzelce...ebrucum seni iki defa kutluyor ve öpüyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım geçmiş olsun. Evde keçiboynuzu pekmezi yada özü varsa içir , ilaç kullanıyorsundur mutlaka ama takviye olarak çok iyi geliyor. Aktar ve eczanelerde satılıyor canım. Ben kızımın inatçı öksürüğünü kesmistim öyle, hala veririm 2 kaşık.

günaydınlar... iyi haftasonları herkese güneşli bir gün ve çok mutlu uyandım bugün..

çok geçmiş olsun canım eşinde evdeyse fırsat buldukça dinlen.. sende hasta olursan daha da zor olur...

Gunaaydinlaaar :)) herkese guzel diyetli ve aktiviteli bir gun dilerimmm :))

Günaydın canım
Geçmiş olsun canım. Kuru öksürük se ebegumeci bulabilirsen haşla icir hemen kesiyo ama balgam atiyosa icirme.
Günaydın hepinize, iyi haftasonları dilerim.
Sanada Günaydın bebeğim
günaydınlar... iyi haftasonları herkese güneşli bir gün ve çok mutlu uyandım bugün..
Hiç bitmesin mutluluğun inşallah.

Sonunda tadilat bitti cok şükür. Kocisle evi temizliyoruz 2 gündür iş çıkışları. Kac gündür menülerimi yazmadim kötü ve duzensiz diye dünkü menümü yazayım yine çok iyi degil ama olsun biyerden başlamak lazım. İdare ettiğiniz icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim öpüyorum hepinizi.

Sabah yarım simit 1 peynir domates salatalık yeşillik çay

ara yok çalıştığım için

öğlen 1 tavuk but fırında. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek 1 kaşık pırasa sadeydi

ara küçük yeşil elma

akşam 4 kaşık makarna ve cacık

ara 2 kuru kayısı

su 1--1,5 arası unuttum evde is yaparken
spor yok malesef

O kadar da kotu degil yahu :) spor yapamadin ama temizlikte bir spor sonucta suya birazcik yuklen derim ben su cok onemli diyet zamanlarimizda :)

Canım kolay gelsin, güle güle oturun tertemiz.
Menün hiç kötü olmamış bence gayet iyi, seninde farkında olduğun gibi su eksik belki bir iki bitki çayı olsaymış iyi olurmuş.
Tadilatta bitmiş artık daha düzenli olur zaten menülerin canım.
Sevgiler.
Bu arada berili merak ettim ben canım, kırgın gibiydi ondanmı gelmedi acaba? Senin bilgin varmı? Bir sorun yoktur umarım, özel mesajda gönderdim ama görmedi sanırım.

O kadar da kotu degil yahu :) spor yapamadin ama temizlikte bir spor sonucta suya birazcik yuklen derim ben su cok onemli diyet zamanlarimizda :)

Saol canım normalde 2 lt nin altina düşmemeye çalışıyorum bu ara yoğunluktan unutuyorum.
Bitki Çayı içtim arada ama su daha önemli. Beril antepe gitti cuma o yüzden yok canım.

Saol canım normalde 2 lt nin altina düşmemeye çalışıyorum bu ara yoğunluktan unutuyorum.

Bitki Çayı içtim arada ama su daha önemli. Beril antepe gitti cuma o yüzden yok canım.
Tatlım yanına su şişesi yada büyük bir bardak al, çalışıyorsun sanırım hep gözünün önünde olsun gidip gelip icersin. Ben calisirken 2 litrelik Sürahi ve büyük bardak eksik olmazdı masamdan.
Doğruya kız yazmıştı gideceğim diye, atlamisım canım sağolasın.

Sabah
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 domates
1 kiwi
20 adet kuru badem

Öğlen
Yarim. bardak portakal suyu
2 avuç ici kadarhaslama kemikli et.
Salata

Aksam

4 köfte , salata,
1 k.k beyaz peynir

Su 1.5
Spor 30 dakikak

Bende seni ve arkadaslarimizi tebrik ediyorum cnm Ins hep boyle gideriz hafta sonu fazlavtakilamiyorum eşim evde oldugu icin hepinize iyi pazarlar

Cok gecmis olsun cnm balli limonli sicak çay yap ic cnm kendin

Protein patlamasi olmus :) ozel bir diyet mi uyguluyorsunuz? Sabah yumurta oglen et aksam kofte sanki olmamis gibi?

Sağ ol kuzim ya.aşdut pekmezi vermeye çalışıyorum ama yemiyo onu da...
çok geçmiş olsun canım eşinde evdeyse fırsat buldukça dinlen.. sende hasta olursan daha da zor olur...
Nerdeee,kocam bakamaz ki ona.yarım saat bile...
Günaydın canım

Geçmiş olsun canım. Kuru öksürük se ebegumeci bulabilirsen haşla icir hemen kesiyo ama balgam atiyosa icirme.

Sanada Günaydın bebeğim

Hiç bitmesin mutluluğun inşallah.
Hayır canım balgam var,yazık ya.uyurken çok zorlanıyor..
Nihayet tatlım. Gözün aydın...menün se hiç fena deyil...
Yok kız beril öyle herseyden alıban biri deyil.işi vardır kesin..
Bende seni ve arkadaslarimizi tebrik ediyorum cnm Ins hep boyle gideriz hafta sonu fazlavtakilamiyorum eşim evde oldugu icin hepinize iyi pazarlar

Cok gecmis olsun cnm balli limonli sicak çay yap ic cnm kendin
Teşekkürler kuzum. İçerim tabi...
Protein patlamasi olmus :) ozel bir diyet mi uyguluyorsunuz? Sabah yumurta oglen et aksam kofte sanki olmamis gibi?

Ne dikjatlisin kızım ya.kesin diyetisyenle çalışıyorsun.ben hiç dikkat etmem oralara. ..

40 kilo fazlam var gecmiste evet 4 ay kadar gidip 18 kilo kaybetmistim. Hep oradan bildigim bilgilerimle diyetimi yapmaya calisiyorm belkide ozel bir diyettir :) sende dikkat et

Hmmmm. Ne güzel ya.4aya 18 kilo supermiş...inşallah yeniden verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…