Ay ne güzel hem takım birinci olmuş hem ben :) Hem de bunca yoğunlupa rağmen :) Canım hikayeyi buradamı paylaşıcam yoksa dediğin yerde mi link atabilir misin?
Canım geçmiş olsun. Evde keçiboynuzu pekmezi yada özü varsa içir , ilaç kullanıyorsundur mutlaka ama takviye olarak çok iyi geliyor. Aktar ve eczanelerde satılıyor canım. Ben kızımın inatçı öksürüğünü kesmistim öyle, hala veririm 2 kaşık.Günaydın kızlar.umarım herkes iyi hafta sonları geçirir.ben hiç iyi deyilim ya.aslında kocam evde normalde çok mutlu olurum bu günlerde ama kızım çok hasta öksürük yüzündün uyuyamıyor ben de uyuyamıyorum.çok uykum var,çok yorgunum. ..Bu arada unuttum ya.hepimizi tebrik ederim.geçen haftalardan sonra dirildik güzelce...ebrucum seni iki defa kutluyor ve öpüyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar.umarım herkes iyi hafta sonları geçirir.ben hiç iyi deyilim ya.aslında kocam evde normalde çok mutlu olurum bu günlerde ama kızım çok hasta öksürük yüzündün uyuyamıyor ben de uyuyamıyorum.çok uykum var,çok yorgunum. ..Bu arada unuttum ya.hepimizi tebrik ederim.geçen haftalardan sonra dirildik güzelce...ebrucum seni iki defa kutluyor ve öpüyorum...
Günaydın canımGunaaydinlaaar :)) herkese guzel diyetli ve aktiviteli bir gun dilerimmm :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım. Kuru öksürük se ebegumeci bulabilirsen haşla icir hemen kesiyo ama balgam atiyosa icirme.Günaydın kızlar.umarım herkes iyi hafta sonları geçirir.ben hiç iyi deyilim ya.aslında kocam evde normalde çok mutlu olurum bu günlerde ama kızım çok hasta öksürük yüzündün uyuyamıyor ben de uyuyamıyorum.çok uykum var,çok yorgunum. ..Bu arada unuttum ya.hepimizi tebrik ederim.geçen haftalardan sonra dirildik güzelce...ebrucum seni iki defa kutluyor ve öpüyorum...
Sanada Günaydın bebeğimGünaydın hepinize, iyi haftasonları dilerim.
Hiç bitmesin mutluluğun inşallah.günaydınlar... iyi haftasonları herkesegüneşli bir gün ve çok mutlu uyandım bugün..
Sonunda tadilat bitti cok şükür. Kocisle evi temizliyoruz 2 gündür iş çıkışları. Kac gündür menülerimi yazmadim kötü ve duzensiz diye dünkü menümü yazayım yine çok iyi degil ama olsun biyerden başlamak lazım. İdare ettiğiniz icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim öpüyorum hepinizi.
Sabah yarım simit 1 peynir domates salatalık yeşillik çay
ara yok çalıştığım için
öğlen 1 tavuk but fırında. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek 1 kaşık pırasa sadeydi
ara küçük yeşil elma
akşam 4 kaşık makarna ve cacık
ara 2 kuru kayısı
su 1--1,5 arası unuttum evde is yaparken
spor yok malesef
Sonunda tadilat bitti cok şükür. Kocisle evi temizliyoruz 2 gündür iş çıkışları. Kac gündür menülerimi yazmadim kötü ve duzensiz diye dünkü menümü yazayım yine çok iyi degil ama olsun biyerden başlamak lazım. İdare ettiğiniz icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim öpüyorum hepinizi.
ara yok çalıştığım için
ara küçük yeşil elma
ara 2 kuru kayısı
spor yok malesef
Saol canım normalde 2 lt nin altina düşmemeye çalışıyorum bu ara yoğunluktan unutuyorum.O kadar da kotu degil yahu :) spor yapamadin ama temizlikte bir spor sonucta suya birazcik yuklen derim ben su cok onemli diyet zamanlarimizda :)
Bitki Çayı içtim arada ama su daha önemli. Beril antepe gitti cuma o yüzden yok canım.Canım kolay gelsin, güle güle oturun tertemiz.
Menün hiç kötü olmamış bence gayet iyi, seninde farkında olduğun gibi su eksik belki bir iki bitki çayı olsaymış iyi olurmuş.
Tadilatta bitmiş artık daha düzenli olur zaten menülerin canım.
Sevgiler.
Bu arada berili merak ettim ben canım, kırgın gibiydi ondanmı gelmedi acaba? Senin bilgin varmı? Bir sorun yoktur umarım, özel mesajda gönderdim ama görmedi sanırım.
Tatlım yanına su şişesi yada büyük bir bardak al, çalışıyorsun sanırım hep gözünün önünde olsun gidip gelip icersin. Ben calisirken 2 litrelik Sürahi ve büyük bardak eksik olmazdı masamdan.Saol canım normalde 2 lt nin altina düşmemeye çalışıyorum bu ara yoğunluktan unutuyorum.
Bitki Çayı içtim arada ama su daha önemli. Beril antepe gitti cuma o yüzden yok canım.
Kızlar hepinize tek tek tekrar teşekkür ederim bireyselde birinci olduğuma takımcada birinciliği paylaştığımıza çok sevindim güzel bir hafta oldu bizim için :) Yarın görüşürüz hepinizi çok özledim ve öptüm
Cok gecmis olsun cnm balli limonli sicak çay yap ic cnm kendinGünaydın kızlar.umarım herkes iyi hafta sonları geçirir.ben hiç iyi deyilim ya.aslında kocam evde normalde çok mutlu olurum bu günlerde ama kızım çok hasta öksürük yüzündün uyuyamıyor ben de uyuyamıyorum.çok uykum var,çok yorgunum. ..Bu arada unuttum ya.hepimizi tebrik ederim.geçen haftalardan sonra dirildik güzelce...ebrucum
seni iki defa kutluyor ve öpüyorum...
Sabah
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 domates
1 kiwi
20 adet kuru badem
Öğlen
Yarim. bardak portakal suyu
2 avuç ici kadarhaslama kemikli et.
Salata
Aksam
4 köfte , salata,
1 k.k beyaz peynir
Su 1.5
Spor 30 dakikak
Sağ ol kuzim ya.aşdut pekmezi vermeye çalışıyorum ama yemiyo onu da...Canım geçmiş olsun. Evde keçiboynuzu pekmezi yada özü varsa içir , ilaç kullanıyorsundur mutlaka ama takviye olarak çok iyi geliyor. Aktar ve eczanelerde satılıyor canım. Ben kızımın inatçı öksürüğünü kesmistim öyle, hala veririm 2 kaşık.
Nerdeee,kocam bakamaz ki ona.yarım saat bile...çok geçmiş olsun canım eşinde evdeyse fırsat buldukça dinlen.. sende hasta olursan daha da zor olur...
Hayır canım balgam var,yazık ya.uyurken çok zorlanıyor..Günaydın canım
Geçmiş olsun canım. Kuru öksürük se ebegumeci bulabilirsen haşla icir hemen kesiyo ama balgam atiyosa icirme.
Sanada Günaydın bebeğim
Hiç bitmesin mutluluğun inşallah.
Nihayet tatlım. Gözün aydın...menün se hiç fena deyil...Sonunda tadilat bitti cok şükür. Kocisle evi temizliyoruz 2 gündür iş çıkışları. Kac gündür menülerimi yazmadim kötü ve duzensiz diye dünkü menümü yazayım yine çok iyi degil ama olsun biyerden başlamak lazım. İdare ettiğiniz icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim öpüyorum hepinizi.
ara yok çalıştığım için
ara küçük yeşil elma
ara 2 kuru kayısı
spor yok malesef
Yok kız beril öyle herseyden alıban biri deyil.işi vardır kesin..Canım kolay gelsin, güle güle oturun tertemiz.
Menün hiç kötü olmamış bence gayet iyi, seninde farkında olduğun gibi su eksik belki bir iki bitki çayı olsaymış iyi olurmuş.
Tadilatta bitmiş artık daha düzenli olur zaten menülerin canım.
Sevgiler.
Bu arada berili merak ettim ben canım, kırgın gibiydi ondanmı gelmedi acaba? Senin bilgin varmı? Bir sorun yoktur umarım, özel mesajda gönderdim ama görmedi sanırım.
Teşekkürler kuzum. İçerim tabi...Bende seni ve arkadaslarimizi tebrik ediyorum cnm Ins hep boyle gideriz hafta sonu fazlavtakilamiyorum eşim evde oldugu icin hepinize iyi pazarlar
Cok gecmis olsun cnm balli limonli sicak çay yap ic cnm kendin
Protein patlamasi olmus :) ozel bir diyet mi uyguluyorsunuz? Sabah yumurta oglen et aksam kofte sanki olmamis gibi?
Sağ ol kuzim ya.aşdut pekmezi vermeye çalışıyorum ama yemiyo onu da...
Nerdeee,kocam bakamaz ki ona.yarım saat bile...
Hayır canım balgam var,yazık ya.uyurken çok zorlanıyor..
Nihayet tatlım. Gözün aydın...menün se hiç fena deyil...
Yok kız beril öyle herseyden alıban biri deyil.işi vardır kesin..
Teşekkürler kuzum. İçerim tabi...
Ne dikjatlisin kızım ya.kesin diyetisyenle çalışıyorsun.ben hiç dikkat etmem oralara. ..
40 kilo fazlam vargecmiste evet 4 ay kadar gidip 18 kilo kaybetmistim. Hep oradan bildigim bilgilerimle diyetimi yapmaya calisiyorm belkide ozel bir diyettir :) sende dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?