Saol canım aşağıdaki şekilde paylaşımda bulundum burada da sizlerle paylaşmak istedim.
Herkes Merhaba Haftanın Birincisi olduğum için burada paylaşımda bulunmam icap ediyormuş =) Evet arkadaşlar nerler yaptığıma gelirsek ben diyete 29 kasımda başladım ve bugüne kadar tam 16 kilo verdim ve bunun 12 kilosu yağdan gitti çok şükür :) Bakmayın bu hafta 1.5 kilo verdiğime haftada 3 kilo verdiğimde oldu ama o haftalar da ben birinci değildim nasıl olduysa :) Gel geleim diyetime;
Bu geçtiğimiz aylarda bu hafta da hep aynı şeyi yaptım aslında, sık sık ama az az yedim. Sabahları kabızlık için 2 Kuru erik ve bir bardak sıcak su içtim. Gün içinde 2 kere beyaz çay içtim, unonun denge ligth ekmeğini yedim ve peynir, süt,yoğurt, ayran ürünlerinin hepsi ligthtı. Günde 3 tane meyve yedim. Genellikle elma ancak bazen muz, mandalina, portakal, kivi de yedim. İlk 2 ay neredeyse hiç spor yapmadım ancak son bir aydır neredeyse hergün 40 bazen daha da fazla spor yapıyorum malum kilo verdikçe sıkışlaşmak gerekiyor.
Ana öğünlerime gelirsek öğle sebze yediysem akşam et, öğle et yediysem akşam sebze yedim. Öğle ve akşamları bir kepçede çorba içtim ama eğer çorba pirinçli yada unluysa ekmek yemedim.
Kahvaltıda yumurtanın beyazı peynir bol yeşillik bol domateslerim vardı. Bazı günler 2 3 tane zeytin yedim. Her ayın bir haftasında kahvaltı yerine Formun müslisini yedim tabi yine ligth sütle birlikte.
Aralarıma gelirsek onlarda da meyvelerim vardı dediğim gibi ayrıca beyaz çay, kuru kayısı, fındık, badem, activia yoğurt yada sadece yoğurt yedim.
He sorucaksınız hiç tatlı yemedin mi hiç kaçamak yapmadınmı çok yaptım :) Kasımdan beri pizzada yediğim oldu, hamburger, iskender de, çikolata da, sufle de ama bunları yediğim günlerde sporumu daha uzun tuttum.
Bu hafta tek farklı yaptığım birşey vardı oda metabolizma hızlandırıcı çay; Yarım elma, yarım limon, çubuk tarçın, karabiber, kiraz sapı ve saplarıyla birlikte yarım demek maydonuzu 10 dakka kaynatıp 10 dakka demledikten sonra gün boyunca içtim. Bunu 4 gün yaptım.
Yukarıda dediğim gibi 2, 3 kilo verdiğim haftalarda oldu ama bu hafta 1.5 kilo ile birinci oldum darısı herkesin başına şimdilik benden bu kadar saygılar :)