Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlaaar bakin ben ne yaptimmmm :) :) :) Eki Görüntüle 1033289

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eline sağlık güzel olmuş canım.
Geçmiş olsun canım. Zor bu diş işleri
Güzel beğendim.
Saol canım. Bugün yarın yüzme dersim var yürüyüşede basliyim diyorum.
Tuzlu suyla gargara yap kanamayi durdurur canım.
Güzel beğendim dengeli olmuş.

Saol canım aşağıdaki şekilde paylaşımda bulundum burada da sizlerle paylaşmak istedim.

Herkes Merhaba Haftanın Birincisi olduğum için burada paylaşımda bulunmam icap ediyormuş =) Evet arkadaşlar nerler yaptığıma gelirsek ben diyete 29 kasımda başladım ve bugüne kadar tam 16 kilo verdim ve bunun 12 kilosu yağdan gitti çok şükür :) Bakmayın bu hafta 1.5 kilo verdiğime haftada 3 kilo verdiğimde oldu ama o haftalar da ben birinci değildim nasıl olduysa :) Gel geleim diyetime;

Bu geçtiğimiz aylarda bu hafta da hep aynı şeyi yaptım aslında, sık sık ama az az yedim. Sabahları kabızlık için 2 Kuru erik ve bir bardak sıcak su içtim. Gün içinde 2 kere beyaz çay içtim, unonun denge ligth ekmeğini yedim ve peynir, süt,yoğurt, ayran ürünlerinin hepsi ligthtı. Günde 3 tane meyve yedim. Genellikle elma ancak bazen muz, mandalina, portakal, kivi de yedim. İlk 2 ay neredeyse hiç spor yapmadım ancak son bir aydır neredeyse hergün 40 bazen daha da fazla spor yapıyorum malum kilo verdikçe sıkışlaşmak gerekiyor.

Ana öğünlerime gelirsek öğle sebze yediysem akşam et, öğle et yediysem akşam sebze yedim. Öğle ve akşamları bir kepçede çorba içtim ama eğer çorba pirinçli yada unluysa ekmek yemedim.

Kahvaltıda yumurtanın beyazı peynir bol yeşillik bol domateslerim vardı. Bazı günler 2 3 tane zeytin yedim. Her ayın bir haftasında kahvaltı yerine Formun müslisini yedim tabi yine ligth sütle birlikte.

Aralarıma gelirsek onlarda da meyvelerim vardı dediğim gibi ayrıca beyaz çay, kuru kayısı, fındık, badem, activia yoğurt yada sadece yoğurt yedim.

He sorucaksınız hiç tatlı yemedin mi hiç kaçamak yapmadınmı çok yaptım :) Kasımdan beri pizzada yediğim oldu, hamburger, iskender de, çikolata da, sufle de ama bunları yediğim günlerde sporumu daha uzun tuttum.

Bu hafta tek farklı yaptığım birşey vardı oda metabolizma hızlandırıcı çay; Yarım elma, yarım limon, çubuk tarçın, karabiber, kiraz sapı ve saplarıyla birlikte yarım demek maydonuzu 10 dakka kaynatıp 10 dakka demledikten sonra gün boyunca içtim. Bunu 4 gün yaptım.

Yukarıda dediğim gibi 2, 3 kilo verdiğim haftalarda oldu ama bu hafta 1.5 kilo ile birinci oldum darısı herkesin başına şimdilik benden bu kadar saygılar :)

Saolasın cancağacım sana güzel hafta sonları diliyorum herkese güzel hafta sonları diliyorum :)

Bilmiyordum bunu...ama güzel olan hızlı kilo vermen.ama inşallah bu defa sağlıkla verirsin...

Çok güzel olmuş.motivasyon için super bir şey...
Ayyy canım benim diş ağrısı çok kötüdüe insanı deli eder.neyseki yok artık.bu gün nasılsın tatlım?
Güzrl olmuş bence...ben de düzenimi geri istiyommm..
Dengeli olmuş canım menün, dolma yediğinde ekmek yememişsin, dengelemişsin.
Haaa dolma yediyinde ekmek yemiyomuyuz tatlım?bilmiyodummm...
Saolasın cancağacım sana güzel hafta sonları diliyorum herkese güzel hafta sonları diliyorum :)
Kızım hasta olmasa olurdu da,ama ben çok kötü hafta sonu geçiriyorum...
Çok güzel anlatmışsın hakketen,ayrıntısıyla...
Ay çok teşekkür ederim çok mutlu oldum görünce :)

Ben de ondan istiyommmmm ondan.benim de kızım iyileşsin düzenime geri döneyim ben de vericem o kilolari çok çok...ne abeeer..:) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar.dünden beri 10defa alıntıladım cevap yazmak için ama kızım izin vermedi bir türlü. nihayet yetişdim.dün akşamdan yatılı misafirim var(27e kadar burda,kocamın halası ve oğlu),kızım hiç iyileşmiyor...of of...bitsin bu günler...tek iyi şey kocacım araba almaya gitti bugün.inşallah hayırlısıyla alır da gelir çabuk...şimdi 6de kalkan kızımı uyuttum tekrar,bi sürü ev işim var yapmam gereken....görüşürüz,sizde gelin ya ihmal etmeyin burayı...

selam kızlar dün giremedim bir türlü... aslında girdim tam bişey yazıcam kalkmam gerekti falan bi türlü iki kelime yazamadım akşamda en sevmediğim şey erkenden uyuyup kalmışım 8 yoktu heralde yattığımda.. hava güzel diye dışarı çıktık ve kaçamak yaptım maalesef... dün ki menümü yazayım:

sabah: 2dilim tam buğday, açık çay, 1 kk peynir, salatalalık, 4-5 yeşil zeytin

ara: 1 probiyotik yoğurt

öğle: 1 kumpir

ara: 1 dilim kek

akşam: 1 kase mercimek çorbası unsuz, yeşil salata

ara: 1 portakal

su 2 lt kadar, spor yok, 10 lu form çayı 2 kupa

Hmmmm.o zaman sana kumpirli ve kekli bir ceza gelir her halde

çok güzel olmuş..
geçmiş olsun canım birdaha uğraştırmaz hepsinden kurtulmuşsun tek seferde enazından.. kanalında bitsin rahatlarsın..( iyi yanından bakalım dedim)

afiyet olsun güzel menü

senin de menü gayet güzel canım..

iyi olmuş gitmediğin... kahve içmeye falan git artık yemek olmadığı zamanlarda..

güle güle otur canım parke işiydi heralde çok zor olmuştur... menüde gayet iyi görünüyor..

günaydın canım arada kaçırmışım seni ben burdayım bugün eşimde yok ... kızımda arkadaşında tek başıma kaldım evde temizlik yapıyorum..kızın ilaçlarını kaç gündür kullanıyordun bu arada?

Kızlar çok sevindim ya.eve doktor çağırdık.geldi kızıma baktı.öyle ciddi bir şey yokmuş.ilaçlar yazdı antebyotik falan.inşallah iyi olur...

Gunaydinlar kacamak yapilmis ama olsun canin sagolsun afiyet olsun bugun biraz ekmekleri eksik yersin ara ogunun bir tanesini atla bir adet yogurt cikarttin mi tamammm kumpiri karsilamis olursun kekle uzerine cila yapmissin ama o olmamis ehehe

Gozun aydin canim benim :) gecmis olsun tekrar cok sevindimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…