Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inşallah canım oda olacak bir gün ben kendime ceza verdim hiç bi kıyafet almıyorum taki 80 dusene ne kadar zayıflayınca kendime engel güzel giysi dolabını doldurmayı düşünüyorum önceleri 116 kiloya kadar gördüm kafayı yiyecektim aldığım giysiler üzerine bile yakışmıyor suan biraz verdim ama durmak yok yola devam dedim Ins. Basaracagiz

Menunuz gercekten guzel olmus :) fakat domateste kendinizi sinirlandirmaniza gerek yok yillar once gittigim diyetiysen domates ve salataligin bir sakincasi olmadigini diledigim kadar yiyebilcegimi soylemisti. Birde hic protein almamissiniz et veya yumurta veya peynir veya baklagille bir ogunu gecirmis olsaniz daha iyi olur gibi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Paylastiklariniz icin tesekkur ederim :) boyle okudukca mutlu oluyorum gercekten :))

Selam kuzucanlar nasılsınız bakalım benim canım çıktı bugün sonunda evdeyim sizde ne var ne yok
geçmişe azıcık göz atabildim yediXXL hoşgeldin canım
azim edip vericez kızlar kiloları canınızı sıkmayın böyle şeylerle dert tasa etmek yok artık kiloları
daha spor yapamadım şimdi ara öğün yaptım ancak 1 saat sonra mekik fln yapıcam akşam yemekten daha sonra da yürüyüş
gerçi bugün yer yüzü görmedim ama olsun
bu arada bugün bir arkadaşım bana sen zayıflamışssın sanki dedi fark edilmeye başladı artık mutluyum olmayan blüzüm vardi oluyo artık kendileriii
çok güzel kilolar verilmiş bu hafta bencee herkesi tebrik ederim canlarr

Son düzenleme:
yemek saati sessizleşmiş burası yakım 1. liği paylaşıyor ne güzel bir sonuç ebrueva bende tebrik ederim 1 olmuşsun bireyselde

Hosbulduk arkadasim :) ben gizem memnun oldum :))

Süper canım, o olmayanların içine girebilmek benim içinde çok sevindirici. Bi kaç parça çıkardım bende gözönünde duruyor , sabırla bekliyorum içine girmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…