O kadar kendime olan guvenimi kaybediyorum ki, istekli olupta hic bir sey yapmamak daha da beni skntiya soktu inan. Once hazir olmaliyim diye oyaladim kendimi 2 aydir ve artik hazirim dedim 104 kilo cok canimi skti ama Allahtan boyum var tek istedigim dolabimda cesit cesit kiyafetlerimin olmasiAllah'ın izniyle o da olacak :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
***4. TAKIM 353. ETAP***
AYYY BU NE YOĞUNLUK YAAA DÜNKÜ MENÜMÜ YAZMADIM
20.03.2014 menü
kahvaltı:2 minik domates,5 zeytin,2 kk peynir,2 dilim ekmek
kiraz saplı form çayı
ara:beyaz çay,3-4 fındık,5-6 kuru üzüm
öğle:5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, 1 kase cacık,salata, 1 yemek kaşığı acılı ezme, 2dilim ekmek
ara:1kare bitter çikolata, açık şekersiz çay,8-10 kuru üzüm( üzümler siyah iri iri o yüzden sayabiliyorum:)
akşam: 1porsiyon karnabahar haşlama üzerine yarım kase sarımsaklı yoğurt ilave edip 1 dilim ekmekle yedim. ( ilk defa severek yedim mecburiyetten zorlamadım kendimi. sevmesem de yicem ama nedense beğendim demekki damak tadım artık tamamen değişmiş:) önceden olsa kusardım heralde
ara:1küçük yeşil elma, 2 kuru incir,1 fincan limonlu yeşil çay
su:2 litre
çok güzel bir menü olmuş
inşallah gelince oluruz bur dan bütün arkadaşları tebrik ediyorum haftaya inşallah bol bol kiloları veririzBende az önce baktım diğer takımlara, aynı şeyi düşündüm canım. 1.liği paylaşırız en kötü ihtimal.
Müthişsin tatlım.ne yaptın ki bu hafta sen özel olarak...
özel birşey yapmadım canım bu hafta ama yemek listemi yazdmıştım cuma günü ona bakabilirsin orda yazıo ne yediğim =)
AYYY BU NE YOĞUNLUK YAAA DÜNKÜ MENÜMÜ YAZMADIM
20.03.2014 menü
kahvaltı:2 minik domates,5 zeytin,2 kk peynir,2 dilim ekmek
kiraz saplı form çayı
ara:beyaz çay,3-4 fındık,5-6 kuru üzüm
öğle:5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye, 1 kase cacık,salata, 1 yemek kaşığı acılı ezme, 2dilim ekmek
ara:1kare bitter çikolata, açık şekersiz çay,8-10 kuru üzüm( üzümler siyah iri iri o yüzden sayabiliyorum:)
akşam: 1porsiyon karnabahar haşlama üzerine yarım kase sarımsaklı yoğurt ilave edip 1 dilim ekmekle yedim. ( ilk defa severek yedim mecburiyetten zorlamadım kendimi. sevmesem de yicem ama nedense beğendim demekki damak tadım artık tamamen değişmiş:) önceden olsa kusardım heralde
ara:1küçük yeşil elma, 2 kuru incir,1 fincan limonlu yeşil çay
su:2 litre
Ben doğum yaptığım 12ay oldu.4aydan sütüm kesildi ve diyetler yapıyordum ama hiç biri sonuna kadar deyildi.musafirliye gittik mi hoooop yiyordum,misafir geldimi,özel yemek yaptım mı hepsini yerdim.hem dü az falan deyil ha homini gırtlak.10ayın sonlarında buraya geldim,arkadaşlara kayıldım büyük bir zevkle.çok mutluydum bir tarafdan ama diyer yanım da çok korkiyordu yine yarıda bırakmaktan.taaa ki bir gün annemlere gidene kadar.hiç bir diyet annemin enfes yemeklerinden önemli deyildi o güne kadar.yemedim.sadece arkadaşlarım tarafında onaylanıcak şeyleri ve miktarı yedim ve o gün kendime güvendim evet bu kez olucak dedim.2aydır diyetimi bozmamaya çalışıyorum.düzenli ve sağlıklı besleniyorum.ilk başlarda herşeyi sorardım ama şimdi bazı şeyleri öyrendim arkadaşlardan. Sen de istediyin her şeyi sor.evet son günlerdir kardeşimin düyünü,bayram,kızımın hastalığı derken düzenim alt üst oldu ama yasakları çok yemiyorum yanlış anlaşılmasın sadece düzensiz besleniyorum,spor yok.su hastalık yüzünden çok çok az.ama çok şükür kilo vermem normal.tabi ilk başlardakı düzenimde olsaydım şimdiye 5.5kilo deyil 7_8kilo vermem gerekirdi ama buna da şükür.ben inanıyorum yaza kadar 60 en azından bekarken ki kilomda 63 olucam.sen de inan,kendine güven...önemlisi bu...
Amma çok yazdım be...
Evet ya çorba çok önemli...keşke hep yapa bilsek..
Ben çorbayı hep patatesli,etli,sebzeli yaparım.bazen pirinçli bazen şehriyeli.acaba o da mı ekmek yerine geçer anlamadım kiiii...
Dolma da yoğurtla tüket ve az miktarda...
Ooof og o yapıp da yeyememek en kötüsü...
SAol canım teşekkür ederim =))
Aaa süper. Nerde paylasılıyor canım hangi takımın olduğu?yemek saati sessizleşmiş burasıyakım 1. liği paylaşıyor ne güzel bir sonuç ebrueva bende tebrik ederim 1 olmuşsun bireyselde
Aaa süper. Nerde paylasılıyor canım hangi takımın olduğu?
Selam kuzucanlar nasılsınız bakalım benim canım çıktı bugün sonunda evdeyim sizde ne var ne yok
geçmişe azıcık göz atabildim yediXXL hoşgeldin canım
azim edip vericez kızlar kiloları canınızı sıkmayın böyle şeylerle dert tasa etmek yok artık kiloları
daha spor yapamadım şimdi ara öğün yaptım ancak 1 saat sonra mekik fln yapıcam akşam yemekten daha sonra da yürüyüş
gerçi bugün yer yüzü görmedim ama olsun
bu arada bugün bir arkadaşım bana sen zayıflamışssın sanki dedi fark edilmeye başladı artık mutluyum olmayan blüzüm vardi oluyo artık kendileriii
çok güzel kilolar verilmiş bu hafta bencee herkesi tebrik ederim canlarr
Süper canım, o olmayanların içine girebilmek benim içinde çok sevindirici. Bi kaç parça çıkardım bende gözönünde duruyor , sabırla bekliyorum içine girmeyi.Selam kuzucanlar nasılsınız bakalım benim canım çıktı bugün sonunda evdeyim sizde ne var ne yok
geçmişe azıcık göz atabildim yediXXL hoşgeldin canım
azim edip vericez kızlar kiloları canınızı sıkmayın böyle şeylerle dert tasa etmek yok artık kiloları
daha spor yapamadım şimdi ara öğün yaptım ancak 1 saat sonra mekik fln yapıcam akşam yemekten daha sonra da yürüyüş
gerçi bugün yer yüzü görmedim ama olsun
bu arada bugün bir arkadaşım bana sen zayıflamışssın sanki dedi fark edilmeye başladı artık mutluyum olmayan blüzüm vardi oluyo artık kendileriii
çok güzel kilolar verilmiş bu hafta bencee herkesi tebrik ederim canlarr
Tamam canım sağolasın.Daha paylasilmamis gecen hafta var anladigim kadariyla diyet gruplari / en bastaki sabit konularda gosteriyor orada :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olur canm olur merak etme bu kararlıkla gittin mi basarıcaz inşallah tebrik ederim bu arada canımcımmSüper canım, o olmayanların içine girebilmek benim içinde çok sevindirici. Bi kaç parça çıkardım bende gözönünde duruyor , sabırla bekliyorum içine girmeyi.
Teşekkür ederim canım, sende çok basarılısın bu hafta. Ben az vermişim ilk başladığım haftaya nazaran ama haftaya daha iyi olacağıma inanıyorum.olur canm olur merak etme bu kararlıkla gittin mi basarıcaz inşallah tebrik ederim bu arada canımcımm
Sonuç listelerini ben yapicam kızlar bu hafta ama bakamadım daha
Aaa süper. Nerde paylasılıyor canım hangi takımın olduğu?
Sonuç listelerini ben yapicam kızlar bu hafta ama bakamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?