Hmmmm. Ne güzel ya.4aya 18 kilo supermiş...inşallah yeniden verirsin.
Verdim vermesine ama safra kesesinde tas olustu ve safra kesesini aldirmak zorunda kaldim. Diyetisyenle birlikte verdim hep yagdan gidiyordu ama sagliksiz oldu heralde bilmiyorum ac birakmadim kendimi hic 87.800 kusur bir seydi 67 yi gormustuk mayisin ortasindan eylul basina kadar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben diyet yüzünden olduğunu düsünmüyorum ya.eyer sağlıklıysa diyetin ondan olamazki...bi kere verdiysen yine verirsin güzelim. Yeter ki kararlı ve sabrli ol...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalım ev bitmiş güle güle kullan..menülerde güzelleşmişSonunda tadilat bitti cok şükür. Kocisle evi temizliyoruz 2 gündür iş çıkışları. Kac gündür menülerimi yazmadim kötü ve duzensiz diye dünkü menümü yazayım yine çok iyi degil ama olsun biyerden başlamak lazım. İdare ettiğiniz icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim öpüyorum hepinizi.
Sabah yarım simit 1 peynir domates salatalık yeşillik çay
ara yok çalıştığım için
öğlen 1 tavuk but fırında. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek 1 kaşık pırasa sadeydi
ara küçük yeşil elma
akşam 4 kaşık makarna ve cacık
ara 2 kuru kayısı
hadi bakalım ev bitmiş güle güle kullan..menülerde güzelleşmiş
su 1--1,5 arası unuttum evde is yaparken
spor yok malesef
Iyi akşamlar kızlar, iyisinizdir umarım.
Ben gelemedim çok kusura bakmayın, berbat bir gün geciriyorum. Öğleden sonra 20lik dişim tuttu ağrıdan mahvetti beni, kızımla gidemiyorum, bırakacak kimse yok, bıraksamda durmaz, eşimi bekledim 6 da gidebildim doktora. 20lik dişim çekildi, dün düşen dolgum yapıldı ve bir dişim daha çürümeye başlamış ona kanal tedavisi derken yeni girdik eve, hala uyuşuğum. Bunları anlatmamın sebebi bugün doğru düzgün bişey yemedim ve sanırım yiyemeyecegim süt içerim sadece.
Sabah:2 dilim tam tahıllı ekmekle yapılmış yumurtalı ekmek (yağsız yaptim.1 yumurta biraz süt cırpip ekmekleri icine batırıp fırında pisirdim) 1 kk beyaz peynir.
Öğle:Sadece yoğurt yiyebildim 4 yemek kaşığı
Ara:1 bardak süt ictim.
Şu an bişey yemem yasak zaten kızlar, en erken 3 saat sonra soğuk ve sıvı bişeyler tüketebilecegim. Dr emzirdiğim için ilaç vermedi , umarım ağrım olmaz. Mide bulantısından ölmezsem iyidir, ağzımın içi zehir gibi.
güle güle iyi günler de oturun canım inş genede iyi olmuş menün bence spora da baslarsın yakın zamandaSonunda tadilat bitti cok şükür. Kocisle evi temizliyoruz 2 gündür iş çıkışları. Kac gündür menülerimi yazmadim kötü ve duzensiz diye dünkü menümü yazayım yine çok iyi degil ama olsun biyerden başlamak lazım. İdare ettiğiniz icin hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim öpüyorum hepinizi.
Sabah yarım simit 1 peynir domates salatalık yeşillik çay
ara yok çalıştığım için
öğlen 1 tavuk but fırında. 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek 1 kaşık pırasa sadeydi
ara küçük yeşil elma
akşam 4 kaşık makarna ve cacık
ara 2 kuru kayısı
su 1--1,5 arası unuttum evde is yaparken
spor yok malesef
Sabah
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 domates
1 kiwi
20 adet kuru badem
Öğlen
Yarim. bardak portakal suyu
2 avuç ici kadarhaslama kemikli et.
Salata
Aksam
4 köfte , salata,
1 k.k beyaz peynir
Su 1.5
Spor 30 dakikak
Selam kızlar ben geldim çok geç geldim kusura bakamayın önce menümü yaziyim sonra sizlerinki bakıcam
sabah 10:30 1 dilim ekmek 1 k.k peynir salatalık maydanoz bitki çayı
ara 12:00 1 elma
öğlen 14:30 1 tavuk ızgara yaında ıspanak 2 kaşık 2 dilim ekmek 1 ayran
ara saat 5 gibi meyve salatası ama içinde çok şey vardı çilek muz kivi ananas büyük bir tabakta geldi dışarda oldugum için en uygun sipariş onu verdim
öyle oluncada akşam yemeğini atladım 40 dakika yürüdüm sabah baska da bişey yok
simdi 2 ltre suyumu içiyorum
Çok teşekkür ederim canım. Cekilen disim kanıyor hala , tampon var cıkaramıyorum simdilik onu , gündüzde agrıdan yiyemedim birşey, 3 saat bişey yiyip icemem 10.30da ancak yiyebilecegim oda sıvı olmalı en makulü bu geldi canım. İcine yarım muz ve biraz bal ekleyip milkshake yapıcam sanırım. Aç değilim ama çok susadım ya bennn.Cok gecmis olsun dis cok kotu ya gercekten. Cok az yemissiniz kan sekeriniz dusebilir en azindan sute bal pekmez falan katinda icin dengelesin sizigecmis olsun tekrardan.
Çok teşekkür ederim canım. Cekilen disim kanıyor hala , tampon var cıkaramıyorum simdilik onu , gündüzde agrıdan yiyemedim birşey, 3 saat bişey yiyip icemem 10.30da ancak yiyebilecegim oda sıvı olmalı en makulü bu geldi canım. İcine yarım muz ve biraz bal ekleyip milkshake yapıcam sanırım. Aç değilim ama çok susadım ya bennn.
Sağolasın iyi fikir canım.Pipet varsa su icin olmazsa. Direk yutarsiniz :) milkshake mantikli evet :)
Dengeli olmuş canım menün, dolma yediğinde ekmek yememişsin, dengelemişsin.Vee bende hemen bildirimimi yapayim arkadaslar :)
Sabah
Koca bir bardak su ictim
1,5 dilim kepek ekmegi ( yiyemedim su tikadi sanirim beni)
2 kk peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara
1 adet elma
Spor olarak 15 dakika dansimi yapabildim regl oldum cok kasik agrim vardi dayanamadim ve 10 adet mekik cektim.
Oglen
3 adet minik ( ama gercekten cok kucuktu) biber dolmasi
4 yk yogurt
Turp ve havuc rendesi ( 4/5 yk tuzsuz )
Ara
1 adet armut
1,5 su bardagi lahana suyu
Aksam
2 dilim kepekli ekmek
Karnabahar yemegi ( 7 yk )
Kuru biber haslamasi sarimsakli yogurtlu ( 3 yk )
Yesil cay
Birazdan portakal veya yine armut yemeyi dusunuyorum
Vee tabiside bool su ictim :)
teşekkür ederim canım saol birde arkadaşım pasta yedi gözümün önünde ama tık yok bende heheh evet aslında çorba içebilirdim ama cidden çok tok tuttu bende içmedi şuan acıktım biraz ama su içicem bol bolAfiyet olsun valla sizi kutlarim disarida iradenize sahip cikmissiniz :) ama keske aksam yemegini atlamak yerine bir kase corba icseydiniz. :)
Vee bende hemen bildirimimi yapayim arkadaslar :)
Sabah
Koca bir bardak su ictim
1,5 dilim kepek ekmegi ( yiyemedim su tikadi sanirim beni)
2 kk peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara
1 adet elma
Spor olarak 15 dakika dansimi yapabildim regl oldum cok kasik agrim vardi dayanamadim ve 10 adet mekik cektim.
Oglen
3 adet minik ( ama gercekten cok kucuktu) biber dolmasi
4 yk yogurt
Turp ve havuc rendesi ( 4/5 yk tuzsuz )
Ara
1 adet armut
1,5 su bardagi lahana suyu
Aksam
2 dilim kepekli ekmek
Karnabahar yemegi ( 7 yk )
Kuru biber haslamasi sarimsakli yogurtlu ( 3 yk )
Yesil cay
Birazdan portakal veya yine armut yemeyi dusunuyorum
Vee tabiside bool su ictim :)
ellanaz canım çok geçmiş olsun ya
teşekkür ederim canım saol birde arkadaşım pasta yedi gözümün önünde ama tık yok bende heheh evet aslında çorba içebilirdim ama cidden çok tok tuttu bende içmedi şuan acıktım biraz ama su içicem bol bol
ekmek yememişsin canım dolma yemişssin olmuş bence menün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?