Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla ne deseniz yeridir istediğiniz cezayı verin... yazarken utandım menüyü zaten 1 haftadır kaçamaksız giderken fena bozdum... bu gün evde yemek pişirmiycem zaten kızımında yemeği var telafi etmeye çalışıcam dünü bakalım olduğu kadarıyla..

Gozun aydin canim benim :) gecmis olsun tekrar cok sevindimm :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağ ol tatlım ya.ben de çok sevindim.açıldım sanki...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallla ben hiiiiç ikinciyi düsünmüyorum.bana kalırsa yapmam da kocam istiyor...evet ya senin kız da büyük...rahat dinleniyorsun...acaba kaç yaşından sonra böyle rahatladın?bi de şimdi kızım hasta ta sadece devam sütünü güzel yiyo biberonla...4defa falan veriyorum.sence nasıl?ne düsünüyorsun bu konuda?

Son düzenleme:

canım seninki kaç aylıktı tam olarak... 19 aylık yazdın diye hatırlıyorum ama emin olamadım.. hastalık zamanında zaten yemez çocuklar iyileşince toparlanır o kısmını kafana takma.. 4 yaşında rahatladım canım 1 yıldır cidden rahatım diyebiliyorum... e 2. çocuk küçükken ben hiç düşünemezdim büyüdülermi unutuluyor zorluklar.. benim kızımın reflüsü vardı 1 yaşına kadar o zorladı mama falan almıyordu.. devam sütüde alamadı ardından... 2 yaşına kadar hazır hiçbirşey vermedim bilmiyorum pek o konuları maalesef...

:) ben sizi yurekten kutluyorum durustlugunuzden dolayi dedigim gibi ekmeklerinizi azaltin ara ogununuzun birini cikarin bir ogun yogurdu eksiltin o dengeler ama ac kalmayin

Sağol canım daha iyiyim.
Pirinç makarna gibi şeyler ekmek yerine geciyor sanırım diyet listelerinde.

Sağol canım doktorda şaşırdı , bütün hastalarim senin gibi olsa keşke diyor.Yalnız sağ alt sol üst iki tarafta ağrıyor yemek yiyemiyorum. Haftaya cumartesi dolguda yapılınca kurtulmuş olacağım bir çırpıda canım.

Sağol canım daha iyiyim.
Pirinç makarna gibi şeyler ekmek yerine geciyor sanırım diyet listelerinde.

Tabi tabi ornegin pirinc pilavi varsa aksama hic dert etmeyin kendinize 3 yemek kasigi pirinc pilavi 1 dilim ekmege karsilik gelir 2 dilim mi yiyorsunuz aksamlari 6 kasik pilav yiyebilirsiniz ekmegi cikartirsiniz makarnada ayni sekilde oluyor tabiki bunu cok sık yapmayin ama her zaman elimizde olmuyor maalesef yani acikcasi degisimlerle istedigimizi de yiyebiliriz ama en azindan soyle diyetimizde 1,5 2 ay ilerledikten sonra baslamak daha saglikli olur :)

Güzel yazmışsın canım Tebrikler tekrar.
Çok büyük bir kaçamak sayılmaz birincilik ödülü olsun bu defalik.
Saol canım. Lojmanda oturuyorum herseyini yaptilar pimapen haricinde. Temizlik bitmedi hala.

Sevindim senin adına.

canım bu pilav makarna işinde tek problem kalori değil bence tüketmemeye çalışın.. beyaz pirinçle beyaz makarna kan şekerini hızlı yükseltip hızlı düşürdüğü için acıkmana ve vucutta yediklerini depolamana sebep oluyor.. krizlerin önüne geçemiyorsun sonra... benim diyetisyende zamanında vermişti 3 kaşık ama ne zaman tamamen listeden çıkarttım kontrolü sağladım kendimde.. zorunlu haller dışında hiç almayın listeye en temizi..

bende lojmandayım bi yenileseler temizliğine razıyım valla...

Selam herkese..biz piknik yaptık bugün hava çok güzel burda..
birtek öğle yemeği yerine kısır yedim ayranla..evdeyim şimdi çok işim var çookk..

Tabikide haklisiniz ama bazen yemeye mecbur kalindiginda secenek olmadiginda aklimizda bulunmasi acisindan yazdim ben

Geçmiş olsun canım, ciddi biseyi olmamasına sevindim. Atlatir inşallah kısa zamanda.

Son düzenleme:
İyi akşamlar hepinize.
Kusura bakmayın gelemedim çok bugün.
Gece uyumadim pek, tam uyudum kızım kalktı saat 7de, babasına sattım 11de geldiler baba kız acıkmişlar. Kahvaltı ettik. Saat 1de kızımla yürüyüşe çıkarken kapıda ağladı, arabasına oturmak istemedi, babamız duymuş o giyindi geldi çıktık hepberaber parka tam 2.5 saat kosturdum orda. Sonra ciktik parkdan eşim lahmacun yiyelim dedi, yok dedim ,2gündur aç geziyosun sütün kesildi çocuk huysuzlanıyor vs. dedi ve kendimi lahmacun yerken buldum.2 tane almış eşim 1 tanesini yedim ve ayran içtim.
Sabah 83.600dü kilom ya, ne güzel 83leri görmüştüm.
Neyse menümüde yaziyim.
Sabah 1 dilim tt ekmek,1 ince dilim kaşar peyniri,1 yumurta haşlanmış.
Ara:5 cilek
Saat4 de:1 lahmacun, ben ayran.
Simdi yovita yiyeceğim sadece 1 tane
Ara:süt içerim 9 gibi.
2 litre su
2 yeşil cay ictim bugün.
Suyu 3e tamamlar,1 kupa bitki çayı daha icerim.
Birde metabolizma hızlandıran caydan da iciyorum günde 3 bardak yazmayî unutuyorum hep ama.
Günü böyle kapatırım artık bana kaçamak yok.
Sevgiler.

Son düzenleme:
Suan cok mutluyummm ve sizinle hemen paylasmak istiyorummmm teyzecigim bana bugun surpriz yapti ve kolumdan tuttugu gibi ayakkabiciya gittik ve cok guzel bir yuruyus ayakkabisi aldimmm artik yuruyuslerime cikmaya hazirim ( ayaklarim vurulmadan ) az once eve geldik burada hava gercekten yaz gibi inanamazsiniz pazara gittik bol bol sebze aldikk ve simdi giyinip yuruyuse cikiyorumm aksam menumu paylasirim sizlere kizlar gorusuruzz

Çok teşekkür ederim canım.

Güle güle eskit ayakkabılarını canım.

bende lojmandayım bi yenileseler temizliğine razıyım valla...
İnşallah yaparlar. Sizinki ne lojmanı bizimki tcdd nin.
Selam herkese..biz piknik yaptık bugün hava çok güzel burda..
birtek öğle yemeği yerine kısır yedim ayranla..evdeyim şimdi çok işim var çookk..
Ayyy özledim piknik yapmayı.
Esin haklhaklı çok yuklenme kendine.
Güzel gunlerde giy canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…