Selam herkese..biz piknik yaptık bugün hava çok güzel burda..
birtek öğle yemeği yerine kısır yedim ayranla..evdeyim şimdi çok işim var çookk..
Tabikide haklisiniz ama bazen yemeye mecbur kalindiginda secenek olmadiginda aklimizda bulunmasi acisindan yazdim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi akşamlar hepinize.
Kusura bakmayın gelemedim çok bugün.
Gece uyumadim pek, tam uyudum kızım kalktı saat 7de, babasına sattım 11de geldiler baba kız acıkmişlar. Kahvaltı ettik. Saat 1de kızımla yürüyüşe çıkarken kapıda ağladı, arabasına oturmak istemedi, babamız duymuş o giyindi geldi çıktık hepberaber parka tam 2.5 saat kosturdum orda. Sonra ciktik parkdan eşim lahmacun yiyelim dedi, yok dedim ,2gündur aç geziyosun sütün kesildi çocuk huysuzlanıyor vs. dedi ve kendimi lahmacun yerken buldum.2 tane almış eşim 1 tanesini yedim ve ayran içtim.
Sabah 83.600dü kilom ya, ne güzel 83leri görmüştüm.
Neyse menümüde yaziyim.
Sabah 1 dilim tt ekmek,1 ince dilim kaşar peyniri,1 yumurta haşlanmış.
Ara:5 cilek
Saat4 de:1 lahmacun, ben ayran.
Simdi yovita yiyeceğim sadece 1 tane
Ara:süt içerim 9 gibi.
2 litre su
2 yeşil cay ictim bugün.
Suyu 3e tamamlar,1 kupa bitki çayı daha icerim.
Birde metabolizma hızlandıran caydan da iciyorum günde 3 bardak yazmayî unutuyorum hep ama.
Günü böyle kapatırım artık bana kaçamak yok.
Sevgiler.
Suan cok mutluyummm ve sizinle hemen paylasmak istiyorummmm teyzecigim bana bugun surpriz yapti ve kolumdan tuttugu gibi ayakkabiciya gittik ve cok guzel bir yuruyus ayakkabisi aldimmm artik yuruyuslerime cikmaya hazirim ( ayaklarim vurulmadan) az once eve geldik burada hava gercekten yaz gibi inanamazsiniz pazara gittik bol bol sebze aldikk ve simdi giyinip yuruyuse cikiyorumm aksam menumu paylasirim sizlere kizlar gorusuruzz
İnşallah yaparlar. Sizinki ne lojmanı bizimki tcdd nin.
Ayyy özledim piknik yapmayı.
Esin haklhaklı çok yuklenme kendine.
Güzel gunlerde giy canım.
Kızımın doktoru icebilirsin demisti canım, zaten bol su iciyorum. Bende yüklenmiyim diyorum ama lahmacun olmasaydı iyiydi tabi.en son 2 hafta önce çay demleyip pikniğe hazırlandıkta kar yağdıo zamandan beri niyetine girmeye korkar olduk
aynı fikirdeyim...
canım emziriyorsan yüklenme bencede.. süt azalmasın aman çok kıymetli o... emzirirken çaylar içiliyormu ki acaba öğrendin mi?
hadi hayırlı olsun güle güle eskit...
Zaten yiyorum canım birçok şeyi ama daha sağlıklı bir alternatif olsaydı daha iyi olurdu sanki canim ya.İnşallah yaparlar. Sizinki ne lojmanı bizimki tcdd nin.
Ayyy özledim piknik yapmayı.
Esin haklhaklı çok yuklenme kendine.
Güzel gunlerde giy canım.
İyi akşamlar herkese bildirim yapiyim bende
sabah 1k.k peynir 1 küçük domates 1 dilim ekmek
öğlen 4 köfte ayran 1 dilim ekmek
ara 1 elma 2 kaşık yulaf 2 kaşık yoğurt
akşam 1 kase çorba 4-5 yemek kaşıgı bürüksel lahanası 2 salatalık
30 dakika yürüyüş 70 ip atlama 70 mekik kızlar 3 litre su içtim bugün patlicak gibiyim
yatmadan da 2 bitki çayı içicem
ayrıca bundan sonra suya tarçın koyuyorum çubuk olanlardan termosa mis gibi oluyo sanırım kilo vermem yavaşladı kızlar yeşil çay tarçın ve su 3lüsüne ve tabiki sporu arttırmalıyım
Sabah biraz zayif olmus onun harici mis mis tebrik ederim ya bu 70 mekik nasil yapiyorsunuz bir anda mi dinlene dinlene mi
Kızımın doktoru icebilirsin demisti canım, zaten bol su iciyorum. Bende yüklenmiyim diyorum ama lahmacun olmasaydı iyiydi tabi.
Güzel olmuş bence menün.İyi aksamlar herkesleree :)
Hemen bildirimimi yapayim arkadaslar
Sabah
2 dilim ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara
1 adet elma
Oglen
1 adet yagsiz kasarli tost ( disardaydim )
Ara
1 kupa sutsuz, sekersiz kahve
43 dakika sıkı tempo ile 4.2 km yuruyus + 11 adet mekik
1,5 su bardagi lahana suyu
Aksam
1 dilim ekmek ( oglen tostum iki dilim ekmekten biraz fazlaydi dengelemek istedim)
Haslanmis biber sarimsakli yogurtlu
Havuc turp rendesi ( tuzsuz)
Simdi yesil cayimi yapiyorum 2 saat sonra bir adet armut yicegim ve gunu kapatacagim.
İyi akşamlar herkese bildirim yapiyim bende
sabah 1k.k peynir 1 küçük domates 1 dilim ekmek
öğlen 4 köfte ayran 1 dilim ekmek
ara 1 elma 2 kaşık yulaf 2 kaşık yoğurt
akşam 1 kase çorba 4-5 yemek kaşıgı bürüksel lahanası 2 salatalık
30 dakika yürüyüş 70 ip atlama 70 mekik kızlar 3 litre su içtim bugün patlicak gibiyim
yatmadan da 2 bitki çayı içicem
ayrıca bundan sonra suya tarçın koyuyorum çubuk olanlardan termosa mis gibi oluyo sanırım kilo vermem yavaşladı kızlar yeşil çay tarçın ve su 3lüsüne ve tabiki sporu arttırmalıyım
Ben geldim çok yorgunum temizle parlat onu oraya bunu buraya birde yüzmeye gittim geldim hâlâ is yapıyoruz yarın da mesai var..
Deneyebilir, yanında bol su tüketmek şartı kaydıyla. Dr öyle müsade etmişti bana.yani lahmacun daha masum diğer kaçamaklara göreçayda sorun yoksa bende arkadaşa söyliyeyim oda bişeyler arıyor çaylardan denesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?