Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam herkese..biz piknik yaptık bugün hava çok güzel burda..
birtek öğle yemeği yerine kısır yedim ayranla..evdeyim şimdi çok işim var çookk..

en son 2 hafta önce çay demleyip pikniğe hazırlandıkta kar yağdı o zamandan beri niyetine girmeye korkar olduk

Tabikide haklisiniz ama bazen yemeye mecbur kalindiginda secenek olmadiginda aklimizda bulunmasi acisindan yazdim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı fikirdeyim...

canım emziriyorsan yüklenme bencede.. süt azalmasın aman çok kıymetli o... emzirirken çaylar içiliyormu ki acaba öğrendin mi?

hadi hayırlı olsun güle güle eskit...

İnşallah yaparlar. Sizinki ne lojmanı bizimki tcdd nin.

Ayyy özledim piknik yapmayı.

Esin haklhaklı çok yuklenme kendine.

Güzel gunlerde giy canım.

askeriye bizim ki yapılmaz kolay kolay.... banyolar yapılacak dendi tam 1.5 yıl geçti

Kızımın doktoru icebilirsin demisti canım, zaten bol su iciyorum. Bende yüklenmiyim diyorum ama lahmacun olmasaydı iyiydi tabi.

İyi aksamlar herkesleree :)

Hemen bildirimimi yapayim arkadaslar

Sabah

2 dilim ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
Domates
Sekersiz cay

Ara
1 adet elma

Oglen
1 adet yagsiz kasarli tost ( disardaydim )

Ara
1 kupa sutsuz, sekersiz kahve

43 dakika sıkı tempo ile 4.2 km yuruyus + 11 adet mekik

1,5 su bardagi lahana suyu

Aksam
1 dilim ekmek ( oglen tostum iki dilim ekmekten biraz fazlaydi dengelemek istedim)
Haslanmis biber sarimsakli yogurtlu
Havuc turp rendesi ( tuzsuz)

Simdi yesil cayimi yapiyorum 2 saat sonra bir adet armut yicegim ve gunu kapatacagim.

Son düzenleme:
İyi akşamlar herkese bildirim yapiyim bende
sabah 1k.k peynir 1 küçük domates 1 dilim ekmek
öğlen 4 köfte ayran 1 dilim ekmek
ara 1 elma 2 kaşık yulaf 2 kaşık yoğurt
akşam 1 kase çorba 4-5 yemek kaşıgı bürüksel lahanası 2 salatalık
30 dakika yürüyüş 70 ip atlama 70 mekik kızlar 3 litre su içtim bugün patlicak gibiyim
yatmadan da 2 bitki çayı içicem
ayrıca bundan sonra suya tarçın koyuyorum çubuk olanlardan termosa mis gibi oluyo sanırım kilo vermem yavaşladı kızlar yeşil çay tarçın ve su 3lüsüne ve tabiki sporu arttırmalıyım

Sabah biraz zayif olmus onun harici mis mis tebrik ederim ya bu 70 mekik nasil yapiyorsunuz bir anda mi dinlene dinlene mi

Sabah biraz zayif olmus onun harici mis mis tebrik ederim ya bu 70 mekik nasil yapiyorsunuz bir anda mi dinlene dinlene mi

sabah geçte kalktım canım biraz ondan az yedim atlamim öğün diye
ilk başta zorlanıyodum hatta daha az yapıyodum ama şimdi alıştım tabi gene zor ama durmuyorum 70 yapıyorum mutlaka bazen 50

Kızımın doktoru icebilirsin demisti canım, zaten bol su iciyorum. Bende yüklenmiyim diyorum ama lahmacun olmasaydı iyiydi tabi.

yani lahmacun daha masum diğer kaçamaklara göre çayda sorun yoksa bende arkadaşa söyliyeyim oda bişeyler arıyor çaylardan denesin...

Ben geldim çok yorgunum temizle parlat onu oraya bunu buraya birde yüzmeye gittim geldim hâlâ is yapıyoruz yarın da mesai var..

Güzel olmuş bence menün.

Sabah az olmuş ama gerisi iyi.

bende menümü yazayım :

sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle

öğle: sebzeli tavuk sote 1 dilim ekmek

akşam:2 kase cacık haşlanmış mercimek ve buğdayla( kendimce karıştırdım soğuk çorba oldu)

spor leslie 3mil- 60 mekik, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa 10lu form çayı, su 2 lt kadar

ara yapamadım kahvaltı biraz geç olmuştu.. dünden tokum sanki birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…