Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar nasılsınız... Bu hafta birinci olmuşsunuz hepinizi tebrik ediyorum, Ebru seni ayrıca tebrik ederim canım sonunda birinci oldun :)

tebrik ederim arkadaşım.yazdıkların bize örnek olsun
ben 2 kaşık diye biliyorum.
hayırlı olsun.bol bol yürü cicilerinle canım
güzel olmuş canım.
güzel canım.mekik de iyi olmuş bu arada.
hafif olmuş.
Günaydın kizceler. İşe gidiyom yoldayım.
güle güle canım.
Herkese günaydın
kızlar sabah sabah ne iş yaptım be..evi topla off bir sürü iş..haftasonu gezmenin cezası
çalış çalış iyidir.
Günaydın kızlar nasılsınız... Bu hafta birinci olmuşsunuz hepinizi tebrik ediyorum, Ebru seni ayrıca tebrik ederim canım sonunda birinci oldun :)
kız sen nerdesin özletme kendini ya.
İyiyim canım..Bu hafta zaten dönemiyorum galiba iki hafta sonra dönmeyi düşünüyorum.

yuh yuh bu ne uzun ara.olmaz arkadaşım napcan o kadar tatili.bak havaklar da ısınıyor.hadi bakem bekliyoz seni.

çok geçmiş olsun canım.kızçen hasta olmuş.onlar hasta olunca çok kötü oluyor insan.ama hemen de düzeliyorlar.iştahsız olması normal.zorlamamak lazım.düzelince yemeye başlar

gözün aydın canım.evine kavuştun sonunda.temizliği de yaptın.oh mis gibi olmuştur.sefanı sür şimdi.

canım senin dişindi sanırım çekilen.çok geçmiş olsun.o acı başka bişeye benzemez.allah şifa versin.

kızlarrrr günaydınlar hepinize ayy yaaa bnm evde netim yok artk hafta sonu sizlerden uzak kaldım

şöyle geçmişi okuyum dedim ama yetişmek ne mümkün ama bu iyi bişey:):):) katılım süper. takımı da ebrucum seni de tebrik ederim 1.olmuşuz:):):)

menülere baktım güzel gibi herkesinki tabi arada kumpir yiyenlerde gözümden kaçmadı:) damlacım geçmiş olsun kızın en kısa zamanda sağlığına kavuşur inş. dişi çekilen sayın arkadaşım sanada geçmiş olsun bak kurtulmuşsun ne güzel:) gogooooo sana çok çok geçmişler olsun inşaat bitmiş sonunda temizlikde:)

kesin arada yarısını atladım tabi ama k.bakmayın artık

bende dünkü menümü yazayım sonra konuşurum daha buralarda çenem düştü yine:)
yapacak çok da işim var ama neyse:)

23.03.2014 MENÜ

SABAH: 1 su bardağı yarım yağlı süt,2 galeta ,1 diyet bisküvi

ARA:10 fındık,limonlu yeşil çay

ÖĞLE:6 yemek kaşığı kuru fasulye,2 temek kaşığı domatesli acı sos( ev yapımı yağ tuz yok), bol yeşillik, 2 dilim ekmek

ARA: 1 yeşil elma

AKŞAM:4 Köfte kadar haşlama et, 1 kase yoğurt, salata,bol yeşillik, 1 dilim ekmek

ARA:5 Hurma

spor:45 dakika yürüyüş

su:2 litre

kızlarrr ben cumartesi çarşı pazar yaptım. komşum için gittik aslında ben bişey almayı düşünmüyodum bir süre daha. her zaman gittiğimiz bir kumaş pantoloncu var amca kendisi dikiyor atölyesinde ama birbirinden güzel kumaş klasik pantolonlar. ben diyete başladığımda gitmiştik en son yani bundan 2 ay önce (ben 96 kg iken= şu an 88.2 kg) ben 46 bedene sığamamıştım da 48 ancak olmuştu zar zor siz düşünün artık durumun vahimliğini ama bu gittiğimizde 1 tane pantolonu çok beğendim alıp almamak da çok kararsızdım bir dene dediler 48 i yokmuş tabi 46 olsun belki olur dedim bi giydim oldu çuval gibi:) hemen 44 ünü istedim vee süper oldu içine rahatlıkla girebildim:):) komşum da 44 giyiyor o çok zayıftı ben diyet yaptım bütün pastaları börekleri mantıları geri çevirdim onlar yediler gözümün önünde tabii haliyle iki ayda ben 8 kilo verdim onlar aldılar 8 olmasada 4-5 kilo. ama şok oldum görseniz 44 bedenin içine girince incecik durdu üzerimde ki ben daha 88.2 kiloyum yani vermem gereken kilo daha çokkkk ama bu gazla veririm yani:) tabi o pantolonu o mutlulukla aldım hemen:)

arkadaşıııııııım çok sevindim senin adına inşallah bu sana iyi bir moral ve motivasyon olur.ama verdim diye de şımarma ha:) sonra tatlı matlı yersin mazallah

Selam kızlar.
Keyifler nasıl?
Berili merak edip mesaj göndermistim, cevap yazmış, bu haftada oradaymış, cenazeleri varmış, cuma bildirimimi yaparım dedi. Selamı var.
Bende 1 saat yürüyüsümü yaptım vee mekik aletimle tam 130 mekik çektim kızlar dahada yapardım ama kızım müsade etmedi. Uzun zamandır kullanmadıgım halde zorlanmadım sanırım kilo vermiş olmamdan kaynaklı. Ay çok iyi hissettim. Salona koydum aklıma geldikçe tv izlerken yapıcam olduğu kadar inşallah.
Öpüyorum hepinizi sevgiler.

Canım çok sevindim, inşallah 38 hatta 36 bedenleri giyersin yakın zamanda.
Sevgiler.

canım senin dişindi sanırım çekilen.çok geçmiş olsun.o acı başka bişeye benzemez.allah şifa versin.
Sağol canım ya. 20lik disimi cektirdim,1 dolgum düsmüstü onu yaptırdım birde kanal tedavisi oldu, derken perişan oldum ya. Çocuk olunca bir kerede aradan çıkarırım dedim. Çok şükür gecti bugün hafifçe sızlama var sadece.

gözün aydın canım.evine kavuştun sonunda.temizliği de yaptın.oh mis gibi olmuştur.sefanı sür şimdi.
Güzel oldu temizlik bitmek uzere kısıtlı zamanda yapınca bitemedi.
Saol canım bitti sonunda. Sabah dışında güzel olmuş menün.
Supersin bebeğim motivasyon un artar ne güzel.

Tebrik ediyorum güzel spor yapmışsın.

arkadaşıııııııım çok sevindim senin adına inşallah bu sana iyi bir moral ve motivasyon olur.ama verdim diye de şımarma ha:) sonra tatlı matlı yersin mazallah

ayyy cnm sağolasın:) yok yok yemem yemem aksine daha çok dikkat ederim daha çok spor yaparım bana muhteşem bir moral oldu. her gören zaten çok zayıflamışsın çok güzel olmuş diyo:):):)

Canım çok sevindim, inşallah 38 hatta 36 bedenleri giyersin yakın zamanda.
Sevgiler.

Aminnnn cnm bnm aminnnn:):):)

kuzum sabah normalde 1s.b yarım yağlı süt 4 galeta yanında domates salatalık falandı ama ben o kadar yiyebildim
evet gogocum motivasyonum süper arttı hem:)

Kızlar sabah doktorum programına denk geldim. Diyet listesi verdiler yazamadım ama şunu söyleyeyim yogurdunuzun içine isot yada pul biber ekleyin kilo vermenize ciddi anlamda yardimci olur dediler, sizlerlede paylaşmak istedim.
Ben az önce uyguladım, bundan sonrada devam etmeyi düşünüyorum.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…