Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

öğlen 40 dakikalık yürüyüşümü yaprtım.ortime duyurulur.
öğlen az mercimek çorbası(1 kepçe)+1 dilim ekmek+1 domates yedim.

şebo seni görünce fotoyu geri koyduk yoğun istek üzerine gel dimeye atladım
aklıma geldi sana maille atmıştım diye :))))...

Canım 4 temmuzda olan bızım takım ıÇı deĞerlendırmemız onu mu sordun?

Deryacım bende ıstıyorum bır atak 3 temmuzda ıst.da dÜĞÜn varmıŞ, ona gıtmeye karar verırsek belkı saĞlık orucunu deneyebılırım. 4 gÜn falan.

Bizim takımda düşünen var mı sağlık orucunu acaba yapabilir miyiz diye, bende emin değilim ama başka düşünen olursa birbirimize destek olr. daha kolay yapabiliriz belki?

Ne diyorsunuz?

Ben düşünüyorum ama emzirdiğim için yapamam birde eşim kattiyen izin vermez herhangi bir sağlık problemi ile karşılaşırsam diye korkuyorum

Canım 7 takım yaptı hiç merak edip girp bakmadın mı , 2 haftadır kasıp kavuruyorlar kkyı.

Süreklide bu konu geçiyor topiclerinde.sendezayifla.com dan alıntı yapıldı istersen orayada girip bakabilirsin.

Özetledayanamadım yinede ) önce bağırsaklar boşaltılıyor (müsil, vs) ertesi gün başlanılıyor. Sadece sıvı gıda alınıyor. Çoğunlukla meyve sebze suyu. Bağırsaklar boş .old. .için açlık hissedilmiyormuş.

hayal 2 haftada 10 kg. verdi. Kamerde bugün başladı 2,5 kg. verdi. Ben 4 günüm kafamdan geçiriyorum valla.

şebnem teşekkür ederim verdikleri kiloları takip ettim ama anlamadığım kısım sadece meyve ve sebze suyu kısmı yani hazırmı kullanıyorlar yoksa kendilerimi yapıyor

Bizim takımda düşünen var mı sağlık orucunu acaba yapabilir miyiz diye, bende emin değilim ama başka düşünen olursa birbirimize destek olr. daha kolay yapabiliriz belki?

Ne diyorsunuz?

ben düşünüyorum
baştan sona okudum ve çok mantıklı geldi..zaten ahmet marankinin kozmik beden temizliğide aynısı..şiddetle vurguluyor yapın diye..süte bi etkisi olursa bırakırım ama sanmıyorum..çünkü su zaten sütü yapan..bide meyve sebze suyu içeceğiz..ayrıca bitki çaylarıda içiliyor..onun yerinede süt arttıran çaylardan içerim..yarın ya ona yada sarı kırmızıya başlayacağım

derya en makbulu ve sağlıklısı senin sıkman..katı meyve sıkacağın varsa sorun olmaz..bu gidişimde annem almış bize..kendim sıkıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…