ok canım pazartesi başlayalım..bakarsınız bende 60 altına inermişim...aman ben o zaman çok çirkin olurum kesin..fasülye sırığı gibi..neyse bi deneyelim..zaten süte yan etkisi olursa hemen bırakırım...özge beklede pazartesi birlikte başlayalım ?
ben h.sonu yapamam kesin
aaa kizlar saglik orucunami soyundunuz kiz özge emzirirken yapilabilecegine eminmisin sen sen yapicaksin madem bi bakda olmassa bende yaparim dayanama gibi geliyo ama sizle birlikte yapüarim belkim bu hafta 70 in altina inmek istiyodum ama olmiycak galiba gerci simdilik iyi gdiyorum verdigimde fena degil ama 70 in altina inemiycem heralde
özgecim bide sen müsili emzirirken icebilcenmi yani bi zarari olmiycakmi
ya kizlar bu saglik orucuyla iligi acilan topik nereye gitti
kızlar günaydın... bugün masamı yan tarafa taşıcam akrep gibi taşınma telaşım var arada gelirim opuyorumnanaktan
özgecim senin minik daha çok küçük nasıl cesaret edebiliyorsunlmaz:
kızlar günaydın... bugün masamı yan tarafa taşıcam akrep gibi taşınma telaşım var arada gelirim opuyorumnanaktan
özgecim senin minik daha çok küçük nasıl cesaret edebiliyorsunlmaz:
günaydın millet ben geldim
dün epey yoğundum akşamda yemekli misafirim vardı epey geç gittiler gece 1 gibi kkya gireyim dedim ama sayfaları açamadım
uff en kötüsü akşam yemem oldu yaa:gitme:
çok geçmiş olsun şeker yaa..allahım korumuşgünaydın hanımlar nasılsınız bakkiiiim...ben mezun olsammı olmasammı yaa..64 olunca olmayı düşünüyorum ama devam da etmek istiyorum...ama şu aralar çok yoğun olcam..kızla ev toplaması gerçekten zor..kendi başıma olsam bir düzene sokarım ama şimdi yanına git eğlendir emzir başka bi işe başla hep yarım yarım..diğer başladıklarımı unuttuğum için yarım kalıyor...ama şimdiden başlamazsam sonra çok sıkıntı çekeceğim...günlük kullandığım tabak çanak ve kıyafetleri bırakacxağaım...diğerlerini yıka ütüle valizlere hurçlara kolilere....çok giremezsem zaten diskalifiye olurum..o yüzden en iyisi anlımın akıyla mezun olmak...kimbilir belki taşınıp yerleşince tekrar girerim..
şebnemcim dün sormuşsun tayin bellimi diye..hayır belli olmadı..temmuz sonu ağustos başı gideriz diyor eşim...bende 1 ayda anca toplanırım..yıkama ütüleme çok zaman alıyor...halı,koltuk ve perdeleri gittiğim yerde yıkayacağım..yollarda toz moz olur..kaplayacağız ama yinede içime sinmez..2 kere yorulmak istemiyorum..
esracım sanada büyük geçmiş olsun canım..Allah korumuş yavruyu..annene kızdınmı peki..bişey demeseydin kadında üzülmüştür zaten
geçen memlekete gittiğimizde babamın meyve bahçesine gittik..çok harika yapmış..tahta ev yapmış...kamelya yapmış etrafında çiçekler falan..onu görelim diye gitmiştik..dereden geçmek gerekiyor..annemde lastik çizmeler oluyorya onlardan giydi kızı pusetle aldı o geçti karşıya..biz ayağımız suya değmesin diye bayağı uzak yerden taş tepelerinden geçtik...neyse dönüşte yine annem almıştı kızı..biz arabanın yanına gittiğimizde annem kızı pusetle yere koymuş..dizleri açmış bacakları uzatmış oturuyor..dizler sırf yara...dereden geçerken bastığı taş yerinden oynamış dengesini kaybetmiş..kucağında da kız var diye doğrulamamış..ya kızı dereye atıcak ya da taşlara dizleyip suya oturucak..tabi ki ikincisini seçmiş..ama ödü kopmuş..şimdi merdivenden inerken bile alamıyor kucağına..zaten teyzemin ağzına sakız oldu...sen alma çocuğu dereye falan atarsın deyip duruyor..Allah korusun ya buz gibi suya düştüğünü düşünsenize taşların içine..bide akıntı çok olan yer olsa sürüklenir gider...düşünmek bile istemiyorum...aradan 1 ay geçti hala dizleri acıyor annemin
amiiiinnnnn..oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice yıllara öp oğluşunu yerimeopuyorumnanaktanGünaydın kızlar,,
Benim bakıcı bu hafta izinli, çocukları anneme götürüyoruz akşam oraya gidince eve geç dönülüyor, yürüyüş yapamayacağım sanırım. Almasam iyidir bu hafta. Akşama oğluşuma mini bir kutlama yapacağız. Birde pasta olayı ama 2 çatal alırım sadece .
Ortim dün oğluşuna sıkı sıkı sarılmışsındır heralde, Allah bizi onlarla sınamasın. Benim geçen haftaki yürüyüş fazlasıyla tamam 5 saati bile devirdim.
amiiinnnn
doğum günü kutlu olsun oğluşunun uzunnnn mutluu ve sağlıklı bi ömrü olur inşallah :Saruboceq:
bu dualar hepimizin yavruları içinde geçerlidirrrr :Saruboceq:
Ya Banucum bilmiyorum şımarıcak arsız bir çocuk olcak diye ödüm kopuyor...
Özgecim annem sonuçta toruna çıkar gözetmeksizin ağlanmadan sızlanmadan karşılıksız bakıyor....
Onu kırmak istemiyorum ama bu şekilde nasıl olucak bilmiyorum.... mafoldumben :gitme: senağlama
maalesf bizimkiler çok şımartmaya çalışıyor ama ben izin vermiyorum otoriten bir kere bozuldumu çocuk söz tutmuyor o bana iyi davrandı seni şikayet ederim falan gibi şimdiden söylenmeye başklıyor yaramzalar (tabi bu demek değil ki herzaman çocuk sıkılmaz herşeyin zamanını öğrenmelideğil mi ama)
ortim senin kilo vermen durmamıştır bence regl olduğun içindir sağlık orucu yapmasan iyi olur karpuz diyeti güzelle benziyor ağzım sulsndı doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?