Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aslında olabilir
ben bu akşam bi düşüneyim bide ayrıntılarını bi okuyayım bakalım verilen kilolar acayip cezbediyo insanı

hepinizi öpüyorum
yarın görüşürüz

aaa kizlar saglik orucunami soyundunuz kiz özge emzirirken yapilabilecegine eminmisin sen sen yapicaksin madem bi bakda olmassa bende yaparim dayanama gibi geliyo ama sizle birlikte yapüarim belkim bu hafta 70 in altina inmek istiyodum ama olmiycak galiba gerci simdilik iyi gdiyorum verdigimde fena degil ama 70 in altina inemiycem heralde

özge beklede pazartesi birlikte başlayalım ?

ben h.sonu yapamam kesin
ok canım pazartesi başlayalım..bakarsınız bende 60 altına inermişim...aman ben o zaman çok çirkin olurum kesin..fasülye sırığı gibi..neyse bi deneyelim..zaten süte yan etkisi olursa hemen bırakırım...

özgecim bide sen müsili emzirirken icebilcenmi yani bi zarari olmiycakmi

yasemincim bekunis diye bi hap var..hamileyken vermişti dr..bir ara kabız oldumda...sonra dikiş kontrolüne gitmiştim doğumdan sonra..eğer kabız olma durumu olursa bekunis kullan yine dedi..dikişleri zorlama diye..bitkisel bi ilaçmış o yüzden emzirenlere zararı yokmuş..
ayrıca eczanelerde toz müshil satılıyor..magnesie calcine...buda hastanelerde sezeryan olanlara veriyorlar kabız olmasın diye..3 arkadaşıma vermişler..demekki süte zararı yok

zaten ben bu aralar acaip kötü kabız problemi yaşıyorum..3-4 günde bekunis içmeden yapamıyorum..hemoroit mi oldum nee..işkence gibi..kafamçokkarıştı..hiç böyle bişey yaşamamıştım

özgecim bak böyle cevap verilmis.

güzelim burayi ben unutmustum cevap geciktigi icin kusura bakma..
emziriken tavsiye edilmiyor..

kızlar günaydın... bugün masamı yan tarafa taşıcam akrep gibi taşınma telaşım var arada gelirim opuyorumnanaktan

özgecim senin minik daha çok küçük nasıl cesaret edebiliyorsun lmaz:

kızlar günaydın... bugün masamı yan tarafa taşıcam akrep gibi taşınma telaşım var arada gelirim opuyorumnanaktan

özgecim senin minik daha çok küçük nasıl cesaret edebiliyorsun lmaz:

canım 1 gün deneyeceğim..baktım sütte azalma oluyor hemen bırakırım omadı 1 gün daha denerim..zaten sürekli süt arttırıcı çayda içeceğim..
bide 3 gündür iştah falan kalmadı bende zaten yiyemiyorum hiç..zoruna zoruna...hep su içiyorum

herkese günaydın.
akşam :dün akşamdan kalan sebzeli tavuk+salata yedim
ara:2 tatlı kaşığı kazandibi yedim.misafir vardı eşlik etmek için
akşam üstü 20 dakika kadar egzersiz yapmıştım dün yazmayı unuttum.(kol aç-kapa,bacak ön-arka tekme,bel çevirme gibi.)
bu sabah:dünden kalan patatesli gül böreğinden 2 kibrit kutusu kadar yedim+çay
45 dakika yürüyüş yaptım.

günaydın millet ben geldim
dün epey yoğundum akşamda yemekli misafirim vardı epey geç gittiler gece 1 gibi kkya gireyim dedim ama sayfaları açamadım
uff en kötüsü akşam yemem oldu yaa:gitme:

herkeze günaydınnn

benimde iştahım çok açık allah kolaylık versin
akşam yemeğim yoktu hemen kahvaltı hazırladım (Allahtan benim kocam hiç takılmaz böyle şeylere)
sabahta sandwiç
hala 72,7 kg yum gr dahi oynamıyor ne fazla ne eksik ....

çok geçmiş olsun şeker yaa..allahım korumuş
amiiiinnnnn..oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice yıllara öp oğluşunu yerimeopuyorumnanaktan

doğum günü kutlu olsun oğluşunun uzunnnn mutluu ve sağlıklı bi ömrü olur inşallah :Saruboceq:

bu dualar hepimizin yavruları içinde geçerlidirrrr :Saruboceq:
amiiinnnn

şekerler ne güzel anneleriniz var inanın imrenerek okuyorum..
benim annem de karşılıksız bakmak istemedi..bakıcıya verdiğimden fazlasıyla verdim tek çocuk başka birine gitmesin diye..parayı aldı kapıyı bile açmadı hatta kızımı epey hırpalamış sanırım ki küçücük çocuk annemlerin sokağına bile girmek istemiyordu..eşimin yanında ne kadar kötü oluyordum..
neyse..
özetle;annelerinizin kıymetini bilin olurmu..bırakın gönüllerince sevgilerini göstersinler..
keşke bende sizler gibi şanslı olsaydım..

geçmişi tam okuyamadaım ama kaldığım yerden devam edicem şimdi işim çıktı kızlar görüşürüz

günaydın kardeş takımın çıtırları Şeniz nasılsınız bakalım nan hayal burdadamı sen kurtulamıcammı ben senden ömür törpüm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…