şekerler ne güzel anneleriniz var inanın imrenerek okuyorum..
benim annem de karşılıksız bakmak istemedi..bakıcıya verdiğimden fazlasıyla verdim tek çocuk başka birine gitmesin diye..parayı aldı kapıyı bile açmadı hatta kızımı epey hırpalamış sanırım ki küçücük çocuk annemlerin sokağına bile girmek istemiyordu..eşimin yanında ne kadar kötü oluyordum..
neyse..
özetle;annelerinizin kıymetini bilin olurmu..bırakın gönüllerince sevgilerini göstersinler..
keşke bende sizler gibi şanslı olsaydım..
çok geçmiş olsun şeker yaa..allahım korumuş
amiiiinnnnn..oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice yıllara öp oğluşunu yerimeopuyorumnanaktan
amiiinnnn
benim annem de karşılıksız bakmak istemedi..bakıcıya verdiğimden fazlasıyla verdim tek çocuk başka birine gitmesin diye..parayı aldı kapıyı bile açmadı hatta kızımı epey hırpalamış sanırım ki küçücük çocuk annemlerin sokağına bile girmek istemiyordu..eşimin yanında ne kadar kötü oluyordum..
neyse
özetle;annelerinizin kıymetini bilin olurmu..bırakın gönüllerince sevgilerini göstersinler..
çok geçmiş olsun şeker yaa..allahım korumuş
amiiiinnnnn..oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice yıllara öp oğluşunu yerimeopuyorumnanaktan
amiiinnnn
neyse..
canım anneni bi yerde daha okumuştum şok olmuştum..Allah sabır versin sana..2 oğlunuda onun yüzünden göremiyorsun galiba..akıl alacak gibi değil..neden böyle yapıyor anlamadım
Bizim takımda düşünen var mı sağlık orucunu acaba yapabilir miyiz diye, bende emin değilim ama başka düşünen olursa birbirimize destek olr. daha kolay yapabiliriz belki?
Ne diyorsunuz?
iki oğlan değil şeker biri kız biri oğlan
ben anlıyabilsem..içinden çıkamadığım bir durum işte..düşünsenize çocukların her dönemi her gelişimi ayrı bir güzellik ama ben bilemiyorum..küçük kızımda yaşıyorum hepsini..
biraz burukca da olsa..
neyse şekerler yaa..
açmak istemezdim ama sizleri okudukça çok mutlu oldum..çok imrendim..
allah hiç bozmasın
ne yedin canım akşam ve saat kaçta
akrepbim canım çok üzüldüm boşver belki uzak durman daha iyi seninde ne güzel bir ailen var
ben senin dediğin gibi kendimi gerçekten şanslı hissediyorum çünkü her ne kadar otorite falan desemde kıyamayız biz çocuklarımıza birde düşün annemlerin benden iiki kat daha titizlenir kız kıyamam ben sana ne diyeceğimi şaşırdım
uff kizlar ya ben bu hafta hem regl hemde kabizim yaa oysa ne umutlarim vardi mafoldumben
patatesli sıkma ara ara ve enson yediğim 12 ydiii:1no2:
sabahta uyuyakalmışım yürüyüşe de gidemedim ufff
geç yiyiynce geçte yattım sanırım ondan
zaten bi tadına bakim diye başlıyor herşey
bugün senin için yeni bi başlangıç diye düşün unut o patatesleri börekleri
AKREPCİM UTANDIM ŞİMDİ :kedi: HERKESİN İÇİNDE ŞAP DİYE ÖPME ŞEKERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?