Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım kötü oldum yaaa
sende şanslısın canım ne güzel bi ailen var bak a.s.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım anneni bi yerde daha okumuştum şok olmuştum..Allah sabır versin sana..2 oğlunuda onun yüzünden göremiyorsun galiba..akıl alacak gibi değil..neden böyle yapıyor anlamadım

canım anneni bi yerde daha okumuştum şok olmuştum..Allah sabır versin sana..2 oğlunuda onun yüzünden göremiyorsun galiba..akıl alacak gibi değil..neden böyle yapıyor anlamadım

iki oğlan değil şeker biri kız biri oğlan
ben anlıyabilsem..içinden çıkamadığım bir durum işte..düşünsenize çocukların her dönemi her gelişimi ayrı bir güzellik ama ben bilemiyorum..küçük kızımda yaşıyorum hepsini..
biraz burukca da olsa..
neyse şekerler yaa..
açmak istemezdim ama sizleri okudukça çok mutlu oldum..çok imrendim..
allah hiç bozmasın

akrepbim canım çok üzüldüm boşver belki uzak durman daha iyi seninde ne güzel bir ailen var
ben senin dediğin gibi kendimi gerçekten şanslı hissediyorum çünkü her ne kadar otorite falan desemde kıyamayız biz çocuklarımıza birde düşün annemlerin benden iiki kat daha titizlenir kız kıyamam ben sana ne diyeceğimi şaşırdım

selam herkese makum beyan dönemi bizim biraz geç geldim
dün akşam semiz otu yemeği salata
sabah 2 dilim kpek ekmeği labne peyniri
şimdide biberiye çayı hüpletiyorum

Bizim takımda düşünen var mı sağlık orucunu acaba yapabilir miyiz diye, bende emin değilim ama başka düşünen olursa birbirimize destek olr. daha kolay yapabiliriz belki?

Ne diyorsunuz?

sağlık orucu nedir ki incelemedim nerden bakıyoruz düşünebilirim aslında

canim hikayeni bilmiyorum ben neden oglunu göremiosunki

:1hug:Şeniz

kayısıda iyi gelir özellikle sıcak sıcak içilen kayısı hoşafı acaip iyi geliyor şiddeetle öneririm

açıııııııııııım
daha yemek yiyemedim.
iş çıktı dışarı da çıkamadım.mecbur kaşarlı domatesli tost söyledim.ayranla birlikte onu yicem.gelmek bilmedi de ölüyom açlıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…