- 19 Kasım 2013
- 18.938
- 34.280
- 798
Sağol ablasi, kendi zayıf ama ayaklar tombiktebrikler canim insallah 36 li bedenleride gorursun
oyoyo yerim ben o tombik tombik ayaklari masallah
guzel bir menu olmus canim
Karabiberli yoğurt ne işe yarıyor canım, ben pul biberlisini yapiyorum da ondan sordum.Evet canlarım nihayet uzun bir aradan sonra ben de raporumu vereyim...resmimi de yaptım.aslında keşke her kesin resim paylaşma gibi imkanı olsa.ben yapmaya çalışıcam bakalım.
Kahvaltı 1kk peynir,halka şeklinde minik dilimleri olan 3dilim ekmek(hepsi bir dilim normal ekmek eder bence),4zeytin,dereotu,yeşil çay
Ara 1/4elma,1dilim portakal
Öylen bir ince dilim pizza,1kase karabiberli yoğurt
Ara yeşil çay
Akşam 1.5kepçe sebze çorbası,1 minik kase karabiberli yoğury,dereotu
Ara yeşil çay
Su 2litre,spor 20dakika leslie,aslında yarım saat yapıcaktım ama kızım ağladığı için yarım kaldı...
Metabolizma çayını da yaptım yarın içicem inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canlarım nihayet uzun bir aradan sonra ben de raporumu vereyim...resmimi de yaptım.aslında keşke her kesin resim paylaşma gibi imkanı olsa.ben yapmaya çalışıcam bakalım.
Kahvaltı 1kk peynir,halka şeklinde minik dilimleri olan 3dilim ekmek(hepsi bir dilim normal ekmek eder bence),4zeytin,dereotu,yeşil çay
Ara yeşil çay
Ara yeşil çay
Su 2litre,spor 20dakika leslie,aslında yarım saat yapıcaktım ama kızım ağladığı için yarım kaldı...
Selam güzeller , nasılsınız?
2gündür çok aktif olamadım, arada baktım ama yazamadım yoğun bir haftasonuydu benim için.
2 günlük menülerimi paylaşayım aklımdaykenm
Dün
Sabah:2 dilim kepek ekmek,2 yemek kaşığı kadar domates salatalık karışık, 1haşlanmış yumurta, yarim kibrit kutusu peyaz peynir.
Öğlen:Bir küçük kase mantı.
Akşam:1 kase çorba (dereotlu kabak ) 1 kase salata,1 dilim kepek ekmek.
50 dakika yürüyüş, 2 litre kadar su
Bugün
Sabah :2 dilim tam buğday ekmek,2 ince dilim kaşar, az domates, az beyaz peynir.
Öğle:1 kase pul biberli yogurt, el kadar fırın poşetinde yagsız pisirilmis et
1 dilim tam buğday ekmek
Akşam:2 tane biber dolması, salata,yoğurt
3 litre su,45 dakika yürüyüş, 1 Türk kahvesi
Iyi akşamlar hepinize, merakla sonuçların aciklanmasini bekliyorum bende. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Sen yürüyüş yapsan yeter şimdilik azdan basla mesela 30 dk. Diğer sporlar kas yapıyo yürüyüş zayiflatiyo. O tartilar farkli canım burda aktarlarda var bazı hastanelerdede var. Illa senin oralardada vardır.vidiyon cok guzel olmus canim anlattiklarin cok guzel ve anlayisli dillerine saglik insallah bende bu kilolardan kurtulurum ne guzel zayif ve saglikli olmussun .sana bir sorum olmusdu turkiyede diyetisye gittiginde verdigin kiloyu yagdanmi yoksa kasdanmi yada su dan vermissin diye nasil anlasiliyor ben burda diyetisyene gittigimde normal tartiyla tarti ve kilo bukadar vermissin diyordu ve ben sonar gitmemeye basladim . ikinci sorumda suan ben 100 kilonun uzerindeyim eger sipor yaparsam yaglar kasami donusur aboww bu yaglar kas olursa nasil veririm bennn sonar kafam karisti
Güzel olmuş bence.Oylar aciklanmaya basladi kizlar. :)
Bu arada menumu paylasayim haberlere geri doneyim
Kalkar kalkmaz buyuk bir bardak su ictim ve 5,84 km mesafeyi 1 saatte yurudum
Sabah
2 dilim ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
3 adet siyah zeytin
Sekersiz cay
16 adet mekik
Ara
5 adet badem ici
Oglen
Yumurtali, dereotlu kabak citmesi
3 yk pul biberli yogurt
2 dilim ekmek
Ara
1 adet elme
1 su bardagi lahana suyu
Aksam
Kozlenmis patlican yemegi ( diyet icin ideal)
1 kase pul biberli yogurt
2 dilim cavdar ekmegi
Birazdan 1 kupa limonlu yesil cay icerim.
Gunu kapatirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi çokta kötü olmamış.Evet canlarım nihayet uzun bir aradan sonra ben de raporumu vereyim...resmimi de yaptım.aslında keşke her kesin resim paylaşma gibi imkanı olsa.ben yapmaya çalışıcam bakalım.
Ara yeşil çay
Ara yeşil çay
BeğendimSelam güzeller , nasılsınız?
2gündür çok aktif olamadım, arada baktım ama yazamadım yoğun bir haftasonuydu benim için.
2 günlük menülerimi paylaşayım aklımdaykenm
Dün
Sabah:2 dilim kepek ekmek,2 yemek kaşığı kadar domates salatalık karışık, 1haşlanmış yumurta, yarim kibrit kutusu peyaz peynir.
Öğlen:Bir küçük kase mantı.
Akşam:1 kase çorba (dereotlu kabak ) 1 kase salata,1 dilim kepek ekmek.
50 dakika yürüyüş, 2 litre kadar su
Bugün
Sabah :2 dilim tam buğday ekmek,2 ince dilim kaşar, az domates, az beyaz peynir.
Öğle:1 kase pul biberli yogurt, el kadar fırın poşetinde yagsız pisirilmis et
1 dilim tam buğday ekmek
Akşam:2 tane biber dolması, salata,yoğurt
3 litre su,45 dakika yürüyüş, 1 Türk kahvesi
Iyi akşamlar hepinize, merakla sonuçların aciklanmasini bekliyorum bende. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
selam kızlar dünden beri evde ne elektrik nede su varhaliyle gelemedim de 10 dk oldu elektrik geldi ama ne kadar sürer bilmiyorum... dün öğleden sonra hava kötü derken tipi bastırdı ardından elektrik ardından da su gitti.. öf rezillik halimiz sormayın.. gogocum belli olmaz birkaç gün giremeyebilirim haberin olsun.. elektirik gitmezse birazdan menülerimi de yazarım
Canım Allah kolaylık versin, çok zor ya.selam kızlar dünden beri evde ne elektrik nede su varhaliyle gelemedim de 10 dk oldu elektrik geldi ama ne kadar sürer bilmiyorum... dün öğleden sonra hava kötü derken tipi bastırdı ardından elektrik ardından da su gitti.. öf rezillik halimiz sormayın.. gogocum belli olmaz birkaç gün giremeyebilirim haberin olsun.. elektirik gitmezse birazdan menülerimi de yazarım
Akşam yapıcam inşallah.yarın içerim artık.o kadarını ne kadar sürede bitirmem gerek?bir de ne zaman içmeliyim?
tamam yapmaya çalışırım.hakketen şişeden içince yavaş içiliyor...
vidiyon cok guzel olmus canim anlattiklarin cok guzel ve anlayisli dillerine saglik insallah bende bu kilolardan kurtulurum ne guzel zayif ve saglikli olmussun .sana bir sorum olmusdu turkiyede diyetisye gittiginde verdigin kiloyu yagdanmi yoksa kasdanmi yada su dan vermissin diye nasil anlasiliyor ben burda diyetisyene gittigimde normal tartiyla tarti ve kilo bukadar vermissin diyordu ve ben sonar gitmemeye basladim . ikinci sorumda suan ben 100 kilonun uzerindeyim eger sipor yaparsam yaglar kasami donusur aboww bu yaglar kas olursa nasil veririm bennn sonar kafam karisti
Eee telefondan nasıl izliycem you tube acilmiyoo
Canım şimdi söyle diyim yağ kas su görmek için özel tartılar var eğer özel tartıda ölçerse öğrenirsin normal tartıda çıkmıyo bu bilgiler. Spor konusuna da gelirsek şuan bol bol kardiyo yap yani yürüyüş falan gibi ama istediğin rakkamlara yaklaşmaya başlayınca bacak kol çalış mekik sınav çek kasların şıkılaşsın ama şimdilik bunlara gerek yok bence yağları kasa çevirme şimdilik sadece yürü ve yağ yak derim :) Ayrıca iltifatların için teşekküler :)
Sen yürüyüş yapsan yeter şimdilik azdan basla mesela 30 dk. Diğer sporlar kas yapıyo yürüyüş zayiflatiyo. O tartilar farkli canım burda aktarlarda var bazı hastanelerdede var. Illa senin oralardada vardır.
Güzel olmuş bence.
İyi çokta kötü olmamış.
Beğendim
Sorun değil canım zor elektrik su yok Allah kolaylık versin.
Tskler cnm ben bir arastiriyim bu tartiyi birde simdi okulla ev arasi yurumeyi dusunuyorum okul sonrasinda 5 km mesafe ins. Haftada 3 gun bile yurusem iyi olur bakalim insallah soguk ve kar olmaz da yururum malesef benim yasadigim yer kutup gibi daha bugun bile kar yagdi -18 de oluyor bazen
Sent from my HTC Incredible S
Tskler cnm ben bir arastiriyim bu tartiyi birde simdi okulla ev arasi yurumeyi dusunuyorum okul sonrasinda 5 km mesafe ins. Haftada 3 gun bile yurusem iyi olur bakalim insallah soguk ve kar olmaz da yururum malesef benim yasadigim yer kutup gibi daha bugun bile kar yagdi -18 de oluyor bazen
Sent from my HTC Incredible S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?