Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Karabiberli yoğurt ne işe yarıyor canım, ben pul biberlisini yapiyorum da ondan sordum.

Yinede guzel olmus canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Guzel olmus menun canim cok dengeli

selam kızlar dünden beri evde ne elektrik nede su var haliyle gelemedim de 10 dk oldu elektrik geldi ama ne kadar sürer bilmiyorum... dün öğleden sonra hava kötü derken tipi bastırdı ardından elektrik ardından da su gitti.. öf rezillik halimiz sormayın.. gogocum belli olmaz birkaç gün giremeyebilirim haberin olsun.. elektirik gitmezse birazdan menülerimi de yazarım

Sen yürüyüş yapsan yeter şimdilik azdan basla mesela 30 dk. Diğer sporlar kas yapıyo yürüyüş zayiflatiyo. O tartilar farkli canım burda aktarlarda var bazı hastanelerdede var. Illa senin oralardada vardır.
Güzel olmuş bence.
İyi çokta kötü olmamış.
Beğendim

Sorun değil canım zor elektrik su yok Allah kolaylık versin.

Canım Allah kolaylık versin, çok zor ya.

1 günde 1.5 günde bitirirsin canım

Canım şimdi söyle diyim yağ kas su görmek için özel tartılar var eğer özel tartıda ölçerse öğrenirsin normal tartıda çıkmıyo bu bilgiler. Spor konusuna da gelirsek şuan bol bol kardiyo yap yani yürüyüş falan gibi ama istediğin rakkamlara yaklaşmaya başlayınca bacak kol çalış mekik sınav çek kasların şıkılaşsın ama şimdilik bunlara gerek yok bence yağları kasa çevirme şimdilik sadece yürü ve yağ yak derim :) Ayrıca iltifatların için teşekküler :)

Herkese iyi geceler arkadaslar. Yeni bir hafta basliyor bununda otesinde yeni bir Turkiye basliyor, hakkimizda hayirlisi olsun iyi geceler.

Tskler cnm ben bir arastiriyim bu tartiyi birde simdi okulla ev arasi yurumeyi dusunuyorum okul sonrasinda 5 km mesafe ins. Haftada 3 gun bile yurusem iyi olur bakalim insallah soguk ve kar olmaz da yururum malesef benim yasadigim yer kutup gibi daha bugun bile kar yagdi -18 de oluyor bazen

Sent from my HTC Incredible S

Tskler cnm ozmam ben yuruyusle baslayim :)

Sent from my HTC Incredible S

Nerdesin cnm sen ?

Nerde yaşadığını merak ettim canım ama çıktın sen heralde ama bende senelerce isveçte yaşadım ve çok soguktu sana güzel bi haberim var soğukta yürümek daha çok kalori yaktırıyor vucudun üşüdüğü için ısınmaya çalışıo böylece metabolizma çalışıo ve böylece daha çok yağ yakıosun ta taaa :) Mutlu son :)

Günaydın canlarımmmmmm.güzel bir hafta olsun hepimize.hadi sabah kuşlarım kalkın bakalım...ben uyandım kahvaltımı yaptım şu meto çayından içtim.içine 2ç.k zencefil,2ç.k toz karabiber koymuştum.yandım içerken.....içimde yanıyor hala da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar herkese. Hemen dünkü menümü paylaşayım.
Sabah domates salatalık peynir 2 dilim çavdar ekmeği

ara yarım elma

öğlen yulaf ezmesi süt

ara yarım elma

akşam 1 kepçe çorba 4 kaşık pırasa bi parça tavuk

Ara yarım elma

su 2 lt
spor 1 st yüzme baya ilerleme kaydettim tahtayi ucundan tutuyom haftaya kol calismaya baslariz dedi hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…