Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bennnn geldimmm.

Jet bir kararla yarın başlayalım mı sağlık orucuna, dayanamayan Pınar gibi besin ekleyebilir (Salata, grissini falan yemişti) yada bırakabilir, önemli olan ertelemeden bu adımı atmak ne dersiniz? Pazartesine iş bitmiş olur:))) Yada 2. turu yaparız...

Ne diyonuzzz bacılarrr???

offf bilmiyorummm :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

Özge yarına tamma dedin dimi, ben şu müshili isteyim, becinus muydu adı?

evet canım yarın başlayalım yarın..gerçi haftasonu ne olur bilmem..bizim eşler yeni açılan bir kır restoranı varmış..oraya götürme planı yapmışlar ama....pazar gitsek bari en azından 3 gün olmuş olur..abartmadan yerim bir anda şok olmasın vücut...

adı bekunis...böyle yazılıyor

bu arada dün çok güzel bir masa hazırladım..kızla zor yetiştirdim menüyü valla..bi tarafımdan terler aktı..ama yiyemedim yaa..bir iştahsızlık geldi..herşeyden birer yudum yedim tadına baktım..öğleden sonra oturmaya gittim ordada bişey yiyemedim neden böyle oldu anlamadım...
eşim yemekleri sofrayı çok beğendi..ağustosta süprizlerimize hazır olun diyorkaydirigubbakcemile3 evlilik yıldönümü de ondan..ne yapcak acaba..
bende dedim o sırada yeni evimize yeni taşınmış kutular arasında boğuluyor olabilirz dedim..ben her durumda yaparım yapacağımı dedi..opuyorumnanaktan
şimdiden merak sardı

Özge peki dün neydi:)) (meraklı ben)

Sıcaklardan iştahın kapanmıştır heralde.

Canım bende Pazar yapamam 3 + 3 hedefim başarabilirsem. 4 kg. versem takla atarım valla::=)))

oyyy kızlar hadi gazanız mübarek olsun sizden ricam hemen tartılın sonra sabah tartılın ve her sabah tartılın bi sorunuz olursa sorabilirsiniz bana snuçları sölersiniz dimi takip edicem yanlız yanınızda devam meyve suyu ve su taşıyın olurmu ilacıda hemen alın çünkü 6-7 sat sonra etki ediyor çok geceye kalmayın

ufff ne sıcak burası yaa..eve geldik kızımla doooğru duşa kendime geldim..

hadi bakalım gazanız mübarek olsun kızlar umarım sorun yaşamazsınız..

selam kızlar son 1-2 sayfayı okumaya çaıştım bisürü yazmışsınız maşallah inanın işler o kadar yoğun ki nefes alamıyorum izne ancak 10 gün ayrılabileceğim kilo biraz aldım sanırsam çünkü tartının pili bitmiş ve konsantrasyon eksikliği ve unutkanlık için aldığım ilaçlar iştahımı felaket açtı ben de ilacı bıraktım kafama göre bu hafta sonu izne ayrılıyorum dönüşte umarım işler biraz rahatlar da daha sık uğrarım yanınıza bu arada izne çıkmadan 2-3 gün bende mi yapsam diyom şu sağlık orucunu kafam karıştı
neyse lafı uzattım iyi gecelerr

hoşgeldin şeker....
yoğun işte hiç çekilmez doğrusu allah kolaylık versin..tut iştahını alma sakın..biliyosun vermesi hiç kolay değil

iyi geceler kızlar
bende moral sıfır bu sıralar
reglide olmadım sinir küpüyüm evin içinde.
aklım hep yemeklerde doymak bilmiyorum.
bu sinirle sağa sola sataşmamak için işe vurdum kendimi.
halı koltuk perdeydi derken oyalanıyorum işte.
egzersizlerimi yapamasamda yğürüyüşümü aksatmıyorum.
sabah:bir tost ve bir bardak çay içtim.
öğle barbunya yemeği ve yoğurt
akşam ise mercimek çorbası,biraz barbunya,biraz yumurtalı ıspanak,çok az makarna yedim.

yarın sadece karpuz yemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…