Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gündüz iyiymişde akşamı abartmışın şeker bee
sinirlenme kendini gerdikçe direnir yağlar sen rahat olmaya çalış bol bol ada çayı iç hem rahatlatır hemde söktürür

Günaydın şeekerler..

Benim her işim ters gider zaten(

Oruca başlamadım zannetmeyin hemen BAŞLADIMMM.

AMA müshil yatmadan içmeme rağmen hala wc ye çıkamadım. Sabah 2. müshili içtimm hala bişi yokk ((

günaydnnn kızzzlaarrr şebnemcim bize yazdım ama belki görmemişsindir herkezde farklı etki yapıyor kiminde hemen ben 8 saat sonra etkisini gördüm yanlış hatırlamıyorsam ahleyar 1 gün sonra ama eninde sonunda etkisini görürsün canım merak etme
KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN RABBıM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSıN
DıP NOT :duasnda beni unutan için bişey diyemicem:roflol::roflol::roflol::roflol:

GÜNAYDIN HERKESE
şebnem oruca başlamışsınız.allah kolaylık versin ikinizede.bu müshil umarım bomba etkisi yapmaz.ben ne zaman sinamekili çay içsem 12 saat sonra.boooom.
tuvaletten çıkamam.inşallah zorluk çıkarmaz sanada.işte zor olur.
bende dün 2 tane form çay içtim.3 günlük kabızlık sonrası eski kilom 80.0 kavuştum 3 günlük yemek birikimi 1.100 gr olarak bende saklı duruyodu.rahatlamış oldum.bakalım yarın nasıl çıkıcak.

dün akşam 4 kaşık mantı+6 kaşık yoğurla karıştırıp yedim.

bu sabah:6lı çiçek ekmeğin 1tanesine 1 parça peynir+domates koyup yedim(yaklaşık 2 dilim)+çay

bende başladım...ama müshil içmekten nefret ediyorum..gece yatmadan 1 tane içtim...sabah 5 gibi müthiş bi karın ağrısıyla uyandım..midemi deliyorlar sanki..midem bulandı bulandı..kıvran kıvran bi hal oldum..neyseki sonunda oldu da bende rahatladım...her müshil içtiğimde böyle oluyorum...

süt arttırıcı bçayımı demledim termosa koydum...şimdilik sıkılıacak meyvem yok karpuz dışında..diğerlerinide en büyük tencereye koyup kaynattım şekersiz komposto gibi yaptım..suyunu içeceğim sadece..sebze olarakta domates sıkarım...bakalım 1 gün deneyelim dimi..

Hayırlı kandiller, Allah herkesin duaların kabul etsin.

1 ıhlamur, 1 kutu elma suyu, 500 ml su içtim:))) Diğer konuda tık yok:) Allahtan açlıkda hissetmiyorum şimdilik.

Kolay gele yoldaş.

İyi kötü atlatmışsın bağırsak olayını darısı başıma.

Bende akşama kekikli domates düşünüyorum. Öğlen dışardan taze port. suyu alırım. Birde litrelik meyve suyu bulundurayım.

Ama şu ana kadar çokk iyim. fakat hiç incelme hissetmiyorum. (Yarım günde ne bekliyorsam delikafadulden )

Sen tartılacak mısın gün içinde?

günaydin hanimlar,

sebnem ve özgecim kolay gele ins sorunsuz bir sekilde basarirsinizda biede cesaret verirsiniz

ben bu hafta battim malesef regl di kabizlikdi gerci bu sabah tuvalete ciktim ama malesef tarti hüsran

hepnizin kandili mübarek olsun

he bu arada mutlu oldugum iki seyi paylsayim babalr gününde teyzeme gittik ( kaynanam) görümcem görmüyodu beni ne zamandir agzi acik bir sekilde zayiflamissin dedi zemuszemus karin bölgem ortaya cikmis kaydirigubbakcemile2 yani popo kücülünce bu bir

birde dün esim toton ücülmüs dedi :teytey::dance::sm_cool::lepi::lepi:

ben farketmesemde demekki disaran farkediliyo gerci mezureye görede en cok popodan gitti

çok güzel bir haber..... kaç kilo vedin kızım herhalde toto küçülcek zemuszemus

tünaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin.
şebnem ve özgecim orucunuz hayırlı olsun.bizede örnek olursunuz belkide bende başları heran.
ben bugün sadece karpuz yemeyi düşünüyordum ve başladım.2.öğünümüde yedim.

orticim verdiğin kilolara bakılırsa incelme olduğu ortada canım.daha daha inceleceksin tatlım.

Yasemin 5 kg. 1 beden zaten, tabiki küçülecek her yerin,

Bende göbeeemeeee fena taktım, sabah biraasss pilates yaptım. Bu seferde oriflamin göbek kremini aldım ona başladım. Şimdi bu oruç nedeniyle yürüyüş yapamayacağım mekiki çekeyim barimm.
Ortimm yaaa 1 günde 3 kg veren veren var yarım güne en az 1 kg düşer:)) Umut dünyası işte.

Ama başım ağrımaya başladı. Suyu 1 lt. tamamlamak üzereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…