Günaydın şeekerler..
Benim her işim ters gider zaten(
Oruca başlamadım zannetmeyin hemen BAŞLADIMMM.
AMA müshil yatmadan içmeme rağmen hala wc ye çıkamadım. Sabah 2. müshili içtimm hala bişi yokk((
bende başladım...ama müshil içmekten nefret ediyorum..gece yatmadan 1 tane içtim...sabah 5 gibi müthiş bi karın ağrısıyla uyandım..midemi deliyorlar sanki..midem bulandı bulandı..kıvran kıvran bi hal oldum..neyseki sonunda oldu da bende rahatladım...her müshil içtiğimde böyle oluyorum...
süt arttırıcı bçayımı demledim termosa koydum...şimdilik sıkılıacak meyvem yok karpuz dışında..diğerlerinide en büyük tencereye koyup kaynattım şekersiz komposto gibi yaptım..suyunu içeceğim sadece..sebze olarakta domates sıkarım...bakalım 1 gün deneyelim dimi..
he bu arada mutlu oldugum iki seyi paylsayim babalr gününde teyzeme gittik ( kaynanam) görümcem görmüyodu beni ne zamandir agzi acik bir sekilde zayiflamissin dedi zemuszemus karin bölgem ortaya cikmis kaydirigubbakcemile2 yani popo kücülünce bu bir
birde dün esim toton ücülmüs dedi :teytey::dance::sm_cool::lepi::lepi:
ben farketmesemde demekki disaran farkediliyo gerci mezureye görede en cok popodan gitti
he bu arada mutlu oldugum iki seyi paylsayim babalr gününde teyzeme gittik ( kaynanam) görümcem görmüyodu beni ne zamandir agzi acik bir sekilde zayiflamissin dedi zemuszemus karin bölgem ortaya cikmis kaydirigubbakcemile2 yani popo kücülünce bu bir
birde dün esim toton ücülmüs dedi :teytey::dance::sm_cool::lepi::lepi:
ben farketmesemde demekki disaran farkediliyo gerci mezureye görede en cok popodan gitti
çok güzel bir haber..... kaç kilo vedin kızım herhalde toto küçülcek zemuszemus
orticim verdiğin kilolara bakılırsa incelme olduğu ortada canım.daha daha inceleceksin tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?