amin canım...günaydnnn kızzzlaarrr şebnemcim bize yazdım ama belki görmemişsindir herkezde farklı etki yapıyor kiminde hemen ben 8 saat sonra etkisini gördüm yanlış hatırlamıyorsam ahleyar 1 gün sonra ama eninde sonunda etkisini görürsün canım merak etme
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN
DİP NOT :duasnda beni unutan için bişey diyemicem:roflol::roflol::roflol::roflol:
Yasemin 5 kg. 1 beden zaten, tabiki küçülecek her yerin,
Bende göbeeemeeee fena taktım, sabah biraasss pilates yaptım. Bu seferde oriflamin göbek kremini aldım ona başladım. Şimdi bu oruç nedeniyle yürüyüş yapamayacağım mekiki çekeyim barimm.
Ortimm yaaa 1 günde 3 kg veren veren var yarım güne en az 1 kg düşer:)) Umut dünyası işte.
Ama başım ağrımaya başladı. Suyu 1 lt. tamamlamak üzereyim.
kızlar berbat durumdayım..normalde çok iradeli ve dirayetliyimdir..aslında bana kalsa sonuna kadar irademe hakim olabilirim..ama şidetli başağrısı ve halsizlikle uğraşıyorum..ellerim titriyor..eşim ağzına geleni saydı..görende 100 kilo sanar dedi..sütümde azalma yok ama ben bittim....
yarını bekleyemeyceğim bozuyorum şebnemcim..ve emzirene asla önermiyorum..emzirdiğim için yaktığım kalorinin üstüne bu gelince mahvetti beni..
zaten 64 olmuşum..eski halime döndüm yani...benim asıl derdim kuzenimin karşısına daha zayıf çıkmaktı..hırs yaptım..kendisi fıstık gibi ama hep popom kocaman off yaa bacaklarım kalın der..bana da sen zayıfsın daha fazla verme der..bu gidişimdede aynısını yaptı..ben vermeyeyim diye söylüyor biliyorum..tepem attı..3 hafta sonra bize gelecekler bende karşısına daha zayıf çıkmak istedim..sağlık orucuna,pardon ölüm orucuna başlamamın sebebi bu...
ben en iyisi sarı kırmızı yapayım..en azından saat başı yeniyor ve acıkmıyorsun
Banucum işyerinde tartı yok tatlım.
kızlar berbat durumdayım..normalde çok iradeli ve dirayetliyimdir..aslında bana kalsa sonuna kadar irademe hakim olabilirim..ama şidetli başağrısı ve halsizlikle uğraşıyorum..ellerim titriyor..eşim ağzına geleni saydı..görende 100 kilo sanar dedi..sütümde azalma yok ama ben bittim....
yarını bekleyemeyceğim bozuyorum şebnemcim..ve emzirene asla önermiyorum..emzirdiğim için yaktığım kalorinin üstüne bu gelince mahvetti beni..
zaten 64 olmuşum..eski halime döndüm yani...benim asıl derdim kuzenimin karşısına daha zayıf çıkmaktı..hırs yaptım..kendisi fıstık gibi ama hep popom kocaman off yaa bacaklarım kalın der..bana da sen zayıfsın daha fazla verme der..bu gidişimdede aynısını yaptı..ben vermeyeyim diye söylüyor biliyorum..tepem attı..3 hafta sonra bize gelecekler bende karşısına daha zayıf çıkmak istedim..sağlık orucuna,pardon ölüm orucuna başlamamın sebebi bu...
ben en iyisi sarı kırmızı yapayım..en azından saat başı yeniyor ve acıkmıyorsun
Özgecim iyi yapmışsın tatlım zaten kg. veriyorsun, iradende güçlü sen yine kendi bildiğin yolda devam et, çocuk emdikçede enerjin azalır tabii.
Bendede başağrısı çokkk fena. wc'ye bayya çıktım. Şimdilik yola devam.
Banucum işyerinde tartı yok tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?