Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

önce herkezin kandili mübarek olsun :Saruboceq:
sonra bugün yediklerim
sabah sandwiç (sonra yediğime pişman oldum)içinde az zeytin ezmesi ince dilim kaşar domates biber 2 ince dilim salam
öğlen 1 tabak z.yağlı taze fasülye 3 dilim karpuz 2 dilim kepekli ekmek
akşama 1 tabak yoğurt yiyeceğim
sabah tartıda 72,3 çıktım 400 gr gitmiş görünüyo akşamda sadece 1 kase yoğurt yemiştim

amin canım...
etmezmiyiz ederiz tabi sende bizi unutma..

ufff başağrısı kötü olur zorlandığın yerde bırak şeker..kötü sonuçlanmasın allah korusun

kandilimiz mübarek olsun şekerler hayırlara vesile olur inşallah
bugün evinize ufaktan tefekten bişiiler almayı unutmayın..bir yıl boyunca eviniz bereketli olur..
bugün bende pazara gidicem..akşama tatlı yapıp dağıtsam diyorum ama tehlikeli bir akşam kötü olur..yarı tartı günü ben yapmasam daha iyi olacak çünkü yerim dayanamam

yemeğimi yedim işimin başındayım.bugün yürüyüş yapamadım hiç.akşama kısmetse.
öğlen 1 tabak izmir köfte+1 dilim ekmek yedim

Hala hayattayım :)

wc ye çok az çıkabildim, ama bağırsağımın tamamen boşaldığını düşünmüyorum.

Birass başım kötü(

Şahnur denesene sende :)

kızlar berbat durumdayım..normalde çok iradeli ve dirayetliyimdir..aslında bana kalsa sonuna kadar irademe hakim olabilirim..ama şidetli başağrısı ve halsizlikle uğraşıyorum..ellerim titriyor..eşim ağzına geleni saydı..görende 100 kilo sanar dedi..sütümde azalma yok ama ben bittim....
yarını bekleyemeyceğim bozuyorum şebnemcim..ve emzirene asla önermiyorum..emzirdiğim için yaktığım kalorinin üstüne bu gelince mahvetti beni..
zaten 64 olmuşum..eski halime döndüm yani...benim asıl derdim kuzenimin karşısına daha zayıf çıkmaktı..hırs yaptım..kendisi fıstık gibi ama hep popom kocaman off yaa bacaklarım kalın der..bana da sen zayıfsın daha fazla verme der..bu gidişimdede aynısını yaptı..ben vermeyeyim diye söylüyor biliyorum..tepem attı..3 hafta sonra bize gelecekler bende karşısına daha zayıf çıkmak istedim..sağlık orucuna,pardon ölüm orucuna başlamamın sebebi bu...
ben en iyisi sarı kırmızı yapayım..en azından saat başı yeniyor ve acıkmıyorsun

özgecim sağlık olsun güzelim.sen zaten istediğin kilodasın.gayretlisinde 1 2 kilo daha verirsin olay biter.

Aman Özgecim..... iyi ki bırakmışsın bende zaten eşimin tepkisinden çok korkuyorum ayrıca dayanamıyacağımı da biliyorum :kedi:

şebocum sen nasılsın canım......

herkese slm hayırlı kandilller...

DUADIR İNSANI RABBİYLE KONUŞTURAN,
DUADIR İNSANI RAHMETLE BULUŞTURAN,
DUADIR İNSANI HUZURA KAVUŞTURAN,
DUALARINIZ KABUL KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...

Özgecim iyi yapmışsın tatlım zaten kg. veriyorsun, iradende güçlü sen yine kendi bildiğin yolda devam et, çocuk emdikçede enerjin azalır tabii.

Bendede başağrısı çokkk fena. wc'ye bayya çıktım. Şimdilik yola devam.

Banucum işyerinde tartı yok tatlım.

canim iyi yapmissin bosver sagligindan önemlimi kücük bebende var verirsin sen kilolarini normal yolla asil bana lazim bu ama cesaret edemem ben yapamam yani bilyorum kendimi o yüzden hic kalkismiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…