Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hic 26 gibi hissediyor musun? Bende 88 liyim ama bana gel sor derim ki 23 24 zaten gostermiyormusumda oda tetikliyor beni biraz

Valla canım ben aksine 30 yaşında gibi hissediyorum görünüşten liseye gidiorum sananlar var ama ruhen mantıken çok olgun hissediyorum fazla olgun hissediyorum bende ama çok ta çocuksu bi yanım var o ayrı

Valla canım ben aksine 30 yaşında gibi hissediyorum görünüşten liseye gidiorum sananlar var ama ruhen mantıken çok olgun hissediyorum fazla olgun hissediyorum bende ama çok ta çocuksu bi yanım var o ayrı

Hic 26 gibi hissediyor musun? Bende 88 liyim ama bana gel sor derim ki 23 24 zaten gostermiyormusumda oda tetikliyor beni biraz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 88liyim kızlaaaar...ben de kendimi 23falan hiss ediyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzel gitmiş yine kilolar tebrik ederim kızlar goggocum şişkinliktir seninkisi genelde menülerin güzeldi...ellanazzcım sende takma duraklama oluyor arada böyle...

muhabbetleri okudum da sabahtan beri kızlar gerekli taktikleri vermiş evet canım bütün kocalar yada erkekler aynı boşuna sıkma canını... benimkide 7 yıl boyunca her özel günde saat aldı ki ben saat takmam işini garantiye alıyordu aklınca bu yıl 8. yıl artık yetti dedim saat istemiyorum, ve gelen hediye elektrikli süpürge oldu doğumgünümde ev eşyası alınınca daha çok gıcık oluyorum ben en azından sana özel bişey almış iyi yönünden bakarsak...
bu arada doğumgünün de kutlu olsun nice güzel yaşlara..

***4. TAKIM 355. ETAP***

Ebrueva70.2/70.0 /0.2 /%0.29 )
Beril77:/73.6 /72.6 /1 /% 1.36) izne ayrılmak istiyor
Damlanur1067.7/ 66.6/ 1.1/% 1.62)
Kararrrsabirr88.0/86.5 / 1.5/% 1.70)
gogo240568.6/69.0 / +0.4/%-0.58 )
defne222255.7/ 55.1/ 0.6/%1.08 ) mezun olmak istiyor
tutatse8558.8/58.6 / 0.2/%0.34 )
cupcake22 78.0 / 77.2/0.8 /% 1.03)
Cansu544106.5/ / /% )
Ellanazz 83.6 / 83.6/ 0/%0 )kilosu sabit
ddanes 56.1/55.3 /0.8 / %1.43 )
oluroylebazen80.0/ 79.6/ 0.4/%0.50 )
yediXXL101.8/ 100.2/1.6 /% 1.57)

4.TAKIM ORTALAMASI: %

benim ki büyüdü ya şimdi gülümseyerek okuyorum yazdıklarını küçükkken benimkide kucakçıydı tuvalete gidemezdim eşim gelene kadar ay ay o zaman hiçte gülümseyemezdim bu duruma iyi yönünden bakarsak( bizzat başıma geldi) kolun kırıldığında falan hiç zorlanmıyorsun tek kolla bütün evin işini halledebiliyorsun yapılan pratikler sayesinde...

Kendimden yana sorun etmiyorum da listeyi etkiliyo durum o üzücü.
Haftaya 54 görürsün işte ne güzel.
Canım ben düz 70 im fark 200 gram bu hafta biraz kötü oldu dün akşamki pasta da etkilemiş olabilir :))
Üzülme canım sen iyi durumdasin. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler canım. Kocana çok takılma erkekler öyle biraz durtmek gerekiyo. Biz 13 seneyi bitirdik hala aynı en sonunda bari canlı çiçek al dedim menekşe falan alıyo. Bi sene ekmek yapma makinası almıştı.
aynen canım 88 liyim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 88liyim kızlaaaar...ben de kendimi 23falan hiss ediyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anaaaam herkes 88 limi yaa ben 77 liyim..
güzel gitmiş yine kilolar tebrik ederim kızlar goggocum şişkinliktir seninkisi genelde menülerin güzeldi...ellanazzcım sende takma duraklama oluyor arada böyle...
Öyle sanırım.
mesaj sayımı yapalım mı canım bizde?

Isteyen yapsın katılım konusunda bi sorunumuz yok ben öylesine saydim.

Öyle yoruyorki beni anlatamam inan. Başka bişey yapmaya enerjim kalmıyor. Bu aralar yemekle, uykuyla arası yok, meme meme diye tepemden inmiyor süpürürken bile yokluyodu yani o derece. O halde emzirebilsem emecek.
Bende ilerde birgün hatırlayıp gülecegim biliyorum ama şu an yemeyen, uyumayan çocuk zor diyorum. Ben geçen yaz hergün kucagimda mei tai slinge baglayarak her işimi hallediyodum, alışverişe gitmem gerek bebek arabasina binmez, benim arabada koltuğunda oturmaz. Baglar gezerdim öyle bu sene ondada durmuyor , böyle egzantrik işler yaptırıyor bana. Eskileri düşünüyorum da bez yıka, soba yak , yemek yap, temizlik, ütü , çamaşır, bulaşık nasıl yetiyorlarmış anlamıyorum.
Of of çok dolmusum ya. Bir söz söyle bin ah isit oldu
Bu arada kırık kolla bu işleri halledebilmek hiç kolay olmasa gerek valla takdir ettim canım.

Daha fazlamı hareket ediyim napiyim bilemedim canım ya. Herdaim ayaktayim, sokak, park, bahçe geziyorum, evde bi dakika bos anım yok. Daha da olmuyoki hareket halim kalmıyor, yattığımda yorgunluktan uyuyamiyorum.
Bir kaç hafta daha böyle giderse doktor yolları görünüyor bana sanırım canım.

Tebrikler arkadaşlar hepinize. Yine iyi durumdayız genel olarak ama diğer takımları görmedim bu hafta ben, bizden iyi durumda olanlar vardır mutlaka.

Büyüyünce de ozluyosun kucağına almayı canım.
gunaydin arkadaslar bugun tartildim ben 106.5 den 105 dusmusum 1.5 vermisim yuppiiii yuzdesi 1.50 sanirim

Tebrikler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…