Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 355. ETAP***

Ebrueva70.2/70.0 /0.2 /%0.29 )
Beril77:/73.6 /72.6 /1 /% 1.36) izne ayrılmak istiyor
Damlanur1067.7/ 66.6/ 1.1/% 1.62)
Kararrrsabirr88.0/86.5 / 1.5/% 1.70)
gogo240568.6/69.0 / +0.4/%-0.58 )
defne222255.7/ 55.1/ 0.6/%1.08 ) mezun olmak istiyor
tutatse8558.8/58.6 / 0.2/%0.34 )
cupcake22 78.0 / 77.2/0.8 /% 1.03)
Cansu544106.5/ 105.0/ 1.5/% 1.41)
Ellanazz 83.6 / 83.6/ 0/%0 )kilosu sabit
ddanes 56.1/55.3 /0.8 / %1.43 )
oluroylebazen80.0/ 79.6/ 0.4/%0.50 )
yediXXL101.8/ 100.2/1.6 /% 1.57)

4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.90

dunku menum
Sabah 1 haslanmis yumurta , domates,salatalik, 1.k.k peynir 5 yezil zeytin 5 badem

ara 1 mandalin 1 saat sonar 6 badem 3 kuru kayisi

oglen
1 dilim ekmek 1.k.k peynir
disarda oldugum icin boyle gecistirdim

aksam 1 kase mercimek corbasi, 1 tabak patlican yemegi 3 kasik kerevizli sarimsakli yogurt

ara acikinza 4 badem yedim
su 2lt
yarim saat yuruyus

Oda doğru canım ya haklısın. 2 saat uyusa ben özleyip yapısıyorum çocuğasimdiden.
Bu arada 14.takımdan bir arkadaş 6kg vermiş, başka bir arkadasta 5.1kg valla takdir ettim. Birincilik uçtu bu hafta sanki.

Yuh nasıl vermişler o kadar kiloyu.

5 mi 6 mi? akil var mantik var oyle is olur mu? Cankuşlarim hepimiz harikaydik bu hafta ben kendi adima hepimizi tebrik ederim kacamaklarimiz olsa bile onlar bile olculuydu herkesi yurekten tebrik ederim :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bek
canım ben hep iştahlı uykucu çocuk büyüten çocuk büyüttüm demesin derim o derece yormuştu benimkide... yeni doğan bebek 20 saat uyur benimki 4 saat uyur 20 saat ayakta... reflü ayrı dert mecburen kucaktaydı küçükken büyüdümü de alıştığını istedi.. 4 ay annemle yatmıştım emzirmeye verirdi sadece geceleri yoksa başedemezdim ama gogo ya katılıyorum büyüdümü de küçüklüğünü özlüyorsun.. şuan en hareketli seni en çok zorlayacağı zamanı ama geçiyor günler anlamıyorsun bile... bu arada kızım anasınıfında 23 nisan gösterilerinin 2 başrolünüde kapmış gururlandım kızımla bu gün almaya gidince izledim provalarını haberim yoktu paylaşasım geldi sizlerle

Oda doğru canım ya haklısın. 2 saat uyusa ben özleyip yapısıyorum çocuğasimdiden.
Bu arada 14.takımdan bir arkadaş 6kg vermiş, başka bir arkadasta 5.1kg valla takdir ettim. Birincilik uçtu bu hafta sanki.

1 haftada mı vermişler canım? ay bu ne bende bi gidip bakayım merak ettim

canlar 2 haftada vermişler yeni üye birde o arkadaşlar ilk haftalar hızlı gider sonra yavaşlayacaklar nede olsa

Aynen canım ya. Şöyle bir örnek vereyim, yazın sahilde kahvaltı yapiyoruz kızım yemek yemiyo benide babasinida oturtmuyor , sırayla kahvaltı ediyoruz. Yan masada 2 tane bebek var kızım kadar ve ikiside arabada oturmuş denize doğru hiç sesleri çıkmıyor ve annelerine arkaları dönük oturmalarîna rağmen biz esimle dedik o zaman bizim çocuğumuz zor bi çocukve imrendik.
Kuzunada maşallah ya, ne güzel bir gurur ya, Rabbim banada yaşasın ve isteyen herkese inşallah.

Ne güzel bende kızımı izlerken gurur duyuyorum çok mutlu oluyorum.
Ne bileyim canım ya , listeye yazmislar , haftalık degilmi liste?
Yeni üyeler iki hafta deneme süresi geciriyo ya ikiye bölünüyor.

bende bi örnekliyeyim dayanamadım eskileri hatırlayınca kızımı 9. ayından itibaren tramboline bırakıyordum sırf 15 dk çay içebilmek için dışarda onun dışında hiç vakit olmazdı benimde.. tanıdık olmasa almazlardı da benim kız oturarak ta güzel zıplıyordu e etrafta kapalı kaçamıyor biyere tavsiye ederim mola olarak çok işe yarıyor..

bu akşam sakin kalmış burası...bende çıkıp hazırlanayım süsleneyim günüme gideyim öpüldünüz kızlar...

Kizcelerimmm selamlarr hepinize disari ciktik suan disardayiz bir bosluk buldum ve hemen sizlere kostumm :)

Bugunun bildirimini yapayim sizlere

Sabah
2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
Domates
Sekersiz cay
3 adet yesil zeytin

Turk kahvesi

Ara
3 adet kuru kayisi ( sicak suda bekletilmis)

Oglen
Yarim tabak bakla 3/4 ck
3 ck yogurt pul biberli
2 dilim kepek ekmek

Ara
1 adet armut

Aksam yemegi icin disarsaydik ayiptir soylemesi pide yapan bir yere gittik en uygunu bana iskembe corbasiydi

1 kase iskembe corbasi ictim ekmek falan surmedim agzima

Bol yesillik.

Eve gecince yesil cay demlerim limonlu gunu kaparim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Tatile gittik insanlar acıdı halimize, bi oturamadık eşimle yine. Herkez diyoki verin biz oyalayalım. Benim sıpa durmuyoki çığlığı basıyordu valla.

Kuzularla gurur duymaktan bahs edilmiş.ben de öyleyim ya insan sanıyor ki kendi çocuğundan akılllısı,güzeli,tatlısı yok.bizde şöyle bir söz söylenir "karganın yavrusu herkesden güzeldir":sly::)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bu gün bir kaç şey fark ettim.hem zayıfladım ya şimdi karnım öyle iyrenç sarkıyo ki.önceleri yağ falan olduğu için sarkmıyodu bu sabah fark ettim çok sinir bozucu.bu arada mekik yapmaya başladım.leslieye veda çok sıkıldım ondan.havalar güzelleşsin dışarıda yürürüm.evde de böyle mekik yaparım...gittiyi yere kadar işte.
Bir de bu gün içinde kuru soğan,tere yağ,patates,kırmızı et,kekik,tuz vardı çorba gibi sulu işte.ondan yedim öyle de akşam da ama patatesden deyil et yedim ve yağı kenara çekip suyundan yedim.çok enfesdi.2.kepçe oldu.üstünden de yoğurt yedim sadece 1dilim ekmekle tıka basa doydum.yanarım yanarım bunca yıl neden bukadar yiyip de şişmanladım az yiyip de doymak ta varmış.ben şu diyetden onu anladım insan az yeyerek de doy biliyormuş.kendimi çok mutlu hiss ediyorum.bu gidişle mayıs sonuna hedefe ulaşırım her halde ama burayı bırakmak niyetim yok.belki hedefi çekerim yine.çünki ben bu diyeti çok sevdim ya...kime söylüyorum inanmıyor.ki eskiden ben de inanmazdım asla.her kese 7kilo verdim diyorum hemen ne yiyip içtiyimi soruyor e ben de hersey diyorum...bazı yasaklar var ama ben canım çeken herseyin tadına bakıyorum çok şükür ama az...nefsimi köreltecek kadar.garip olanda şu ki nefsim köreliyo.önceleri ben mayonezli salatalara bayılırdım şimdi sofrada duruyor karşımda ama hiiiç istemiyorum...ammma yazdım yine...daha da yazasım var yine...bundan sizin payınız çoook...teşekkür ederim.burdan mezun olduğumda sayfalarca yazıcam buraya sizden...sizu çoook seviyorum.iyiki hayatıma girdiniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…