Kuzularla gurur duymaktan bahs edilmiş.ben de öyleyim ya insan sanıyor ki kendi çocuğundan akılllısı,güzeli,tatlısı yok.bizde şöyle bir söz söylenir "karganın yavrusu herkesden güzeldir":sly::)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bu gün bir kaç şey fark ettim.hem zayıfladım ya şimdi karnım öyle iyrenç sarkıyo ki.önceleri yağ falan olduğu için sarkmıyodu bu sabah fark ettim çok sinir bozucu.bu arada mekik yapmaya başladım.leslieye veda çok sıkıldım ondan.havalar güzelleşsin dışarıda yürürüm.evde de böyle mekik yaparım...gittiyi yere kadar işte.
Bir de bu gün içinde kuru soğan,tere yağ,patates,kırmızı et,kekik,tuz vardı çorba gibi sulu işte.ondan yedim öyle de akşam da ama patatesden deyil et yedim ve yağı kenara çekip suyundan yedim.çok enfesdi.2.kepçe oldu.üstünden de yoğurt yedim sadece 1dilim ekmekle tıka basa doydum.yanarım yanarım bunca yıl neden bukadar yiyip de şişmanladım az yiyip de doymak ta varmış.ben şu diyetden onu anladım insan az yeyerek de doy biliyormuş.kendimi çok mutlu hiss ediyorum.bu gidişle mayıs sonuna hedefe ulaşırım her halde ama burayı bırakmak niyetim yok.belki hedefi çekerim yine.çünki ben bu diyeti çok sevdim ya...kime söylüyorum inanmıyor.ki eskiden ben de inanmazdım asla.her kese 7kilo verdim diyorum hemen ne yiyip içtiyimi soruyor e ben de hersey diyorum...bazı yasaklar var ama ben canım çeken herseyin tadına bakıyorum çok şükür ama az...nefsimi köreltecek kadar.garip olanda şu ki nefsim köreliyo.önceleri ben mayonezli salatalara bayılırdım şimdi sofrada duruyor karşımda ama hiiiç istemiyorum...ammma yazdım yine...daha da yazasım var yine...bundan sizin payınız çoook...teşekkür ederim.burdan mezun olduğumda sayfalarca yazıcam buraya sizden...sizu çoook seviyorum.iyiki hayatıma girdiniz...
Hadi size motivasyon benden
selam kızlar herkesi tebrik ederimm bence fena değiliz ^^
perşembe menümü de yaziyim hemen ^^
sabah 1 peynirli tost 3-4 zeytin salatalık
ara 1 adet havuç 1 adet elma
öğlen 3 köfte 1 kase çorba yarım kase yoğurt 1 tabak salata
ara 1 kase yoğurt
akşam fasülye yemeği 1 dilim ekmek yarım elma
spor yok malesef 2lt su
spora başlamam lazım metabolizmam epey yavaşladı yeşil çayıda epeydir içmediğimi fark ettim ona da tekrar başladım bu koşuşturmacalarda nasıl olucak bilmiyorum ama mayıs sonuna kadar daha da zayıflamak istiyorum şimdiden sevinmeye başladım açıkcası kıyafetler fln olmaya başladı eskiler görenlerde fark ediyo benimde hepten asılmam lazım artık ^^
Günaydınlar tüm kuzucanlar.burda çok kötü bir hava var yatak odasında rüzgarın sesinden durulmuyor,mutfağa da güneş işığından girilmiyor.bir şu bahar havaları tam anlamıyla gelse ne güzel olur ya...
günaydın canım bizde de dün kar yağdı.. bugün de güneş var
Şimdi baktım 5ci olmuşuz.ama olsun ya.sonuç iyiydi bence.sadece daha iyileri de varmış.olsun...önemli olan burda olmak ve zayıflamak. Derecenin ne önemi var?
Gunaydin canlarimmm :)
Musmutlu hafif bir haftasonu dilerimm :) bende hazirlanip Antalyaya dogru yola cikicam :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaynanama selam söyle gari gızz
Gunaydin canlarimmm :)
Musmutlu hafif bir haftasonu dilerimm :) bende hazirlanip Antalyaya dogru yola cikicam :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İşler başlıyo mu kuzum?temelli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?