Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar nasılsınız? Sizleri cok özledim valla pazardan sonra aranizda olcam ins. Hemen kilo bildirimi yapayım. Yoldayim kursa gidiyom sınavım var.
Geçen hafta:88
Bu hafta:86.5
Fark:1.5:)
Ayy gogo yüzde hesaplamayi unuttum pc de yazıyordu ama ben telden giriyom şimdi sen yaparmisin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorun değil canım hesapladim. Tebrik ederim.

Farkediyor canım Farkediyor.

kahveye bayılırım valla canım çekti..
Canım ictinmi diye bi sor
Kızım uyandı kahvaltı ettirdim, sonra bir elimde süpürge bir elimde kızım oyuncakları toparladım , evi süpürdüm, sildim , inşallah kızımı uyutabilirsem yemek yaparken icicem kısmetse.
Valla eller serbest ev supürebilen herkez haline sükretsin kızlar ya kollarım koptu kızım kucagımda süpurecegim derken.

Amin canım inşallhah çok teşekkür ederim bugün biraz sinirim geçti :)

Gunaydin kizlar..

Defnee gidiyomussun yaa buralarda ol yine ugra. Darısı başımıza :)

Teşekkür ederim canım amin :)

Canım ben düz 70 im fark 200 gram bu hafta biraz kötü oldu dün akşamki pasta da etkilemiş olabilir :))

Aynen canım demekki böyle yapmak gerekicek artık benim eşim değil demekki bütün erkekler böyle :)

Bu eğitilmiş hali canım :) Eğitmesem ne olcaktı acep

Bu eğitilmiş hali canım :) Eğitmesem ne olcaktı acep

İlahi kız o kadar güldüm ki...vallaha bu kocalar boş bırakmaya gelmez.hep 1seyler yapmak gerek harekete ge tirmek için.

Azcik daha durtukle inan bak sonuc verecek ceneyi calistirma donemi bu donem. Yani ben cok onem veririm boyle seylere hic gelemem baslarim saydirmaya direk

Valla canım bugüne kadar bende hep sustum da dün bende patlayı verdim dedim bu ne ya 26 yaşına girdim ala ala bunlarımı aldın yuh sana dedim yani dogum gününde ben sana jilet koltuk altı deodorantı alsam nasıl hissedersin dedim yani :)

De de hiiic cekinme romantik olsun az 26 yasina girdin demek :) 88 lisin o zmn?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…