Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slmlar
bugün akşam hariç bütüb öğünlerimi karpuzla geçiştirdim.ama kaşam biraz bulgur pilavı ve bir kase cacık tükettim

özge geçmiş olsun canım yaa..
şebnemcim sende bırak sağlığından önemlimi...allah korusun..sen az yemene bak..hem daha sağlıklı vermiş olursun

iyi geceler kızlar hepinizin kandili mübarek olsun

Hala hayattayım :)

wc ye çok az çıkabildim, ama bağırsağımın tamamen boşaldığını düşünmüyorum.

Birass başım kötü(

Şahnur denesene sende :)
şebom dün gece tam okuyamadım hatta yatarken 2 tane bekunis içp yattım ama sabah wc ye çıkamadım bırak sabahı bu saat oldu (24 saat geçti) hala çıkamadım benim malum kabızlık problemim var bu arada diikat edeyim dedim bu 2-3 gün gidene kadar diye hatta sabah 2 portakal yedim öğlen zorla bi küçük yoğurt ama akşam üzeri firmanın biri kandil simidi ile yaş pasta getirmiş bi de bana işlerini çabuk hallettim diye başka bir arkadaş ta konyadan şeker getirmiş odada yiyecek doldu taştı 1 tane kandil simidi 1 parmaktan ince yaş pasta yedim akşam yemek olarak da 1 kase çorba ile fırında mücver yapmıştım 1 dilim ondan yedim ama wc ye çıkamayınca şişiyorum gibi bi de regli öncesiyim
dün gece sağlık orucunu okuduğumda çay kahve yasakmış bu aralar bana uymuyo bu günde içtiğim çayın kahvenin hatti hesabı yok tam anlayamadım ama şebom sana soracağım tatil dönüşü nasıl yaptın tam olrak diye tatil dönüşü yapacam kesin kararlıyım

şu sağlık orucunun sonuçlarını çok merak ediyorum belki bu hafta sonu denerim:umursamaz:

canım bneim niyetimde başlamak ama tatil giriyo araya ama şeboyu çok merak eettim bakalım yarına ne çıkacak bu arada ben sabah tartıldığımda 3 kg almış görünüyordum nerdeyse 1 ay sonra ilk defa tartıldım sonuç hiç parlak değil dönüşte sıkı bir şekilde asılacağım bakalım

kızlar sizlere şimdiden başarılar yarın giremezsem kendinize iyi bakın görüşmek üzere diyom

günaydın kızlar
bu regl sıkıntısından nefret ediyorum.şiştim patlayamıyorum.dikkat ettiğim halde son kilom 58.700

4.TAKIM 110. ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,9
fguler (83,4
kuzuzuzubambino ( 69,8 / 69,8 / 0,00 / %0,00 )
akrep33 ( 68.5
BeyazLilyum ( 65
hasretim34 ( 72.5
deryaboran (62.8
uaydın (72,7
Beci (80,00
semiha ( 59,3 / 58 ,7 / 0,60 / %1,01 )

Son düzenleme:
4.TAKIM 110. ETAP
sebnemselayfurkan ( 68,9 / 68,8 / 0,1 / % 0,15)
fguler (83,4
akrep33 ( 68.5
BeyazLilyum ( 65
hasretim34 ( 72.5
deryaboran (62.8
uaydın (72,7 / 72,2 / 0,50 / %0,69)
Beci (80,00
semiha ( 59,3 / 58 ,7 / 0,60 / %1,01 )

Günaydın şekerlerr..

Dün size iyim diye yazdıktan sonra meyve suyu içtim. 2. yudumda midem bulanmaya başladı. Baş ağrım dayanılmaz durumdaydı, sonra bir terleme, bir üşüme, wc ye gidemeyecek kadar kötü oldum. Arkadaşlarım dr.u aradılar. Çok kızdı hemen ayran kepek li tost söylediler. Eve bir arkadaşım arabasıyla götürdü, evde de hemen kendime gelemedim, daha iyiydim ama ancak sabaha eski durumumua geldim.
Akşam yememe rağmen 1,1 kg gitti. H.sonun ve içi 1kg. almıştım sebebi ise bu hafta hiç yürüyememem.

Bünyesi zayıf olanlara önermiyorum ben. Yapabilenleri de valla alınlarından öpüyorum.

cok gecmis olsun canim sükürki bisey olmamis aman ya birakin yapmayin ya hic bisey saglikdan önemli degil yavas yavas verelim biz gene kilolarimizi bak ben bu hafta hic veremedim

4.TAKIM 110. ETAP
fguler (83,4
akrep33 ( 68.5
BeyazLilyum ( 65
hasretim34 ( 72.5 / 72.5 / 0,00 / % 0;00 )
deryaboran (62.8
Beci (80,00
semiha ( 59,3 / 58 ,7 / 0,60 / %1,01

günaydın.
geçmiş olsun canım.böyle diyetler insanın sağlığını bozuyor.aman birdaha deneme.
kilo vercez diye canımızdan olmayalım.çektiklerine değmiş bari.o bir teselli olur en azından

fguler (83,4
akrep33 ( 68.5
BeyazLilyum ( 65
hasretim34 ( 72.5 / 72.5 / 0,00 / % 0;00 )
deryaboran (62.8
Beci (80,00 / 79,60 / 0,40 / %0,50)
semiha ( 59,3 / 58 ,7 / 0,60 / %1,01[/QUOTE]

evet evet böle yavaş yavaş verelim birbirimize destek olarak az yiyerek bazen kaçamak yapıp burda küçük itiraflar yaparak
çok geçmiş olsunnnn canım

günaydın.
geçmiş olsun canım.böyle diyetler insanın sağlığını bozuyor.aman birdaha deneme.
kilo vercez diye canımızdan olmayalım.çektiklerine değmiş bari.o bir teselli olur en azından

Evet valla onuda vermeseydim kahrımdan ölürdüm :)) Ama göbiş indi valla bir günde.

Bu arada yürüyemiyorum ama, evde hareketlere başladım. Birde kreme demiştim. Tatile 2 hafta kaldı. Bu 2 hafta gaza basayım. 66 yı görmek amacım. hihoyyyt

Kızlar bu hafta bildirimi bizim takım yapacak. Yani genel sonuçların açıklanmasını hadi bizimkini erkenden halledelim de sonra onlara bakcezzz. ınşallah mesai bitimine kadar bütün takımlar bitirmiş olur annemede pc yok zaten .

kızlar size yaptığım bi tarifi vereyim bu akşam onu yedim sadece ve sabah tartıldığımda 200 gr gitmişti hiçte aç değildim

1 demet maydanozu ve 1 demet dereotunu rondo da çok güzel uzunca bi süre geçiriyosunuz ama incecik olacak sonra bi borcama alıp içine elma sirkesi koyun iyice karıştırın bi akşam buzdolabında bekledi (ben önceki akşam yapmıştım salata niyetine koyacaktım buzdolabında kalmıştı öle) yiyeceğiniz kadarını tabağınıza alıp yoğurtlayın varya acayip lezzetli ve ben kepekli ekmek yedim yanında 2 dilim acayip doydum ama hiç ağırlık olmadı üstümde ve dedim sabah yine tartı hiç oynamıyacak sabah tartıldım ilk 72,1 çıktım 2.ye tartılayım dedim 72,2 3.ye denemedim nolur nolmaz diye ben bunu hafta sonu hem öğlen hem akşam yemeğimde yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…