Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Son düzenleme:
Gözün aydın canım sevindim. Menü güzel olmuş sporda başarılı.
Gogocum bilmiyordum dikkat ederim bir daha, tesekkur ederim uyardigin icin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rica ederim canım tabiki uysrcaz birbirimizi.

Iyi geceler , tatlı rüyalar hepinize.
2 günlük menümü paylaşıyorum
Cumartesi
Sabah:1 yumurta,1dilim ekmek,1 ince dilim peynir ve sekersiz çay.
Öğle:1 kase salata,2yk makarna.2yk yogurt
Akşam: 2yk patates püresi ,4 yk et
Ara:1 ince dilim pasta
100mekik
1.5 saat yürüyüş yaptım (2 parti)
3litre kadar su
Bugün
Sabah:2 yk sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, ykk beyaz peynir cay
Öğleirinçli ıspanak yemeği 1 tabak ve 3yk yogurt
Aksam:2 köfte, 2 nugget,4 tane patates fırında kızarmış
Ara:1muz,1 cb.sut
3 litre su
3 parti yürüyüş yaptım yaklaşık 2.5 saat
Sevgiler.

Güzel tatlım...

Menün fena deyil canım.ben patatesi yemiyorum kesinlikle . bilmiyorum neden.sanki ondan 1tane yersem hemen fazla kalori alırım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün misafirlikde bana zorla şundan ye.şundan da ye doye ısrar ediyorlar. Kocam hayır olmaz onu takımdan çıxarırlar dedi.o kadar güldüm ki.herkes acaba ne takımı diye 1 1ne baktı...

Çok hoş olmuş benide güldürdü sabah sabah
günaydın kızlar nasılsınız bakalım

Günaydın canım ben yine işe gidiyom. Sen nasılsın

günaydın kızlar nasıl gidiyor?bizde haftasonu piknikteydik kalabalık gittik tartılmaya korkuyorum..ama eğlendik eşim bayılır mangala

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Günaydın kuzum...
Çok hoş olmuş benide güldürdü sabah sabah

Günaydın canım ben yine işe gidiyom. Sen nasılsın

Sağ olsun kocam beni çok iyi destekliyor bu konuda.beni güzelce motive eder.her hafta ona da bildirim yaparım,o da bana motive edici sözler söyler.kendi de bilmeden yapar ama beni baya motive eder...
Ayrıca son zamanlar sen de daha fazla geliyorsun buraya,bu da beni çok mutlu ediyor.iyi ki varsın.önceleri daha az geliyodun.bence kaptanın katılımı,enerjisi,yazdıkları herkesden daha önemli ve kesinlikle herkesi daha çok motive eder.e daha seni yeni yeni tanımaya başlıyorum...

Son düzenleme:

damlanur inşallah sende çok isteklisin kısa zamanda başaracaksın..ama mayonezli salatalara dikkat et çok kalorili diye biliyorum ben..

Kızlar saçlarım çok kötü durumda. Daha önceleri de söylemiştim.ırsi olan kötü bir saç seyrekliyim var.artık açılmalar da mevcut.kafa tasımda çok az tüy kaldı.bu durumdan çok utanıyorum ve gittikce daha kötüye gidiyor.size sorum şu.ben mezoterapi yaptırmak istiyorum saçlarıma.siz bu hakta 1sey duydunuz mu?

ben pek bilgili değiilim bu konuda..ama bazen bilinçsiz rejimde saç döküyormuş diye duymuştum

damlanur inşallah sende çok isteklisin kısa zamanda başaracaksın..ama mayonezli salatalara dikkat et çok kalorili diye biliyorum ben..

Biliyorum kuzum.ssdece 1kaşık yedim.ve sofrada 3çeşit salata vardı.bizim tüm musafirliklerimizde sofrada en az 2tane mayonezli salata olur ben hiç hir zaman tükeymem.dün bir kaşık aldım nefsimi köreltmek edına.inanıyomusun kuzum daha şimdi defne gelmedi diye düsünüyordum bildirim geldi

evet sabahları bi uğruyorum birazdan işe gitcem akşama kadar okuldayım..senin resminide gördüm inan bende öyle şiştim ee birazda zamanla diyetle düzeliyor insan..ödem atıcı çay yaptım bende neyse ben kaçtım kendinize ii bakın

günaydın kızlar nasıl gidiyor?bizde haftasonu piknikteydik kalabalık gittik tartılmaya korkuyorum..ama eğlendik eşim bayılır mangala
Hoşgeldin canım. Paylaşım alanına baktinmi.
Evet doğru diyosun. Evde tadilat temizlik bitince rahatladım.
Bilgim yok ama susam yağı falan suruyodum ben çok döküldüğü zaman.

Kolay gelsin sana canım. Dikkat et yediklerine hıı

Yediciğim neredesin tatlım?sabah kuşum uğramamış bu sabah.

Yok tatlım benimki maskelerden falan geçdi.doktora gitmem gerek.e şimdi be doktoruna gitmem gerektiyini de bilmiyorum.iyice araştırma yapmam gerek.

günaydın kızlar.haftaya yoğun başladım.fırsatını bulup bakim dedim.geçmişe de bakamadım.vakit olursa bakacağım.öpüldünüz.defnenin mangalı da gözzümden kaçmadı ha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…