Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydinlar, guzel bir gun gecirmenizi dilerim. Haftasonunun yorgunlugunu attim uzerimden :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydinlar, guzel bir gun gecirmenizi dilerim. Haftasonunun yorgunlugunu attim uzerimden :)

günaydın sana da canım.sınav pek iyi geçmemiş sanırım.hayırlısı olsun.bir de erkek arkadaşından mı ayrıldın yanlış okumadıysam.oldukça zor bir hafta sonu olmuş senin için.her ayrılış yeni bir başlangıçtır.yüklerini at hafifle.özgürlüğe merhaba de.arkana hiiç bakma.

damlacım kızın ayakkabısı çok tatlı güle güle kullansın.yürümeye başladığında ortopedik olmasına dikkat et lütfen.bizim kızın bir ayağı dışa doğru basıyordu profa gittik.sadece ortopedik ayakkabı kullanmamızı önerdi.tüekiyede vicco diye bir marka bebek ayakkabısı üretiyor.ben onun ürünlerini beğeni,yorum.tavsiye derim.

bu arada doğum sonrası resmini gördüm biz de aynıydık merak etme yalnız değilsin.

gogocum senin de resimlerden nasıl farketmiş.azmin zaferi yani demek ki hedeflerimize ulaşsak kimbilir nasıl olacağız.

Naber kızlar nasılsınız. Ben menümü yazayım kitap okuyodum ara verdim biraz.

dün sabah 2 dilim ekmek peynir salatalık domates 2 zeytin

ara 10 kuru üzüm

öğle 2 mercimek köftesi yoğurt ezme salata 1 dilim ekmek

ara yarım haşlanmış mısır

akşam 2 kaşık menemen 2 dilim ekmek salata 1 sosis 1 dilim peynir çay

su 2 lt
spor 1 st yüzme

Gecmedi ya cok calismamistim zaten ama cok zorlamislar anlamadim ne oldu kafam beynim akti resmen sinav zamaninda :)

Biz ayrilali 3 ay olacak canim ya ara ara boyle bir kriz geliyor bana. Sinirlerim bozuluyor. Cok seviyorum ama barismakta istemiyorum :) oyle karisik bir sey toparliyorum kendimi zaman ilacim bana

Afiyet olsun canim :) guzel olmus menun sosiscik haric

iyi olmuş canım.akşam herşeyden biraz biraz olmuş:)
Saol canım o resim yazdan kalmıştı. Yeni halim daha ince :))
vaaay demek daha da iyisin şimdi.

sınav için yapacak bişey yok.sevdiğin için ise aşk acı çekmektir ya zaten.sen tam da onu yaşıyorsun sanırım.ama aklını başından alacak birisi olsa herşey geride kalır.bizler biraz acı çekmeyi de severiz ya hani.o bize ayrı bir haz verir misali:)çoğu zaman vazgeçememelrin ardında alışmışlık yatar.onunla yaşamaya öyle alışırız ki onsuz hayatın nasıl olacağı hissi bile bizi ürkütür.inşallah çok daha mutlu olacağın birisi çıkar karşına.

sabah:bir dilim beyaz ekmek,az peynir,yumurta,iki bardak çay

ara:kahve.portakal

öğlen:5 kaşık yoğurtlu kabak

akşam:bir tabak etli bulgur pilavı,yoğurtlu buğday çaorbası

ara:iki küçük dilim muhallebi,bir bardak çay

yorumlarınızı tahnim edebiliyorum:) bol karbonhidtarlı ve kaçamaklı bir menü.

Afiyet olsun canim :) guzel olmus menun sosiscik haric

Uzun zamandır yapmiyodum buzlukta kalmış bi kac tane kızıma yapayım dedim benimde canım çekti.
Evet daha iyiyim yüzmeye de başladım ya inceldim sanırım.
Aslında güzel olmuş et var sebze var yoğurt var.muhallebi fazladan olmuş spor yaptıysan erimistir o da.

Sagol canim benim cok haklisin dediklerinde katiliyorum sana tamamen :)

Guzel olmus menum canim :) oglenden sonra ara yapmamissin aksam arasini muhallebiyle yapmissin azcik sut olayi fazla olmus yogurdunu kesersen bugun dengelersin canim

Selam kızlar kimse yok yine burda. Bi denk gelemedim size bugün.
Sabah bir kalktım mutfakta sular var yerde ayy dedim bu ne. Saat 4 ve ben yeni temizleyebildim ya
Kızım firsat vermedi , hanım gezdi geldi zoraki uyudu.
Simdi metabolizma çayını yapiyorum inşallah unutmam içmeyi kızlar ya. 3 gündür sistim resmen. Birde yesilcay, rezene, anason, kiraz sapi aldım demlemek icin az once ictim daha öğle yemegi yemedim.
Sizler nasılsınız.

Cok kötü olmamış canım aralar hafif muhallebi dışında iyi göründü bana

Ben burdayım kuzum.benim de kızım zoraki uyudu ya.tam 1saate uyuta bildim...
Yazin daha issiz olacak gibime geliyor :)

Evet ya.ben de onu hiç istemiyorym ya...

Oh ne güzel olmuş yüzmen.ben de şimdi minik bir kase nerdeyse şekersiz sütlaç yedim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…