Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Boşver takılma illaki arada kaçamak yapicaz önemli olan abartmamak.
Öyle canım ama midem bulanıyor şu an kusacak gibiyim rahatsız oldum ya. Bi anlık zevk beni mahvetti şimdi su içtim az önce midem bulanmaya başladı. Bunu işaret kabul edip, önümüzdeki hafta kaçamaksız geciricem inşallah.

Form çayı yada rezene çayı ic birde. O adamida boşver hayırlı olsaydı birlikte olurdunuz. Demekki ayrı olmanız gerekiyomus kafanada kalbinede takma canım.

Canım bende işe yarayan bişey söyliyim sana tabi yapabilirsen.
Sabah kalktığında yarı süt yarı suyla hazırlanmış nescafe içebilirsin, belki sendede işe yarar.
Sınav öncesi kafana bişey takma canım mümkün olduğunca tabi. Hepsi geçer gider üzme kendini canım.

Form çayı yada rezene çayı ic birde. O adamida boşver hayırlı olsaydı birlikte olurdunuz. Demekki ayrı olmanız gerekiyomus kafanada kalbinede takma canım.

Ya benim canimi yakan boyle bir iliski bitiyor, insanin azcik cani acir yani ne bileyim sanki bitmesini istermis gibi boyle kabak cicegi gibi acilmasi falan insani gercekten uzuyor neyse ya

1,5 litre suyumu ictim yani en az 2,5 litre yaptim iyi geceler canlarimm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz de özledik vallaha hem de çok.Bugün de sana iyi şanslar...
Hmmmm.iyi bundan sonra dikkat ederim buna.söylediyin iyi olmuş..
Ok kuzum.bakalım kocam ne diycek...kilomu sormuşsun normalde 62kilo olurum ama hamileliye 65le başladım...
Damlacım, gogocum bende sizdenim. Arkadaşlar çağırdı caya gittik. Bi sürü şey hazırlamış ben incecik bir dilim pasta yedim

Ooooh afiyet bal şeker olsun kuzucum.ben de akşam doğumgünündeyim.Allah yardımcım olsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Gübaydın kuzularım . hepinize güzel bir pazar dilerim. Burada hava berbat.rüzgarın sesi insanın kafasını şişiriyor.genel olarak bakü rüzgarlı oluyor çok.onun için baküye "külekler şeheri" türkçede "rüzgarlar şehri" diyolar. ..

Kizlar yola ciktim dua edin bana, guzel gecer ins sinavim hayirlisiyla :)

Acik bufe kahvaltimda bogazimi tutma yarismasinin galibi oldum ahaha sizi utandirmadimmm opuyorum sizleri sinavdan sonra gorusuruuuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın canım başarılar...

Affferim sana bitanem.oyi şanslar.Allah yardımcın olsun.yaz hemen sınavdan sonra.bekliyoz....

Kızlar burda en az 78kiloyum.doğumdan 3ay sonra...ııııyyyy.pussetteki minnoş ta kızım...keşke sizi daha önce bulsaydım.o zaman hamileyken bu kadar şişmezdim...

Eklentiler

• $1396761708561.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 24
Ayrıca biliyorum çok rüküşüm orda.inanın elbiselerimin hiç biri olmuyodu.olanlardan da bunu kombine etmişdim.ama gezerken çok utanmışdım...keşke o gün dışarıya çıkmazdım...hala unutamadım o sıkıntıyı...

Son düzenleme:
Günaydın ddanescim...ilahi kız öyle nickleriniz var ki.insan nasıl hitab edeceyini şaşırıyor

günaydın canım doğum sonrası şişkinlik vardır canım o zaman o göbiş ondan oluyo o kadar... ben 59a düşmüştüm hamilelik sonrası ama şimsdi baksam 65 gibi görünüyordum geçmişe bi bakayım neler kaynatmışsınız ben çok fena cısslar yaptım akşam hala karnım ağrıyor

Evet ya.resmen hamile gibi duruyorum.ama inşallah ikinci bebişde asla bu kadar şişmanamam...çok kötü ya.ben aslında bu sağlıklı yeme şeklini bozmayı hiç düsünmuyorum.bakalım. hele bir hefefe ulaşalım da gerisi kolay.daha bir 6kilom var vericek...senin de şu karın ağrın kesin vicdan azabındandır

canım yediklerimi yazayımda sebebini anlayıver karın ağrısının.. eve geldiğimde çıkartacak gibiydim öyle olsa midem 3 gün düzelmez onuda yapmadım..
akşam yemeğim: 7-8 yaprak sarma, 1 kase mantı, 2 tavuk baget, salata. yarım kase tarhana çorbası, 1 dilim ıspanaklı börek, 1 kocaman kadayıflı muhallebi( sütlü tatlı oluyor ) dünden beri 3 kez wc ye çıktım bünye ne olduğunu şaşırdı sabah hala ağrıyla uyandım ya... hamilelik konusunda bende seninle aynı fikirdeyim.. şuan hamilelikte olması gerektiği gibi besleniyoruz zaten... herşey sağlıklı protein sebze... hepsinden alıyoruz. o hatayı bende yapmam bu boyla 23 kilo almıştım ya..

Annnna kız sen benim eski halimdeki gibi yemişsin ya.yazınca insanın miydesi bulanıyor.nasıl yiyoruz biz bpyle şeyleri.akşam ben de doğumgünündeyim.gideceyimiz teyze de pek marifetli bakalım ben ne yapıcam.karın ağrısı iyidir be güzelim.bağırsakların boşalıyor işte,metobolizman çalışıyor demek ki.iyi iyi....ben de o kadar almıştım ya.şimdiki yediklerime bakarsak fil gibi yemişim yahu.ama ikincide aynı hatayı yapmayız yahu.sen düsünüyormusun ikinci bebişi?ne zamana pilanlıyosun?ben şimdi bir takvime baktım da Allah uzin verirse ben 2016da hamile kalmak istiyorum. Kızım 3.5 yaş olsun sonra.tabi ona kadar rabbim şaşırtmazsa...

canım düşüne düşüne ben geç kaldım bile 2. çocuğa.. 3 yaş ara iyidir bence çok uzatma.. bizim malum yok tayin işleri aman bakıcı olmaz aman eşim yanımda yok tek başıma bakamam derken uzadı yoksa bende bu kadar ara vermezdim.. yaza çalışmalara başlıyorum ben belki dahada erken 6.5 yaş araları olacak allah kısmet ederse 2. çocuk.. of dışarı çıkmak yasak bu gün burda evde de sebzem kalmadı hiç sabahtan bunaldım ya... seçim sonrası ortalık karıştı iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…