- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Öyle canım ama midem bulanıyor şu an kusacak gibiyim rahatsız oldum ya. Bi anlık zevk beni mahvetti şimdi su içtim az önce midem bulanmaya başladı. Bunu işaret kabul edip, önümüzdeki hafta kaçamaksız geciricem inşallah.Boşver takılma illaki arada kaçamak yapicaz önemli olan abartmamak.
Yesil cay iciyordum limonlu demleme arti kuru kayisilari sicak suda bekletip bide o suyu iciyordum ama yok yani tik yok 3. Gun bugun cok kotuyummm hem sinirliyim hem kalbim kirik hem kabizimm allaaaammm sinav oncesi olmadi bu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende işe yarayan bişey söyliyim sana tabi yapabilirsen.Yesil cay iciyordum limonlu demleme arti kuru kayisilari sicak suda bekletip bide o suyu iciyordum ama yok yani tik yok 3. Gun bugun cok kotuyummm hem sinirliyim hem kalbim kirik hem kabizimm allaaaammm sinav oncesi olmadi bu
Form çayı yada rezene çayı ic birde. O adamida boşver hayırlı olsaydı birlikte olurdunuz. Demekki ayrı olmanız gerekiyomus kafanada kalbinede takma canım.
Biz de özledik vallaha hem de çok.Bugün de sana iyi şanslar...İyi geceler kizlaaar :)
Cok ozledim sizleri ama bugun gelemedim hic. Butun Antalyayi talan ettim diyebilirim. Sanki yarin sinava ben girmicemodaya geleli bir saat oldu dusa girdim ve hoop yatagima uzandim buraya kosturdumm :)
Ayaklarim sismis resmen yurumekten. Ama moralim duzeldi buralari gezince ama sonra cok bozuldu o eski salak sevgilim izmire gitmis arkadaslariyla bu erkekler nasil bir varliktir ya
Neyse dusunmuyorum, takmiyorum
Yeme duzenimm baya bozuldu ams hiic korkmayin seker parelerim kacamak yapmadimm :) vereym sizlere raporumu gecmisi az kurcuklar yatarim.
Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara
3 adet kuru kayisi
Oglen
2 adet kasap kofte ( ekmeksiz)
1 adet kalem pirzola
4/5 kasik meyhane pilavi ( valla cok guzeldi agzimin suyu akti ama durdurdum kendimi)
Suzme yogurt pul biberli
Turk kahvesi
Ara
Yok
Aksam
Yoksimdi kizacaksiniz bana neden yapmadin diye. Anlamadim noldu ama oglen asiri sistim. Disarida cikamiyorum o yuzden olabilir sisim yani suan bile sisim ve cok rahatsiz ediyor beni
Spor konusuna gelince elbette spor yapamadim malum antalyadayim. Fakat surekli yurudum. Oraya buraya yollari uzata uzata yurudum 2 tane avm gezdim ayrica ahahaha
Su cok eksikti bugun
Simdi onume aldim 1,5 litre su yavas yavas iciyorum boyle iste
Hmmmm.iyi bundan sonra dikkat ederim buna.söylediyin iyi olmuş..Canım gule güle giysin kuzu ayakkabısını.
Tam anlamadım resimden ama anaromik ve tam ayağına göre alın demişti bana doktormuz, hatta mümkünse bilekten bağlamalı bi model bakın. Icinde yastik oluyor anatomiklerde ayagin kıvrimına göre , duztaban olma riskine karşı demişti. Ben öyle aldım , ne kadar doğrudur bilemesemde uyuyorum onerisine.
Sanırım bilek destegide yok,52 lira vermissin ucuzda degilmis canım.
Ok kuzum.bakalım kocam ne diycek...kilomu sormuşsun normalde 62kilo olurum ama hamileliye 65le başladım...Kaliteli olması iyi bence değiştirme. Şimdi çorapla giyer yaza tam gelir çocuklar çabuk büyüyor.
Koy bakiim. Olursun niye olmayasin.hamile kaldiginda kac kiloydunki
Suyu çok icsen iyi olurmuş. Akşam yemedin iyi olmuş aslında arada akşam dinlendirmek lazım mideyi. Kabizlik için form çayı iciyomusun.
Yok cekmiyom. Bugün kaçamak yapmadim yarinda yapmam inşallah.
Damlacım, gogocum bende sizdenim. Arkadaşlar çağırdı caya gittik. Bi sürü şey hazırlamış ben incecik bir dilim pasta yedim
Kizlar yola ciktim dua edin bana, guzel gecer ins sinavim hayirlisiyla :)
Acik bufe kahvaltimda bogazimi tutma yarismasinin galibi oldum ahaha sizi utandirmadimmm opuyorum sizleri sinavdan sonra gorusuruuuz
Kizlar yola ciktim dua edin bana, guzel gecer ins sinavim hayirlisiyla :)
Acik bufe kahvaltimda bogazimi tutma yarismasinin galibi oldum ahaha sizi utandirmadimmm opuyorum sizleri sinavdan sonra gorusuruuuz
Kızlar burda en az 78kiloyum.doğumdan 3ay sonra...ııııyyyy.pussetteki minnoş ta kızım...keşke sizi daha önce bulsaydım.o zaman hamileyken bu kadar şişmezdim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım doğum sonrası şişkinlik vardır canım o zaman o göbiş ondan oluyo o kadar... ben 59a düşmüştüm hamilelik sonrası ama şimsdi baksam 65 gibi görünüyordumgeçmişe bi bakayım neler kaynatmışsınız ben çok fena cısslar yaptım akşam hala karnım ağrıyor
Evet ya.resmen hamile gibi duruyorum.ama inşallah ikinci bebişde asla bu kadar şişmanamam...çok kötü ya.ben aslında bu sağlıklı yeme şeklini bozmayı hiç düsünmuyorum.bakalım. hele bir hefefe ulaşalım da gerisi kolay.daha bir 6kilom var vericek...senin de şu karın ağrın kesin vicdan azabındandır
canım yediklerimi yazayımda sebebini anlayıver karın ağrısının.. eve geldiğimde çıkartacak gibiydim öyle olsa midem 3 gün düzelmez onuda yapmadım..
akşam yemeğim: 7-8 yaprak sarma, 1 kase mantı, 2 tavuk baget, salata. yarım kase tarhana çorbası, 1 dilim ıspanaklı börek, 1 kocaman kadayıflı muhallebi( sütlü tatlı oluyor ) dünden beri 3 kez wc ye çıktım bünye ne olduğunu şaşırdı sabah hala ağrıyla uyandım ya... hamilelik konusunda bende seninle aynı fikirdeyim.. şuan hamilelikte olması gerektiği gibi besleniyoruz zaten... herşey sağlıklı protein sebze... hepsinden alıyoruz. o hatayı bende yapmam bu boyla 23 kilo almıştım ya..
Annnna kız sen benim eski halimdeki gibi yemişsin ya.yazınca insanın miydesi bulanıyor.nasıl yiyoruz biz bpyle şeyleri.akşam ben de doğumgünündeyim.gideceyimiz teyze de pek marifetli bakalım ben ne yapıcam.karın ağrısı iyidir be güzelim.bağırsakların boşalıyor işte,metobolizman çalışıyor demek ki.iyi iyi....ben de o kadar almıştım ya.şimdiki yediklerime bakarsak fil gibi yemişim yahu.ama ikincide aynı hatayı yapmayız yahu.sen düsünüyormusun ikinci bebişi?ne zamana pilanlıyosun?ben şimdi bir takvime baktım da Allah uzin verirse ben 2016da hamile kalmak istiyorum. Kızım 3.5 yaş olsun sonra.tabi ona kadar rabbim şaşırtmazsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?