Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldon kuzum ve gitmişsin ya...1avuç kuru üzüm çok ama,ama sen diyetisyenlesin sustummm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öğlen sebze olsa iyi olurmuş
Doğum günü kutlu olsun bebişin.hep sağlıklı mutlu olsun inşallah.
Güzel olmuş bence 5
Üzüm biraz fazla olmuş.
Selam güzeller yine kimseyi yakalamadım.
Uykusuz bir gecenin sonunda sabah 7de uyuyup 12de kalktım kızımla. Sonra kahvaltı yapıp disari ciktik daha yeni girdim iceri. Banka , alisveris, park derken saat olmus 3.30. Arabayla gittim ama uzak yerlere parkedip yürüdüm bol bol.
Dünkü menümü yazıyım bu arada.
Sabah: süt, musli içine 1 çay kaşığı keten tohumu ekledim.
Öğle:3 tane fırında pişmiş sigara böreği (kendi yaptığım lor peyniri ve maydanoz vardı icinde. 3 kaşık pul biberli yogurtla yedim.
Akşam:3yk makarna,3 köfte, 1 küçük kase yogurt
Ara:4/1muz 1 cb.süt
100 mekik
2 saat 15 dakika yürüyüş yaptim.
Metabolizma cayimi ictim ve kendi demleme karışık cayimi ictim 2 fincan.
1 Türk kahvesi ictim.
Bu arada belimde sagdan soldan pörtleten esofmanimi giydim bugün, tartida çok büyük farklar olmasada sıkılasmısım guzel oldu, cok sevindim.
Nasilim bakın bakiiim
Hoşgeldin canım.Kuzucuklar nasilsiniz, cok ozledim sizii :) gelebildigim kadar geliyorum kusura bakmayinn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlar ben miktarı tarif ederken biraz yanlış oldu heralde. Üzüm toplamda 2 yemek kaşığı kadar di. Iri taneli olunca ben bir avuç gelir gibi hesap ettim:)
Kolay gelsin canım. Çok göründü bana ama diyetisyene gidiyosun sen yanlis hatirlamiyorsam, listene uyuyosundur.
Ayy gogo süper yaa valla ne diyelim darısı başıma:)))
Yok kız beni deyil.kaynanam kocamla beni kapının önüne koyar.hep burası benim evim der durur.aslında onları da bilmemezlikden yapıyor.hiç özel hayatı olmamış biri.kocası bırakıp gitmiş,erkek gibi çalışmış böyle şeyleri bilmiyor.kocam da hep söylüyor zaten bilerekten,kötülük olsin diye yaptığını bilsem konuşurum diyo. Ama işte sonuçta annesi kalbini kırmak istemiyor.bazen şakayla söylüyor aslında ama anlamıyor kadın.yani ben bu çileyi ömrün boyu çekmek zorundayım.
E sana boşuna diyetisuenim demiyorum ya.iyi yapmışsın dengelemişsin işte daha ne olsun...
E düzensiz olmuş.ama simitin tam olmamış.akşam da ekmek yememişsin. İyi olmuş.3dilim ekmek yemişsin bugün.fena deyil
Günaydınlar kuzular...kızımın doğum günü yarın....çok mutluyum...
Babasının kızımıza doğum günü hediyesi....
Canlarım az önce sosisle salamın kalorisine baktım fazla deyilki 1ince dilim salam 57kalori,sucuk ta 26 kaloriymiş.e ben bu gün 2ince dilim sucuk yedim de ondan baktım.
Cankuslarim cok ozur dilerim bugun tarti almaya git kostur kostur eve gel temizlik yap yemek yap otogara git gel yazamadim. Arkadasim sag salim geldi simdi bir ara buldum hemen yazdim menumu yazip cikicam bir kac gun kusura bakmayin
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
1 adet elma
Oglen
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek
( haftasonu surekli et urunleri yedigim icin bugun biraz dengelemek istedim)
Ara
1 adet elma
Yesil cay demleme limonlu
Aksam
5/6 ck karnabahar
1,5 dilim ekmek
3 ck yogurt
Ara
1 ck yulaf
2 ck yogurt
Aklımda öyle kalmıştı, yanılmamısım.Evet cnm listeme uyuyorum harfiyen valla:) bir de spora başlasam süper olacak:)
Kızlaaarrrr hadi sizde koyun resimlerinizi Damlanur10 la benden başka yokmu resmini çeken
Ben daha yeniyim 89la basladim canim oldum 83 biraz daha vereyim koyacağım inşallah. Bu aralar resim bile cekilmiyorum hiç içimden gelmiyor canım ya. Ama bugünlerde boydan bitane çekeceğim biraz kilo verince karsilastiririz beraber farka bakariz.
Ben daha yeniyim 89la basladim canim oldum 83 biraz daha vereyim koyacağım inşallah. Bu aralar resim bile cekilmiyorum hiç içimden gelmiyor canım ya. Ama bugünlerde boydan bitane çekeceğim biraz kilo verince karsilastiririz beraber farka bakariz.
Canlarimmm aldim geldim tartimii :) cok fena yagmur vardi burada mahvoldum sokaklarda :) simdi hemen temizlige girisiyorumm
Buda tartimiz opuldunuz
Eki Görüntüle 1057269
Merhaba canlarım.bugün burda hava çoook güzel. 2defa dışarı çıktım.1saat 10dakika kendi adıms kızım pusette yürüdüm.sonra da 20dakikaa kızımın yanında onunla yürüdüm. Güzel oldu.gelemedim de buraya. Yemek falan o bu ancak gele bildim.kızım da ilk kez dışarıda yürüdü.çok mutluydu.yaramaz kız elinden tutmamı istemiyodu.canım sıkılıyor ya.televizyon çalışmıyor,kocam çıkıcak bir azdan kalıcam kaynanayla.paylamamak elde deyil.bu arada evet kızlar kuzunun ayakları uzun dryil sna üst kısmı etli.ondan 21numara aldım.
Peki gogocum söz yarın şuanki halimi koyacağım, yürüyüşe cıkarken resim cekicem ve ilk fırsatta gun icerisinde ekliyecegim. Ne sisko oldugumu gorde haline sükret canım valla.Bende kilom cokken cekilmiyodum pek şimdide zayıf degilim ama çektim kendimi. Ben hepinizi merak ediyorum![]()
Peki gogocum söz yarın şuanki halimi koyacağım, yürüyüşe cıkarken resim cekicem ve ilk fırsatta gun icerisinde ekliyecegim. Ne sisko oldugumu gorde haline sükret canım valla.