- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Yok kız beni deyil.kaynanam kocamla beni kapının önüne koyar.hep burası benim evim der durur.aslında onları da bilmemezlikden yapıyor.hiç özel hayatı olmamış biri.kocası bırakıp gitmiş,erkek gibi çalışmış böyle şeyleri bilmiyor.kocam da hep söylüyor zaten bilerekten,kötülük olsin diye yaptığını bilsem konuşurum diyo. Ama işte sonuçta annesi kalbini kırmak istemiyor.bazen şakayla söylüyor aslında ama anlamıyor kadın.yani ben bu çileyi ömrün boyu çekmek zorundayım.Damlacım şimdi sen soylesen suclu sen olursun onu istemiyo gibi olur.esinle duzgunce konusman gerekiyo.siz kari kocasiniz size ait bi zamanin olmasi gerekiyor en nefret ettigim sey.sahsen ben katlanamazdim.ama bak bebişin var onunla zaman gecir takmamaya calis. Kocan da seni kapinin onune koyucak bi insan mi ki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
E sana boşuna diyetisuenim demiyorum ya.iyi yapmışsın dengelemişsin işte daha ne olsun...Cankuslarim cok ozur dilerim bugun tarti almaya git kostur kostur eve gel temizlik yap yemek yap otogara git gel yazamadim. Arkadasim sag salim geldi simdi bir ara buldum hemen yazdim menumu yazip cikicam bir kac gun kusura bakmayin
Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay
Ara
1 adet elma
Oglen
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek
( haftasonu surekli et urunleri yedigim icin bugun biraz dengelemek istedim)
Ara
1 adet elma
Yesil cay demleme limonlu
Aksam
5/6 ck karnabahar
1,5 dilim ekmek
3 ck yogurt
Ara
1 ck yulaf
2 ck yogurt
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay llahım ancak gelebildim bi geçmişe baktım neler kaynatmışsınız diye.. sabah fırsat olursa alıntılarım artık bende ölüyorum yorgunluktan...menümü yazayım kaçıyorum kızlar öğleden sonra piknik gibi bişeyler yaptık pek sağlıklı olmadı bu gün... e birde alışveriş lazım sebze, yeşillik kalmadı evde tavuk falanda yok bakalım yarın çıkarım artık..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
ara: 1 probiyotik yoğurt
öğle: yarım simit, 2 kk kaşar peyniri, çay
ara: çeyrek simit,1 kk kaşar peyniri( saat 5 gibi)
akşam: 3 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği, 3 kaşık kadar yoğurt( aç değildim simitlerin üzerine kızımdan tabakta kalanı yedim)
ara: 1 probiyotik yoğurt
spor leslie 45 dk+60 mekik, su 2 lt kadar, 3 kupa 10lu bitki çayı
E düzensiz olmuş.ama simitin tam olmamış.akşam da ekmek yememişsin. İyi olmuş.3dilim ekmek yemişsin bugün.fena deyil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.