Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzus aktarlarda varmis bak bakalim olmadi ben alir postalarim sana yahuu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz sefalar getirdinizz :)

22 yaşındayım canım istanbulda yaşıyorum evliyim derya ismim kk eskilerindenim asker bekledım burada(eşimi) yeminli mali müşavirlikte çalışıyorum yani anlayacagın baya bı oturuyorum otobüs duragı evime 5 dakıka gelırende sokagımın başında ınıyorum akşam hanı bır yere ugrım yürüyüş falan yapım gıbı bı arternatıfım yok eve gıt yemek yap derdım var eşimde fena yogun ve yorucu işi var mesai falanda kalıyor oyle akşam olunca gıdek yuruyüşe dıye bı arternatifimiz yoktu arada bı gezme falan yanı oda sık değil bı baktım ben aldım başımı gıdıyorum yarın bırgun doğum yapacagım ya o zamanda izamı kaybeder kilolar üstünde kalırsa ben obezitenın kralını olurum Gecen ay annemı goturmüştüm bağcılar devlet hastanesıne benımde randevudan bı sotunum oldu olamadım muayne falan 1 ay sonra tekrar istedi annemi o sıra ona randevu alırken kendımede aldım 64düm 1 seneye yakındır ama bölümlendirilmiş vucut analizi yapıldı 66,7 olmuşum 7 kilo versek yeter dedi diyetisyenimiz listemı aldım sevindirik oldum dedim arkadaş edinim bari toplulukta ınsan daha cok adepte olur dun ve bugun biraz iş yerime listemdekılerden alışveriş yaptım evımede yapacagım inşallah bır aya 4 ve 6 kilo veriliyormuş hedefe ulaşırım inşallah ama kılo versemde listeli yaşayacagım artık sağlıklı bir şekılde eşim kılomdan memnun pek fazla oralı değil ama zor şer anlaştım akşamları yuruyuş yapacagız inşallah :1 cok uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar

Kuzus aktarlarda varmis bak bakalim olmadi ben alir postalarim sana yahuu

Canımsın sagol.
Aktara bakamadım canım benim kuzu uyuklamaya başladı kiyamadim arabada uyucak, tekrar uyandirip aktara gidicem vs dedim eve gireyim uyaninca çıkarım aktara bakarım. Burdaki hanımlar çok düşkün böyle seylere yeri geliyor yeşil çay bulunmuyor market rafında o derece, karaborsa oluyor yeni şeyler
Burda bulamazsam 2 gün silivriye gidiyorum bulurum canım orda. Çok teşekkür ederim yinede kuzucugum dusunmen yeter.

Silivri merkezde aktar gormedim ben hic yinede sansini dene tabii :)

Son düzenleme:
Deryacim listene uyarsın güzelce verirsin canım kilolarinı. Bak tek haneli rakamlardasin ben şuan 20 kilo vermeliyim hani dedinya hamilelik olursa bu halde obez olurum diye, ondan iste. 60 kiloydum evlendigimde , çalış eve gel yemek yap ye uyu 70i gectim birde hamilelik oldumu üstüne , doğumdan sonra aman sutum olsun çocuk doysun derken 89ile diyete basladim 81.200dum dün. Sende çok doğru dusunmussun canım. Ver kilonu öyle hamilelik geçir, benim gibi ay yiyim doğumda veririm deme öyle olmuyor canım.
Hadi hayırlısı olsun canım. Keyifle kilo vereceğiz beraber, karar verince gerisi geliyor inan.
Sormak istedigin bisey olunca sor canım, herkes canayakındir ve gönülden yardımcı olmaya çalışır.
Hadi bakalım, bugün yediklerini unutma yarın raporunu yazarsın.

Ne uzunu yazarken hic cekinme okur biz cevaplariz :)

Hosgeldin tekrardan 7 kilo fazlalik ne ki ya guzel, kacamaksiz bir diyetle rahat bir sekilde verirsin. Spor isini evde yapabilirsin. Eliptik bisikletler var 200/300 tlye eger maddi imkanin varsa yoksa mekik cekebilir cesitli videolar izleyebilirsin. İnternette bolcana var. Yemegin piserken sende hareket edersin :)

Silivri merkezde aktar gormedim ben hic yinede sansini dene tabii :)

Gittinmi silivriye canım hiç? Benim memleketim orası. Anneme gidiyorum 2 gün sahil keyfi yapıcam ama sansıma hava bozuk. Var canım aktar ama merkezde değil. Burada bulurum belki hic aramama gerek kalmaz.

Gittinmi silivriye canım hiç? Benim memleketim orası. Anneme gidiyorum 2 gün sahil keyfi yapıcam ama sansıma hava bozuk. Var canım aktar ama merkezde değil. Burada bulurum belki hic aramama gerek kalmaz.

Gittim gittim. Biz yazlik tarafinda kaldik ama hep ev orada basinkent4 sitesinde merkeze indim cogu kez ama heep arabayla kofteci var bir tane baya guzel kosede bir yer orada yemek yerdik genelde birde maxi ya canim bak iste diger kizlar icinde gecerli bu bulamazsaniz sube adini verin ben isme kargolarim subeden alirsiniz yani ayipsiniz :)

aynen öyle canım cok doğru ooo baya başarılı canım devamı gelır inş ya benım bı sorunum var int yok evde cep tl falan hafta sonu yapamam bildirim 6da cıkıyorum işten o sıra bildirsem olurmu? Yoksa p.tesi bugunun tarigini yazıpmı bildirim

kiradayım evim şuan hiç muşaıt değil yürürken ev sallanıyor bisiklet yürüme bandı düşünemıyorum bız eşimle konuşuyoruz kavga ettıgımızı sanıyorlar düşün ev sahıbı soruyor bızde ıyıce kıl kaptık inşallah taşındıktan sonra yürüyüşe cıkmak istıyorum akşama kadar ofıste tek başıma kapanıp kalıyorum canım akşam bı hava alıp yuruyus yapmak cok ıyı gelır bana inşallah düzenlı bi şekılde yururum yaa

Diyetisyenimin verdiği liste

1500 kalorilik zayıflama diyeti
[kalvaltı: Saat 7.00 --- 8.00
açık çay
1 kibrit kutusu peynir (30 gr)
1 adet haşlanmış yumurta
2ince dilim kepekli ekmek
2 adet kuru kayısı veya 1 tatlı kaşıgı bal veya reçel
2 adet ceviz veya 5-6adet zeytin
domates salatalık vb
kuşluk: Saat 10.00
2 porsiyon meyve
ögle: Saat 12.00 – 13.00
1 kepçe corba veya 3yem.kaş.pilav veya makarna
2 köfte büyüklüğünde et veya4 -5 yemek kaşıgı kurubaklagil
6 – 8 yemek kaşığı sebze yemegi
1 ince dilim kepekli ekmek
yağsız salata
ikindi: 15.00 – 16.00
2-3 kepekli galeta veye 2 porsiyon meyve veya 100 kolori
akşam: 18.00 – 19.00
1 kepçe corba veya 3yem.kaş.pilav veya makarna
6 – 8 yemek kaşığı sebze yemegi
1 su bardağı yogurt
1 ince dilim kepekli ekmek
yağsız salata
gece: Yatmadan 1 – 2 saat önce
1 porsiyon meyve
1 su bardağı süt veya yoğut veya yarım kase sütlü tatlılar, dondurma

Hmm rakibiz artk demek hşgeldn diyet gruplarına canm, bi süredir durağandm ben de artk yaz geliyor atağa geçiyorumm

Bizde yazlık taraftayız. Kofteci Osman olmalı o koftecide sahilde canım.

Pazartesi bildirirsin canım 2 günlük menünü.

Ben anlamadim bu butun bir gunun mu?

Uyulabilir bir liste canım, ben bundan daha az yiyorum şu an ac kalmazsin bb listeyle gayet iyi.

hmm rakibiz artk demek Hşgeldn diyet gruplarına canm, bi süredir durağandm ben de artk yaz geliyor atağa geçiyorumm

evet hiloşumm rakibiz nasıl listem falan

pazartesi bildirirsin canım 2 günlük menünü.

tamamdır eylülcüm

ben anlamadim bu butun bir gunun mu?

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

veya yazanlardan sadece 1ini yiyeceksın corba yedıysen pilav ve makarna yok mesela

uyulabilir bir liste canım, ben bundan daha az yiyorum şu an ac kalmazsin bb listeyle gayet iyi.

zaten annem ben doyuyorum dıye az yıyordu ama düzenlı 1 saat yURUYOR 3,5 kılo kaslarından vermiş :-( doktor dediki :-d :-d ac kalmışsın dedi aç kalmayacaksın dedı tamamına uy dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…