Öyle canım ama inan çok yoruyor beni, hep derler erkek yaramaz olur diye ya biz boyut atlattık artık.
Canım zor kısmı atlatmıssın ufaktan ufaktan baslarsın daha zaman varmış. Evi bulmussun en azından belirsizlik bitmiş.Allah kolaylık versin, yeni evindede huzurla oturmayı nasip etsin.
Iyi geceler canım.
fayda gorursen yaz kuzum
cok sekermis duzrnleyince de at :)
ben de kosu bandi istiyorum da gurultu dusunduruyor.nedense bisiklet cok ise yaramicak gibi bi onyargim varsanki vucudun heryeri calismiyor gibi dusunuyorum
benim kucuklugumden beri istedigim biseydi umarim sikilmam
Önem li olan vermek kuzum.inşallah haftaya daha iyi olurbildirim
gecen hafta 79.1
bu hafta 78.9
bu hafta az vermisim kizcelerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sonuçta vermişsin canım benim.Allah yardımcın olsun olsun.gözün aydın evde bulmuşsun.sağsalim oturyn içinde.inşallah tez zamanda bebiş gelir de kirletir ortalığı...Kızlar geçmişi okuyorum bu arada bende bildirimimi yapayım.
Kilom 69.5 fark 500 gr. bu koşturmacada yemek yiyip listeyi pek uygulayamıyorum yani günde 2 ögünle falan geçiyo mecburen bu nedenle metabozlimaz yavaşladı sanırım ama sonunda 60 ları gördüm ya oda yeter bana :))))
İste o cok onemli hevesle yaptiranlar deliler gibi pisman oluyor ve geri donusu yok. Sildirme var diyorlar ama izi cok fazla kaliyor yani tamamen gitmiyor ayrica daha da kotu duruyor. Ben sag bilegime annemin vefat tarhini yazdim ensemede adini bugune kadar pisman olmadim. Tek pismanligim keske daha cok arastirsaydim boyle kotu yapmasalardi umarim duzelttirebilirm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
fayda gorursen yaz kuzum
ben de kosu bandi istiyorum da gurultu dusunduruyor.nedense bisiklet cok ise yaramicak gibi bi onyargim varsanki vucudun heryeri calismiyor gibi dusunuyorum
benim gibi felaket habercisi degil dimi hihihi
fayda gorursen yaz kuzum
benim gibi felaket habercisi degil dimi hihihi
Önem li olan vermek kuzum.inşallah haftaya daha iyi olur
Sonuçta vermişsin canım benim.Allah yardımcın olsun olsun.gözün aydın evde bulmuşsun.sağsalim oturyn içinde.inşallah tez zamanda bebiş gelir de kirletir ortalığı...
Ay canım benim annen vefat mı etti senin?Allah rahmet eylesin.sanırım kardeşin de yox dimi kuzum.Allah kalanlara ömür versin inşallah.
Tesekkürler fahri diyetisyenim benim, iyi geceler
Günaydın canlarım.hemün bildirimimi yapayim.
Gecen hafta 66.100
Bu hafta 65.800
Fark 0.300
İnanın bu 2gündü verilmiş bir kilo.inşallah haftaya daha iyi olur.artık 65den de inerim. Inşalllllllah. ..
Hmmm.e senin de kaçamak dediklerin çok katı ama diyetsiyenim...dayanamıyom ki...Haftaya kacamaksiz olsan vercen zatiii
Gunaaaaydinn cankuşlarr mis gibi bir gun gecirmenizi dilerimmm sabah tartildim meraktan hos ben surekli tartiliyorum daa96,9 ciktim kihkihkih 300 gr bir gunde
Hmmm.e senin de kaçamak dediklerin çok katı ama diyetsiyenim...dayanamıyom ki...
Vallaha ben de çok oldu öyle.belki cuma günü vücudun kilo günüdür. ..
kaç zamandır yazamadım.
sabah:iki küçük beypazarı kurusu.peynir
ara:elma,yeşil çay,form plus çay
öğlen:bir kase taze fasulye,5 kaşık pilav,salata
akşam:fırında levrek,salata,bir çay bardağı şalgam,metabolizma çayı
ara:7-8 parça karpuz
kızlar vücudum şiş gibi sanki ellerim şişmiş durumda.dün metabolizma çayımı yaptım.onu içmek ödemleri giderir ya şişkiği de alır değil mi.
Kati degil kuzum zaten yememiz gerekenleri biliyoruz ki. Sonuc olarak hepimizin hedefledigi bir kilo noktamiz var degil mi? Sunun surasinda 3 4 ay kendini tutsan o cok sevdigin seylerden mahrum kalsan 3 4 ay sonunda yuzun gulecek ve o zmn kontrollu bir sekilde istedigin her seyden yiyebileceksin. Su sekilde sende ugrasiyorsun ayrica sureni uzatiyorsun ve vucudunu dengesizlestiriyorsun. Diyet yapmak gercekten kolay bir sey degil ben bunu kabul ediyorum fakat bu yola girmeye karar verdigin zaman tam girmek gerekir yoksa misli misli geri donuyor kilolar ve daha da beter bir sekilde vucut zararlara ugruyor. Yas gectikce vermek zorlasiyor. Hayatin boyunca veda etmeyeceksin ki sen onlara :)
canım bizim 112 de***4. TAKIM 357. ETAP***
Ebrueva70.0/69.5 / 0.5/% 0.36)1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Damlanur1066.1/ / /% )
Kararrrsabirr86.2/85.6 / 0.6/%0.70 )
gogo240568.7/ 68.6/ 0.1/%0.15 )
tutatse8558.4/58.0 / 0.4/%0.68 )
cupcake2275.7 / / /% )
Cansu544105.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Ellanazz82.4 / 81.4/1 /%1.21 )
ddanes55.1/54.5 / 0.6/ %1.09 )
oluroylebazen79.1 / / /% )
yediXXL98.4/97.2 / 1.2/%1.22 )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?