Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Jillian ile leslie var bende de ama vakit yaratamıyorum. Bir de bilgisayar ya da Tv'ye takmam gerekiyor. Bilgisayar arzalı Tv. ise eşim izliyor kıyamıyorum 1 saatlik Tv keyfi var zaten :) Yürüyüş daha iyi geliyor bana, çıkamadığım zamanlarda ise 45 dk egzersiz yapıyordum ama 10 gün öncesi bırakmıştım. Tekrar başlayacağım.

yaaaa işte aç kalırsan öyle iki tabak yersin tabi.bugün telafisini yaparsın inşallah.
Sorma ya Vakit bulamayınca yapamıyorum dolayısıyla işe de getiremiyorum. Olsun 2 tabak makarna dışarda ki yemeklerden çok daha iyidir diye teselli ediyorum kendimi

Hoşbuldum :) Aslında sağlıklı beslenirim canım. Mesela mevsimi olmayan meyve sebzeyi yememeye çalışırım, arada eşim alırsa çöpe gitmesin diye tüketirim tabi. Ama işyerimde ki buzdolabına kahvaltılık alışverişi yapamadım henüz, kahvaltı olayını düzene sokmam lazım. Sınav stresim bitti asılacağım artık yürüyüşlere de.
Bence de 2 kilo idealdir. Sen kaç kilosun hedefin nedir?

Vririz yavaş yavaş

Kotuuu

Ben haftasonu iki gun yüzme ve fırsat olunca yürüyüş yapıyorum

Farkındayım ama sınavlarım bitti şükür bir kaç güne düzene sokacağım. 10 gündür evde yemek bile pişiremedim doğru düzgün.
Yüzme güzelmiş ya, benim muhitim epey tenha yürüyüşe bile tek çıkamıyorum. Eşim genelde eşlik ediyor ama yorgun olduğu zamanlarda evde egzersiz falan yapmaya çalışıyorum.

Gogocum bu programda dinlenme diye bir bölüm cıkıyor ve bugün 1564kcal diyo mümkün değil dimi bu. Zaten almam gereken 1900gosteriyor altında kalırsam kilo vericem dimi? Yanlış anlamamısim

2 gündür menü paylasmadim ben affedin.
Aşağıda yazıyorum.
Pazar:1kucuk simit,1 domates,1 salatalik az krem peynir cay
Ara:1 elma
Öğle; ton balikli salata, ton baligi sudaydi kendim yaptim yag eklemedim.
Aksam:karnibahar yemegi, yogurt 1dilim ekmek (bugday)
Dün:
Sabah:2 dilim tbugday ekmekle tost ve cay ( tost yagsizdi)
Öğle:dunden kalan karnibahar yogurt, ekmek 1dilim
Aksam:izgara göğüs tavuk,2 kasik makarna
Ara:2 ceviz,2 kayisi
Pazar 1 saat yürüdüm
Dun:2 saat parkta yürüyüş ve ayaktaydim
Ve 70 mekik cektim ama mekik aletinin 1 yayini cikararak yani biraz zorlastirdim.
Yesil kahve ictim
Metabolizma cayi ve 3 litre suyumuda ihmal etmedim.

Vririz yavaş yavaş

Kotuuu

Ben haftasonu iki gun yüzme ve fırsat olunca yürüyüş yapıyorum

Evet malesef sınavlarım bitti artık düzene sokarım tekrar.
Yüzmek çok güzel ya. Yürüyüşe bayılıyorum ben her akşam yapmaya imkanım olsa keşke.

Not: Nette sıkıntı var, çok yavaş. cevap vermişim zaten tekrar yazmışım kusura bakmayın böyle tekrar mesajlar olursa, gidip gitmediğini anlayamıyorum bazen. Sil baştan yeniden yazıyorum.

Son düzenleme:
Gogocum bu programda dinlenme diye bir bölüm cıkıyor ve bugün 1564kcal diyo mümkün değil dimi bu. Zaten almam gereken 1900gosteriyor altında kalırsam kilo vericem dimi? Yanlış anlamamısim

Dinlenme ve uyku gösteriyor evet doğru canım. Nasıl aciklasam vücut 24 saat içinde hem gıda aliyo hem yakiyo yani gün içinde metabolizma çalışıyo dinlenme ve uyku diye gösterdiği rakamlar günlük almamiz gereken kalori miktarı. Fazlasını yersek kilo alıyoruz eşit yersek kilomuz sabit kalır daha az yiyerek ve üstüne egzersiz yaparsak kilo veririz. Bunlar okuldayken ogrendiklerime göre yaptığım bi açıklama. Bazal metabolizma hızı diye bişey var onun hesaplamasini öğrenirken bu konuları islemistik.bazal metabolizma hızı =yemek yedikten 1 saat sonra dinlenme halinde iken harcadigimiz enerji miktarıdır. Buda hatırladığım açıklama. İnşallah aciklayabilmisimdir. Programda dinlenme uyku olana bölümün altına egzersiz ekleyebiliyosun gün içinde yediklerinle birlikte gösteriyor ne yedin ne harcadın.

Sağol canım anladım aslında hafif menülerle hareketsiz bile olsak kilomuzu korumamızın sebebi bu oluyor, mantıklı canım doğru. Kilo verincede işe yarar bu program o halde.

Hosgeldin kuzu bende disciye gittim simdi girdim eve acliktan oldum diyebilirim

Hho

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Menulerin cok guzel hatta ekmeklerin az kalmis mis gibi olmus

Dünün menüsünü yazayım.
Sabah yarım simit peynir çay

ara 1 muz

öğlen 3 köfte 2 kuru biber dolması kırmızı biberli yoğurt

ara 1 armut

akşam 1 kaşık patlıcan yemeği 3 kaşık makarna kırmızı biberli yoğurt

ara çizi kraker 10 tane

su 2.5 lt
spor 20 +20 dk yürüyüş

Cizi kraker olmasa aksama super olurmus ama aksam 1 kasik patlican nasil oluyor? Tahta kasik mi bizim bildigimiz?

Cizi kraker olmasa aksama super olurmus ama aksam 1 kasik patlican nasil oluyor? Tahta kasik mi bizim bildigimiz?

Yok canım normal yemek kaşığı patlıcan yemegini pek sevmem o yüzden. Cizide lazere gitcem diye yemeği erken yedim akşam midem kazindi dışardaydim öyle yedim.

Yok canım normal yemek kaşığı patlıcan yemegini pek sevmem o yüzden. Cizide lazere gitcem diye yemeği erken yedim akşam midem kazindi dışardaydim öyle yedim.

Hmm tmm o Zmn erken yapmissindir arani bende suan doyamiyorum iki gundur boyleyim aramida yapamadim discideydim adetliyim ondan mi ki acep bisiler yemek istiyorum hep ama tutuyorm kendimi

Kızlar 1kaşık haşlanmış bulgurun kalorisi 7miş.ben de 9kaşık yedim.üzerine 6kaşık suyla sıvılaşdırılmış yoğurt pul biber 1ç.kaşığı da erinmiş tereyağ döktüm.aslında 3kaşık yiyecektim ama kalorisi az olunca doyamadım da yedim ek olarak.ama yine doymadım...midem çok boş gibi duruyor.aslında suç bende ara yapmadım su bile içmedim ondan çoook acıkmıştım şimdi de doymadım. Öyrencim falan geldi 1şey yiyip içemedim.Oooof

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa ilaçlar ödem yapıyo galiba dün 69 bugün 69.2 gosterdi tartı kacamakta yapmadım kaç gündür. Yarın maydanoz kürü yapıcam bu aksamda yapsammi acaba.

Selam kızlar nasılsınız cok gelemiyorum kusura bakmayın.

Dünkü menüm

Sabah
5 tane burcak bisküvi ( benim kuzu gece huzursuzdu gece düzgün uyumadik ise se gec kaldim )
Çay
Ara
3 kuru kayısı
8 badem
Öğle
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Ayran
Ara
Mozaik pasta incecik bir dilim
Akşam
5 kaşık Etli patlıcan yemeği
5 kaşık pilav
Salata
Ayran 2 bardak
Ara
1 bardak Süt
Su 2,5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş

Çok güzel kuzum.daha ne olsun....
Ben bunları biliyorym da anlamadığım uyurken dinlenirken nasıl kalori harcanır.uyku saatini yazıyosun kaç kalori yaktığını yazıyor

Sen diyetisyenlesin dimi tatlım.çok gibi geldi de bana. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…