canım youtubede walk at home diye videoalar var.onlardan yap kuzum.ilk önce 1mile ile başla.sonra 2 istersen 3 yap eyer ki dışarıda yürüyemiyorsan...bir de ben dünden hergün 15dakika pilates yapmaya karar verdim inşallah devamlı olur.
Sorma yayaaaa işte aç kalırsan öyle iki tabak yersin tabi.bugün telafisini yaparsın inşallah.
Canim oncelikle hosgeldin...sen diyet yapma daha doğrusu saglikli beslenme konusunda kararini vermemissin maalesef.. İlk haftalar daha asilman gerekirken tamamı sagliksiz bir menü...
İlk başvurduğun sayfada var bilgilerin buraya yazdigini görmedim canım . benimde boy kisa yakiniz ayda 3 kilo bile verirsin kararli olursan onyargili olma.. 2 kilo verelim yada seninle biz
Kötü gerçekten ama duzeltirsin.
Vririz yavaş yavaş
Kotuuu
Ben haftasonu iki gun yüzme ve fırsat olunca yürüyüş yapıyorum
Vririz yavaş yavaş
Kotuuu
Ben haftasonu iki gun yüzme ve fırsat olunca yürüyüş yapıyorum
Gogocum bu programda dinlenme diye bir bölüm cıkıyor ve bugün 1564kcal diyo mümkün değil dimi bu. Zaten almam gereken 1900gosteriyor altında kalırsam kilo vericem dimi? Yanlış anlamamısim
Sağol canım anladım aslında hafif menülerle hareketsiz bile olsak kilomuzu korumamızın sebebi bu oluyor, mantıklı canım doğru. Kilo verincede işe yarar bu program o halde.Dinlenme ve uyku gösteriyor evet doğru canım. Nasıl aciklasam vücut 24 saat içinde hem gıda aliyo hem yakiyo yani gün içinde metabolizma çalışıyo dinlenme ve uyku diye gösterdiği rakamlar günlük almamiz gereken kalori miktarı. Fazlasını yersek kilo alıyoruz eşit yersek kilomuz sabit kalır daha az yiyerek ve üstüne egzersiz yaparsak kilo veririz. Bunlar okuldayken ogrendiklerime göre yaptığım bi açıklama. Bazal metabolizma hızı diye bişey var onun hesaplamasini öğrenirken bu konuları islemistik.bazal metabolizma hızı =yemek yedikten 1 saat sonra dinlenme halinde iken harcadigimiz enerji miktarıdır. Buda hatırladığım açıklama. İnşallah aciklayabilmisimdir. Programda dinlenme uyku olana bölümün altına egzersiz ekleyebiliyosun gün içinde yediklerinle birlikte gösteriyor ne yedin ne harcadın.
Banada ozelden atsaniza kizlar ekliyeyim sizi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin kuzu bende disciye gittim simdi girdim eve acliktan oldum diyebilirimSelam kızlar,
Keyifler nasıl? Bol bol sohbetler edilmiş ama ben yakalayamadım sizi. Sağlık olsun. Yedicigim rüyasında görmüş beni sarışın görmüş , cakmada olsa sarışınım malum olmuş.
Ddanescim iyi olmana sevindim canım.
Gogocum iyi eğlenceler.
Damlacım günaydın.
Tutaste , masumcuk ve cupcake sizede günaydın, gelin arada kızlar ya.
Deryacim sende toparlarsin kısa zamanda lahmacun gördüm gece vakti orda sanki ben.
Sadness sanada günaydın bu arada.
2 gündür menü paylasmadim ben affedin.
Aşağıda yazıyorum.
Pazar:1kucuk simit,1 domates,1 salatalik az krem peynir cay
Ara:1 elma
Öğle; ton balikli salata, ton baligi sudaydi kendim yaptim yag eklemedim.
Aksam:karnibahar yemegi, yogurt 1dilim ekmek (bugday)
Dün:
Sabah:2 dilim tbugday ekmekle tost ve cay ( tost yagsizdi)
Öğle:dunden kalan karnibahar yogurt, ekmek 1dilim
Aksam:izgara göğüs tavuk,2 kasik makarna
Ara:2 ceviz,2 kayisi
Pazar 1 saat yürüdüm
Dun:2 saat parkta yürüyüş ve ayaktaydim
Ve 70 mekik cektim ama mekik aletinin 1 yayini cikararak yani biraz zorlastirdim.
Yesil kahve ictim
Metabolizma cayi ve 3 litre suyumuda ihmal etmedim.
Dünün menüsünü yazayım.
Sabah yarım simit peynir çay
ara 1 muz
öğlen 3 köfte 2 kuru biber dolması kırmızı biberli yoğurt
ara 1 armut
akşam 1 kaşık patlıcan yemeği 3 kaşık makarna kırmızı biberli yoğurt
ara çizi kraker 10 tane
su 2.5 lt
spor 20 +20 dk yürüyüş
Cizi kraker olmasa aksama super olurmus ama aksam 1 kasik patlican nasil oluyor? Tahta kasik mi bizim bildigimiz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım normal yemek kaşığı patlıcan yemegini pek sevmem o yüzden. Cizide lazere gitcem diye yemeği erken yedim akşam midem kazindi dışardaydim öyle yedim.
Çok güzel kuzum.daha ne olsun....2 gündür menü paylasmadim ben affedin.
Aşağıda yazıyorum.
Pazar:1kucuk simit,1 domates,1 salatalik az krem peynir cay
Ara:1 elma
Öğle; ton balikli salata, ton baligi sudaydi kendim yaptim yag eklemedim.
Aksam:karnibahar yemegi, yogurt 1dilim ekmek (bugday)
Dün:
Sabah:2 dilim tbugday ekmekle tost ve cay ( tost yagsizdi)
Öğle:dunden kalan karnibahar yogurt, ekmek 1dilim
Aksam:izgara göğüs tavuk,2 kasik makarna
Ara:2 ceviz,2 kayisi
Pazar 1 saat yürüdüm
Dun:2 saat parkta yürüyüş ve ayaktaydim
Ve 70 mekik cektim ama mekik aletinin 1 yayini cikararak yani biraz zorlastirdim.
Yesil kahve ictim
Metabolizma cayi ve 3 litre suyumuda ihmal etmedim.
Ben bunları biliyorym da anlamadığım uyurken dinlenirken nasıl kalori harcanır.uyku saatini yazıyosun kaç kalori yaktığını yazıyorDinlenme ve uyku gösteriyor evet doğru canım. Nasıl aciklasam vücut 24 saat içinde hem gıda aliyo hem yakiyo yani gün içinde metabolizma çalışıyo dinlenme ve uyku diye gösterdiği rakamlar günlük almamiz gereken kalori miktarı. Fazlasını yersek kilo alıyoruz eşit yersek kilomuz sabit kalır daha az yiyerek ve üstüne egzersiz yaparsak kilo veririz. Bunlar okuldayken ogrendiklerime göre yaptığım bi açıklama. Bazal metabolizma hızı diye bişey var onun hesaplamasini öğrenirken bu konuları islemistik.bazal metabolizma hızı =yemek yedikten 1 saat sonra dinlenme halinde iken harcadigimiz enerji miktarıdır. Buda hatırladığım açıklama. İnşallah aciklayabilmisimdir. Programda dinlenme uyku olana bölümün altına egzersiz ekleyebiliyosun gün içinde yediklerinle birlikte gösteriyor ne yedin ne harcadın.
Dünkü menüm
Sabah
5 tane burcak bisküvi ( benim kuzu gece huzursuzdu gece düzgün uyumadik ise se gec kaldim )
Çay
Ara
3 kuru kayısı
8 badem
Öğle
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Ayran
Ara
Mozaik pasta incecik bir dilim
Akşam
5 kaşık Etli patlıcan yemeği
5 kaşık pilav
Salata
Ayran 2 bardak
Ara
1 bardak Süt
Su 2,5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?