Dünkü menüm
Sabah
5 tane burcak bisküvi ( benim kuzu gece huzursuzdu gece düzgün uyumadik ise se gec kaldim )
Çay
Ara
3 kuru kayısı
8 badem
Öğle
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Ayran
Ara
Mozaik pasta incecik bir dilim
Akşam
5 kaşık Etli patlıcan yemeği
5 kaşık pilav
Salata
Ayran 2 bardak
Ara
1 bardak Süt
Su 2,5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
Çok güzel kuzum.daha ne olsun....
Ben bunları biliyorym da anlamadığım uyurken dinlenirken nasıl kalori harcanır.uyku saatini yazıyosun kaç kalori yaktığını yazıyor
Sen diyetisyenlesin dimi tatlım.çok gibi geldi de bana. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaa ilaçlar ödem yapıyo galiba dün 69 bugün 69.2 gosterdi tartı kacamakta yapmadım kaç gündür. Yarın maydanoz kürü yapıcam bu aksamda yapsammi acaba.
Kızlar 1kaşık haşlanmış bulgurun kalorisi 7miş.ben de 9kaşık yedim.üzerine 6kaşık suyla sıvılaşdırılmış yoğurt pul biber 1ç.kaşığı da erinmiş tereyağ döktüm.aslında 3kaşık yiyecektim ama kalorisi az olunca doyamadım da yedim ek olarak.ama yine doymadım...midem çok boş gibi duruyor.aslında suç bende ara yapmadım su bile içmedim ondan çoook acıkmıştım şimdi de doymadım. Öyrencim falan geldi 1şey yiyip içemedim.Oooof
Sağol canım. Geçmiş olsun sende nasibini aldinmo dişçi koltugundan.Menulerin cok guzel hatta ekmeklerin az kalmis mis gibi olmus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel olmuş cizi olmayaymis iyiymis , erken yemissin acikmissin haklı olarak canım olur o kadar. Ilaclar su tutabiliyor vücutta bazen ondandir canim.Dünün menüsünü yazayım.
Sabah yarım simit peynir çay
ara 1 muz
öğlen 3 köfte 2 kuru biber dolması kırmızı biberli yoğurt
ara 1 armut
akşam 1 kaşık patlıcan yemeği 3 kaşık makarna kırmızı biberli yoğurt
ara çizi kraker 10 tane
su 2.5 lt
spor 20 +20 dk yürüyüş
Canım bol su iç üstüne bulgur yediginde baya tok tutuyor o zaman.Kızlar 1kaşık haşlanmış bulgurun kalorisi 7miş.ben de 9kaşık yedim.üzerine 6kaşık suyla sıvılaşdırılmış yoğurt pul biber 1ç.kaşığı da erinmiş tereyağ döktüm.aslında 3kaşık yiyecektim ama kalorisi az olunca doyamadım da yedim ek olarak.ama yine doymadım...midem çok boş gibi duruyor.aslında suç bende ara yapmadım su bile içmedim ondan çoook acıkmıştım şimdi de doymadım. Öyrencim falan geldi 1şey yiyip içemedim.Oooof
Dünkü menüm
Sabah
5 tane burcak bisküvi ( benim kuzu gece huzursuzdu gece düzgün uyumadik ise se gec kaldim )
Çay
Ara
3 kuru kayısı
8 badem
Öğle
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Ayran
Ara
Mozaik pasta incecik bir dilim
Akşam
5 kaşık Etli patlıcan yemeği
5 kaşık pilav
Salata
Ayran 2 bardak
Ara
1 bardak Süt
Su 2,5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
Sağol canım. Geçmiş olsun sende nasibini aldinmo dişçi koltugundan.
Tereyag niye koyuyorsun ay damlaaa saclarina yapiscam senin. Ac kalmissin oh canima degsin
Sus kiz harciyormuş iste
Kolay gelsin canım, ben şahsen en az 1 yıl kapısından dahi geçmek istemiyorum.Daha cook alcamda
Ya siz bu gün beni baya güldürdünüz ya. Ne olucak kız 1çay kaşığı tereyağ ından 104 kaloriymiş.birşey olmaz . akşam da bulgur yiycem. Çok sevdim. Hiç yememiştim.çok enfes bir şeymiş.hem de az kalorili...
Kolay gelsin canım, ben şahsen en az 1 yıl kapısından dahi geçmek istemiyorum.
Hmmmm.peki peki daha yemem.zaten çok yemem tereyağnı...sizinde gözünüzden bir şey kaçmıyor yahu...Kuzu 2 dilim ekmek yesem hem doyarim hemde 78 kcal alırım az mı 104kcal. 1 kase puding yerim 110kcaldaha sayayımmı
Ya siz bu gün beni baya güldürdünüz ya. Ne olucak kız 1çay kaşığı tereyağ ından 104 kaloriymiş.birşey olmaz . akşam da bulgur yiycem. Çok sevdim. Hiç yememiştim.çok enfes bir şeymiş.hem de az kalorili...
Hahahaha ilahi yedi koptum ya burda, karardım gülmektenSus kiz harciyormuş iste
Kızlar esmer bulgur bulabilyorsanız o daha az kalorili ve sağlıklı, marketlerde satiliyor artik. Köyden gelen bulgurda esmer muhtemelen canım ondan tadi güzel geliyor sana.Canım bulgur sevmiyor muydun önceden? Ben sevmezdim önceden hiç, köyden gelirdi. sonra köyden almamaya başladı annemler, uzunca zaman market bulgurunu yedim başta çok sevmiştim şimdi pek sevmiyorum lezzetli gelmiyor, köyden gelen bulguru arar oldum.
Yaz domates ve biberlerinin çıkmasını bekliyorum onlarla daha enfes oluyor.
Bebeğim kırilma kuzum ya. Ben sana alternatif sundum daha çok doyabilecegin şekilde. O tereyağı acıktırıyor muhtemelen seni. Sen bilirsin yinede.Hmmmm.peki peki daha yemem.zaten çok yemem tereyağnı...sizinde gözünüzden bir şey kaçmıyor yahu...
Kuzu 2 dilim ekmek yesem hem doyarim hemde 78 kcal alırım az mı 104kcal. 1 kase puding yerim 110kcaldaha sayayımmı
Kızlar esmer bulgur bulabilyorsanız o daha az kalorili ve sağlıklı, marketlerde satiliyor artik. Köyden gelen bulgurda esmer muhtemelen canım ondan tadi güzel geliyor sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?