Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Diyet yapmiyorsun galiba

Aran cok
Oglen olmamis
Pilav fazla
Protein cok
Olmamis ciks

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sus kiz harciyormuş iste

Tereyag niye koyuyorsun ay damlaaa saclarina yapiscam senin. Ac kalmissin oh canima degsin

Güzel olmuş cizi olmayaymis iyiymis , erken yemissin acikmissin haklı olarak canım olur o kadar. Ilaclar su tutabiliyor vücutta bazen ondandir canim.

Canım bol su iç üstüne bulgur yediginde baya tok tutuyor o zaman.

Canım kahvaltı yapamadığın için gun içerisinde fazla yemissin

Tereyag niye koyuyorsun ay damlaaa saclarina yapiscam senin. Ac kalmissin oh canima degsin

Sus kiz harciyormuş iste

Ya siz bu gün beni baya güldürdünüz ya. Ne olucak kız 1çay kaşığı tereyağ ından 104 kaloriymiş.birşey olmaz . akşam da bulgur yiycem. Çok sevdim. Hiç yememiştim.çok enfes bir şeymiş.hem de az kalorili...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzu 2 dilim ekmek yesem hem doyarim hemde 78 kcal alırım az mı 104kcal. 1 kase puding yerim 110kcal daha sayayımmı

Kuzu 2 dilim ekmek yesem hem doyarim hemde 78 kcal alırım az mı 104kcal. 1 kase puding yerim 110kcal daha sayayımmı
Hmmmm.peki peki daha yemem.zaten çok yemem tereyağnı...sizinde gözünüzden bir şey kaçmıyor yahu...

Canım bulgur sevmiyor muydun önceden? Ben sevmezdim önceden hiç, köyden gelirdi. sonra köyden almamaya başladı annemler, uzunca zaman market bulgurunu yedim başta çok sevmiştim şimdi pek sevmiyorum lezzetli gelmiyor, köyden gelen bulguru arar oldum.
Yaz domates ve biberlerinin çıkmasını bekliyorum onlarla daha enfes oluyor.

Kızlar esmer bulgur bulabilyorsanız o daha az kalorili ve sağlıklı, marketlerde satiliyor artik. Köyden gelen bulgurda esmer muhtemelen canım ondan tadi güzel geliyor sana.

Hmmmm.peki peki daha yemem.zaten çok yemem tereyağnı...sizinde gözünüzden bir şey kaçmıyor yahu...

Bebeğim kırilma kuzum ya. Ben sana alternatif sundum daha çok doyabilecegin şekilde. O tereyağı acıktırıyor muhtemelen seni. Sen bilirsin yinede.

Kızlar esmer bulgur bulabilyorsanız o daha az kalorili ve sağlıklı, marketlerde satiliyor artik. Köyden gelen bulgurda esmer muhtemelen canım ondan tadi güzel geliyor sana.

pirincin esmerini duymuştum demek bulgurunda varmış, çok iyi bu. alışveriş listeme eklerim. Evet köy bulgurları esmer oluyor sen deyince dikkatimi çekti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…