Ot yiyen hayvan bile yaglanıyor diyor kadın bir yerde haklı ama her bünyeye uygun bir diyet değil bence. Meyvesiz ve o kadar proteinle benim bagırsaklarım calışmaz ben bunu adım gibi biliyorum ve bana uymuyor haliyle.
Yeşil kahveyide geçen hafta aldım 3 yada 4 gün olmustur yani. Aktardan aldım açık yoktu 20li paket vardı 15 liraydı bugün markette gördüm 20li paket 30kusur liraydı 2 kutu fiyatı yani o yüzden açık al canım bulabilirsen Yedi almıştı ilk bizim gruptan (iyiki almış, tesekkürlerimi sunarım, hatta halasiydi sanırım alan ellerinden öpüyorum yedicigim halanında) onun sayesinde aldım o açık almıştı daha ekonomik olmuştu onunki sanıyorum. Bana çok tok hissettiriyor telvelerini de iciyorum ondanmı bilemedim canım. Bir dene istersen.
Çook teşekkür ederim canım ya, ellerin dert görmesinCanım bende kullanıyorum eski tip anlatayîm. Soganini salcani kavur fasulyeni ekle suyunu cok koyma fasulyelerin hizasında birak maximum ki tasmasin ve tencereyi yaridan fazla doldurma.kapagini kapat düdüğü dik pozisyona getir yuksek ateste o düdük öpüp buhar cikarana kadar yanindan ayrılma, buhar cikinca kisiga getir düdüğü kapat yarim saate pisiyor.pisince ocaktan al soguk suya tut sogut tencereni önce düdüğü ac buharı ciksin sonra kapağını acip yiyebilirsin.
Iyi aksamlar, rica ederim canım.Evet canım her diyet her bünyeye uygun olmuyor. Ben diyetisyene gittim 3 sene evvel. 2 ay uyguladım 1 kilo verdim. ama geçen sene ayda 1-1,5 kilo verdim, üstelik her şeyden yedim. Herkes kendine neyin iyi geldiğini çok daha iyi bilir. Mesela bana da ara öğünler yaramıyor.
Yeşil kahveyi alacağım mutlaka yaçok heveslendim.
Çook teşekkür ederim canım ya, ellerin dert görmesinanneme sordum bu kadar detaylı anlatmadı. Öteki türlü bekle bekle tam yumuşamıyor hadi ben neyse de eşim pişmemiş falan diye yorum yapıyor sinir oluyorum
Bu arada herkese iyi akşamlarBugünkü menümü yarın sabahtan yazacağım.
Evet canım her diyet her bünyeye uygun olmuyor. Ben diyetisyene gittim 3 sene evvel. 2 ay uyguladım 1 kilo verdim. ama geçen sene ayda 1-1,5 kilo verdim, üstelik her şeyden yedim. Herkes kendine neyin iyi geldiğini çok daha iyi bilir. Mesela bana da ara öğünler yaramıyor.
Yeşil kahveyi alacağım mutlaka yaçok heveslendim.
Çook teşekkür ederim canım ya, ellerin dert görmesinanneme sordum bu kadar detaylı anlatmadı. Öteki türlü bekle bekle tam yumuşamıyor hadi ben neyse de eşim pişmemiş falan diye yorum yapıyor sinir oluyorum
Bu arada herkese iyi akşamlarBugünkü menümü yarın sabahtan yazacağım.
aynen canım canım dilim demek okulum çok yogun malesef mayıs sonuna kadar böyle devam edicek haziran ayında da yurt dışına çıkmam gerekiyo o zamana kadar böyle malesefBen de calgel sürüyorum canım.ceza konusunda çok haklısın. Sonuçta hepimiz kendimizi cezalandırıyoruz.çünki biliyoruz ki yaptığımız kendimize...ama oluröylebazenin menüleri çok çok fena.düzenlemesi gerek. ..
Ben de şimdi resmini ekliycem nasıl oldu.anlamadım ki uyurken dinlenirken bile kalori yakıyomişuz bu uygulamaya göre...
Menün iyi de 1parça ekmek herhalde dilim demek.ama senin katılımın neden böyle az canım?
Ha öyleyse 1problem yok.ben sandım ki herzaman öyle uyuyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım cidden kötü bir menü olmuş diyet menüsünden çok kilo alma menüsü yapmışssın düzene koymak lazım kısa zamanda daha sağlıklı ürünleri kullançok kötü bi menüyle
21.04.2014 pazartesi
sabah
2 poğaça 1 kürt böreği
2 fincan cay
öğlen
döner ekmek arası
az cipsi
hazır pay kek 1 dilim
akşam (gecede diyebiliriz)
1 lahmacun
1 ayran
bolca salata
künefe
öncelikle hoşgeldin ^^Bu arada dünkü yediklerim saçma sapandı.
21.04.14
kahvaltı: açma, poğaça, çay
ara: yeşilçay
öğle: yok (evden getirmemiştim ve moralim bozuktu ondan yemek aklıma gelmedi yoksa hayret ediyorum nasıl dayandım akşama kadar)
akşam: 2 tabak makarna + salata + 1 topkek ( gündüz yemeyince akşam saldırdım makarnaya tabi)
kötü olmamış bence badem ve fındık daha az tüket bence fındık özellikle 5-6 geçirme derim ben ^^sabah:ılık limonlu su,1 tane galeta çubuğu,az paynir,bir metabolizma çayı
ara:elma,form plus
öplen:bamya,iki kaşık yoğurt,iki kaşık mantı
akşam:bamya,4 parça(yufka,domates,soğan karışımı köfte şeklinde sıkılmış),3 kaşık yoğurt,bir kaç tane karpuz
ara:bir avuçtan az badem,fındık
menün iyi olmuş bence canım benim okudugum bölüm gıdayla alakalı bir bölüm tanıştıgım yaşam koşu bana 1 simit 4 dilim ekmege eşit demişti2 gündür menü paylasmadim ben affedin.
Aşağıda yazıyorum.
Pazar:1kucuk simit,1 domates,1 salatalik az krem peynir cay
Ara:1 elma
Öğle; ton balikli salata, ton baligi sudaydi kendim yaptim yag eklemedim.
Aksam:karnibahar yemegi, yogurt 1dilim ekmek (bugday)
Dün:
Sabah:2 dilim tbugday ekmekle tost ve cay ( tost yagsizdi)
Öğle:dunden kalan karnibahar yogurt, ekmek 1dilim
Aksam:izgara göğüs tavuk,2 kasik makarna
Ara:2 ceviz,2 kayisi
Pazar 1 saat yürüdüm
Dun:2 saat parkta yürüyüş ve ayaktaydim
Ve 70 mekik cektim ama mekik aletinin 1 yayini cikararak yani biraz zorlastirdim.
Yesil kahve ictim
Metabolizma cayi ve 3 litre suyumuda ihmal etmedim.
menün iyi olmuş canım sporlarda iyi daha ne olsunn ^^Dünün menüsünü yazayım.
Sabah yarım simit peynir çay
ara 1 muz
öğlen 3 köfte 2 kuru biber dolması kırmızı biberli yoğurt
ara 1 armut
akşam 1 kaşık patlıcan yemeği 3 kaşık makarna kırmızı biberli yoğurt
ara çizi kraker 10 tane
su 2.5 lt
spor 20 +20 dk yürüyüş
canım araların fazla olmuş bence onun dışında iyiDünkü menüm
Sabah
5 tane burcak bisküvi ( benim kuzu gece huzursuzdu gece düzgün uyumadik ise se gec kaldim )
Çay
Ara
3 kuru kayısı
8 badem
Öğle
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Ayran
Ara
Mozaik pasta incecik bir dilim
Akşam
5 kaşık Etli patlıcan yemeği
5 kaşık pilav
Salata
Ayran 2 bardak
Ara
1 bardak Süt
Su 2,5 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
bende ilaç kullanıyorum bende de yapmaya başladı ve halen hastalanamadım şişkinlik var üzerimdeYaa ilaçlar ödem yapıyo galiba dün 69 bugün 69.2 gosterdi tartı kacamakta yapmadım kaç gündür. Yarın maydanoz kürü yapıcam bu aksamda yapsammi acaba.
Bugun tam bir sopaligim biliyorum
Bildirimimi yapip kaciyorum
Sabah
Yesil kahve (ac karnina)
1 dilim cavdar ekmek
1/2 kk peynir
Bir tutam limonlu maydanoz
1 adet yesil zeytin
Ara
Yok
Oglen
6/7 ck ispanak
2 dilim cavdar ekmek
3 ck yogurt
Ara
Yok
Yesil kahve
Aksam
Disardayim, simit sarayinda oturuyorum suanda dasandvic simitler var beyaz peynirli salatalik domatesli ondan aldim bir tane ikiye boldurdum yani
Yarim simit sandvic
Bu kadaaaar
Kactimmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ha şöyle cupcakecim.aramıza katıl böyle. Katılımın az olsa da menülerin iyi senin.kilo veriminde iyi.onun için anlaşıla bilir bir durum bence...aynen canım canım dilim demek okulum çok yogun malesef mayıs sonuna kadar böyle devam edicek haziran ayında da yurt dışına çıkmam gerekiyo o zamana kadar böyle malesef
canım cidden kötü bir menü olmuş diyet menüsünden çok kilo alma menüsü yapmışssın düzene koymak lazım kısa zamanda daha sağlıklı ürünleri kullan
öncelikle hoşgeldin ^^
daha sağlıklı ve öğünlü ürünler kullan derim ben aç kalmışsın resmen
kötü olmamış bence badem ve fındık daha az tüket bence fındık özellikle 5-6 geçirme derim ben ^^
menün iyi olmuş bence canım benim okudugum bölüm gıdayla alakalı bir bölüm tanıştıgım yaşam koşu bana 1 simit 4 dilim ekmege eşit demişti
simiti bence çok seviyorum ancak bunu duyduktan sonra simit tüketince daha dikkat ediyorum senin menün güzel olmuş ben sadece söyliyim dedim
menün iyi olmuş canım sporlarda iyi daha ne olsunn ^^
canım araların fazla olmuş bence onun dışında iyi
bende ilaç kullanıyorum bende de yapmaya başladı ve halen hastalanamadım şişkinlik var üzerimde
aralar nerelere gitmişş heheh olur böyle bazı zamanlar sık sık yapmıyosun zaten
Biz elimizden geldiyince destek olmaya çalıştık sana ama sen inatla menülerini düzene sokamadın inatçı kuzum benim.şimdi de karar senin.eyer ki bir zaman sonra dönmek istersen izne ayrıl canım. Herşeyi yoluna koyup da yeniden zaylflamak,en önemlisi sağlıklı beslenmeye karar verirsen gel.ceza falan yok benim bildiyim.ben kendi adıma teşekkür ederim.en azından burayı önemseyip de haberdar ediyorsun.hayatta başarılar sana canım...Kızlar ben ayrılmak istiyorum cezası var mı bilmiyorum.ama sizinle ilgilenemiyorum. Derslerim yogun.hayatim duzensiz.
Kaçma kız kaçma.vallaha ben öyle oklava falan alnıycam elime.bana göre fena deyil.sonuçta fazla yememişsin,cıss yememişsin ne olucak ki.ben öyle öğünde az yedi diye kimseye kızmam.önemli olan cıss fazla yeme,ve öyün atlama...Bugun tam bir sopaligim biliyorum
Sabah
Yesil kahve (ac karnina)
1 dilim cavdar ekmek
1/2 kk peynir
1 adet yesil zeytin
Ara
Yok
Oglen
6/7 ck ispanak
2 dilim cavdar ekmek
3 ck yogurt
Ara
Yok
Yesil kahve
Aksam
Disardayim, simit sarayinda oturuyorum suanda dasandvic simitler var beyaz peynirli salatalik domatesli ondan aldim bir tane ikiye boldurdum yani
Yarim simit sandvic
Bu kadaaaar
Kactimmmm
Sen kendini bilirsin ayarlarsın canım artık , sana takîliyorum çünkü haftasonuna doğru panik olmani istemiyorum
Izne mi ayrilsam diye dusunmedim degil ama daha yeni izin aldigim icin cekindim acikcasi sizi de ozlucem zaten siz olmasaniz hic giremezdimHa şöyle cupcakecim.aramıza katıl böyle. Katılımın az olsa da menülerin iyi senin.kilo veriminde iyi.onun için anlaşıla bilir bir durum bence...
Biz elimizden geldiyince destek olmaya çalıştık sana ama sen inatla menülerini düzene sokamadın inatçı kuzum benim.şimdi de karar senin.eyer ki bir zaman sonra dönmek istersen izne ayrıl canım. Herşeyi yoluna koyup da yeniden zaylflamak,en önemlisi sağlıklı beslenmeye karar verirsen gel.ceza falan yok benim bildiyim.ben kendi adıma teşekkür ederim.en azından burayı önemseyip de haberdar ediyorsun.hayatta başarılar sana canım...
.
Kacma gel bakiyim geri. Sorun yok bence iyi yinedeBugun tam bir sopaligim biliyorum
Sabah
Yesil kahve (ac karnina)
1 dilim cavdar ekmek
1/2 kk peynir
1 adet yesil zeytin
Ara
Yok
Oglen
6/7 ck ispanak
2 dilim cavdar ekmek
3 ck yogurt
Ara
Yok
Yesil kahve
Aksam
Yarim simit sandvic
Bu kadaaaar
Kactimmmm
Öncelikle söyliyim cezası yok yalnızca 6 ay tekrar yarislara katilamiyosun. Ayrılmak istiyosan karar senin diyetine sporuna devam edip motive olabilecekmisin yoksa benden bu kadar iradem buraya kadarmış deyip birakicakmisin. İyice düşün kararini ver canım.Kızlar ben ayrılmak istiyorum cezası var mı bilmiyorum.ama sizinle ilgilenemiyorum. Derslerim yogun.hayatim duzensiz.
Supersin bebeğim.Kuzular iki gündür 15dakika pilates yapıyorum çok etkili 15dakikası bile karın kaslarımın tümgün acımasına sebep oldu.şiddetle tavsiye ediyorum.önce karnımı streç filmle sarıyorum sonra 39dakika leslie ile yürüyüş yapıyoru.tam metobolizma hızım tavan yapmış ken 15dakika pilates+5dakika da esneme yapıyorummm.oh misss.streç filmi açtığımda su akıyor resmen.dün biber suyu da sürmüştüm ama çok yanıyodu sonra. Onun için bu gün sürmedim ama yine aonuç süper...
Güzel olmuş bence sorun yok.Evet canlarım raporumu da vereyim hemen bugün bulgurlu bir gün geçirdim.bundan sonra sık olur böyle.
Sabah 1dilim ekmek,peynir,tere,beyaz çay
Ara beyaz çay
Öyle 9kaşık bulgur(haşlama),1 çay kaşığı tereyağ,6kaşık qurud(kurutulmuş yağsız yoğurt)
Ara çeyrek sosis,1o kafar da ekmek
Akşam 5kaşık bulgur(haşlama),4kaşık qurud,domates,salatalık
Ara yarım bardak tarçınlı süt ani gelen tatlı krizi mi kesmedi,3badem o da yetmedi,2lokmalık muz yetti artık.yeşil çay...lütfen sayıya deyil de miktara bakalım...
1.5litre su,30dakika leslie+20dakika pilates...
Izne mi ayrilsam diye dusunmedim degil ama daha yeni izin aldigim icin cekindim acikcasi sizi de ozlucem zaten siz olmasaniz hic giremezdim
Yoğun bir nöbet geçiriyorum kiZlar gelrmedim bugün hiç ... İyi geceler diyeyim bari
Yoğun bir nöbet geçiriyorum kiZlar gelrmedim bugün hiç ... İyi geceler diyeyim bari
Kacma gel bakiyim geri. Sorun yok bence iyi yinede
Öncelikle söyliyim cezası yok yalnızca 6 ay tekrar yarislara katilamiyosun. Ayrılmak istiyosan karar senin diyetine sporuna devam edip motive olabilecekmisin yoksa benden bu kadar iradem buraya kadarmış deyip birakicakmisin. İyice düşün kararini ver canım.
Supersin bebeğim.
Güzel olmuş bence sorun yok.
Az önce yazdım karar senin.
canim tabiki birakma taraftari degilim.hatta ara ara gelip halinizi hatrinizi sormak istiyorum ama su var ki rapor yazmak vs taktir edersiniz ki sorumluluk yukluyor.ama sizi cok seviyorum bi de o var.kimler geldi kimler gitti.laf edenler de oldu siz birbirinizi yagliyorsunuz diye :) ama cidden degil yani oyle bisey.hergun biseyler paylasiyoruz burda.belki ayri konum olur ara ara yazarim boylece takimi da aksatmam sizinle de kopmaz baglar diye dusundum .siz ne dusunursunuz bilemedim.
Bence sen kesinlikle izne ayrıl . kendini iyi hiss etdiyinde de dönersin.böyle da hergün gelirsi dertleşiriz konuşuruz falan.be bileyim ya...ne yapsak ki....gogooooom gel hadiiii...gel bakalım ne yapcaz...canim tabiki birakma taraftari degilim.hatta ara ara gelip halinizi hatrinizi sormak istiyorum ama su var ki rapor yazmak vs taktir edersiniz ki sorumluluk yukluyor.ama sizi cok seviyorum bi de o var.kimler geldi kimler gitti.laf edenler de oldu siz birbirinizi yagliyorsunuz diye :) ama cidden degil yani oyle bisey.hergun biseyler paylasiyoruz burda.belki ayri konum olur ara ara yazarim boylece takimi da aksatmam sizinle de kopmaz baglar diye dusundum .siz ne dusunursunuz bilemedim.
Kuzucuklarimmm geldim eve ve hoop yatagima cok gezinti hatun oldum canim bu aralar olmaz boyleeekendimi frenlemem lazim alisirsam boyle gezmeklere sonra cok canim sklir evdee iyi geceler sizleree bu arada sopa atan olmadi oh bee bu kadar eksik yedim yarin gidip bi bigkingxxl yiyiiim buyuk boy patates sogan halkalari soslar moslar ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?