Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım dünkü bulgurda yapabilir o sisligi yarın daha iyi olur muhtemelen.

Selam güzeller, nabersiniz?
Ben bugün seferiyim sabah 9da yollara düştük eşimin yegeninin gösterisi vardı onu izledik 1 saat 45 dakikanın sonunda benim kuzu çıldırdı kactik resmen, ordan gurpinar sahile gittik kahvemizi içtik denize karşı kuzumu uyuttum orda eve geldik yatirdim yatagina şimdi yemek hazırlıyorum bende çok dikkat etmeme ragmen tarti pek iyi değildi bu sabah bakalım yarın ne gorucez öpüyorum hepinizi.
Sevgiler.

Sağol canım biliyorum , duymuştum burda daha once ama asla pastane simidi almam ben hani şu ince gevrek içinde neredeyse hic hamur olmayan simitlerden bu yani istanbul simidi. 4 dilim degilsede 3 dilimdir kalori acisindan maximum birazdan resmini eklerim canim

Yeni bir işe başlıyorsunuz anladığım kadarıyla. Hayırlı olsun. :)

Süper canım, demekki ocağın ısısı benimkinden fazla bi dahakine 5dk az tutarsın. Afiyet olsun. Menünde iyi olmuş ama diyetisyen listen kilona göre fazla gibi canım. Tabiki bu benim fikrim.

Öyle yaparım artık, ne kolaylıkmış valla ya. Normal tencerede bekle bekle pişmezdi hemde çorba gibi oluyordu :) Şimdi suyuda gayet kıvamlı oldu.
Canım ben belli bir diyet listesine uymuyorum, akşam biraz fazla kaçtı gogo'nun da dediği gibi. Ama anca doyuyorum Neyse artık midem yavaş yavaş küçülür porsiyonlarda azalır

Valla canım 4 tencere yaktıkltan sonra keşfettim ben tencereyi. Acele yemek yapmak zorundayım kızim uyurken atiyorum içine pisiyor hemen. Elim kolum oldu diyebilirim artık.
Listenide ayarlarsin canım kendi durumuna gore.

Dünkü menüm.
Sabah:1 büyük salatalık, 1 domates ,1kk peynir,1 yumurta haşlanmış ve cay
Öğle:3 tane ceviz kadar köfte ve 2 parmak patates,1 catal pilav (sulu yemekti kofteyle patates)
Aksam: 2 yk bakla,2yk yogurt
9 gibi acıktım 2 ince grissini yedim.
2 saat avmde dolastim sabahta 30 dakika yürüdüm.
Suyumu 3 litre ictim.
Demleme karışık cayimi ve yesil kahvemi ictim.
Tabiki Türk kahvesiz bir günüm geçmez onuda içtim hatırlamasamda biliyorum.

senin menü bana çok az geldi. Bende sıkıntı var sanırım. 2'şer kaşık yemekle nasıl doyuyorsun? hemde ekmeksiz :26:

Eki Görüntüle 1083376 cupcakecim benim elim küçüktür simidi elimde tutuyorum boyutu bu canım. Buzluktan cikarip ekledim foto.
canım 4 dilim dediler bana hangi simit bilmiyorum artık heheh çok sık yemiyorum zaten bende sende her gün yemiyosundur zaten o yüzden sıkıntı olucagını sanmıyorum ^^

kız aralar nerde bakimm az olmuş az ama güzel olmuş menün

damlacım saol canım bu arada herhalde şişkinlik var sende ondan öyledir moralini bozma ^^

selam kızlar kızımın gösteri telaşı bitti çok şükür.. çok tatlı oldu benim kızım teyzeleri ya anlatamam anne baba zırıl zırıl ağladık sormayın çabuk geçiyor zaman ne çabuk büyüdü böyle diyorum kendime.. okul mezuniyetlerinde düğününde ne olur halimiz hiç bilmiyorum, anasınıfı gösterisinde bu kadar duygulanır mı insan... ardından da pikniğe götürdük kızımı birde orda yoruldu sabah 6 dan beri ayaktayız ki nöbet yorgunluğum ayrı bu gün.. ve ben yine diyetime dikkat edemedim dün nöbette de berbattı listem... yarına toparlama şansım yok gibi eşim gidene kadar da gelen giden çok olur dikkat edebilirmiyim bilmiyorum.. gogocum yarın bildirim yapmazsam beni bekleme bildirimde bulunmadı yazıver canım önden peşin peşin söyliyeyim kesin artıdayım bildirim yapmam öyle olursa.. bu haftalık beni mazur görün hepiniz durum böyle işte kızlar...

Kuzular merhabaa. Yorgunluktan oluyorum resmen bildirimimi yapayim.

Sabah
1 fincan yesil kahve

Misir gevregi ( 6 ck misir gevregi, yarim su bardagi sut)

Ara
Yok

Oglen
2 adet haslanmis yumurta
2 dilim normal ekmek
1 adet kozlenmis kirmizi biber
1 adet salatalik
1 kutu visne suyu

Aksam
Misir gevregi ( sabahki gibi )

Bugun discide randevum vardi 11 de kostur kostur gittim ciktim oradan manikure gittim ise baslamadan bir duzelsin istedim oradayken telefon geldi olculerimi aldirmam gerekiyor, otele gel dediler. Ciktim oradan yuruye yuruye otele gittim o ara 2.66 km yurudum yuksek tempolu. Gorusmelerim bitti. Oradan ciktim eve kadar yurudum yine. Anneannem yumurta haslamis iki tane oglen dedigim 4tu yedigimde simdide misir gevregi yedim bos gecmesini istemedigim icin. Yesil kahve icer gunumu kapatirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.

Yiyemedim canım ya, hic fırsat bulamadım böyle geçti gün, acîkmadîmda sanırım.

Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.

Ayyyy gogocum ya çok ama çok üzüldüm, Allahım yardım etsin inşallah, şifa bulsun en kısa zamanda. İnşallah moralini yüksek tutabiliyordur, keşke elimizden bişey gelse.

Yerim ben onu. Ay ne güzel ya, bizde gittik o bıdîklar sarkilar söylediler, tiyatro, dans izledim ve kızımı öyle hayal ettim, o bile güzeldi inan, seni çok iyi anlıyorum.

Bitanem meyve yok, ara yok, peynir yok olmamış bu menü ki sen hep muazzam menüler cikarirdin şaşırdım. Bir an önce toparlamalısın.

Tamam canım izinli yazayım listeye.
Oh iyi gezmissin ne güzel.
Eki Görüntüle 1083376 cupcakecim benim elim küçüktür simidi elimde tutuyorum boyutu bu canım. Buzluktan cikarip ekledim foto.
Kucukmus baya
Akşam çok az olmuş
kızlar bugun 6 gıbı ölçümmi kilomu
yarın işte ölçemem birazdan cıkacagım işten
Canım senin evde tartin yoktu dimi.aslında uygun fiyatları teknosadan aldık yediyle ben fakir marka yag kas ayrı gösteriyor 39 tl daha uygun larida var. Ayrıca yarın sabahtan bildirmen gerekmiyor kilonu akşam da bildirebilirsin. Listeyi yarın akşam hazirlarim.
Bildir yinede kilonu istersen cuma sabah bildir bu defa

Bu ne yavrum hiç bişey yememissin nerdeyse.

Iyi akşamlar hepinize.
Bugün çok yorgunum, menümü yazıp uyumak istiyorum.
Sabah:1 dilim ekmek (tambugday) az krem peynir, incecik bir dilim kaşar peyniri, domates, salatalık ve çay
Öğle:4 köfte ,4 kaşık pilav, 4 kasik yoğurt
Akşam: Büyük bir tabak salata (domates, salatalık, acı biber, göbek salata ile hazırladım , içine 1 kaşık keten tohumu ekledim) 1 küçük tavuk göğüs (avuçiçi kadar)ayran
Ara:1 elma,1 cb süt
3 litre su
Karışık çay içtim.
2 saat parkta kosturdum.
Günü kapattım.
Iyi uykular, tatlı rüyalar canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…