- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.290
- 798
Kızlaaaaaar delirdim ben yaaaaa.şimdi tartıldım kaç olsam iyidir.67kilo olmuşum.dün de 66idim.ben de her halde ödem falan var derkn bu gün 67.nasıl olur ama.ama dünden önceki gün 65.200dü.bunun tek açıklaması pilates. Diyetini hiç bozmadan hatta daha çok spor yaptım ve meto çayı içtim.delircem ya...pilatesden dolayı ağrıyan kaslarım ağırlamış ola bilir mi?yardımmmnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sağol canım biliyorum , duymuştum burda daha once ama asla pastane simidi almam ben hani şu ince gevrek içinde neredeyse hic hamur olmayan simitlerden bu yani istanbul simidi. 4 dilim degilsede 3 dilimdir kalori acisindan maximum birazdan resmini eklerim canimaynen canım canım dilim demek okulum çok yogun malesef mayıs sonuna kadar böyle devam edicek haziran ayında da yurt dışına çıkmam gerekiyo o zamana kadar böyle malesef
canım cidden kötü bir menü olmuş diyet menüsünden çok kilo alma menüsü yapmışssın düzene koymak lazım kısa zamanda daha sağlıklı ürünleri kullan
öncelikle hoşgeldin ^^
daha sağlıklı ve öğünlü ürünler kullan derim ben aç kalmışsın resmen
kötü olmamış bence badem ve fındık daha az tüket bence fındık özellikle 5-6 geçirme derim ben ^^
menün iyi olmuş bence canım benim okudugum bölüm gıdayla alakalı bir bölüm tanıştıgım yaşam koşu bana 1 simit 4 dilim ekmege eşit demişti
simiti bence çok seviyorum ancak bunu duyduktan sonra simit tüketince daha dikkat ediyorum senin menün güzel olmuş ben sadece söyliyim dedim
menün iyi olmuş canım sporlarda iyi daha ne olsunn ^^
canım araların fazla olmuş bence onun dışında iyi
bende ilaç kullanıyorum bende de yapmaya başladı ve halen hastalanamadım şişkinlik var üzerimde
aralar nerelere gitmişş heheh olur böyle bazı zamanlar sık sık yapmıyosun zaten
Cankuşlar.
Yine yogun bir gunun icindeyim ve oglen yemegi yiyemedim ve cok cok cok aciktimm
Sabah disciye gittim oradan bir dovmeciye girdim dovmem duzelsin diye bakalim yarin netlesecek simdi kuafore geldim ve buradan otele gececegim cuma yada cumartesi is basi yapiyorum hayirlisi ile :) opuyorum sizleri
Süper canım, demekki ocağın ısısı benimkinden fazla bi dahakine 5dk az tutarsın. Afiyet olsun. Menünde iyi olmuş ama diyetisyen listen kilona göre fazla gibi canım. Tabiki bu benim fikrim.
Valla canım 4 tencere yaktıkltan sonra keşfettim ben tencereyi. Acele yemek yapmak zorundayım kızim uyurken atiyorum içine pisiyor hemen. Elim kolum oldu diyebilirim artık.Yeni bir işe başlıyorsunuz anladığım kadarıyla. Hayırlı olsun. :)
Öyle yaparım artık, ne kolaylıkmış valla ya. Normal tencerede bekle bekle pişmezdi hemde çorba gibi oluyordu :) Şimdi suyuda gayet kıvamlı oldu.
Canım ben belli bir diyet listesine uymuyorum, akşam biraz fazla kaçtı gogo'nun da dediği gibi. Ama anca doyuyorumNeyse artık midem yavaş yavaş küçülür porsiyonlarda azalır
Dünkü menüm.
Sabah:1 büyük salatalık, 1 domates ,1kk peynir,1 yumurta haşlanmış ve cay
Öğle:3 tane ceviz kadar köfte ve 2 parmak patates,1 catal pilav (sulu yemekti kofteyle patates)
Aksam: 2 yk bakla,2yk yogurt
9 gibi acıktım 2 ince grissini yedim.
2 saat avmde dolastim sabahta 30 dakika yürüdüm.
Suyumu 3 litre ictim.
Demleme karışık cayimi ve yesil kahvemi ictim.
Tabiki Türk kahvesiz bir günüm geçmez onuda içtim hatırlamasamdabiliyorum.
canım 4 dilim dediler bana hangi simit bilmiyorum artık heheh çok sık yemiyorum zaten bende sende her gün yemiyosundur zaten o yüzden sıkıntı olucagını sanmıyorum ^^Eki Görüntüle 1083376 cupcakecim benim elim küçüktür simidi elimde tutuyorum boyutu bu canım. Buzluktan cikarip ekledim foto.
Dünkü menüm.
Öğle:3 tane ceviz kadar köfte ve 2 parmak patates,1 catal pilav (sulu yemekti kofteyle patates)
Suyumu 3 litre ictim.
senin menü bana çok az geldi.Bende sıkıntı var sanırım. 2'şer kaşık yemekle nasıl doyuyorsun? hemde ekmeksiz :26:
Yiyemedim canım ya, hic fırsat bulamadım böyle geçti gün, acîkmadîmda sanırım.canım 4 dilim dediler bana hangi simit bilmiyorum artık heheh çok sık yemiyorum zaten bende sende her gün yemiyosundur zaten o yüzden sıkıntı olucagını sanmıyorum ^^
kız aralar nerde bakimm az olmuş az ama güzel olmuş menün
damlacım saol canım bu arada herhalde şişkinlik var sende ondan öyledir moralini bozma ^^
Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.
Yerim ben onu. Ay ne güzel ya, bizde gittik o bıdîklar sarkilar söylediler, tiyatro, dans izledim ve kızımı öyle hayal ettim, o bile güzeldi inan, seni çok iyi anlıyorum.selam kızlar kızımın gösteri telaşı bitti çok şükür.. çok tatlı oldu benim kızım teyzeleri ya anlatamamanne baba zırıl zırıl ağladık sormayın çabuk geçiyor zaman ne çabuk büyüdü böyle diyorum kendime.. okul mezuniyetlerinde düğününde ne olur halimiz hiç bilmiyorum, anasınıfı gösterisinde bu kadar duygulanır mı insan... ardından da pikniğe götürdük kızımı birde orda yoruldu sabah 6 dan beri ayaktayız ki nöbet yorgunluğum ayrı bu gün.. ve ben yine diyetime dikkat edemedim dün nöbette de berbattı listem... yarına toparlama şansım yok gibi eşim gidene kadar da gelen giden çok olur dikkat edebilirmiyim bilmiyorum.. gogocum yarın bildirim yapmazsam beni bekleme bildirimde bulunmadı yazıver canım önden peşin peşin söyliyeyim kesin artıdayım bildirim yapmam öyle olursa.. bu haftalık beni mazur görün hepiniz durum böyle işte kızlar...
Kuzular merhabaa. Yorgunluktan oluyorum resmen bildirimimi yapayim.
Sabah
1 fincan yesil kahve
Misir gevregi ( 6 ck misir gevregi, yarim su bardagi sut)
Ara
Yok
Oglen
2 adet haslanmis yumurta
2 dilim normal ekmek
1 adet kozlenmis kirmizi biber
1 adet salatalik
1 kutu visne suyu
Aksam
Misir gevregi ( sabahki gibi )
Bugun discide randevum vardi 11 de kostur kostur gittim ciktim oradan manikure gittim ise baslamadan bir duzelsin istedim oradayken telefon geldi olculerimi aldirmam gerekiyor, otele gel dediler. Ciktim oradan yuruye yuruye otele gittim o ara 2.66 km yurudum yuksek tempolu. Gorusmelerim bitti. Oradan ciktim eve kadar yurudum yine. Anneannem yumurta haslamis iki tane oglen dedigim 4tu yedigimdesimdide misir gevregi yedim bos gecmesini istemedigim icin. Yesil kahve icer gunumu kapatirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam canım izinli yazayım listeye.Haklisiniz kizlar bence de izne ayrilmaliyim.suan cok spora da diyete de odaklanamadim zaten.takimdan ayrilip da donmek istersem oyle bir sansim kalmiyor.opuyorum hepinizi cok.tesekkur ediyorum :) izinden dondugumde hepiniz erimis olun ben de dahil :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oh iyi gezmissin ne güzel.Selam güzeller, nabersiniz?
Ben bugün seferiyim sabah 9da yollara düştük eşimin yegeninin gösterisi vardı onu izledik 1 saat 45 dakikanın sonunda benim kuzu çıldırdı kactik resmen, ordan gurpinar sahile gittik kahvemizi içtik denize karşı kuzumu uyuttum orda eve geldik yatirdim yatagina şimdi yemek hazırlıyorum bende çok dikkat etmeme ragmen tarti pek iyi değildi bu sabah bakalım yarın ne gorucez öpüyorum hepinizi.
Sevgiler.
Kucukmus bayaEki Görüntüle 1083376 cupcakecim benim elim küçüktür simidi elimde tutuyorum boyutu bu canım. Buzluktan cikarip ekledim foto.
Akşam çok az olmuşDünkü menüm.
Suyumu 3 litre ictim.
Canım senin evde tartin yoktu dimi.aslında uygun fiyatları teknosadan aldık yediyle ben fakir marka yag kas ayrı gösteriyor 39 tl daha uygun larida var. Ayrıca yarın sabahtan bildirmen gerekmiyor kilonu akşam da bildirebilirsin. Listeyi yarın akşam hazirlarim.kızlar bugun 6 gıbı ölçümmi kilomu
yarın işte ölçemem birazdan cıkacagım işten
Bildir yinede kilonu istersen cuma sabah bildir bu defaselam kızlar kızımın gösteri telaşı bitti çok şükür.. çok tatlı oldu benim kızım teyzeleri ya anlatamamanne baba zırıl zırıl ağladık sormayın çabuk geçiyor zaman ne çabuk büyüdü böyle diyorum kendime.. okul mezuniyetlerinde düğününde ne olur halimiz hiç bilmiyorum, anasınıfı gösterisinde bu kadar duygulanır mı insan... ardından da pikniğe götürdük kızımı birde orda yoruldu sabah 6 dan beri ayaktayız ki nöbet yorgunluğum ayrı bu gün.. ve ben yine diyetime dikkat edemedim dün nöbette de berbattı listem... yarına toparlama şansım yok gibi eşim gidene kadar da gelen giden çok olur dikkat edebilirmiyim bilmiyorum.. gogocum yarın bildirim yapmazsam beni bekleme bildirimde bulunmadı yazıver canım önden peşin peşin söyliyeyim kesin artıdayım bildirim yapmam öyle olursa.. bu haftalık beni mazur görün hepiniz durum böyle işte kızlar...
Kuzular merhabaa. Yorgunluktan oluyorum resmen bildirimimi yapayim.
Sabah
1 fincan yesil kahve
Misir gevregi ( 6 ck misir gevregi, yarim su bardagi sut)
Ara
Yok
Oglen
2 adet haslanmis yumurta
2 dilim normal ekmek
1 adet kozlenmis kirmizi biber
1 adet salatalik
1 kutu visne suyu
Aksam
Misir gevregi ( sabahki gibi )
Bugun discide randevum vardi 11 de kostur kostur gittim ciktim oradan manikure gittim ise baslamadan bir duzelsin istedim oradayken telefon geldi olculerimi aldirmam gerekiyor, otele gel dediler. Ciktim oradan yuruye yuruye otele gittim o ara 2.66 km yurudum yuksek tempolu. Gorusmelerim bitti. Oradan ciktim eve kadar yurudum yine. Anneannem yumurta haslamis iki tane oglen dedigim 4tu yedigimdesimdide misir gevregi yedim bos gecmesini istemedigim icin. Yesil kahve icer gunumu kapatirim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?