- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
28 nisan 2014 pazartesi
domates salatalık
yumurta
6 zeytin
az beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
bal
ekmek yok
meyve
1 kepçe çorba
sebze yemeği
1 but
salata
ekmek yok
ikindi
3eti form light kepekli çubuk kraker
akşam
nokut makarna
erken yemiştim akşam yemegını
makarna nohut tatlı
Selam güzeller, keyifler nasıl?
Ben bugün 10da kalktım cok mutluyum valla bilemezsiniz. 6,7,8 di fix bugün nasıl olduysa uyuduk kuzumla. Kahvaltı, evi toparla vs derken ancak geldim.
Dünkü menümü yazıp geçmişe bakarım biraz.
Sabah:domates, salatalık, acı biber, peynir ve zeytinli salata,1 dilim t.bugday ekmek.
Ara:2 tane malta erigi
Öğle:4 kaşık türlü ,1 catal pilav,2 kasik corba (disardaydik menuydu bu yanında baklava vardı amma yemedim)
Ara:canim tatli istedi yarim elmayla,1 erik yedim.
Akşam:2 kasik pirasa yemegi,4 kaşık yogurt
3 litre suyumu, yağ yakan icecegimi ve tabiki kahvemi ictim.
Spor olarak hava yagmurluydu kızımı avm'ye götürdüm parka girdik alışveriş yaptik 2 saat kadar sürdü işim spor degil ama hiç yoktan iyidir.
Mekik cekemiyorum bu aralar belim sızlıyor ara ara, haftaya azar azar baslarım.
Geçmiş olsun canım, isteysen cayini limonlu ic bulabiliyorsan ihlamur icebilirsin. Ballı zencefil yap eve gidince iyi geliyor çok. Kolay gelsin.
ekmeğin olmaması böreklerin acısımı canım? güzel menün.
Menün güzel canım, miktar olarak az geldi bana ama belli ki sen doyuyorsun:)
Günde kaç mekik çekiyorsun mesela ? Bende başladım da
Geçmiş olsun canım, isteysen cayini limonlu ic bulabiliyorsan ihlamur icebilirsin. Ballı zencefil yap eve gidince iyi geliyor çok. Kolay gelsin.
evet canım börek yedıgım için yemedımekmeğin olmaması böreklerin acısımı canım? güzel menün.
Yap kuzum spor yapınca bağırsaklarda çalışıyor....
Evet kuzum puaça da simit de olmamış.düzelir ams
Bana da şimdi yeter artlk deyenler çoook neredeyse herkes.ama dün bir arkadaş güzel bir spz dedi.yok ya diyor bir 3 kilo kadar zayıflaki him olmasa 1kaç kilo kilo alma avantajın olsun.çok güldüm. Yok kız ben kilo alnak için mi zayıflıyorum dedim...çok güldüm ama...haklı aslında. ..
Canım yogunluktan olmamis büyük ihtimal. Cok karbonhidratlı olmus miktarlar az olsada.
Canım biraz meyve, sebzeye ağırlık ver bol su iç yada müsli ye bir ogununde Türk kahveside yardimcı olur sindirime aklinda bulunsun.
Kızlar 2 gündür yag yakan içeceği limon yerine greyfurtla hazırlıyorum tadı daha güzel oldu birde bagirsaklarim calisti sanki daha fazla.
ekmeğin olmaması böreklerin acısımı canım? güzel menün.
Var tabiki canım. Ama arada unutursun falan sorun yok.3 kez bildirim yapmazsan diskalifiye oluyosun.hımm menunu bildirme zorunluluğu yokmu
Çok kk lı olmuş düzeltmek gerek.Bu arada dünkü yediklerimi paylaşayım.
28.04.2014 (p.tesi)
Kahvaltı: 1 poğaça + 1 çay
öğle: 1 simit + 2 haşlanmış yumurta + çay
akşam: 3 kaşık kabak yemeği + 3 kaşık makarna + 2 kaşık yoğurt
yeşilçaylı yağ yakıcı çay
2 grissini + 1 nektarin
Pazar günü yemek yapamamıştım, dolayısıyla işe getiremedim. öyle yoğundum ki dün öğlene kadar dışarıdaydım hiç planladığım gibi olmadı. öğle yemeğini bile 16:00'da yedim.
Çok ta takmamak lazım insanın siniri bozuluyo.Kızlar ben çok taktım bu işi ya bugün tartı sinir etti beni, hazımsızlıkta var hangisine yanayım bilmiyorum.
Neyse hazır işyerinde kimse yokken ayakta yapılan egzersizlerden yapayım bari
Kolay gelsin bebeğimGunaydin minnoşlar umarim iyisinizdir. Gozlerim yaniyor uykusuzluktan. Aslinda iyi bir dinlenmeye ihtiyacim var ama evimiz cok fena daginik bugun izin gunum kalktim vee cilginlar gibi temizlik yapiyorum bitince isim dusumu alip yayilcam valla bittim bittim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ooo börek börek börek25 nisan cuma
domates salatalık
bal
az ev yapımı börek
peynir
meyve
1 kepçe çorba
8 yemek keşıgı kadar taze fasulye
but 1 tane
az börek
salata
yoğurtlu makarna
az börek
ayran
Tatlı neydi acabaa28 nisan 2014 pazartesi
domates salatalık
yumurta
6 zeytin
az beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
bal
ekmek yok
meyve
1 kepçe çorba
sebze yemeği
1 but
salata
ekmek yok
ikindi
3eti form light kepekli çubuk kraker
akşam
nokut makarna
erken yemiştim akşam yemegını
makarna nohut tatlı
Akşam çok az olmuş sankiSelam güzeller, keyifler nasıl?
Ben bugün 10da kalktım cok mutluyum valla bilemezsiniz. 6,7,8 di fix bugün nasıl olduysa uyuduk kuzumla. Kahvaltı, evi toparla vs derken ancak geldim.
Dünkü menümü yazıp geçmişe bakarım biraz.
Sabah:domates, salatalık, acı biber, peynir ve zeytinli salata,1 dilim t.bugday ekmek.
Ara:2 tane malta erigi
Öğle:4 kaşık türlü ,1 catal pilav,2 kasik corba (disardaydik menuydu bu yanında baklava vardı amma yemedim)
Ara:canim tatli istedi yarim elmayla,1 erik yedim.
Akşam:2 kasik pirasa yemegi,4 kaşık yogurt
3 litre suyumu, yağ yakan icecegimi ve tabiki kahvemi ictim.
Spor olarak hava yagmurluydu kızımı avm'ye götürdüm parka girdik alışveriş yaptik 2 saat kadar sürdü işim spor degil ama hiç yoktan iyidir.
Mekik cekemiyorum bu aralar belim sızlıyor ara ara, haftaya azar azar baslarım.
Amin inşallah hepimize göstersin Rabbim.Maşallah güzel kuzuya, Rabbim universite mezuniyetinide gostersin inşallah canım.
Afiyet olsun sizede bi kere tadını aldimi birakmaz artık.Afiyet olsun kuzuya. Bende bu sene yediricem ilk kez kızıma dondurma. Burda güneşli hava hatta rüzgar vardı o bile durdu bende parka goturucem bozmazsa.
Iyi eğlenceler canım size.
Hakkatten fena olmuş ama boşver yemeseymis oda.Yok canım zayıf olsa neyse dicem benimle aynı kiloda boyu benden kısa. Gecen aksam misafirimdi koydum önüne 2 dilim pasta bide börek o yedi ben suyumu ictimçok kötüyüm çok, hiç canım istemedi.
orası öyle tatlım biz diyet yapıyoruz diye sosyal hayat durmuyor ilerliyor:) olduğu kadar olmadığı kader:)
Elimden geldiğince yapıyorum canım ama artık iş yerinde de boştayken böyle oturup popo büyütmeyeceğim5'er 10'ar dkda olsa hareket edeceğim. Mesela bugün hayali ip atladım çok kalori yakıyormuş
Poğaça simit evet olmadı ama öyle yoğun bir gündü ki o açlıkla abrcuburlara sarmadım iyi ki.
evet canım o sebepten bugün öğlen yemedim ekmek, gerçi makarna vardı ama zorlandım yerdim normalde. Baskülle aramı düzeltmem lazım, grubun puanlamasının selameti için
Evet listeme yazmamışım ama dün 1 lt su + 2 bardak yeşilçaylı karışımdan içtim çok az oldu keza pazar günü de pek içememiştim sanki hatırlamıyorum ama evdeyken içmem pek. Türk kahvesi şekerli olsa da yararı olur mu canım ?
Bende bugün iş yerinde yaptım tadı daha güzel oldu niyeyse. 1 limon kullanıyorum ben ama irice, greyfurtla eminim daha güzel olacaktır. İçerken hararet basıyor bir de nedense
Eylül cum hosgeldin canım.
Ayaklarim zonkluyo acaip yorulduk çarşıda kuzuyla.
Yemesin dimi gogocum. Ben ac geziyorum o borekleri pastalari götürüyor olmazkiVar tabiki canım. Ama arada unutursun falan sorun yok.3 kez bildirim yapmazsan diskalifiye oluyosun.
Çok kk lı olmuş düzeltmek gerek.
Çok ta takmamak lazım insanın siniri bozuluyo.
Kolay gelsin bebeğim
Ooo börek börek börek
Tatlı neydi acabaa
Akşam çok az olmuş sanki
Amin inşallah hepimize göstersin Rabbim.
Afiyet olsun sizede bi kere tadını aldimi birakmaz artık.
Hakkatten fena olmuş ama boşver yemeseymis oda.
Süper laf hoşuma gitti.
Yok canım sana dedim ben cevap yazmaya başladığımda ismin yoktu altta cevapladiktan sonra gördüm gelmissin ondan yazdım.Baska eylül mü geldi canım göremedim ben.
Bende 2 saattir parkdaydim yoruldum baya bende sendenim.
Yesin dondurma kuzum ya sevmez büyük ihtimal tatliyla arasi yok pek.
Yemesin dimi gogocum. Ben ac geziyorum o borekleri pastalari götürüyor olmazki
Yok canım sana dedim ben cevap yazmaya başladığımda ismin yoktu altta cevapladiktan sonra gördüm gelmissin ondan yazdım.
Herkesin yedigide yemedigide kendine biz zayifliyoz yiyenler kalcak tombik
Canim mekik aletiyle cekiyorum 100 110 bazen 70 belli olmuyor
Çok kk lı olmuş düzeltmek gerek.
Çok ta takmamak lazım insanın siniri bozuluyo.
Kızlar yaaaa. Ben bugün tümgün çok aç oldum.başka şeylere saldırmamak için aralarda da 1dilim ekmeyi tırtıkladım üzerinden su içtim.çok kötü ya...eyer bu hafta da 65den aşağı inmezsem zurnanın zont dediyi yere geldim demektir,yani diyet başladığından en çok korktuöum şey oldu.metobolizmam durdu.bir arkadaşa söyledim sohbet arasl o da diyetini deyiş dedi ama ben öyle sabit bir diyette deyilim ki...ne yapıcam ya...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yaaaa. Ben bugün tümgün çok aç oldum.başka şeylere saldırmamak için aralarda da 1dilim ekmeyi tırtıkladım üzerinden su içtim.çok kötü ya...eyer bu hafta da 65den aşağı inmezsem zurnanın zont dediyi yere geldim demektir,yani diyet başladığından en çok korktuöum şey oldu.metobolizmam durdu.bir arkadaşa söyledim sohbet arasl o da diyetini deyiş dedi ama ben öyle sabit bir diyette deyilim ki...ne yapıcam ya...
Haketmis bencede. Ben kilo vermişsin demiyenleri dikkate almıyorum. Zaten dikkate aldigim fazla insanda yok normalde bi kocisim bi kankam isyerindede 3-4 arkadaşım.Ok canım. Sende hosgeldin bitanem.Valla ama insan evladi suzuyo suzuyo bi kilo vermissin demiyohakettii canım ben napiyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oo iyiymiş :)
Bugün düzelttimiş mahvediyor beni ya, ne zaman ne iş çıkacağı belli olmuyor şu sıralar, beslenmemde aksıyor bu sebepten.
Evet tartıya sinirlendikçe dahada şişiyorum sankikaldıracağım onu zaten başka bir odaya gözümün önünde olunca olmuyor.
Güzelim duzeni tutturman lazım , porsiyonlarini hafifletebilirsin ufaktan. Gozleme, pilav, makarna, bulgur bunları azalt bence biraz. Karbonhidrat aciktiriyor beni seni bilemiyorumda. Bi de böyle dene ac kalmakta çözüm değil yani.
Ben dun aksam çok az yemisim gogoda söyledi sabahı zor ettim resmen ama atistirmadim hicbirsey aksam ac uyudum saatde gec olunca. Ama sabah güzelce kahvaltimi yaptim. Hicde acikmadim bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?