Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar 2 gündür yag yakan içeceği limon yerine greyfurtla hazırlıyorum tadı daha güzel oldu birde bagirsaklarim calisti sanki daha fazla.

ekmeğin olmaması böreklerin acısımı canım? güzel menün.

Menün güzel canım, miktar olarak az geldi bana ama belli ki sen doyuyorsun:)
Günde kaç mekik çekiyorsun mesela ? Bende başladım da

Geçmiş olsun canım, isteysen cayini limonlu ic bulabiliyorsan ihlamur icebilirsin. Ballı zencefil yap eve gidince iyi geliyor çok. Kolay gelsin.

şuan işyerinde lmon ıhlamur ve ıhlamur zencefil çayları içiyorum ayrıca içine lımon da kattıyorum antıbıyotıgımıde aksılık evde unuttum

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım, isteysen cayini limonlu ic bulabiliyorsan ihlamur icebilirsin. Ballı zencefil yap eve gidince iyi geliyor çok. Kolay gelsin.

şuan işyerinde lmon ıhlamur ve ıhlamur zencefil çayları içiyorum ayrıca içine lımon da kattıyorum antıbıyotıgımıde aksılık evde unuttum

evet canım börek yedıgım için yemedım

Son düzenleme:

Elimden geldiğince yapıyorum canım ama artık iş yerinde de boştayken böyle oturup popo büyütmeyeceğim 5'er 10'ar dkda olsa hareket edeceğim. Mesela bugün hayali ip atladım çok kalori yakıyormuş

Poğaça simit evet olmadı ama öyle yoğun bir gündü ki o açlıkla abrcuburlara sarmadım iyi ki.

Canım yogunluktan olmamis büyük ihtimal. Cok karbonhidratlı olmus miktarlar az olsada.

evet canım o sebepten bugün öğlen yemedim ekmek, gerçi makarna vardı ama zorlandım yerdim normalde. Baskülle aramı düzeltmem lazım, grubun puanlamasının selameti için

Canım biraz meyve, sebzeye ağırlık ver bol su iç yada müsli ye bir ogununde Türk kahveside yardimcı olur sindirime aklinda bulunsun.

Evet listeme yazmamışım ama dün 1 lt su + 2 bardak yeşilçaylı karışımdan içtim çok az oldu keza pazar günü de pek içememiştim sanki hatırlamıyorum ama evdeyken içmem pek. Türk kahvesi şekerli olsa da yararı olur mu canım ?

Kızlar 2 gündür yag yakan içeceği limon yerine greyfurtla hazırlıyorum tadı daha güzel oldu birde bagirsaklarim calisti sanki daha fazla.

Bende bugün iş yerinde yaptım tadı daha güzel oldu niyeyse. 1 limon kullanıyorum ben ama irice, greyfurtla eminim daha güzel olacaktır. İçerken hararet basıyor bir de nedense

hımm menunu bildirme zorunluluğu yokmu
Var tabiki canım. Ama arada unutursun falan sorun yok.3 kez bildirim yapmazsan diskalifiye oluyosun.
Çok kk lı olmuş düzeltmek gerek.
Kızlar ben çok taktım bu işi ya bugün tartı sinir etti beni, hazımsızlıkta var hangisine yanayım bilmiyorum.
Neyse hazır işyerinde kimse yokken ayakta yapılan egzersizlerden yapayım bari
Çok ta takmamak lazım insanın siniri bozuluyo.
Kolay gelsin bebeğim
25 nisan cuma
domates salatalık
bal
az ev yapımı börek
peynir

meyve

1 kepçe çorba
8 yemek keşıgı kadar taze fasulye
but 1 tane
az börek
salata

yoğurtlu makarna
az börek
ayran
Ooo börek börek börek
Tatlı neydi acabaa
Akşam çok az olmuş sanki
Maşallah güzel kuzuya, Rabbim universite mezuniyetinide gostersin inşallah canım.
Amin inşallah hepimize göstersin Rabbim.
Afiyet olsun kuzuya. Bende bu sene yediricem ilk kez kızıma dondurma. Burda güneşli hava hatta rüzgar vardı o bile durdu bende parka goturucem bozmazsa.
Iyi eğlenceler canım size.
Afiyet olsun sizede bi kere tadını aldimi birakmaz artık.
Yok canım zayıf olsa neyse dicem benimle aynı kiloda boyu benden kısa. Gecen aksam misafirimdi koydum önüne 2 dilim pasta bide börek o yedi ben suyumu ictim çok kötüyüm çok, hiç canım istemedi.
Hakkatten fena olmuş ama boşver yemeseymis oda.
orası öyle tatlım biz diyet yapıyoruz diye sosyal hayat durmuyor ilerliyor:) olduğu kadar olmadığı kader:)

Süper laf hoşuma gitti.

Eylül cum hosgeldin canım.
Ayaklarim zonkluyo acaip yorulduk çarşıda kuzuyla.

Bilemiyorum canim 1 taneden bisey olmaz sanırım sade iciyorum ben

Yemesin dimi gogocum. Ben ac geziyorum o borekleri pastalari götürüyor olmazki

Baska eylül mü geldi canım göremedim ben.
Bende 2 saattir parkdaydim yoruldum baya bende sendenim.
Yesin dondurma kuzum ya sevmez büyük ihtimal tatliyla arasi yok pek.
Yok canım sana dedim ben cevap yazmaya başladığımda ismin yoktu altta cevapladiktan sonra gördüm gelmissin ondan yazdım.
Yemesin dimi gogocum. Ben ac geziyorum o borekleri pastalari götürüyor olmazki

Herkesin yedigide yemedigide kendine biz zayifliyoz yiyenler kalcak tombik

Yok canım sana dedim ben cevap yazmaya başladığımda ismin yoktu altta cevapladiktan sonra gördüm gelmissin ondan yazdım.

Herkesin yedigide yemedigide kendine biz zayifliyoz yiyenler kalcak tombik

Ok canım. Sende hosgeldin bitanem.Valla ama insan evladi suzuyo suzuyo bi kilo vermissin demiyo hakettii canım ben napiyim.

Kızlar yaaaa. Ben bugün tümgün çok aç oldum.başka şeylere saldırmamak için aralarda da 1dilim ekmeyi tırtıkladım üzerinden su içtim.çok kötü ya...eyer bu hafta da 65den aşağı inmezsem zurnanın zont dediyi yere geldim demektir,yani diyet başladığından en çok korktuöum şey oldu.metobolizmam durdu.bir arkadaşa söyledim sohbet arasl o da diyetini deyiş dedi ama ben öyle sabit bir diyette deyilim ki...ne yapıcam ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim mekik aletiyle cekiyorum 100 110 bazen 70 belli olmuyor

oo iyiymiş :)

Çok kk lı olmuş düzeltmek gerek.

Çok ta takmamak lazım insanın siniri bozuluyo.

Bugün düzelttim iş mahvediyor beni ya, ne zaman ne iş çıkacağı belli olmuyor şu sıralar, beslenmemde aksıyor bu sebepten.

Evet tartıya sinirlendikçe dahada şişiyorum sanki kaldıracağım onu zaten başka bir odaya gözümün önünde olunca olmuyor.

Güzelim duzeni tutturman lazım , porsiyonlarini hafifletebilirsin ufaktan. Gozleme, pilav, makarna, bulgur bunları azalt bence biraz. Karbonhidrat aciktiriyor beni seni bilemiyorumda. Bi de böyle dene ac kalmakta çözüm değil yani.
Ben dun aksam çok az yemisim gogoda söyledi sabahı zor ettim resmen ama atistirmadim hicbirsey aksam ac uyudum saatde gec olunca. Ama sabah güzelce kahvaltimi yaptim. Hicde acikmadim bugun.

metabolizmayı şaşırtmak için yapmak lazım aslında. Diyetisyenlerde öneriyor ama bilemedim ki daha bilgili arkadaşlar vardır umarım. Ben daha yeni olduğum için anlayamıyorum ama durursa ne yaparım diye bende düşünüyorum. Her şeyden önemlisi moral canım bu kadar sıkma canını bence.

Ok canım. Sende hosgeldin bitanem.Valla ama insan evladi suzuyo suzuyo bi kilo vermissin demiyo hakettii canım ben napiyim.
Haketmis bencede. Ben kilo vermişsin demiyenleri dikkate almıyorum. Zaten dikkate aldigim fazla insanda yok normalde bi kocisim bi kankam isyerindede 3-4 arkadaşım.

Üzme kendini canım metabolizma yı hizlandirmak icin 3 gün protein diyeti yapabilirsin beril yapmıştı light yoğurt ızgara yada haşlanmış tavuk haşlanmış yumurta et ekmeksiz köfte yicen meyve yok ekmek yok sebze yok sadece 3 gün. Yada 3 gün sadece sebze günü yap.

Canım yanıltmasin seni aletsiz 50 mekige esdeger sanirim aletli 100mekik. Sirtimi destekledigi icin zorlanmiyorum. Sen hic yapmadiysan azar azar basla 10 15 20 az az ekleyerek git canım beline zarar verme. Daha önce yaptiysan ayarlarsin kendine göre.

Karbonhidrat benide çabuk aciktiriyo. Herkeste aynıdır bu durum. Çünkü şekerli gidalar sekeri hizli yükseltir aynı hızla seker düşer acikiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…