Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok tatlım ben veremedikce çok sinir oluyorum.ayrıca motivasyonum çok düşdü...offf ne yapıcam ben
Ne bileyim eylülcüm ya inan bana ben bu kiloyu verince hiç ama hiç aç kalmadım.porsiyonlarda da hep böyleydim,kaçamaklar da olurdu...şimdi çok fena şaşırdım...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaa.bunları hiç sevmen ama mecburen yapıcam protein diyetini...bakıcam bu hafta sonuca...
Karbonhidrat benide çabuk aciktiriyo. Herkeste aynıdır bu durum. Çünkü şekerli gidalar sekeri hizli yükseltir aynı hızla seker düşer acikiriz.

Ben hiç farketmedim bunu...yani çok aç kalmazdım ben bu diyette...bu gün çok fenaydı...bakalım uyuyana kadar ne olucak...

Son düzenleme:
Sadnescim bu mekik programını eltimden bulmuştum daha baslayamadim buna göre yap istersen.

Eklentiler

• $1398784547047.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 33
Yok tatlım ben veremedikce çok sinir oluyorum.ayrıca motivasyonum çok düşdü...offf ne yapıcam ben

Evet işte canım ben mesela yeşil çayı diyet süreçlerimde sürekli içerim ama 15 gün içip 1 hafta kadar ara veririm, bağışıklık kazanmamak için. Mesela sende öyle sürekli yediğin/içtiğin bir şeye ara ver başka bir şeye başla madem porsiyonların da çoğalmamış. Hem psikoloji hormonları yönetir işte canım moralini bozmamaya çalış.

2 gündür azar azar egzersiz yapıyorum. 30 mekik yaptım karın kaslarım felçti :) yavaş yavaş çoğaltırım bende. Benim zaten belim çok içe doğru (tıptaki adını unuttum ) en ufak bir şeyde ağrıyor o yüzden ağırlık veremiyorum mekiğe.

Sadnescim bu mekik programını eltimden bulmuştum daha baslayamadim buna göre yap istersen.

Sağol tatlım attım telefona. Acaba neden bir azalıyor bir çoğalıyor bilgin var mı ? bir ara squata başlamıştım ama çoğaldıkça yoruldum bıraktım, gözümde büyüdü.

Canimcim zayifladin haliyle porsiyonlarin cok oluyor belki. Öncelikle moralini bozma motivasyonunu düşürme menulerini gözden gecir bi. Kilonda çok değil, duraklama donemindede olabilirsin, duzelir canım üzülme

A a a ben 3aydlr hergün yeşil çay içerim,her öyünde yoğurt yiyorum,ekmek yiyorum.15gündür hergün beyaz çay içiyorum.sürekli yaptığım şeyler bunlar...

Canimcim zayifladin haliyle porsiyonlarin cok oluyor belki. Öncelikle moralini bozma motivasyonunu düşürme menulerini gözden gecir bi. Kilonda çok değil, duraklama donemindede olabilirsin, duzelir canım üzülme

O konuda haklı ola bilirsin eylülcüm,zayıfladığım için porsiyonlar fazla gelmiş ola bilir.bu haftadan sonra bir seyler yapman gerek...

Azar azar cogalt canım dedigim gibi. Bel önemli fıtık vs olur sagliktan olmamak lazım. Bende aletsiz zorlaniyordum dikislerim aciyordu ondan alet aldım yani.

O konuda haklı ola bilirsin eylülcüm,zayıfladığım için porsiyonlar fazla gelmiş ola bilir.bu haftadan sonra bir seyler yapman gerek...

Canım biraz karbonhidrattan kisarsan mis gibi olur bence. Ekmek yediyaen pilav yeme mesela birinden birini ye ok acikirsan doymazsan salata yada meyveyle tamamla işe yarar mutlaka. Üzme kendini gayet iyi gidiyorsun.

Karbonhidrat benide çabuk aciktiriyo. Herkeste aynıdır bu durum. Çünkü şekerli gidalar sekeri hizli yükseltir aynı hızla seker düşer acikiriz.

Çok aram yok canım biliyosun menulerimden yemiyorum çünkü acıkıyorum ki hergün piser bizde esim yemez pilavsiz makarnasiz yemek ama ben tadina bile bakmadan koyuyorum tabağa.kilo aliyorum yedikce çünkü. Demekki doğru tespit yapmisim bilmedende olsa

Sağol tatlım attım telefona. Acaba neden bir azalıyor bir çoğalıyor bilgin var mı ? bir ara squata başlamıştım ama çoğaldıkça yoruldum bıraktım, gözümde büyüdü.
Sebebini bilmiyorum ama yormaz işte böyle bıkmadan yaparız.

Doğru yapıyorsun canım. Ben pirinç pilavini çok severim diğer şeylere dayanirimda pirinç pilavı illa yerim.

A a a ben 3aydlr hergün yeşil çay içerim,her öyünde yoğurt yiyorum,ekmek yiyorum.15gündür hergün beyaz çay içiyorum.sürekli yaptığım şeyler bunlar...

Bünyeye göre değişiyor olabilir tatlım ama ben ara vermeden devam edersem herhangi birşeye, etkisi kayboluyor. Beyaz çay nedir bu arada ?

Azar azar cogalt canım dedigim gibi. Bel önemli fıtık vs olur sagliktan olmamak lazım. Bende aletsiz zorlaniyordum dikislerim aciyordu ondan alet aldım yani.

Gogo bir program yollamış öyle başlayacağım inşallah canım.

Evet sürekli artması insanın gözünde büyüyor, ama bu liste iyi bu yönde.

Kızçeler bu arada ben kaçar. hepinize iyi akşamlar

Son düzenleme:

Doğru yapıyorsun canım. Ben pirinç pilavini çok severim diğer şeylere dayanirimda pirinç pilavı illa yerim.

Pilav pilav dedigin nedirki gulum ben mantiya dayanmisim
Bende cok severim canım ama küsüz biz. Mesela ekmek sabah yiyorum ya sadece aslında söyle citir citir beyaz ekmege bayilirim ama yemiyorum.
Yada domates soslu yada kiymali makarnaya ki kızım 1 öğün yiyor bu aralar ama yemiyorum artik.
Biliyorumki bir kez bulasirsam birakamam artik, agzimi degdirmiyorum hiç.

Hepinize iyi akşamlar güzeller, gogocum bi tek sen burdasin sana da iyi akşamlar. Bu kadar makarna muhabbetinin üstüne ev ahalisine makarna pisirmeye gidiyorum ben. Gelirim yine öptüm.

Iyi akşamlar canım. Arada bakiyorum çıkıyorum. Buralardayım görüşürüz yine.

Canım biraz karbonhidrattan kisarsan mis gibi olur bence. Ekmek yediyaen pilav yeme mesela birinden birini ye ok acikirsan doymazsan salata yada meyveyle tamamla işe yarar mutlaka. Üzme kendini gayet iyi gidiyorsun.
Ben zaten bir öyünde makarna ya da pilav yersem ekmek yemem kuzum. ..
Beyaz çay formdan beyaz çay diye alıyorum. Ne bileyim ya işlenmemiç çay deniyor.çayln beyaz çiçeklerinden yapılıyormuş...

Canım ama ben hiç bir şeye hayır demedim az da olsa yedim mantı falan..

Raporumu da vereyim...
Sabah peynir,ekmek,beyaz çay
Ara 1dilim siyah ekmek ,beyaz çay,2dilim elma
Öyle 1minik kepçe çorba,1domates 1yumurtayla az zeytinyağlı menemen,çeyrek salatalık,yoğurt,2dilim ekmek
Ara 1dilim ekmek,kraker.resimdekinin yarlsl,yeşil çay
Akşam 3 köfte,1/6 fırında patates,1.5dilim ekmek
Ara yeşil çay

Spor yok,2litre su...

Canım bu beyaz çay yeşil çay bi gunde bu kadarı fazla bence bi 15 gün ara versen hepsine iyi olcak bence.

Canım bu beyaz çay yeşil çay bi gunde bu kadarı fazla bence bi 15 gün ara versen hepsine iyi olcak bence.

Hakketen mi canım?Daha da kötü olmasın?bir de ikisinden de 1poşet kullanıyorum sallama çay,2defa çay yapıyorum onunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…