Yok tatlım ben veremedikce çok sinir oluyorum.ayrıca motivasyonum çok düşdü...offf ne yapıcam benmetabolizmayı şaşırtmak için yapmak lazım aslında. Diyetisyenlerde öneriyor ama bilemedim ki daha bilgili arkadaşlar vardır umarım. Ben daha yeni olduğum için anlayamıyorum ama durursa ne yaparım diye bende düşünüyorum. Her şeyden önemlisi moral canım bu kadar sıkma canını bence.
Ne bileyim eylülcüm ya inan bana ben bu kiloyu verince hiç ama hiç aç kalmadım.porsiyonlarda da hep böyleydim,kaçamaklar da olurdu...şimdi çok fena şaşırdım...Güzelim duzeni tutturman lazım , porsiyonlarini hafifletebilirsin ufaktan. Gozleme, pilav, makarna, bulgur bunları azalt bence biraz. Karbonhidrat aciktiriyor beni seni bilemiyorumda. Bi de böyle dene ac kalmakta çözüm değil yani.
Ben dun aksam çok az yemisim gogoda söyledi sabahı zor ettim resmen ama atistirmadim hicbirsey aksam ac uyudum saatde gec olunca. Ama sabah güzelce kahvaltimi yaptim. Hicde acikmadim bugun.
Yaaa.bunları hiç sevmen ama mecburen yapıcam protein diyetini...bakıcam bu hafta sonuca...Haketmis bencede. Ben kilo vermişsin demiyenleri dikkate almıyorum. Zaten dikkate aldigim fazla insanda yok normalde bi kocisim bi kankam isyerindede 3-4 arkadaşım.
Üzme kendini canım metabolizma yı hizlandirmak icin 3 gün protein diyeti yapabilirsin beril yapmıştı light yoğurt ızgara yada haşlanmış tavuk haşlanmış yumurta et ekmeksiz köfte yicen meyve yok ekmek yok sebze yok sadece 3 gün. Yada 3 gün sadece sebze günü yap.
Karbonhidrat benide çabuk aciktiriyo. Herkeste aynıdır bu durum. Çünkü şekerli gidalar sekeri hizli yükseltir aynı hızla seker düşer acikiriz.
Yok tatlım ben veremedikce çok sinir oluyorum.ayrıca motivasyonum çok düşdü...offf ne yapıcam ben
Canım yanıltmasin seni aletsiz 50 mekige esdeger sanirim aletli 100mekik. Sirtimi destekledigi icin zorlanmiyorum. Sen hic yapmadiysan azar azar basla 10 15 20 az az ekleyerek git canım beline zarar verme. Daha önce yaptiysan ayarlarsin kendine göre.
Sadnescim bu mekik programını eltimden bulmuştum daha baslayamadim buna göre yap istersen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok tatlım ben veremedikce çok sinir oluyorum.ayrıca motivasyonum çok düşdü...offf ne yapıcam ben
Ne bileyim eylülcüm ya inan bana ben bu kiloyu verince hiç ama hiç aç kalmadım.porsiyonlarda da hep böyleydim,kaçamaklar da olurdu...şimdi çok fena şaşırdım...
Evet işte canım ben mesela yeşil çayı diyet süreçlerimde sürekli içerim ama 15 gün içip 1 hafta kadar ara veririm, bağışıklık kazanmamak için. Mesela sende öyle sürekli yediğin/içtiğin bir şeye ara ver başka bir şeye başla madem porsiyonların da çoğalmamış. Hem psikoloji hormonları yönetir işte canım moralini bozmamaya çalış.
2 gündür azar azar egzersiz yapıyorum. 30 mekik yaptım karın kaslarım felçti :) yavaş yavaş çoğaltırım bende. Benim zaten belim çok içe doğru (tıptaki adını unuttum) en ufak bir şeyde ağrıyor o yüzden ağırlık veremiyorum mekiğe.
Canimcim zayifladin haliyle porsiyonlarin cok oluyor belki. Öncelikle moralini bozma motivasyonunu düşürme menulerini gözden gecir bi. Kilonda çok değil, duraklama donemindede olabilirsin, duzelir canım üzülme
Evet işte canım ben mesela yeşil çayı diyet süreçlerimde sürekli içerim ama 15 gün içip 1 hafta kadar ara veririm, bağışıklık kazanmamak için. Mesela sende öyle sürekli yediğin/içtiğin bir şeye ara ver başka bir şeye başla madem porsiyonların da çoğalmamış. Hem psikoloji hormonları yönetir işte canım moralini bozmamaya çalış.
2 gündür azar azar egzersiz yapıyorum. 30 mekik yaptım karın kaslarım felçti :) yavaş yavaş çoğaltırım bende. Benim zaten belim çok içe doğru (tıptaki adını unuttum) en ufak bir şeyde ağrıyor o yüzden ağırlık veremiyorum mekiğe.
Canım biraz karbonhidrattan kisarsan mis gibi olur bence. Ekmek yediyaen pilav yeme mesela birinden birini ye ok acikirsan doymazsan salata yada meyveyle tamamla işe yarar mutlaka. Üzme kendini gayet iyi gidiyorsun.O konuda haklı ola bilirsin eylülcüm,zayıfladığım için porsiyonlar fazla gelmiş ola bilir.bu haftadan sonra bir seyler yapman gerek...
Karbonhidrat benide çabuk aciktiriyo. Herkeste aynıdır bu durum. Çünkü şekerli gidalar sekeri hizli yükseltir aynı hızla seker düşer acikiriz.
Sebebini bilmiyorum ama yormaz işte böyle bıkmadan yaparız.Sağol tatlım attım telefona. Acaba neden bir azalıyor bir çoğalıyor bilgin var mı ? bir ara squata başlamıştım ama çoğaldıkça yoruldum bıraktım, gözümde büyüdü.
Çok aram yok canım biliyosun menulerimden yemiyorum çünkü acıkıyorum ki hergün piser bizde esim yemez pilavsiz makarnasiz yemek ama ben tadina bile bakmadan koyuyorum tabağa.kilo aliyorum yedikce çünkü. Demekki doğru tespit yapmisim bilmedende olsa
A a a ben 3aydlr hergün yeşil çay içerim,her öyünde yoğurt yiyorum,ekmek yiyorum.15gündür hergün beyaz çay içiyorum.sürekli yaptığım şeyler bunlar...
Azar azar cogalt canım dedigim gibi. Bel önemli fıtık vs olur sagliktan olmamak lazım. Bende aletsiz zorlaniyordum dikislerim aciyordu ondan alet aldım yani.
Sebebini bilmiyorum ama yormaz işte böyle bıkmadan yaparız.
Sebebini bilmiyorum ama yormaz işte böyle bıkmadan yaparız.
Doğru yapıyorsun canım. Ben pirinç pilavini çok severim diğer şeylere dayanirimda pirinç pilavı illa yerim.
Ben zaten bir öyünde makarna ya da pilav yersem ekmek yemem kuzum. ..Canım biraz karbonhidrattan kisarsan mis gibi olur bence. Ekmek yediyaen pilav yeme mesela birinden birini ye ok acikirsan doymazsan salata yada meyveyle tamamla işe yarar mutlaka. Üzme kendini gayet iyi gidiyorsun.
Beyaz çay formdan beyaz çay diye alıyorum. Ne bileyim ya işlenmemiç çay deniyor.çayln beyaz çiçeklerinden yapılıyormuş...Bünyeye göre değişiyor olabilir tatlım ama ben ara vermeden devam edersem herhangi birşeye, etkisi kayboluyor. Beyaz çay nedir bu arada ?
Gogo bir program yollamış öyle başlayacağım inşallah canım.
Evet sürekli artması insanın gözünde büyüyor, ama bu liste iyi bu yönde.
Kızçeler bu arada ben kaçar. hepinize iyi akşamlar
Pilav pilav dedigin nedirki gulum ben mantiya dayanmisim
Bende cok severim canım ama küsüz biz. Mesela ekmek sabah yiyorum ya sadece aslında söyle citir citir beyaz ekmege bayilirim ama yemiyorum.
Yada domates soslu yada kiymali makarnaya ki kızım 1 öğün yiyor bu aralar ama yemiyorum artik.
Biliyorumki bir kez bulasirsam birakamam artik, agzimi degdirmiyorum hiç.
Raporumu da vereyim...
Sabah peynir,ekmek,beyaz çay
Ara 1dilim siyah ekmek ,beyaz çay,2dilim elma
Öyle 1minik kepçe çorba,1domates 1yumurtayla az zeytinyağlı menemen,çeyrek salatalık,yoğurt,2dilim ekmek
Ara 1dilim ekmek,kraker.resimdekinin yarlsl,yeşil çay
Akşam 3 köfte,1/6 fırında patates,1.5dilim ekmek
Ara yeşil çay
Spor yok,2litre su...
Canım bu beyaz çay yeşil çay bi gunde bu kadarı fazla bence bi 15 gün ara versen hepsine iyi olcak bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?