Huhuuu kızlar nerdesiniz yahu.
Bugün ilk defa kızım uyudu uzun bir süre bende takılıyorum kk'de ama kimse yok. Şimdi telefonu sarja taktım kızımında eli kulağında uyanır. Gelirsiniz
Bdv'da takılmaktan dert sahibi oldum ya.
Neyse çıkıyorum şimdi, öptüm hepinizi.
Hakkatten yaavv kimse yok nerdesiniz kızlar kilo bildirme gününü unuttunuzmu yoksa herkes meydanlarami döküldü kutlama yapmaya
Hakkatten yaavv kimse yok nerdesiniz kızlar kilo bildirme gününü unuttunuzmu
Herkes 1 Mayıs kutluyo galiba canım, tatil ya genelde bugün.
Ben yazdım kızım uyandi yemek yaptim yedirdim gelip bir bakayım dedim hala aynı durgunluk. Ben özellikle damlayı merak ettim o mutlaka gelirdi.
Merhaba kızlar nasılsınız tatil olunca günleri sastik galiba...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bildirimimi sabah erkenden yaparım goncacim sorun olmaz umarim...
Evet tatlım ya dayımlarda nette problem vardı. Baksana bildirimim bile gelmemiş...Hakkatten yaavv kimse yok nerdesiniz kızlar kilo bildirme gününü unuttunuzmu
Herkes 1 Mayıs kutluyo galiba canım, tatil ya genelde bugün.
Ben yazdım kızım uyandi yemek yaptim yedirdim gelip bir bakayım dedim hala aynı durgunluk. Ben özellikle damlayı merak ettim o mutlaka gelirdi.
Hala aklıma geldikçe ağlarım bende o miniğe. Açlıktan öldü ya minicik, savunmasız bir bebek.
Hepimiz gözü açık olmak zorundayız. Devir öyle bir devirki sadece kendi çocuğumuz değil tum çocuklara karsı parkta sağda solda hep gozlemliyorum yabancımı yanındaki yada yabancî biri mi yaklasiyor yanina. Hep dikkat ediyorum, gozlemliyorum artık, paranoyak oldum ya. Parkta bi adam amacsizca dolaniyordu geçen gün çocukların etrafında gittim bi kaç çocuğun annesini uyardım hepimiz çocuklarımızın yanında durduk adamda anladı kayboldu gözden amaci neydi bilmiyorum ama hoşuma gitmedi. Hepimize görev düşüyor, gelecegimiz onlar bizim.
Vallaha duygulandım okuyunca...çok duyarlı davranmışsın kuzum...
Yokluğun hissediliyor tatlım valla.Evet tatlım ya dayımlarda nette problem vardı. Baksana bildirimim bile gelmemiş...
Vallaha duygulandım okuyunca...çok duyarlı davranmışsın kuzum...
Günaydın
Ben 3.takim kaptani erigim
Geçen hafta sabit olan kiloma bu hafta birde 100gr ekledim
Tartiyla inatlasiyoruz ama ben yenecegim biliyorum
Kendimi sizlere ifşa etmeye geldim çünkü bu hafta hedef kilomu tutturamadim ve takımları dolaşıyorum
Bir alip bir vererek kendime en büyük kötülüğü yaptim
Sizlere bol kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?