- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Günaydınlar, ben 3. takım üyesiyim; bu hafta hedefim olan 62,5'a ulaşamadım 63'te kaldım,sadece 300 gr verebildim, kendimi ifşa etmeye geldim..
Daha güzel kilo verebilecekken veremedim; hepsi benim yüzümden oldu, güzel spor yaptım ama güzel de yedim; dün 1 dilim tiramisu yedimdaha önce de baldır, tuzdur ufak da olsa kaçamaklarım oldu; zararım kendimeydi. Takımımdan özür diliyorumm. Telafi edeceğimm.
Herkese güzel yarışmalar, bol eksili tartılar dilerim
Xndnxdddbzgkzxhcnbdxv
Günaydın
Ben 3.takim kaptani erigim
Geçen hafta sabit olan kiloma bu hafta birde 100gr ekledim
Tartiyla inatlasiyoruz ama ben yenecegim biliyorum
Kendimi sizlere ifşa etmeye geldim çünkü bu hafta hedef kilomu tutturamadim ve takımları dolaşıyorum
Bir alip bir vererek kendime en büyük kötülüğü yaptim
Sizlere bol kilo vermeler
Aaa kimsecikler bildirim yapmamis dogru duzgun noldu bize(
Damla kuzumm pogacalar ondan sonraciiiimaaa pizzalar kacmadi gozumden gelicem yanina sirf seni engellemek icin haberin olsun
Gogocum canim benim bugun sonunda yuzumuz guldu artik. 600 gr gitmis ki bu guzel bir sonuc bir de regl olacaksin sevindimmm
Bende sizleri cok ozluyorum ama ne zmn telefonu elime alsam biri bisi yapmami istiyor yazamiyorum. O yuzden diyorum ki gece gece rahat rahat yazayim.
Bugun arkadasimin dogum gunu vardi. Pasta seramonisine yetisemedim malum. Sonradan dahil oldum ama cok guzel gecti diyemeyecegim. Neyse uzerime duseni yaptim ve bitti degil mi :)
Bildirim yapayim sizlere hemencecik
Sabah
Yesil kahve
6 ck nesfit
Yarim su bardagi sut
Oglen
2 dilim kepek ekmegine yagsiz peynirli tost
1 adet haslanmis yumurta
5 adet yesil zeytin
3 ck yogurt
1 adet turk kahvesi
Aksam
Hindi rosto ( oylemis adi yuvarlak firinda et tarzi bisiydi)
4 ck pilav
Ara
5 adet kuru uzum
Ara
3 adet gun kurusu
Aralarimi aksama cekiyorum cunku aksami 5 te yapiyorum 12 ye kadar midem artik kaziniyor her sey bir yana acliktan halim kalmiyor. Gece olunca cok acikiyorum. Ogun aralarini elimden geldigince kisa tutuyorum aralarida ayni sekilde. Bir duzen kurmaya calisiyorum bakalim. Su saatlerim duzelse cok cok mutlu olacagim aslinda ama nessseiyi geceler iyi uykular herkese canlarimmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın tatlım, kolay gelsin.Günaydın kuzular işe gidiyorum 3 gün izin 1 gün tatil. Neyseki cuma bugün
Canım yaa nolmus böyledvGldfccfvdhvxhxbbx
İnşallah verirsin tatlım istediğin kiloyu. Sizede bol eksili günler dilerimGünaydınlar, ben 3. takım üyesiyim; bu hafta hedefim olan 62,5'a ulaşamadım 63'te kaldım,sadece 300 gr verebildim, kendimi ifşa etmeye geldim..
Daha güzel kilo verebilecekken veremedim; hepsi benim yüzümden oldu, güzel spor yaptım ama güzel de yedim; dün 1 dilim tiramisu yedimdaha önce de baldır, tuzdur ufak da olsa kaçamaklarım oldu; zararım kendimeydi. Takımımdan özür diliyorumm. Telafi edeceğimm.
Herkese güzel yarışmalar, bol eksili tartılar dilerim
Xndnxdddbzgkzxhcnbdxv
Çok fena olmuşXbdvdvxvdvddhdbf
Günaydın canlarım, hayırlı cumalar.
Bu hafta 70leri gördüm şükürler olsun. Hernekadar 7nin sonunda 9 olsadaolsun 7 ,7dir.
Bildirimim
Geçen hafta:80.700kg
Bugün:79.300kg
Fark:1.4kg
Yüzde:1.73
Kaptanim bugün bildirebilirsin demiştin, iyikide demişsin, çooook teşekkür ederim.
Öpüyorum hepinizi.
A a a.ben bildirimimi yaptım amaaa.doğru sabah tartıldım,öyleden sonra bildirim yaprım unutmuşum. Ama bakıyorum da gelmemişmi size?anlamadım ki.ben 65 kiloyum kızlar.aslına baxarsak yarım kilo gitmiş fena deyil . Bu gün sabahdan annemlere geldik . Sonra kuzenimin doğum günü için dayımlara gittik.diyet adına fena gün geçirdim.sabah annemlerde puaça yedim,öylen de yengemin pizzasından yedim(hem salam sosisli,hem de hamuru kalın.şimdi kendimi çok kötü hiss ediyorum)ama kaloriler alınmış artık yapacak bir şey yok.şimdi de uyucam.iyi geceler herkese...
Geçen hafta 65.500
Bu hafta 65
Fark .0.500
Yüzdeyi de yazarım şimdi.
Iyi geceler hepinize.
Bugünkü menumu paylasiyorum.
Sabah: 1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir, az tulum peyniri,2 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 dilim sucuk, domates salatalık bol çay (dışarda kahvaltidaydık fazla oldu ama öğlen yiyemedim)
Saat 4 gibi müsli süt
Aksam:semizotu yemeği 4 yemek kaşığı, 4 yemek kaşığı yogurt
Ara:1 c.bardagi süt
100 mekik-45 dakika yürüyüş
3 litre su, yağ yakan icecek ictim.
Günü böyle kapattım. Bakalım tartı yarın beni begenecekmi
Sabah portakal suyuda ictim unutmuşum yazmayı.
Günaydın kuzular işe gidiyorum 3 gün izin 1 gün tatil. Neyseki cuma bugün
Günaydın canlarım, hayırlı cumalar.
Bu hafta 70leri gördüm şükürler olsun. Hernekadar 7nin sonunda 9 olsadaolsun 7 ,7dir.
Bildirimim
Geçen hafta:80.700kg
Bugün:79.300kg
Fark:1.4kg
Yüzde:1.73
Kaptanim bugün bildirebilirsin demiştin, iyikide demişsin, çooook teşekkür ederim.
Öpüyorum hepinizi.
Canım yaa nolmus böyle
İnşallah verirsin tatlım istediğin kiloyu. Sizede bol eksili günler dilerim
Çok fena olmuş
Tebrikler canım benim.
Bende severim ama icinde pirinç oluyor söyle doya doya yemiyorum canım. Teşekkürler canım daha fazla bekliyordum ama bu kadar oldu, çok az yemistim bu hafta sanırım dünkü kahvaltı fazla geldi. Sağlık olsun.500 gr. çok iyi bence canım. Bende geçen gün fazla kaçırdım, telafi ederiz umarım.
Menün güzel canım. Semizotuna da bayılırım
Günaydın canım. Kolay gelsin.
Tebrik ederim canım
Teşekkürler canım, moralim düzeldi, bu hafta yine iyiyiz takım olarak kilo almadik şimdilik daha ne olsun.Canım yaa nolmus böyle
İnşallah verirsin tatlım istediğin kiloyu. Sizede bol eksili günler dilerim
Çok fena olmuş
Tebrikler canım benim.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/363773-pirinc-lapasi-diyeti-gunde-kilo.html
kızlar carsamba buna benzer bişey yaptım. Ama tam aynısı değil
sabah haşlanmış pirince muz doğrayıp yedim
ara yine muz 1 tane
oglen salata yaptım pirincle resmini eklemistim ya.yag yok tuz yok baharat vardı
ar elma ve akşamüstü salatadan kalanı
akşam yine salat yaninda ve sonrasinda 3 salatalık yedim
2.5 litre su içtim ve sabah 40 dk yürüyüş yaptim.çarşamba sabah tartı 69 gpsteriyodu perşembe sabah 68.2 aslında 2 gün yaziyo ama cesaret edemedim doğrusu ne diypsunuz yanlışmı yaptım acaba
Günaydın
Geçene hafta 82,9
Bu hafta 82,5
Fark 0,40
Yüzde 0,48
Bu hafta diyetime pek uyamadım çünkü 3, 4 gün misafir ağırladım ve eşim evdeydi o evde olunca bütün düzenim alt üst oluyor. önümüzdeki hafta daha güzel olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?