Ben okudum.aklıma batdı yani.hatta bunu karabuğdayla deyiştiricem yapıcam.o daha sağlıklı bence...sizde karabuğday çok bulunmuyor sanki...ama ben çok severim. Eyer bulabilirseniz isteyenler benimle birlikde yapabilir.inşallah pazartesi,salı,çarşamba kendim için karabuğdayla diyet yapıcam.
Ayyy canım benim.ne kadar yoğun günler geçiriyorsun.inşallah düzene sokarsın kuzum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben yeni tartıda düzenli olarak takip etmeye başladım bu hafta pazartesi ve dun tartıldım not aldım bakalım sonuç ne olur.
Evet canım ya.ben de 3ay oldu başlayalı.tam tamına 10kilo verdim. Belki de fazla.çünki ilk başladığımda tartılmamışdım.vericek en az 2kilom var ama,hedefim için 5kilo gerek . kocam 63 ol yeter diyor...bakıcam atrık.ben yürüyüş yapıyorum neredeyse hergün...bunun faydası çok bence...KUZUMMM maşallhın var bak kaç kiloarla başladık nerelere geldik valla hiç şikayet etmiyorum artık 3.5 ay oldu ben diyete başlayalı 96 ile başladım ee şimdi 84.5 daha ne olsun yeseydim 3-5 kilo da üstüne alırdım olurdum 100 yaniama yemedim mutluyum:):):):) kendime güvenim geldi vallahi:) birde spor yapcak vakit bulursam daha da süper olcam:)
sağol cnm bnm yaaa inşallah daha iyi olcak:) vardır bunda da bir hayır:)
Karabuğday bende var canım düzenli alıyorum bi dahakine onunla yapayım bendeBen okudum.aklıma batdı yani.hatta bunu karabuğdayla deyiştiricem yapıcam.o daha sağlıklı bence...sizde karabuğday çok bulunmuyor sanki...ama ben çok severim. Eyer bulabilirseniz isteyenler benimle birlikde yapabilir.inşallah pazartesi,salı,çarşamba kendim için karabuğdayla diyet yapıcam.
Ayyy canım benim.ne kadar yoğun günler geçiriyorsun.inşallah düzene sokarsın kuzum.
Fakir marka canım analiz yapıyo teknosadan aldım 39 tl.tartının adı ne gogocum vücut analizi mi yapıyo ? ben az uzak kaldım konulardan böyle dalarım işte konuya ortasından kusura bakma:)
haftada 2 gün akşam haşlama veya közleme yiyorum ben kızlar faydası da var bence inanın çok hafif oluyor:)
Karabuğday bende var canım düzenli alıyorum bi dahakine onunla yapayım bende
Fakir marka canım analiz yapıyo teknosadan aldım 39 tl.
Akşamları hafif yiyip 6 dan sonra yemezsek çok işe yariyoda bazen yapamıyoruz işte.
Eyer istersen 3gün yapalım. Yanına light yoğurt,domates,salatalık,hatta bazen ızgara tavuk yiyelim.şimdi bir karabuğdayın karbonhidrat deyerine bakayım.kalorisi çok az biliyorum. .
Gunaydin canlaaar nasilsiniz bakalim? Simdi kalktimm yesil kahvemi iciyorumm birazdan kendime tabak hazirlayacagim oglen yemegi niyetine yerim heralde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin canlaaar nasilsiniz bakalim? Simdi kalktimm yesil kahvemi iciyorumm birazdan kendime tabak hazirlayacagim oglen yemegi niyetine yerim heralde
KUZUMMM maşallhın var bak kaç kiloarla başladık nerelere geldik valla hiç şikayet etmiyorum artık 3.5 ay oldu ben diyete başlayalı 96 ile başladım ee şimdi 84.5 daha ne olsun yeseydim 3-5 kilo da üstüne alırdım olurdum 100 yaniama yemedim mutluyum:):):):) kendime güvenim geldi vallahi:) birde spor yapcak vakit bulursam daha da süper olcam:)
Evet canım ya.ben de 3ay oldu başlayalı.tam tamına 10kilo verdim. Belki de fazla.çünki ilk başladığımda tartılmamışdım.vericek en az 2kilom var ama,hedefim için 5kilo gerek . kocam 63 ol yeter diyor...bakıcam atrık.ben yürüyüş yapıyorum neredeyse hergün...bunun faydası çok bence...
İnşallah tatlım. ..
Karabuğday bende var canım düzenli alıyorum bi dahakine onunla yapayım bende
Fakir marka canım analiz yapıyo teknosadan aldım 39 tl.
Akşamları hafif yiyip 6 dan sonra yemezsek çok işe yariyoda bazen yapamıyoruz işte.
Günaydın kuzum.vallaha ben annemlerdeyim.keyfim yerinde...sen de bugün evdemisin tatlım?iyi istirahatler...
günaydın ohhh ne güzel valla bende uyumayı özledim evimde uzanıp şöyle kanepede elimde kahve keyif yapmayı özledim inankineyse cnm bizim yerimize de yap:)
Ah ah keyif yapabilsem keske canim yaaaoturdum kafamda surekli planlar dolaniyor. Dusa gireyim sonra sunu edeyim otelde su is vardi bugun onu bitireyim su saatte cikayim sampuan bitti gidip alayim vs vs patlicak kafam ama bu yogunlugu seviyorum ya :) kotu seyleri uzecek seyleri dusunmeme firsat birakmiyor
ayy haklısın cnm yaa evde boş otursak kafamızda da hiç düşünce olmasa o da çok fena dimi ama:) koşturmaca günler geçiyor işte:) hepimize kolay gelsin o zaman:)
karabuğday bende var canım düzenli alıyorum bi dahakine onunla yapayım bende
fakir marka canım analiz yapıyo teknosadan aldım 39 tl.
Anladım canım, kolay gelsin.HOŞBULDUK CNM. ayy evet yaa sorma valla dünde resmi tatildi evde de netim yok giremedimcnm spor yapmam gerekiyor yaa akşamları kursa gidiyorum haftada 3 gün o yüzden de akşam eve geldiğimde saat 10 u geçiyor. onun için birkaç alternatif söyledi işte kursa gitmeden yicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?