Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sağol cnm bnm yaaa inşallah daha iyi olcak:) vardır bunda da bir hayır:)

Ben yeni tartıda düzenli olarak takip etmeye başladım bu hafta pazartesi ve dun tartıldım not aldım bakalım sonuç ne olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tartının adı ne gogocum vücut analizi mi yapıyo ? ben az uzak kaldım konulardan böyle dalarım işte konuya ortasından kusura bakma:)

Gunaydin canlaaar nasilsiniz bakalim? Simdi kalktimm yesil kahvemi iciyorumm birazdan kendime tabak hazirlayacagim oglen yemegi niyetine yerim heralde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım ya.ben de 3ay oldu başlayalı.tam tamına 10kilo verdim. Belki de fazla.çünki ilk başladığımda tartılmamışdım.vericek en az 2kilom var ama,hedefim için 5kilo gerek . kocam 63 ol yeter diyor...bakıcam atrık.ben yürüyüş yapıyorum neredeyse hergün...bunun faydası çok bence...
sağol cnm bnm yaaa inşallah daha iyi olcak:) vardır bunda da bir hayır:)

İnşallah tatlım. ..

Karabuğday bende var canım düzenli alıyorum bi dahakine onunla yapayım bende
tartının adı ne gogocum vücut analizi mi yapıyo ? ben az uzak kaldım konulardan böyle dalarım işte konuya ortasından kusura bakma:)
Fakir marka canım analiz yapıyo teknosadan aldım 39 tl.
haftada 2 gün akşam haşlama veya közleme yiyorum ben kızlar faydası da var bence inanın çok hafif oluyor:)

Akşamları hafif yiyip 6 dan sonra yemezsek çok işe yariyoda bazen yapamıyoruz işte.

Eyer istersen 3gün yapalım. Yanına light yoğurt,domates,salatalık,hatta bazen ızgara tavuk yiyelim.şimdi bir karabuğdayın karbonhidrat deyerine bakayım.kalorisi çok az biliyorum. .

Eyer istersen 3gün yapalım. Yanına light yoğurt,domates,salatalık,hatta bazen ızgara tavuk yiyelim.şimdi bir karabuğdayın karbonhidrat deyerine bakayım.kalorisi çok az biliyorum. .

Olabilir aslında 3 ana 3 ara öğüne göre düzenleyip sağlıklı hale getirebiliriz.

Gunaydin canlaaar nasilsiniz bakalim? Simdi kalktimm yesil kahvemi iciyorumm birazdan kendime tabak hazirlayacagim oglen yemegi niyetine yerim heralde

Günaydın kuzum.vallaha ben annemlerdeyim.keyfim yerinde...sen de bugün evdemisin tatlım?iyi istirahatler...

günaydın ohhh ne güzel valla bende uyumayı özledim evimde uzanıp şöyle kanepede elimde kahve keyif yapmayı özledim inanki neyse cnm bizim yerimize de yap:)

Günaydın canım, takımca mutluyuz umutluyuz bugün sanırım :) Afiyet olsun.

Tebrik ederim, ayrıca çok güzel bir tespit. Spor yapmayınca insan eksiklik hissediyor gerçekten, bende bundan yakınıyorum.

ooo süper valla senin hedefine de çok az kalmış bnm yolum uzun daha ama olsun bu kadarı oldu gerisi de olcak inş.ben inanıyorum ve sabırla devam etcem diyetime:) ayyy bütün kıyafetlerim bol geliyor birkaçını daralttım. dar olanlar da artık rahatlıkla oluyor çok mutluyum:) işte cnm ben hiç spor yapamıyorum birde spor yapabilsem daha da iyi olcak.

aa fiyatı da iyiymiş cnm sen dene bakalım bende alırım belki sonra:) yaaa evet işte akşamları hafif yemek çok iyi de dediğin gibi her zaman denk gelmiyor işte.

Son düzenleme:
Günaydın kuzum.vallaha ben annemlerdeyim.keyfim yerinde...sen de bugün evdemisin tatlım?iyi istirahatler...

Simdilik evdeyim is 4 te baslayacak butun duzenim sasti valla. Diyete uydurmaya calisiyorum ama sacma sapan bir sey cikiyor ortaya yinede bu hafta vermisim kilo cok sukur ki :)

Saka maka 10 kiloyu supurdum sizlerle birlikte 93 leri gordum 2 3 haftaya artik 80 li rakamlari goruruz diyorum ben boyle size anlatamam hislerimi su kiloda bile oyle guzel hissediyorum ki kendimi hirslandikca hirslaniyorum. İs saatlerim birde duzene gireydi yuruyuslere baslasaydim cok iyi olacakti bakalim ne olacak

günaydın ohhh ne güzel valla bende uyumayı özledim evimde uzanıp şöyle kanepede elimde kahve keyif yapmayı özledim inanki neyse cnm bizim yerimize de yap:)

Ah ah keyif yapabilsem keske canim yaaa oturdum kafamda surekli planlar dolaniyor. Dusa gireyim sonra sunu edeyim otelde su is vardi bugun onu bitireyim su saatte cikayim sampuan bitti gidip alayim vs vs patlicak kafam ama bu yogunlugu seviyorum ya :) kotu seyleri uzecek seyleri dusunmeme firsat birakmiyor

ayy haklısın cnm yaa evde boş otursak kafamızda da hiç düşünce olmasa o da çok fena dimi ama:) koşturmaca günler geçiyor işte:) hepimize kolay gelsin o zaman:)

ayy haklısın cnm yaa evde boş otursak kafamızda da hiç düşünce olmasa o da çok fena dimi ama:) koşturmaca günler geçiyor işte:) hepimize kolay gelsin o zaman:)

Aynen oyle canim hepimize kolay gelsinm guzel gunler gelsin mutlu gunleeer sonraa tartiya ciktigimizda gulumsemeli gunler gelsinnn

Kızlar kusura bakmayın ancak geldım 64,9 tartı falan aldım artık tartımla sabıt olarak tartılırım arkadaşlar

selam güzellerim nasılsınız bakalım sonuçlar gayet iyi maşallah hepinize... bende artıda değilim sabitim çok şükür ama bildirim yapmıyorum arada okuyorum yazdıklarınızı ama 2 kelime yazacak fırsatım olmuyor açıkçası.. bu gün cuma bi ortalığı kolaçan edeyim diye geldim meraklı olunca insan dayanamıyor işte öpüyorum hepinizi görüşürüz...

anammm ben tartı aldım ya şu habere bak cok ıyıymiş ya tükkk

Anladım canım, kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…