Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fıstık vaktin varsa biraz anlatsana takım ne alemde, neler yapıyorsunuz?
eskilerden bir tek gogo kaldı galiba, beril ayrıldı mı mezun mu oldu acaba:44:

Anlatayım canım. Gogo burda kaptanımız, beril izinde rahatsızlıgından dolayı. Kimi tanıdigini bilemiyorum ama tahminimce eski olan ebrueva var, ddanes eski diye düşünüyorum diğer arkadaşlar yeni sanıyorum.
Neler yaptigimiza gelince, klasik menü paylaşıp sohbet ediyoruz ama dediğim gibi 2 haftadır biraz durgunuz, herkezin bi telasesi var kendince. Mümkün oldukça ilgileniyoruz topikle ve birbirimizle. Bizde iyi bir ekip olduk, tanimasamda birebir seviyorum kizların hepsini.

bizim beğen tuşumuza ne olmuş yaaa, üst üste beğenemiyosun

Otobüs bekliyom köprü altinda anneeeemmm
aşkooooooooommmmmmm 69 kilo :18:
Hehe bende o civardayim 400 veriyom 500 aliyom işte

Beğen tuşu yerle yeksan canım ben bu mesajı beğendim yaziyon artık

Otobüs bekliyom köprü altinda anneeeemmm

Hehe bende o civardayim 400 veriyom 500 aliyom işte

Beğen tuşu yerle yeksan canım ben bu mesajı beğendim yaziyon artık

ohh gez bakalım

ellanazz yazmış bizden sadece berille sen varsın. berile ne oldu rahatsızmış

Hadi bakalım, çok memnun oldum canım, katilimini bekliyorum (suphem yok ama) bol bol sohbet eder bol bolda kilo veririz birlikte.
Bizim beğen tuşu maalesef bizi sınırlandırıyor artık , birinin mesajini begendiginde ardindan başka mesajlari begeniyorsunki tekrar begenebilesin. Ne anlamı var onuda anlamadim ama böyle iste canım.

fıstık seninle kaynaşalım o zaman :))

ben kendimi tanıtıyım sonra sen anlat bakem önce sana ne diye hitap edicem ordan başla :))

ismim gökçe, 2 çocuklu bir hatunum çalışıyorum, hatta şu anda da çalışmaya devam ediyorum
istanbulda yaşıyorum. 35 yaşındayım.
Doğumdan sonra 93-94 kiloya kadar çıkmıştım, biraz verdikten sonra burayla tanıştım ve mezun olduğumda 65 ya da 64 kiloydum tam hatırlamıyorum. Sonradan 62 kiloya kadar düştüm. Şİmdi 69 kiloyum. Haziran sonuna kadar yine 62 olmazsam kendimi dövücem

ohh gez bakalım

ellanazz yazmış bizden sadece berille sen varsın. berile ne oldu rahatsızmış
Özelden yazdım canom

Katılımı süperdir canım kendisi benden önceki kaptan

Kaynasalım Gökçe.
Bana Eylül diyebilirsin, ikinci adımdır kendisi.
Bende otuz yasındayım,1 tane kızım var 20 aylık olacak. (Bu arada Allah bagislasin kuzularıni) bende uzun yillar calistim doğum sonrasi ayrildim.2 yıldır annelikle uğraşıyorum bende istanbuldayim bu arada.
Beni anlatmissin sanki, doğum sonrası bende o kilolarda gittim geldim hep, azıcık kıssam sütüm azalıyordu, kızima kiyamadim ve kendime süre verdim yedim içtim .
Sanırım bahane ettim kendime çünkü hayatim boyunca hep kilo almamak için mücadele verdim, zayıf kalmak için.
Sonra zamaninin geldigine inandim ve başladım. Artik azimle kilo verme zamani benim için, yaz bitiminde hedefime ulasmak istiyorum.

Memnun oldum Eylül, ismin çok güzel bu arada çok severim bu ismi.
Senin de yavrunu Allah bağışlasın, mutlulukla büyüt.
Yaz sonuna çıtır anne olacaksın

Canim güzel olur spor olmadan olmuyor

Ayni tepki bende de oldu canim fazla kilolarida yok... Onlar kadar sporu arttirmasakta yapmamiz lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim güzel olur spor olmadan olmuyor

Ayni tepki bende de oldu canim fazla kilolarida yok... Onlar kadar sporu arttirmasakta yapmamiz lazim

Canım sporun fazlasida zarar, inan kassam yaparim 3 set 3mil leslie ama bünye ona alisirda devami gelmezse kilolar gittiği gibi gelir ama kacamak gocemek yapmayalım, hafif yuruyusumuzu , evde ufak tefek egzersizimizi yapalım zaten olur. Bizim menülerde duzensizlesiyor.
Ben sporumu çok arttiramam su an ama menume azami dikkat edeceğim kararliyim.1 kg altinda vermek istemiyorum haftada.

canim haklisin girenler çok azalmis... İzindeyim ama firsat buldukça geliyorum..

Bu gece 11 bucukta yola cikcaz inşallah canım. Yeni arkadaşlar su an alamayız 12 kişiyiz izinde olanlarda var sayımız üst sınırda zaten. Ama kendimizi toparlamamiz lazım.

İyi yolculuklar canım güle güle git... Edirneyi çok severim meriç kiyisinda kahvaltı yapin benim içinde..önceki mesajda Yazdiklarinda karmakarisik oldu bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…