Alırsın canım az daha sabretGünaydın canlarım. Biz de aielecek misafirliye gidiyoruz.çok sinir oldum ya evden çıkarken. Pantalonlarım falan çok bol.eski eteklerim çok güzel oluyor ama ona da kocam izin vermedi.2yıldır gözü salaş şeylere öyle alışmış ki şimdi vucuduma uyan şeylere kıskançlık yapıyor.tartıştık çıkarken. Şu bir kaç kiloyu vereyim kendime elbise falan almam gerek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Cansu544 diskalifiye oldu zaten cupcake22 te bildirimde bulunmadı bakalım napicak.Hoş heldin canım. Bizim de yeni bir heyecana çok ihtiyacımız vardı.ben de kendimi tanıtayım.ismim Aynur.azeriyim.26yaşındayım.bir yaşında kızım var.3ay önce 75le başladım.şimdi 65im.hedefim 60.
Anladın canım. Ama durumu ele alman gerek.dikkat edersek katılımı az olan arkadaşların verdiyi kilolar da çok az.e menüler paylaşılmayınca.uyarılar olmayınca insan salıyor kendini. Ben hep söylerim katılımı az olan arkadaşların bizi bırakması an meselesi.mesela cansu ve cupcake gibi. ..
Gezcez orayida canım ama ciğer sevmem o yüzden yemicemGünaydın canim, iyi gezmeler .imkan olursa Sultan 2.Bayezid kulliyesi(sağlık müzesi) ne de gidin. Tarih kokan bir yer ben çok etkilenmistim. Tava cigeride yemek lazım kuzum ama ona ısrar edemiyorum
mrb lar 3. takımdan ahsen ben
geçen hafta takımck bi karar alınmıştı.hedef kilo belirtip hedefini tuttturamayan diğer takımlara ifşa yapcktı.
hedefim 1 kiloydu.geçen hafta küçük bi tatil yaptım.termal otelde onun da etkisiyle.. kilo verdim ama hedefim olan 1 kiloyu veremedim.
sebebi yeterli su içemedim.sürekli yolculuk halindeydim wc bulamam diye çok içemedim.
aaaaa bi de oteldeki tatlıları pastaları unutmamalı.elimden geleni yaptım.aam açık büfe olunca gözüm kaydı işte.bu hafta verdiğim hedefi tutturucm ama ....
Hoşgeldin canım, iyi eğlenceler. Sonra görüşürüz.İyi pazarlar canlar. Bilgisayarımı açamadığım için telden girdim. Bu konuda acemiyim biraz. Oğlumu sinemaya götürcem. Yarın sabahtan itibaren sağlıklı beslenmeye başloyorum. Bugün çok gelemezsem özür hafta sonu malum.
Öpüyorum hepinizi kocamaaaaannnnn.
Bu arada Aynurcum memnun oldum. Hafta içi konuşuruz bol bol...
O kadar cevap yazdım başını yedi uygulama.neysee
dönüş yolundayiz biz ne gezdik ne gezdik ayaklarım zonkluyo resmen. Ben hani ciğer sevmem yemicem dedim yaa bi porsiyon yedim ne güzel yapmış adamlar yaa ciğeri et niyetine götürdük. Bugün aldığım kalori boyumu aştı 3 gun bişey yemesem anca kurtarır durumu.
Canim o ciğer yenmezmi ya... Edirneye kadar gidip yemeden olmazdı başka hiçbir yerde öyle yapamiyorlar:)) toparlarsin birkaç güne spor yapiverirsin artık... Sen Edirne gezini yazdikca daha da özledim oralari ve samimi bir arkadasimin tayini Edirne cikti onada sevindim... Kendi adima da gidiyor diye üzgünüm... Ah ah hazan mevsimi mübarek sevdiklerimden ayriliyorum bir bir..
Hoşgeldin canım, afiyet olsun kuru biber yeseydin yanında acı acı günah silerdi valla.Iyi atlatmossin danescim ben yedimde yedim Arnavut ciğeri 638 kalori gosteriyo baya kacamak oldu yarından persembeye kadar baya sıkmam gerek
Kuzu hoşgeldin de pek hoş gelmemissin. Su az, gözleme çok olmus, neyse haftaiçi dikkat edersin artık.Evet kızlar.ben gezmelerden geldim. Çok kötü oldu ama.ne yapsakar iyi olucaktı ana gözleme yaptık cümbür camaet.2tane et 2tane ıspanak gözleme si yedim.yanına acı yoğurt ve sumakla yedim ama kurtarmaz hiç bir şey ya...çok çok incecik ve küçükdü desem bile ne fayda...tümgün ayaküste koşturmaktan canın çıkdı ayaklarım ağrıyor kesin güzel kalori yakmışım desem bike ne faydaaaa. karşı dakı 3gün kür günü ilan ediyorum kendime...karabuğday ağırlıklı beslenicem...bugübün raporunu da verip uyuycam.
Sabah 1yumurta,2dilim ekmek,1salatlık.1çay kaşığı yağsız lor peyniri
Ara çay
Öyle 4 gözleme,acılı yoğurt
Ara çay
Akşam 1tavuk kanadı,1parça tavuğun kemikli yerinden(türkçede ne bilmiyoru ),1kase acı yoğurt
Ara 1çorba kaşığı kahveli dondurma
1litre su...spor yok
Iyi atlatmissin canım tebrikler valla.Kızlar kimseler uğramamış bugün herkes pazar gelmesinde herhalde.. Gerçi yedicim calisiyordur kesinbende piknikten geldim ama alismisim diyet moduna bozmadim kendimi... Ekmeksiz tavuk izgara ve salatayla atlattim ustunede 2 dilim karpuz yedim...ivir zivir a dokunmadan tamamladim... bende kizimi yatirayim saati geçti iyice... İyi geceler kızlar
Evet kızlar.ben gezmelerden geldim. Çok kötü oldu ama.ne yapsakar iyi olucaktı ana gözleme yaptık cümbür camaet.2tane et 2tane ıspanak gözleme si yedim.yanına acı yoğurt ve sumakla yedim ama kurtarmaz hiç bir şey ya...çok çok incecik ve küçükdü desem bile ne fayda...tümgün ayaküste koşturmaktan canın çıkdı ayaklarım ağrıyor kesin güzel kalori yakmışım desem bike ne faydaaaa. karşı dakı 3gün kür günü ilan ediyorum kendime...karabuğday ağırlıklı beslenicem...bugübün raporunu da verip uyuycam.
Sabah 1yumurta,2dilim ekmek,1salatlık.1çay kaşığı yağsız lor peyniri
Ara çay
Öyle 4 gözleme,acılı yoğurt
Ara çay
Akşam 1tavuk kanadı,1parça tavuğun kemikli yerinden(türkçede ne bilmiyoru ),1kase acı yoğurt
Ara 1çorba kaşığı kahveli dondurma
1litre su...spor yok
Hoşgeldin canım, afiyet olsun kuru biber yeseydin yanında acı acı günah silerdi valla.
Iyi geceler güzeller.
Bugünkü menüm
Sabah: 2dilim çok tahıllı ekmekten ince kasarlı tost, çay
Ara:1 elma
Öğle:4 kaşık ıspanak yemeği, bi okadar yoğurt
Ara:4 tane malta eriği
Aksam:2 tane Mücver (firin) 4 yk yesil fasulye yemegi,1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
3 litre su ictim uyuyana kadar 4e tamamlamaya çalışacağım.
Yeşil çay icemedim bugün firsat bulupta.
Reglin basladiysa iyi tatlım, hafiflersin. Benimde ayin 10una kadar olmam gerek gecikirse kötü olur benim için kilo anlamında.Benden canım kürü birlikte yaparız artık
saol canım acı biberi yemedim yiyemem yogurtsuz artık bikaç gun hafif beslencem reglimde başladı bugün.
Oo süper bize göre tabikide.
Benden iyisin canım kürü birlikte yaparız artık
saol canım acı biberi yemedim yiyemem yogurtsuz artık bikaç gun hafif beslencem reglimde başladı bugün.
Oo süper bize göre tabikide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?