Valla hiç aklıma gelmedi şu an ,2 ay önce magazaya bakmistim burdan bişeyler alırım diye düşünmüştüm ama yakın zamanda hic aklıma gelmedi. Valla çölde su bulmuş gibi oldum. Hepsi üstüste gelince kafamı toparlayamadım.
Bende gs' li olmama ragmen evde kullanamam sanırım taraftar ürünü ama tatil gününde ailecek giyinip cikabilecegimiz tarz bişey güzel olur.
oh oh telaşlar telaşlar bizimde evlilik yıldönumumuz var bu ay ve yiğenimin sünnet düğünü anneler günü akraba düğünleri bu mayıs ayı baya yoğun herkezde anlaşılan
Bir mağdur daha he :)) Ben rahatım herhalde bu aylarda. sevgililer günü ve eşimin dogumgünü şubat ayında yakın günlerde ikisini bir arada çıkarıyorumBenimki haziranda. Ama hakkaten düğün mevsimi geldi her hafta bir düğündeyiz bizde
aynen :-d :-d :-d ama ben hazırım galıba evlilik yıl donumumuze bakalım kocamı gorecegıız o hazırmı ama çalışıp ve hafta içi olması bıraz kotu :-d :-d :-d
evet ya hafta içi çok zor oluyor, dısarıda bir şeyler yapsan saate bakıp druyorsun ee yarın iş var çünkü :)) böyle olunca da pek tat alınmıyor. Zaman devreye girince zor oluyor. Kaçıncı sene-i devriyeniz bu arada :)
Geldim kızlar birazdan mesai bitiyo çok şükür uykusuz bi gün gecirdim.
oh oh telaşlar telaşlar bizimde evlilik yıldönumumuz var bu ay ve yiğenimin sünnet düğünü anneler günü akraba düğünleri bu mayıs ayı baya yoğun herkezde anlaşılan
Aynen canım ya. Kostur kostur geçecek bu ay belliki
Valla kiriklik var üzerimde canım gecede mide bulantisiyla uyandım 4.5du istifra ettim yani haftanın kırıklığı patladı bende. Halim kalmadi düşünmeye açıkçası. Neyseki halloldu fikir olarakda olsa. Ama kosturmaca devam ediyor.Çok düşündükçe insanın beyni bulanıyor ondan unutmuşsundur. Aynı takımın taraftarıysanız ne güzel işte dediğin gibi aynı takılırsınız ne uyumlu olur :)
2. YIL BİTMİŞ OLUYOR CANIM LİNKIMDEDE YAZIYOR ZATEN AMA TABİKİ GECEN AYDA 8. YIL BIRBIRIMIZI TANIYALI
AL BENDE O KADAR KAPTAN 3 BUCUKTA UYUDUM GECE BIRDE O KADAR HASTAYIM KI BIDE YANI
2. YIL BİTMİŞ OLUYOR CANIM LİNKIMDEDE YAZIYOR ZATEN AMA TABİKİ GECEN AYDA 8. YIL BIRBIRIMIZI TANIYALI
AL BENDE O KADAR KAPTAN 3 BUCUKTA UYUDUM GECE BIRDE O KADAR HASTAYIM KI BIDE YANI
Geldim kızlar birazdan mesai bitiyo çok şükür uykusuz bi gün gecirdim.
Maşallah canım, daha uzuuun seneler gecirirsiniz birlikte inşallah.
Geçmiş olsun çok.
Masallah canim allah muhabnetinizi sevgnizi daim etsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar,
sabah gogoya mesaj attım, sabaha karşı annanemi acile kaldırdık. durumu çok iyi sayılmaz.
bugün ben çok uykusuz ve yorgunum. sabahın köründe gelen kaynar poğaçaları saymazsak gün içinde çok abartı yemedim.
bu akşam eve geç dönerim işler birikti geç gelinceakşam yürüyemeyebilirim.
yarın sbahtan itibaren daha düzenli olmaya çalışacağım.
Merhaba kızlar,
sabah gogoya mesaj attım, sabaha karşı annanemi acile kaldırdık. durumu çok iyi sayılmaz.
bugün ben çok uykusuz ve yorgunum. sabahın köründe gelen kaynar poğaçaları saymazsak gün içinde çok abartı yemedim.
Hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun Gökçe acil şifalar diliyorumMerhaba kızlar,
Ben de kızına rüya öğünü veriyorum 11 12 arası. Ozaman yazıyoru o biberon emerken.hem de baktaniyenin altından.Zaman yaratacagız canım başka yolu yok. Bende cocuguma ayiracagim vakitten caliyorum, gündüz gelemediysem uykumdan caliyorum. Herkesin yoğunluğu var muhakkak , çalışan arkadaşlar var, mesai saati uymayan arkadaşlar var ama gece bile bir 5 dakika gelip menü paylasabilirler sohbete katilamasalarda.
Vallaha ben de kocam dışarıda olunca seviniyorum ki burda rahat yazıcam.ama o zamanlar da genel olarak yalnız oluyorum burda..Evet doğru diyosun canım.
Teşekkürler canım öyle kararlı davrandimki ağzım bile sulanmadi.
Saol canım
Evet doğru ben akşamları kaçak bakıyorum esim telefonu görünce yinemi diyoo yoksa yada maç falan izliyosa bakıyorum gündüz çalışma aralarında bakıyorum bazen cevap yazamadan 2 dakka bakıp çıkıyorum.
Saol canım ben ameliyathane hemşiresiyim. Bugün ortopedi masasindayim öbür vaka çıkmamış daha biraz zamanım var.
Vallaha ben hep giysi alırım ama gerçi arkadaşlar sana yardımcı olmuş ne güzel. ..Kızlar ya ne dicem. Mayıs ayi gelince ben şaşırıyorum ne yapacagimi. Anneler günü var, eşimin doğumgünü, esimin yigeninin doğumgünü. Annemler için parfüm baktım yarın alirim da esime ne alacağım kara kara düşünüyorum. Giyim aldim yakin zamanda , ayakkabi aldim, cüzdan aldim alternatif kalmadı bi fikir verin ya ne olur
Aynen benim gibi desene hepimiz aynı durumdayız.ben de akşamlar kaçak yazıyorum.vallaha tualette cevap yazdığım bile uyuyor...sonuçta hepimiz zaman ayırıyoruz...Canım valla tebrikler, zarari sana faydasi olmadigi gibi.
Bende kacak giriyorum akşam sorma ya. Esimden kizimdan gizli gizlibazen bakip çıkıyorum, ikiside uyuyunca gelip bakiyorum menü yazan varsa (ki olmuyor çoğu zaman) cevap vermeye calisiyorum
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?